nyokot top

Anime Anu Bakal Nyieunkeun Anjeun Ceurik (Numutkeun Pamaké Quora)

Anime téh hébat sarta aya loba genres béda. Hiji genre anu anjeun hoyong pertimbangkeun nyaéta Anime sedih. Anime nu bisa nyieun anjeun ceurik. Aya seueur jinis Anime ieu di luar sana. Sababaraha ieu malah teu nyoba nyieun anjeun ceurik, sababaraha ngahaja, sarta sababaraha duanana. Dina tulisan ieu, urang bakal ngaliwat sababaraha Anime anu bakal ngajantenkeun anjeun ceurik, numutkeun Pangguna Quora. Ieu bakal Pilem Anime Sedih sareng acara TV Anime Sedih atanapi OVA.

Naruto: Shippuden

Naruto - Shippuden Anime anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik
Naruto- Shippuden - Anime anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik tina cradleview.net

Sababaraha urang ngajawab ieu Anime pangalusna kaluar aya, jeung maranéhna bisa jadi teu salah. Naruto pasti mangrupikeun salah sahiji Anime anu pang populerna sareng terkenal anu sayogi ayeuna. Éta ogé salah sahiji Anime anu paling terkenal sacara internasional. The Animes usum mimiti dipuseurkeun di sabudeureun hiji budak ngora anu boga a Kyuubi di jero anjeunna sareng ieu mangrupikeun alesan kunaon sadayana di kampungna ngahina anjeunna sareng nyebat anjeunna budak monster. Nurutkeun kana Quora nu make Mega Sharma, Anime boga sababaraha moments pisan serius di dinya, sarta Anime ieu bakal ngajadikeun anjeun ceurik.

Clannad

Clannad - Anime anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik
Clannad - Anime anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik tina cradleview.net

Ayeuna kuring parantos ningali Clannad sareng éta mangrupikeun Anime anu hanjelu pisan, kuring ngalih ka cimata sorangan saatos réngsé sareng éta leres-leres Anime anu saé anu maénkeun émosi anjeun sareng ngajantenkeun anjeun heran naha dunya ieu tiasa kejam pisan. Tungtung tina Anime ieu pasti salah sahiji hal anu paling ngagerakkeun sareng émosional anu ditawarkeun Anime sareng ieu mangrupikeun salah sahiji Anime Sedih anu pangsaéna sabab parantos langkung. 25 épisode.

Lie anjeun dina April

Lie anjeun dina April ditampilkeun dina cradleview.net
Lie anjeun dina April on cradleview.net

Kami parantos nutupan sakedap Anime ieu sateuacan urang Top 25 Anime Romance pikeun Lalajo dina Netflix artikel, jeung alesan alus, Anime ieu hébat! Anime alus, karakter hébat, animasi nice jeung tangtu, sababaraha adegan pindah ogé. Anime ieu anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik nuturkeun carita budak lalaki anu, sanggeus indungna maot, papanggih gadis anu maén biola. Anjeunna leungiteun kahayang na maén piano sanggeus pupusna indungna urang. Anjeun pasti kedah masihan Anime Sedih ieu sabab kami yakin anjeun moal kuciwa.

Dukun Sabeulah

Anime Witch Blade ti cradleview.net
Anime Witch Blade ti cradleview.net

Anime ieu nu bakal ngajadikeun anjeun ceurik téh leuwih ti hiji roman / sci-fi Anime, tapi episode final pasti bakal mawa anjeun kana lawon. The Anime nuturkeun Sara Pezzini, hiji detektif rajapati NYPD anu datang kana ngilikan Witchblade, a supranatural, gauntlet sentient nu beungkeut ku host bikang sarta nyadiakeun dirina kalawan rupa-rupa kakuatan dina raraga merangan jahat gaib. Masihan Anime hanjelu ieu buka tur tingal keur diri.

advertisements

Sora Jempe

Sora Silent - diulas dina Cradle View
Pilem anime Silent Voice

Ieu mangrupikeun Anime anu parantos kami katutupan dina Cradle View sateuacanna, saleresna, kami nyerat sadayana ulasan ngeunaan éta anu anjeun tiasa tingali di dieu: Naha Sora Jempé Patut Ditonton? - Anime ieu nuturkeun carita gadis pireu anu dibully di SMP ku premanisme ngaranna Shota. Engké, maranéhna teu disangka-sangka ngagabung ka sakola anu sarua, sarta Shota nyoba nyieun amends jeung gadis pireu anu disebut. Shouko. Carita nuturkeun panebusan na nalika anjeunna nyobian ngabéréskeun budak awéwé anu kantos dibully. Dina Anime ieu anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik, anjeunna bakal ngahampura anjeunna? Upami anjeun parantos ningali Anime ieu sareng anjeun ngarepkeun usum dua maka anjeun kedah

Ngarasakeun Anime Anu Bakal Nyieun Anjeun Ceurik?

Upami anjeun resep kana daptar ieu tina Cradle View, punten pertimbangkeun ngadaptarkeun kiriman email kami supados anjeun béja pas kami nyebarkeun artikel atanapi pidéo. Anjeun bakal kéngingkeun aksés instan ka blog kami sareng éta bakal janten cara anu saé pikeun anjeun tetep diropéa. Ngadaptar handap. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.
advertisements

Kode Geass

Kode Geass - Anime Sedih
Anime Sedih - nampilkeun Code Geass

Disetél dina timeline alternatip, éta nuturkeun pangeran diasingkeun Lelouch vi Britannia, anu meunangkeun "kakuatan taat mutlak" ti awéwé misterius ngaranna CC Ngagunakeun kakuatan gaib ieu, katelah Geass, anjeunna mingpin hiji pemberontakan ngalawan aturan Britannian Suci. Kakaisaran, paréntah runtuyan battles mecha. Anime ieu anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik ngagaduhan sababaraha pamandangan maot anu pikareueuseun anu matak ngaganggu, kalebet dua karakter utama, janten kami mutuskeun pikeun ngalebetkeun kana daptar ieu.

Catetan maut

Anime Death Note 2006
Anime Death Note 2006 ditampilkeun dina cradleview.net

Abdi hoyong nutupan Anime ieu parantos lami ayeuna, sareng kanyataan yén éta henteu aya dina platform streaming utama janten sesah milarian ayeuna. Kuring ngarujuk kana Anime anu kaluar taun 2006 sareng parantos populer ti saprak éta. (Catetan sisi anu keren nyaéta aktor sora anu maénkeun tokoh utama, ogé nyaéta aktor sora pikeun batu ti Hideung Laguna).

Atoh, Anime nuturkeun Light Yagami, anu normal, mahasiswa anu teu dibédakeun - nyaéta, dugi ka anjeunna mendakan buku catetan ganjil anu ngagolér dina taneuh. Anjeunna geura-giru manggihan yén notebook boga kakuatan magic: Lamun ngaran batur urang ditulis dina eta bari panulis ngabayangkeun beungeut jalma éta, anjeunna atanapi manehna bakal maot. Mabok ku kakuatan dewa anu anyar, Light maéhan jalma anu anjeunna anggap teu pantes hirup.

Josee Macan jeung Lauk

Josee the Tiger and the Fish Animes anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik
Josee Macan sareng Lauk tina Anime anu bakal ngajantenkeun anjeun ceurik

Tsuneo nyaeta mahasiswa universitas, jeung Joseé nyaéta budak awéwé anu jarang kaluar ti imah sorangan alatan teu bisa leumpang. Duanana patepang nalika Tsuneo mendakan ninina Josee nyandak anjeunna jalan-jalan isuk-isuk. Anime ieu kaluar 2020 sareng pastina mangrupikeun pilem anu saé pikeun ditonton nalika kakandungan. Éta Anime Sedih anu saé sareng kami nyarankeun yén anjeun nyobian.

Hotaru No Mori e

Hotaru No Mori e diulas dina daptar Anime Sedih
Hotaru No Mori e ditémbongkeun dina daptar Anime Sedih ti cradleview.net

Nu saurang pamaké nyarios panjang pisan ngeunaan kumaha Anime ieu ngajantenkeun aranjeunna ceurik, sareng éta naha éta dina daptar ieu. The Anime ngabejaan carita gadis ngora ngaranna Hotaru sarta silaturahim nya jeung Gin, saurang nonoman aneh maké topéng, anu manehna meets dina yuswa genep di leuweung gunung deukeut imah nagara akina urang. Anime ieu anu bakal ngajadikeun anjeun ceurik mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun peminat normal Anime sareng kami nyarankeun éta.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »