Dramas Kajahatan TV séri TV Guide

5 Alesan Pikeun Lalajo Broadchurch

Upami anjeun resep kana drama kajahatan sareng acara kajahatan sacara umum sapertos kuring, maka kuring bakal nyarankeun anjeun masihan séri Broadchurch nonton. Séri ieu nuturkeun carita pasangan anu ngalaman pembunuhan pikasieuneun putrana, tapi saha anu tanggung jawab ieu? – bakal pulisi nyekel killer na? - sareng kumaha komunitas seaside anu sepi ieu bakal nanganan naon anu kajantenan? Naha tegangan sareng rahasia lami bakal kaungkap? Ieu 5 alesan pikeun lalajo Broadchurch.

Perkiraan waktos maca: 4 menit

Janten, ayeuna urang parantos masihan anjeun inti umum Broadchurch jeung plot jeung sababaraha karakter utama aub, bade balik leuwih luhur 5 alesan pikeun lalajo Broadchurch. Upami anjeun resep pos ieu sareng mendakan éta mangpaat, pastikeun anjeun pariksa tulisan kami kumaha lalajo Broadchurch haratis.

1. Nyaan alus matak

Anu mimiti, hayu urang mimitian ku karakter tina séri, anu kuring pikir éta hébat. Firstly kami boga dua karakter utama, anu kolega - DI Alec Hardy jeung DS Ellie Miller, dicoo ku David Tennant jeung Olivia coleman. Di luhureun éta, urang gaduh indung budak lalaki anu dibunuh: Bet Latimer, dicoo ku Jodie whittaker jeung bapana Tandaan Latimer, dicoo ku Andrew Buchan.

Ayeuna, kuring henteu hoyong ngarusak nanaon tapi karakter-karakter ieu leres-leres anu ngalaksanakeun sadayana séri dugi ka séri 3 dimana kami ayeuna. Aya pintonan utamana alus ti Whittaker, Tendress jeung Coleman. Tanpa ragu, anjeun moal kuciwa ku kualitas lakonan dina séri ieu, sabab aya sababaraha pintonan fenomenal.

2. plot cemerlang

Plot tina Broadchurch cukup basajan pikeun nuturkeun di mimiti, jeung carita keur nyetél dina episode pisan munggaran, éta écés dimana arah carita dipingpin katuhu dina episode munggaran, sakumaha dulur scrambling pikeun masihan rinci ngeunaan maotna sarta datangna up kalawan gagasan saha éta bisa jadi. Plot pasti bakal nambahan alesan pikeun lalajo Broadchurch.

Nganggap plot dipanjangkeun dugi ka séri 2, anjeun tiasa yakin yén éta henteu bosen atanapi anu sapertos kitu. Plotna pasti salah sahiji seueur alesan pikeun nonton Broadchurch

3. Setélan alus

Ulah ngantep seaside, lokasi sepi Broadchurch fool anjeun, teuing kawas Maot Di Surga, runtuyan kami geus katutup loba on Témbong Lawu, Atmosfir kota anu seuseuh, acan ngabagéakeun ngagaduhan nada anu poék sareng bersejarah anu aya di handapeunna. Anjeun bakal resep setelan Broadchurch sabab miboga éfék sarupa nu Death In Paradise tuh, sanajan éta rada béda.

Hiji hal anu kuring resep pisan nyaéta yén dina awal épisode munggaran, dibuka kalayan laun ngaleyurkeun tina hideung, dugi ka némbak laut dina wengi, kalayan indah dipirig ku sora ombak anu nabrak handap. Peuting poék kontras jeung sora lemes tina laut handap, lengkep jeung cahaya bulan caang caang di luhur brilliantly susunan nada pikeun episode munggaran tur lawang ka séri.

4. Kimia karakter realistis

Lain salah sahiji 5 alesan pikeun lalajo Broadchurch nyaeta kimia karakter urang tingali dina séri. Henteu ngan tina dua karakter utama tapi sababaraha kulawarga ogé sub-karakter séjén anu urang tingali dina séri éta. Di leres Detektif, nu sejenna drama kajahatan kami geus katutupan saméméhna, kimia antara dua karakter utama: karahaan jeung Martin, Nyaan alus, jeung alesan ieu, ngajadikeun duo maranéhanana (kalawan duanana keur detectives) bener likeable jeung lucu di kali.

Simkuring meunang unsur sarua dieu kalawan Hardy jeung Gedang sabab mindeng gaduh argumen jeung nyieun fun silih, nyieun waktu maranéhanana dina layar bener nikmat, saprak urang rooting pikeun duanana. Jeung Broadchurch, aya teu sababaraha kali kimia karasaeun off atawa goréng.

5. Aya 3 runtuyan bener alus jadi jauh

Ayeuna, béda leres Detektif, Anjeun moal manggihan yén séri 1 endah pisan tapi séri 2 saé pisan sareng séri 3 rata-rata. Jeung Broadchurch, Anjeun bener moal meunang éta, anjeun boga 3 runtuyan cemerlang pikeun meunangkeun ngaliwatan unggal kalawan sabudeureun 8 episode.

Sanaos musim True Detectives henteu linier, sareng nampilkeun karakter anu béda-béda dina lokasi anu béda unggal waktos, Broadchurch nawiskeun 3 séri anu sadayana linier, hartosna yén kajadian dina épisode anu munggaran dihubungkeun sapanjang séri. .

Hal anu hébat ngeunaan ieu nyaéta hartosna anjeun leres-leres tiasa investasi dina séri ieu sapertos kuring, sareng naon deui, upami anjeun maca ti AS atanapi dimana waé di luar Inggris, anjeun kedah maca tulisan kami: Kumaha lalajo Broadchurch haratis.

Upami anjeun resep kana postingan ieu, punten pasihan like, bagikeun sareng koméntar sareng ogé ngadaptarkeun kiriman email kami di handap, ku kituna anjeun tiasa diropéa ku tulisan kami sareng tetep diropéa sareng kontén kami. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »