anime Kedah Lalajo TV séri TV Guide

Anime Paling Sarua Jeung Clannad Nu Kudu Anjeun Tonton

Upami anjeun parantos ningali Clannad maka anjeun bakal terang yén teu aya seueur Anime anu sapertos kitu. Éta gaduh gaya anu unik, karakter anu pikaresepeun sareng pikaresepeun, sareng animasi anu saé. Ayeuna, kalayan Anime ieu, anjeun bakal nampi vibe anu sami, tapi kalayan pulas. Pikeun kuring, Anime ieu masihan getar anu sami sareng Kimi ni Todoke. Manis pisan sareng abdi pikir anjeun bakal resep pisan. Sareng éta Anime oranyeu. Ieu mangrupikeun Anime anu difokuskeun kana roman sareng konsép anu saé ogé.

Tong hariwang, tulisan ieu gratis spoiler, Tapi kuring kudu ngungkabkeun sababaraha detil nepi ka Episode 3 dimana kuring ngabahas plot utama Anime jeung kumaha numbu ka karakter dina mangsa nu bakal datang, tapi taya nu bakal ngaruksak tungtung Anime pikeun anjeun. Janten hayu urang asup kana Anime anu paling mirip Clannad anu anjeun kedah tingali.

Tinjauan gancang tina Anime Paling Sarupa Clannad

Janten naon Anime ieu? Nya, éta nuturkeun tokoh utama, Naho. Naho mangrupikeun awéwé anu amis sareng bageur. Manehna balik ka sakola nalika umurna 16 taun, dina taun kadua, nalika anjeunna nampi surat aneh. Masalahna, ieu surat ti dirina sorangan. Aneh kan? Nalika anjeunna balik ka bumi pikeun mariksa hurup anu dilereskeun ku anjeunna, anjeunna sadar yén éta leres-leres tulisan panangan anjeunna.

Ayeuna suratna nyarioskeun hal-hal anu bakal kajantenan dina dinten anu munggaran, ngeunaan murid anu sanés, Kakeru, saha surat nyebutkeun bakal diuk gigireun manehna di kelas. Anjeunna ngalakukeun. Saatos nampi langkung seueur serat, anjeunna mimiti sadar yén anu nyeratna kedah anjeunna sareng tujuanana nyaéta ngabantosan anjeunna henteu kaduhung dina kahirupan anu ayeuna.

Anjeun tingali, dimana Clannad dianggo dina éta konsep multiverse rumit, oranyeu dianggo dina konsép béda. Salah sahiji tempat tokoh utama nyerat surat ka dirina pikeun ngabenerkeun kasalahan anu dilakukeun dina jaman baheula sareng ku kituna, ngantepkeun anjeunna henteu kaduhung di masa depan.

Atanapi dina kecap-kecapna "ku ngalakukeun hal-hal anu kuring baheula henteu hoyong kuring laksanakeun, kuring bakal ngarobih masa depan." Atawa hal kawas éta. Sanajan gaya animasi téh drastis béda jeung Clannad, éta méré kaluar nada playful jeung damang sarua urang meunang ti dinya. Abdi henteu badé ngarusak tapi hayu urang nyanghareupan éta, upami aya anu sami Clannad, mangka anjeun bisa ngaharepkeun sababaraha patah hati jeung adegan sedih.

Anime similar to Clannad
© Pilem Animasi Telecom (Oranyeu)

Nanging, upami anjeun resep kana éta, kuring janji yén Anime ieu kanggo anjeun. Éta ogé katingalina langkung mainstream sareng profésional. Teu ngomong kitu Clannad henteu. Ieu pintonan geulis pisan ningali, kalawan ton taliti ditarik deui tetes. Dina basa sejen, éta gampang dina panon.

Ayeuna, balik deui ka carita. Dina episode kahiji, éta atra Naho likes Kakeru, sarta ngaliwatan kursus episode saméméhna, hubungan maranéhanana tumuwuh dina Pace ajeg. Henteu écés di mimiti naha anjeunna resep deui ka anjeunna, sareng nalika anjeunna ditaros ku karakter sanés dina séri éta écés yén Naho anu kesel jeung ieu, sanajan manehna teu nembongkeun eta.

Naho heran lamun manehna bakal nyebutkeun enya, saprak Kakeru nyebutkeun anjeunna bakal masihan dirina jawaban sanggeus istirahat. Atoh, dina épisode anu sami, diungkabkeun yén anjeunna nyarios enya, kuciwa pisan Naho. Émut yén ieu ngan ukur épisode 3. Pikirkeun sabaraha seueur ieu anu badé angkat. Kami ngan dina titik ieu sareng parantos aya sababaraha drama sareng asmara.

Di ngabandingkeun jeung Clannad, acara teu jadi slow sakumaha anjeun nyangka. Sajaba ti éta, salila épisode, urang meunang pamandangan kahareup grup babaturan 10 taun ka hareup. Presumably nalika aranjeunna sadayana 26 atanapi 27 jsb Dina 3 episode munggaran, plot diatur kacida alusna, sarta sigana yén tujuan tina Naho nyaeta "nyimpen" Kakeru, Anu kaungkap dina Episode 3, geus bunuh diri.

Sanajan kitu, ieu teu di awal nalika Naho nyaeta ngan 16, tapi dina mangsa nu bakal datang. Ieu kusabab dina sababaraha adegan ka hareup, babaturanana (nalika muka kotak barang-barang sareng surat anu ditujukeun ka sadayana) nyarioskeun ka aranjeunna sabaraha anjeunna ngarawat aranjeunna sareng masihan aranjeunna catetan sakedik ngeunaan naon anu anjeunna mendakan anu saé ngeunaan aranjeunna.

Gampang nuturkeun & plot anu saé

Janten, plot Anime ieu, kanggo Naho, tokoh utama, mun teu ukur ngahemat Kakeru, tapi ogé pikeun ngabenerkeun kasalahan naon waé anu dilakukeun dina jaman baheula. Jigana lamun anjeun resep Clannad, anjeun bakal resep pisan Anime ieu.

Ayeuna, sigana babaturan Naho suss yén manéhna resep Kakeru, sareng aranjeunna yakin yén anjeunna "nyumputkeun hiji hal" ti aranjeunna. Henteu paduli naon anu aranjeunna pikirkeun, surat éta nyatakeun éta Naho kudu ngamimitian ngobrol Kakeru, sanajan anjeunna bade kaluar kalawan Ueda Rio. Sanajan, manéhna sieun ngabejaan Kakeru yén manéhna diaku manéhna.

Alesan pikeun ieu nyaéta éta Naho nyadar yén éta gampang pikeun anjeunna ngabejaan manehna pindah ka arah Kakeru, sabab manéhna ngalakonan ieu ti kanyamanan di mangsa nu bakal datang, jeung teu di jaman baheula mana nu ngora Naho ayeuna. Ieu rada dilema.

Anime Sarupa Clannad
© Pilem Animasi Telecom (Oranyeu)

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun upami anjeun ngagaduhan kasempetan ngobrol sareng mantan anjeun nalika anjeun rumaja 16 taun? Bayangkeun sagala kasalahan anu anjeun lereskeun anu dilakukeun ku diri anjeun anu baheula.

Masalahna bakal ngajantenkeun diri anjeun anu baheula pikeun henteu ngalakukeun kasalahan éta, sareng nyerat surat ka diri anjeun, atanapi catetan bakal sesah, anjeun sigana moal nurut atanapi henteu tiasa ngalaksanakeunana.

Sareng éta persis kaayaan éta Naho manggihan dirina dina mangsa oranyeu. Téhnisna éta dina kaliwat Naho tapi lajeng éta kaliwat alternatif? Ieu rada hese neangan sirah anjeun sabudeureun, sangkan anjeun bisa ngarti masalah Naho urang. Maksad abdi, panginten éta mangrupikeun masa lalu anu nyata sareng anjeunna nuju ditembak deui, tapi plotna bakal langkung jelas nalika acarana maju.

Anime hébat pikeun lalajo

Upami anjeun milarian Anime anu langkung saé, langkung ramah, kirang dramatis anu sami sareng Clannad, digambar dina cara béda jeung rentang rada lega tina karakter lajeng oranyeu paling dipikaresep pikeun anjeun.

Plotna gampang pisan nuturkeun, sareng sapertos Anime Kimi ni Todoke (Ti Kami ka Anjeun), anu kami sebutkeun dina kami Top 5 Romance Anime pos, tokoh utama pisan nice, well-resep, jenis jeung miara, sahingga waktu dirina dina layar pisan nikmat keur pemirsa.

Kuring yakin yén upami anjeun leres-leres masihan Anime ieu anjeun bakal resep. Ieu teu sagemblengna sarupa Clannad tur éta hiji hal anu alus sabab lamun geus rengse nonton Clannad mangka anjeun bisa jadi wanting hal anu saeutik béda sabalikna carita anu sagemblengna sarua.

Kabeneran keur anjeun, carita ngeunaan oranyeu bénten pisan sareng Clannad, sareng di luhur éta, aya harepan anu saé, bagja, minuhan sareng ending. Janten upami anjeun hoyong nyandak saran kami, sareng masihan Anime ieu, kami nyarankeun pisan anjeun angkat ka Crunchyroll ayeuna sareng tingali éta. Aya leuwih ti 4 dubs pikeun eta ogé dina basa Inggris, Spanyol sarta loba batur. Upami anjeun hoyong nonton Anime ieu gratis, kantun baca kami Top situs Streaming Anime Best pos.

Kami ngarepkeun anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat, punten ngadaptarkeun daptar email kami di handap supados anjeun tiasa kéngingkeun apdet instan nalika kami unggah eusi anyar sapertos kieu ka situs kami! Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Sukses! Anjeun dina Cradle View Email Dispatch.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »