Anime en Espanol nyokot top

Anime Dina Spanyol - Top 10 Romance / Aksi Anime En Español

Anime mangrupakeun genre vastly tumuwuh, sarta kalawan éta datang beuki loba globalisasi karya, utamana nu pang populerna. Dina tulisan ieu, kuring bakal ngaliwat Top 10 Anime Romance Pangalusna dina basa Spanyol. Ieu bakal bagian tina kami Anime En Español bagian tina Lawu Témbongkeun. Milarian pilihan Anime di dinya ogé.

Anime Dina Spanyol - Top 10 Romance Anime En Español

Ogé lolobana Animes bakal muncul dina boh Netflix atanapi Crunchyroll sarta meureun Funimation, sanajan ieu panyadia di AS, sababaraha nagara kadang ngalakukeun aya dubs sorangan, kawas nu RRC salaku conto.

Sadaya Anime ieu bakal dikaitkeun sareng kami bakal masihan sababaraha déskripsi rinci ngeunaan Anime ogé. Janten tanpa ngabuang-buang waktos, hayu urang lebet kana Top 10 Anime Pangalusna dina basa Spanyol sareng Klip Selapkeun sareng tautan anu disayogikeun.

10. Ngagoda Master Takagi-San (Netflix)

Ngagoda Master Takagi-San (Netflix)
Tonton Teasing Master Takagi-San (Netflix) - baca deui dina cradleview.net

Ngagoda Master Takagi-San nyaéta Anime ngeunaan hiji awéwé disebut Takagi, anu ngagoda Nishikata. Nyatana Takagi resep pisan ngalakukeun ieu sareng ieu biasana ngeunaan Anime. Éta mangrupikeun Anime anu saé dina basa Spanyol. Janten henteu hoyong janten target anu gampang pikeun bullying anjeunna nyobian males dendam sareng uih deui ka anjeunna, hasilna mangrupikeun campuran seuri, kasenangan sareng sakedik Romance, éta naha éta terakhir dina daptar ieu. Urang bakal nempatkeun Bulanan Girls Nozaki-kun, tapi untungna nu geus dihapus.

9. Komi Teu Bisa Komunikasi (Netflix)

Komi Teu Bisa Komunikasi Anime dina Netflix
Komi Teu Bisa Komunikasi Anime dina Netflix

Komi Teu tiasa Komunikasi mangrupikeun Anime anu kasohor pisan anu parantos kami katutupan. The Anime ciri nona ngora, katelah Komi Shoukou, anu ngagaduhan kaayaan kahariwang anu parah pisan, sareng ku sabab kitu, éta ngungkabkeun yén anjeunna henteu tiasa gaduh interaksi sareng jalma. Manehna pisan pikaresepeun kumaha oge, sarta admired ku dulur di sakola, manehna nyieun babaturan disebut Tadano sarta aranjeunna ngamimitian silaturahim. Bakal nu tumuwuh jadi hal nu leuwih? Di sisi anu sanés, ieu mangrupikeun Anime anu saé dina basa Spanyol, anjeun tiasa terang Ieuh.

8. Blue Periode (Netflix) - Top 10 Anime Romance Dina Spanyol

Anime en Espanol
Anime dina basa Spanyol

Blue Periode mangrupikeun Anime anu saé pisan dina basa Spanyol, sareng gaduh dua karakter anu resep kana seni. Yatora Yaguchi janten pisan aub kalawan lukisan, tapi anjeunna ogé bakal diajar kumaha unforgiving tur teuas seni tiasa. Anime ieu populer pisan sareng anjeun kedah mertimbangkeun ningali éta. Ieu judul Netflix téh Ieuh.

7. Violet Evergarden (Netflix) - Top 10 Romance Anime En Español

Violet Evergarden disebat dina basa Spanyol
Violet Evergarden disebat dina basa Spanyol sareng di Netflix - baca deui di dieu di cradleview.net

The Netflix Series nu ogé boga pilem a, tur mangrupakeun salah sahiji roman pangalusna Anime dina basa Spanyol. Tokoh utama, Violet Evergarden, ngamimitian perjalanan dimana anjeunna ngahijikeun deui ka masarakat saatos perang saatosna sabab anjeunna henteu deui prajurit. Éta Anime anu pikaresepeun sareng sengit, sareng sababaraha karakter romantis ogé. Anjeun bakal resep ieu Anime En Español pastina!

6. SPY X FAMILY (Crunchyroll)

SPY X FAMILY (Crunchyroll) - Anime dina basa Spanyol (1)
Tonton Anime di Crunchyroll - baca deui di cradleview.net

Ayeuna pikeun nomer 6 urang gaduh carita anu nuturkeun hiji mata-mata anu kedah "ngawangun kulawarga" pikeun ngalaksanakeun misi. Hiji lalaki nyaluyukeun gadis jeung tétéla yén manéhna téh salah sahiji spies ieu. Awéwé saeutik anjeunna satuju janten sareng sabenerna mangrupa Assassin terampil. Anime nyaéta sadia on Crunchyroll, dina Dub Spanyol, tur mangrupakeun nonton pohara alus. Kami ngarepkeun anjeun seneng-seneng sareng Anime ieu dina basa Spanyol.

Tulisan anu sami sareng Top 10 Anime Romance di Spanyol

5. Kaguya-Sama: LOVE IS WAR (Crunchyroll)

Kaguya Sama cinta nyaéta perang Anime
Lalajo anime Kaguya Sama dina basa Spanyol dina Netflix.

Hal hébat ngeunaan ngabogaan langganan kana Crunchyroll nyaeta nu bisa lalajo hébat Anime roman dina basa Spanyol disebut Kaguya-Sama dua jenius SMA, Shirogan jeung Kaguya, teu bisa ngaku cinta, jadi masing-masing nyoba meunang pangakuan sayang ti nu séjén. Ieu ngakibatkeun kaulinan pikiran beuki ridiculous nu aranjeunna mungkas nepi outsmarting sorangan. Lalajo eta Ieuh.

4. Aharen-san wa Karaenai (Crunchyroll)

Aharen-san wa Karaenai - Anime dina basa Spanyol
Aharen-san wa Karaenai ieu disebat dina basa Spanyol dina Netflix.

Anime ieu pohara populér sarta bisa kapanggih dina ampir sagala platform kawas TikTok, YouTube jeung Instagram sareng ayeuna urang tungtungna nampilkeunana dina daptar. carita mana kieu: a leutik tur lucu Reina Aharen, sakumaha manehna ngamimitian hiji silaturahim aneh jeung classmate nya Raidou Matsuboshi. Nuturkeun leutik tur imut Reina Aharen, sakumaha manehna ngamimitian hiji silaturahim aneh jeung classmate nya Raidou Matsuboshi. Sanaos aya roman antara dua tokoh, éta sanés waé tujuan carita. Anjeun tiasa lalajo eta Ieuh.

3. TONIKAWA: Leuwih Bulan Pikeun Anjeun ( Crunchyroll)

Leuwih bulan pikeun anjeun
Over the Moon Anime on Netflix lalajo dirina.

Anime ieu dicokot tina Runtuyan Manga Fly Me To The Moon, sareng carita Anime sapertos kieu: "Geus dewasa dipoyok pikeun namina anu aneh, Nasa Yuzaki narékahan pikeun diinget pikeun hal anu langkung. Untungna, sigana anjeunna nuju jalan anu leres, rengking kahiji dina ujian bohongan bangsa sareng badé lebet ka SMA pilihanna. Dub aya dina platform streaming Crunchyroll, tur anjeun bisa lalajo eta Ieuh.

2. Kotaro Hirup Nyorangan (Netflix)

KOtaro hirup nyalira - Netflix
Lalajo Kotaro hirup nyalira dina Netflix.

Shin Karino nyaéta panulis manga anu hirup nyorangan di kompleks apartemen. komplek boga aturan yén barudak teu bisa cicing di dinya, sarta hiji poé anjeunna meunang cingcin dina panto. Ieu budak 5 taun disebut Kotaro Sato, Anu nyebutkeun anjeunna hirup di tempat anu sarua sakumaha Shin. Shin teu ngarti kusabab aturan, tapi engké mimiti resep nak jeung jadi gemar anjeunna. Henteu ngan Shin anu napel ka budak tapi sababaraha warga séjén ogé mimiti resep Kotaro. Kotaro parantos nyiksa sareng ngalalaworakeun sareng ayeuna hoyong hirup nyalira.

1. BAKI (Netflix)

Baki (Netflix) - Anime dina basa Spanyol
Lalajo Anime Baki dina basa Spanyol - Tingali dimana nonton.

Baki Hanma nyaéta pejuang galak anu hiji poé hayang jadi kuat kawas bapana Yujiro Hanma, bajoang pangkuatna di dunya. Baki ngalatih kalayan disiplin sareng bentuk latihan anu sengit pikeun ngalakukeun ieu. Dina usum kahiji, 5 tina penjahat anu paling telenges di dunya parantos bosen ku kamampuan tarung anu teu aya tandinganana. Aranjeunna neangan kaluar Baki dina harepan bisa ngalawan anjeunna. Antukna, bajoang séjén, anu ogé bajoang dina silat nyokot Kang Baki pihak pikeun ngarojong anjeunna. Anjeun pasti kedah masihan ieu Anime dina basa Spanyol a lebet, éta hiji nonton hébat.

Naha anjeun resep daptar ieu? Pertimbangkeun ngadaptarkeun kiriman email kami atanapi resep sareng ngabagi pos ieu. Eta bakal greatly ngaapresiasi. Sakitu wae kanggo ayeuna, hatur nuhun pisan pikeun maca.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »