GANGSTA KARAKTER GANGSTA

Profil Karakter - Alex Bennedeto

Ihtisar | Profil Karakter - Alex Bennedeto

Janten karakter ahir trio utama kami, Alex Bennedeto benten pisan pikeun Warrick sareng Nick. Dina épisode-épisode anu sateuacanna, Alex sacara formal damel salaku PSK pikeun (pimp na) Barry, anu dieksekusi dina épisode munggaran ku Nicholas sareng Warrick. Peranna pas pisan sareng perasaan sareng éstétis umum dina gangsta anime (GANGSTA.).

Saatos ieu kajantenan, anjeunna dicandak dina panangtayungan boh Warrick sareng Nicholas. damel pikeun aranjeunna sareng ngabantosan aranjeunna dina sababaraha "padamelan" na. Anjeunna bageur sareng henteu leres-leres gaduh kacenderungan jahat pisan, ieu ngajantenkeun watekna lumayan pikaresepeun, sabab niat sareng cita-citana henteu jelas sakumaha biasana. Kitu ogé ieu aya anu béda pikeun Warrick & Nicholas.

Penampilan | Profil Karakter - Alex Bennedeto

Alex jangkung sareng rata-rata ngawangun. Anjeunna ngagaduhan awak anu pikaresepeun khusus sareng hubungan ieu sareng peran padamelan na salaku palacuran. Anjeunna gaduh rambut coklat panjang anu ngalir ngalangkungan taktakna. Kitu ogé Alex ieu ogé olahraga sapasang panon biru ngora anu bageur anu ngajantenkeun penampilanana rada unik sareng pikaresepeun. Anjeunna ogé ngagaduhan kulit samak sakedik ogé ngajantenkeun anjeunna katingalina rada béda dina penampilan awalna ti duanana Warrick jeung Nicholas.

Anjeunna ngagaduhan penampilan anu pikaresepeun sacara umum sareng anjeunna pasti moal kakurangan atanapi teu aman ngeunaan penampilanana ku cara naon waé. Anjeunna nganggo baju salambar salembar-waktos anu biasana warna na coklat ogé. Pakéan ieu cocog sareng tampilan na ogé, kumargi anjeunna ngagaduhan kulit coklat semak sareng rambut coklat. Katingali katingalina sapertos kitu.

Kapribadian | Profil Karakter - Alex Bennedeto

Alex ngagaduhan kapribadian anu cukup modél dina séri anime sareng ieu ngajantenkeun anjeunna lumayan kagum sacara gembleng. Anjeunna henteu agrésip pisan sareng jalma anu saé pisan dina anime. Anjeunna sering kalem pisan sareng henteu ngamimitian atanapi ngahudangkeun alesan naon waé. Ieu ogé kadang-kadang pikeun paguneman tapi ieu jarang dina kalolobaan kasus. Biasana anjeunna ngan bakal ngalaksanakeun sakumaha anu dicarioskeun sareng ieu hubungan sareng padamelan sadidintenna kalayan sedih.

Kapribadian Alex henteu diragukeun dipangaruhan ku pimp na, Barry. Sareng ieu ogé ngajantenkeun épisode-épisode sanés nalika Barry tiwas dina épisode anu mimiti anjeunna masih tetep aya dina ingetanna nalika anjeunna aya di-jagad raya pendak sareng anjeunna sanaos anjeunna maot. Ieu lumangsung saatos episode munggaran sareng anjeunna ngagaduhan masalah sareng flashbacks sareng penampilan Barry ieu. Salain ti ieu Alex bertindak sacara lumayan lumayan sareng rasional dina kaseueuran kasus sareng anjeunna sering ngabantosan Nicholas jeung Warrick dina anime.

Sejarah | Profil Karakter - Alex Bennedeto

Alex henteu leres-leres dipasihan sajarah latar salaku Warrick or Nicholas, tapi dipasihan cekap janten anjeunna henteu kakurangan pisan di anime. Anjeunna ngagaduhan sub narasi anu pikaresepeun anu maju nalika séri terasna. Narasi ieu ngalibatkeun lanceukna sareng masa lalakina anu saleresna, kalebet alesan anjeunna aya di Ergastulum di tempat munggaran anu mangrupikeun bagian anu penting dina carita dina anime sareng manga ogé. salami épisode sapanjang usum mimiti urang tiasa ningali sababaraha kilas balik anu kaalaman ku Alex sareng sababaraha hal ieu kalebet lanceukna lanceukna anu anjeunna parantos hilap dugi ka ingatan na diréfresh.

Kanyataanna Alex pisan kesel nalika anjeunna sadar ngeunaan lanceukna kusabab anjeunna kaliru ngeunaan mopohokeun anjeunna di tempat munggaran, ditingali nalika anjeunna maénkeun bagian ageung dina kahirupan dirina sareng dua éta caket pisan. Jelas pisan hésé pikeun mopohokeun jalma sapertos éta, utamina anggota kulawarga sapertos lanceuk anjeun sorangan. Éta ngungkabkeun yén alesan anjeunna mopohokeun anjeunna kusabab 3 faktor.

Anu kahiji nyaéta panyiksa anu diteruskeun ku Barry (dugi ka pupusna) yén anjeunna sangsara nalika anjeunna damel salaku pelacur pikeun anjeunna. Hanjakalna nyababkeun épék fitokologis awét dina Alex anu jarang ninggalkeun dirina. Alesan kadua anu dipikaresep nyaéta panggunaan narkoba anu dituluykeun bahkan saatos pupusna Barry dina bentuk anti déprési, stimulan sareng ubar psikotik ogé anu dipaké pikeun ngubaran flashbacks sareng psychosis. Ieu ngagaduhan pangaruh anu écés dina kaséhatan méntal sareng fisik Alex, ngabantosan kasusahan sareng nyeri dirina salami séri anime. Alesan anu katilu nyaéta kusabab parantos lami saprak Alex sareng lanceukna teu ningali. Alex ninggalkeun Emilio dina yuswa rumaja na parantos lami (5+ taun) ti saprak duanana parantos kontak.

Nalika ngagabungkeun ieu sareng sadaya masalah sanésna janten langkung gampang ningali naha Alex hilap kana Emilio. Dina hal ieu sajarah Alex sacara rada pikaresepeun sareng pikaresepeun sareng sapertos tokoh penting anu sanés sapertos Warrick jeung Nicholas séri ieu damel hébat dina néwak sajarah ieu antara Alex sareng karakter sanésna ku cara anu saé pisan.

Arc karakter | Profil Karakter - Alex Bennedeto

kawas Nicholas jeung Warrick teu acan aya seueur kasempetan pikeun arc karakter ngeunaan Alex. Nanging naon anu urang perhatikeun mangrupikeun wawasan anu pikaresepeun dimana karakterna aya dina Episode 1 sareng dimana anjeunna aya dina Episode 12. Urang tingali sababaraha parobihan tapi watekna henteu gaduh seueur busur supados tiasa nyarios. Éta masih kasohor, tapi éta henteu dimana caket tingkat batu karakter Rock Okajima anu parantos urang tingali anime séjén. Mudah-mudahan upami GANGSTA kéngingkeun usum anu sanés (tingali tulisan kami ngeunaan éta di dieu) urang bakal tiasa ningali langkung seueur busur anu dikembangkeun sareng Alex tapi pikeun ayeuna éta anu tiasa urang sebatkeun dina anime.

Pentingna karakter dina GANGSTA. | Profil karakter - Alex Bennedeto

Alex maénkeun peran utama dina GANGSTA sareng anjeunna ampir aya di unggal episode. Anjeunna mangrupikeun bagian penting tina séri anime sareng mangrupikeun salah sahiji 3 tokoh utama. Anjeunna sadulur Emilio dina anime sareng ieu engké maénkeun peran penting dina narasi anu ngalibatkeun Emilio sareng karakter anu sanés. Kitu ogé ieu Alex ogé ngabantuan tokoh utama anu sanés Nicholas jeung Warrick dugi ka ageung dina épisode anu sateuacanna.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »