anime Anime Dina-jero umum

Cara anu Bener Pikeun Ngagambarkeun Dispare - Serangan kana Titan (Bagian 2)

Ayeuna, saprak nyerat ngeunaan Titans, dina tulisan kuring sateuacana: Cara anu Bener Pikeun Ngagambarkeun Putus Asa - Serangan kana Titan dimana kuring ngabahas desain maranéhanana, alam jeung ciptaan poténsial. Ayeuna kuring parantos ningali sakedik langkung jelas yén Titans langkung rumit tibatan anu disangka. Ayeuna, aranjeunna sigana langkung jahat. Aranjeunna teu bisa dikadalikeun, maranéhanana taat tur subservient. Kanyataan ieu ngajadikeun pembunuhan jeung karuksakan malah leuwih excusable. Maranéhanana kudu dibawa ka kaadilan pikeun lampah maranéhanana.

Kumaha Titans robah dina musim 3 & 4

The Titans mimiti robah sarta jadi leuwih metot lamun urang diajar tina ritual Titan. Urang ogé diajar kumaha Titans dijieun. Aranjeunna disuntik ku Cairan tulang tonggong Titan.

The Titans kabentuk Yimir, anu ngamimitian kontrak jeung Iblis guna procure kakuatan Titan. kakuatan dirina dibagi kana 9 titans. Titans ieu ngawangun Kakaisaran Eldian.

Kakaisaran ieu tanggung jawab naon anu lumangsung ka Pulo Paradise, dimana Eren asalna. Ieu carita rada hésé meunang sirah anjeun sabudeureun.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »