Anime Dina-jero

Armin dina Attack on Titan - Ningali Karakter Carita Anu Hebat Sajauh ieu

Dinten ieu kami bakal ningali dina Armin Carita Attack on Titan sareng kunaon anjeunna salah sahiji karakter karesep kuring tina Attack on Titan. Urang ogé bakal ningali Attack on Titan Armin adegan maot. Keur sobat pangalusna duanana bumi abdi sarta Eren anjeunna ditémbongkeun dina séri rada loba sarta digambarkeun salaku budak lemah sarta isin kalawan sababaraha Tret noticeable ngeunaan anjeunna. Urang bakal ningali kana karakter salaku Attack on Titan Armin Titan moment dina Anime sarta ogé ngalakukeun Armin maot dina Attack on Titan?

Armin ngobrol jeung prajurit séjén
Armin ngobrol jeung prajurit séjén

DISCLAIMER: Spoiler pikeun Usum 3 tina Anime sareng bagian-bagian utama karakter Armin payun, punten perhatikeun.

Kuring bakal ngaliwat bagian tina Armin urang carita nu Kuring geus ngahontal dina Anime, (kitu nepi ka ngeunaan episode 57) Hayu urang mimitian ku Armin, nalika anjeunna jeung bumi abdi anu saksi kana pupusna Kang Eren indung nalika didahar ku a Titan seuri dina épisode anu munggaran (ngobrol ngeunaan bubuka sareng kesan munggaran).

Armin ningali hiji Titan
Armin ningali hiji Titan

Keur sobat pangalusna duanana bumi abdi jeung Aranjeunna, Armin geus aya ti mimiti, sarta sakumaha misalna geus geulis geus ngaliwatan hal anu sarua sakumaha duanana Aranjeunna jeung bumi abdi jeung sakabéh karakter munggaran sejenna tina carita.

Armin ngagabung ka Survey Corps dina waktos anu sareng Aranjeunna jeung bumi abdi ngalakukeun. Anjeunna ogé aya nalika aranjeunna nyanghareupan tés ahir sareng tetep dina tungtungna sanaos seuseueurna sésa-sésa rekrutan Survey Corps angkat. Ieu dimana Jigana karakter na janten langkung signifikan jeung ieu pasti dimana karakter na tumuwuh.

Armin nyanghareupan kaluar jeung Titan bikang
Armin nyanghareupan kaluar jeung Titan bikang

Ayeuna, pindah ka Usum 3, Armin, sanggeus ngabuktikeun dirina Erwin, jadi pamingpin grup. Anjeunna horéam nyokot peran sarta jadi komandan killer Titan maranéhanana salaku Abdi nempatkeun eta. Ieu nambihan karakter na malah leuwih sarta jenis méré anjeunna bit leuwih plot armor.

Erwins Charge sareng Levi's Attack on the Beast Titan

Dina momen dimana Sato galak Titan mucunghul jeung grup bawahan na sabudeureun Titan anu sadayana ayeuna sabudeureun témbok jeung camp Survey Corps. Armin menyimpulkan yén pikeun nyegah duanana Bertholdt, Sato galak Titan, sarta séjén sésana Titan ti wiping kaluar camp maranéhna kudu eureun Sato galak Titan.

Erwin mingpin Survey Corps kana muatan kavaleri
Erwin mingpin Survey Corps kana muatan kavaleri

Hiji-hijina jalan sigana pikeun ngarengsekeun tujuan ieu nyaéta ku ngaleungitkeun Beast Titan ku ngagunakeun beban utama Survey Corps pikeun mingpin muatan langsung anu dipimpin ku Erwin nuju ogé ngagunakeun granat haseup héjo dina prosés. Kantong haseup ieu sigana nyayogikeun sababaraha gangguan, sanaos henteu ngeureunkeun Titan tina ngalungkeun sajumlah ageung batu anu anjeunna pahat tina taneuh di handapeun anjeunna.

Serangan dina Titan Armin Pupusna

Ayeuna, pindah ka bagian dimana urang nganggap Armin maot, Beast Titan ngantosan di luar tembok sareng pasukan Titans na. Dina Attack on Titan, pupusna Armin mangrupikeun momen anu handap pisan dina séri éta kusabab anjeunna mangrupikeun karakter anu dipikacinta anu ngalakukeun anu saé pisan.

Ngan nalika Beast Titan ngadeukeutan, Bertolt dimimitian narajang masif na di kota ngancurkeun sakabeh swaths kota di blows badag. Di handap Armin nyaéta gelut Bertolt tur jadi lengkep engulfed dina serangan uap Bertolts, serangan nu ngabuktikeun éféktif ngalawan musuh.

Momen ieu ditinggalkeun kuring bener mikir - teu Armin bener maot dina Attack on Titan? Ieu bener dimana lalampahanana ends?

Levi drags Bertholdt jauh pikeun didahar ku Armin
Levi drags Bertholdt jauh pikeun didahar ku Armin

Anjeunna nyepeng kahirupan anu dipikacinta kalayan pedangna dipasang dina Bertolt dugi ka Bertolt dirobih deui janten wujud manusa, dimana anjeunna teras ditawan ku Kaptén Levi jeung sesa regu na. Kaptén Levi boga Titan rusiah transforming shot, nu manéhna nyebutkeun anjeunna kudu ngaluarkeun dina jarum suntik ka jalma pilihan-Na.

Jarum suntik ieu dipercayakeun ka anjeunna ku Erwin anu nyebutkeun anjeunna kudu make eta dina anggota tatu tina skuad maranéhanana.

Mikasa nyobian ngeureunkeun Levi tina nyuntik Erwin supados aranjeunna tiasa nyalametkeun Armin
Mikasa nyobian ngeureunkeun Levi tina nyuntik Erwin supados aranjeunna tiasa nyalametkeun Armin

Ieu sacara efektif masihan anjeunna pilihan pikeun nyalametkeun tina anggota ahir skuad pikeun panebusan dasar deui ka naraka anu dunyana. Momen ieu leres-leres legendaris, janten salah sahiji karesep kuring ti sadayana séri. Nalika sesa rombongan masih jauh, Levi, Mikasa sareng Eren, sareng lalaki sanés anu ogé mawa Erwin janten aub dina argumen anu panas.

Ieu ngan ends nalika bumi abdi usaha narajang Kaptén Levi, ngagambar pedang nya jeung lalaunan advancing ka arah anjeunna, dina shot pisan memorable nu bisa ningali luhureun.

Dina Attack on Titan naha Armin leres-leres maot?

Dina Serangan on Titan Armin urang maot ngadadak pisan sareng kuring henteu nyangka pisan. Kami ogé heran naha anjeunna leres-leres bakal maot tapi kumargi anjeunna kaduruk tapi henteu leres-leres dipaéhan, sabab anjeunna diturunkeun ku Aranjeunna engké dina.

Antukna urang motong deui ka batur tarung Riner jeung rod ngabeledug nu ngabuktikeun pohara efektif ngalawan anjeunna urang masih ditinggalkeun wondering naha Armin maot dina Attack on Titan?

Awak Armin kaduruk kapanggih
Awak Armin kaduruk kapanggih

Ieu nalika janten pisan metot. Armin keur ngagolér dina taneuh nalika anjeunna ujug-ujug datang ka hirup, engapan balik Aranjeunna, anu gancang datang pikeun mantuan manéhna. Prajurit nu séjén boga pamadegan yén Erwin téh nu kapilih lantaran manéhna téh pejuang nu pangpangalaman.

Najan kitu, Aranjeunna udur di sisi Armin, nyatakeun éta Armin nya éta nu manggihan Rancah nyumput dina tembok, anjeunna hiji anu ningali wewengkon kaduruk sabudeureun luhureun tembok tempat Riner jeung Bertolt + karakter misteri katilu anu Armin nyimpulkeun ogé kedah damel sareng aranjeunna.

Levi nawarkeun Eren jarum suntik Titan
Levi nawarkeun Eren jarum suntik Titan

Aranjeunna ogé nyebutkeun éta Armin datang nepi ka sakabeh gagasan anu geus hasil dina grup ngalawan titans. Aranjeunna pleads kalawan Levi teu nyalametkeun Erwin jeung nyalametkeun Armin gantina.

Dina mimiti, Levi satuju, tapi lajeng anjeunna lalaunan mimiti nyieun jalan leuwih kana Erwin, tapi ieu dimana bumi abdi asup manehna leaps di Levi, sarta nyoba neukteuk sirah na, dimana anjeunna eureun manehna, lajeng prajurit séjén ngagabung, nyoba nulungan. Levi.

Réaksi Mikasa ka Levi milih Erwin
Réaksi Mikasa ka Levi milih Erwin

bumi abdi Lumayan rugi lamun Levi nyoba nyuntik Erwin sabalikna Armin, nu ogé bakal ngakibatkeun maotna saprak anjeunna kukituna maot tina kaduruk na. Ieu nunjukkeun yén bumi abdi paduli keur Armin, sarta paling dipikaresep greatly ngahormat anjeunna ogé, sakumaha manehna ngan kukituna uninga Kang Eren pidato ngeunaan naha Armin kudu disimpen.

Serangan dina Titan - Levi milih Armin

Dina momen ahir episode, Levi disanghareupan ku pilihan jeung milih Armn sabalikna Erwin. Ieu wangsit dina episode salajengna nalika Levi nyebutkeun yen Erwin hayang maot di dieu, sabab éta tempat basement Grisha urang.

Armin disuntik ku cairan sarta gancang transforms kana Titan (kalawan jenis bulu emas lucu nu ngajadikeun kuring seuri). Anjeunna teras tuang Bertholdt sarta robah deui kana wujud manusa anyar-Na. Ieu tempat anjeunna dikurilingan ku sesa rombongan nalika aranjeunna ngantosan anjeunna hudang deui.

Armins Titan eats Bertholdt
Armins Titan eats Bertholdt

Saatos Bertholdt dicokot ku Levi sarta disimpen dina tungtung hateupna, anjeunna injects Armin anu transforms kana Titan. Sanggeus ieu, Armin emerges sarta mimiti ngangkat Bertholdt, loba ngarareunah na. Armin lajeng eats anjeunna lajeng robah deui kana wujud manusa na, dimana anjeunna kapanggih ku Levi, Mikasa, sarta Eren anu gancang dikurilingan anjeunna.

Pikeun ayeuna mah, ieu tempat kuring nepi ka dina carita ngalibetkeun Armin, jeung Abdi pisan kabetot ningali dimana eta ends up. Ayeuna kuring yakin yén éta bakal janten tungtung anu bahagia, kuring ogé optimis pisan ngeunaan éta ogé saprak kuring sacara harfiah ngan ukur ningali anjeunna diduruk dugi ka garing. Kuring bakal neraskeun tulisan ieu dina tulisan anu sanés anu bakal sayogi pas janten punten tinggalkeun éta.

Upami anjeun resep maca ieu sareng hoyong tetep énggal sareng sadaya tulisan kami ti sadaya pangarang sareng kategori kami, mangga pertimbangkeun ngadaptarkeun kiriman email kami di handap. Hatur nuhun pikeun maca, mangga resep sareng bagikeun postingan ieu sareng tetep aman!

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ngadukung kami ku mésér barang dagangan

Anjeun tiasa ngabantosan ngadukung Cradle View ku mésér barang dagang resmi anu didamel sareng diciptakeun pikeun Cradle View. Sadaya desain 100% otentik sareng ngan ukur tiasa dipendakan di dieu atanapi dina situs adina cradleviewstore.com - mangga parios kode dagang sareng pamakean. E6AT469X pikeun 25% off sagala produk ti toko kami.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »