Potensi / Kaluaran Datang

Entong cocooan sareng abdi Miss Nagatoro - Musim 2 Tanggal Perdana + Ikhtisar & Pikiran

Entong Mainan Ku Kuring Cik Nagatoro nyaéta Anime anu kuring kantos tingali dina 2 bulan ka tukang. Éta parantos dimana-mana. Kuring kantos ningali memes, mini klip, pidéo lengkep sareng tulisan ngeunaan ieu anime. Nyatana, kami parantos nampilkeun éta dina Kedah Nonton Anime Of Spring 2021 tah ieu anu kasohor pisan anime yén urang badé nutupan sareng kami bahkan tiasa nganggo ulasan khusus ogé.

gambaran

Narasi dumasar kana dua karakter Nagatoro jeung Naoto. Kami nampilkeun ieu anime dina tulisan samemehna:

"Sababaraha anjeun panginten anu kantos nguping ngeunaan séri ieu kusabab populérna sumber bahanna. Entong Bully Me, Nagatoro nyaéta anime irisan-of-kahirupan anime anu lucu sareng romantis anu nuturkeun carita budak lalaki anu namina Naoto Hachiouji, Anu kaganggu ku budak awéwé imut ngarana Nagatoro. Nagatoro ngan ukur resep premanisme Senpai ku cara anu paling brutal. "

sumber: cradleview.net/must-watch-anime-of-s spring-2021/

Upami anjeun parantos ningali Anime ieu, maka anjeun pasti ngarepkeun usum 2 sareng kamungkinan janten kacindekan pikeun percintaan antara Nagatoro jeung Naoto, éta sadayana hal anu urang ngantosan sareng éta sababna dina Anime ieu kami bakal ngabahas naha atanapi henteu usum 2 tiasa sareng waktos éta bakal perdana.

Palaku Utama

Palaku utama dina Anime Entong Mainan Ku Kuring Miss Nagatoro sareng seuseueurna seueur pisan anu berkesan. Sababaraha diantarana ogé bertindak salaku antagonis Naoto tapi aranjeunna ogé bertindak salaku karakter pendukung tapi ogé salaku rebounds. Aranjeunna gaduh gaya animasi anu unik sareng kanggo bagian anu paling kuring resep.

© studio Telecom Animation Film (Tong Bully Me Miss Nagatoro)

Hayase Nagatoro nyaéta salah sahiji tina dua karakter utama tina Anime sareng anjeunna pasti bakal aya dina Don't Toy With Me Miss Nagatoro Season 2 ku kituna urang tiasa ngarep-ngarep penampilan anu pikaresepeun anu pikaresepeun sabab anjeunna salawasna aya di sisi Nagatoro. anime. dina anime sakumaha anjeun ogé terang, anjeunna resep janten panyiksa sareng dasarna ngamusuh Senpai na, Naoto.

© studio Telecom Animation Film (Tong Bully Me Miss Nagatoro)

Kadua tangtosna nyaéta Naoto anjeunna gaduh nami anu ku kuring parantos disebatkeun tapi kanggo ayeuna, kuring badé nelepon anjeunna Senpai. Anjeunna sakuduna dituju janten protagonis tapi pisan under-guiding jeung lemah. Anjeunna terus masihan ka Nagatoro sareng henteu masihan kuring teuing simpati. Anjeunna ngagaduhan parasaan anu kuat pikeun Nagatoro sareng rerencangan duanana Gamo-chan sareng Yoshi.

© studio Telecom Animation Film (Tong Bully Me Miss Nagatoro)

Sarang nyaéta Gamo-chan dirina. Gamo-chan polah salaku a mini antagonis ka Senpai, sering nyebatkeun penampilanna sareng kumaha dadana anu sok narik panonna. Anjeunna langkung tokoh pendukung tibatan tokoh utama, tapi anjeunna sering pisan ngagaduhan peran dina anime. Anjeunna biasana nyiptakeun sakedik pranks pikeun ngabantosan hubungan aranjeunna.

© studio Telecom Animation Film (Tong Bully Me Miss Nagatoro)

Tungtungna urang parantos Yoshi, anjeunna mangrupikeun murid SMA sareng salah sahiji rerencangan Nagatoro. Anjeunna biasana niru atanapi ngulang polah babaturanana atanapi kecap pangahirna sareng nuturkeun ieu Gamo-chan, aranjeunna ngalakukeun ieu sadayana pikeun ngabantosan hubungan antara keduanya.

Berakhir Jangan Mainan Ku Kuring Cik Nagatoro

Panungtung tina Entong Mainan Ku Kuring Cik Nagatoro henteu ningali antagonis urang Nagatoro saleresna ngaku cinta na ka Senpai. A tungtung anu cukup nguciwakeun sareng teu leres dina anime. Tapi naon ieu hartosna ngeunaan anime, kumaha pangaruhna naha atanapi henteu bakal aya jangan cocooan sareng kuring Miss Nagatoro Musim 2.

Sababaraha fans geus ngomong yén Nagatoro ngagoda konstan Senpai sabenerna anjeunna cara aneh ngomong yén manéhna mikanyaah anjeunna ka Senpai. Kadé urang ngadiskusikeun tungtung sabab penting pikeun nangtoskeun naha Entong Toy With Me Miss Nagatoro Season 2 tiasa dilaksanakeun. Éta cara anjeunna pikeun nganyatakeunana. Dupi ieu téori lumrah

? Nya…. Meureun, éta jawaban. Kuring pikir éta rada teuing diprediksi tapi kuring henteu bakal nempatkeunana. Alesan pikeun ieu nyaéta yén dina manga kami henteu leres-leres dugi ka titik dimana Nagatoro ngaku ka Senpai janten urang masih ngantosan, ngan ngantosan.

Naha Bakal Henteu Mainan sareng Kuring Miss Nagatoro Musim 2?

Tina kajian urang kana Entong Mainan Ku Kuring Cik Nagatoro kami parantos terang ayeuna yén henteu sadayana manga pikeun Entong Mainan Ku Kuring Cik Nagatoro parantos réngsé. Sareng, kanyataanna, éta masih jalan ti Juni 2021. Ieu saé upami anjeun pameget Anime sareng Manga. Nagatoro masih teu acan ngawartosan Senpai kumaha perasaanna ngeunaan anjeunna sareng sabalikna.

Acara ieu dipuji dina seueur platform sareng sayogi kanggo nonton dina Crunchy Roll. Éta ngagaduhan peringkat anu luhur sareng pastina bakal badé némbongan sanésna deui. Kami yakin yén bakal aya usum sanés Ngeunaan Mainan sareng Kuring Miss Nagatoro. Éta populér pisan sareng manga na masih jalan. Janten teu aya ragu yén bakal aya usum sanésna Entong Mainan Ku Kuring Cik Nagatoro sareng urang bakal ningali aranjeunna pas pisan kuring ngabayangkeun.

Iraha Badé Mainan Kuring Leungit Nagatoro Usum 2 Premier?

Urang bakal nyarios upami anjeunna aya inpormasi anu urang gaduh ngeunaan anime sareng Manga anu usum kadua Don't Toy With Me Miss Nagatoro bakal ditayangkan kapan 2022 atanapi di tungtung of 2021. Ieu pakait sareng nalika dirilis, ogé, kami yakin yén peryogi usum kadua Don't Toy With Me Miss Nagatoro luhur pisan sareng popularitasna ngan ukur bakal nambihan.

Nanging, industri Anime mangrupikeun salah sahiji anu teu tiasa diprediksi sareng urang moal tiasa leres-leres nyarios pasti yén bakal aya Entong Mainan Ku Kuring Cik Nagatoro Usum 2. Kusabab kitu kami bakal ngadesek anjeun pikeun henteu nganggap ieu tapi pikeun naroskeun diri sareng jaga-jaga sareng tulisan anyar anu sanés ngeunaan Anime.

Sakumaha biasa kami ngarepkeun tulisan ieu épéktip pikeun ngawartosan anjeun sakumaha kuduna. Kami arepkeun anjeun maca tulisan kami sareng anu paling penting salamet dinten na tetep aman! Upami anjeun hoyong ngadukung situs anjeun tiasa mésér sababaraha barang dagangan kami di handap.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »