anime nyokot top

Anime Pangalusna Pikeun Lalajo Sareng Bros Anjeun

Mikiran Anime pikeun ditonton sareng bros anjeun tapi anjeun henteu terang anu mana? Upami anjeun hoyong ngahindarkeun Anime anu cabul atanapi cringe salami waktos ieu sareng milari anu lucu atanapi dramatis pikeun ditonton, maka kami ngagaduhan sababaraha Anime mainstream sareng anu pikaresepeun anu anjeun bakal gaduh waktos anu saé pikeun nonton sareng bros anjeun. Kalayan Animes anu pangsaéna pikeun ditonton sareng bros anjeun, kami bakal nutupan rupa-rupa genres sareng lingkup anu béda, kalayan seueur Anime anu hébat anu bakal terang yén anjeun bakal resep nonton sareng bros / babaturan anjeun.

Grand Blue

Urang nutupan Anime ieu deui Agustus 2020 nalika dileupaskeun sareng alesan anu saé, éta lucu pisan. Anime ieu kudu jadi salah sahiji funniest Kuring geus kungsi katempo jadi jauh, éta bener alus tur salah sahiji Anime pangalusna pikeun lalajo kalawan bros Anjeun. Grand Blue boga gaya Animasi pisan nice, karakter éndah tur lucu, plot santun nuturkeun sarta dialog bener alus. carita kieu Lori, Nalika anjeunna ngamimitian perjalanan ka dunya nyilem scuba, mimitina anjeunna kedah lulus ujian nyilem. Sapanjang jalan, anjeunna angkat ka sakola nyilem Toong-A-Boo, dimana anjeunna mendakan sababaraha karakter anu lucu sareng nangtung. Salah sahiji anu anjeunna resep pisan!

Anime Pangalusna Pikeun Lalajo Sareng Bros Anjeun
chisa jeung Lori diuk dina parahu selam babarengan.

Naon deui, sababaraha adegan sareng garis punch anu lucu pisan sareng sigana bakal ngajantenkeun anjeun seuri, upami anjeun masih teu yakin, baca kami. Naha Grand Blue Patut Lalajo? pos jeung anjeun paling dipikaresep jadi persuaded. Ogé, aranjeunna tiasa janten kasempetan anu saé pikeun usum 2 Grand Blue janten pastikeun maca kami Grand Blue Usum 2 pos. Upami anjeun milarian seuri anu saé sareng salah sahiji Anime anu pangsaéna pikeun ditonton sareng pasangan anjeun, teras parios Grand Blue ngalamun kaluar!

Hideung Laguna

Ayeuna, upami anjeun milari Anime anu saé, badass, ganas anu dibungkus aksi, maka ieu mangrupikeun anu saé pikeun ditonton sareng pasti salah sahiji anime anu pangsaéna pikeun ditonton sareng bros anjeun. Kalayan rupa-rupa karakter anu saé, rupa-rupa karakter anu leres-leres luar biasa sareng tulisan anu saé sareng sababaraha pamimpin awéwé anu saé, kuat ogé, anjeun bakal ngahibur pisan kana hinaan haté anjeun nalika anjeun teuleum ka dunya anu korup, biadab, teu jelas sareng kejam pisan. nyaeta Roanupur anjeun balik ti misi ka misi jeung hina Perusahaan Laguna.

Anime Pangalusna Pikeun Lalajo Sareng Babaturan Anjeun
Dengki nunjuk salah sahiji pakarang nya ka hiji lalaki

Nuturkeun tokoh utama Rockuro, saurang salesman Jepang nalika anjeunna diculik ku geng Bajak Laut modern dina awal 1990s. Saatos usaha maranéhna pikeun nebus anjeunna gagal, anjeunna jeung nu Perusahaan Laguna neraskeun senar padamelan tegar, lalaunan ngarobih anjeunna tina padamelan kantor anu saé, bageur sareng paduli kana karakter anu tiis, diitung sareng jahat anu robih salami waktosna. musim 2 jeung 1 OVA urang tingali anjeunna di.

GANGSTA.

GANGSTA. nyaeta Anime sejen kami geus katutup saméméhna lamun urang ngobrol ngeunaan kamungkinan acara ieu meunang a usum 2, Sareng éta kusabab seueur fans anu parantos ngantosan Anime ieu kusabab plot na sareng rupa-rupa karakter anu rupa-rupa. Plot tina GANGSTA. lumangsung di kota poék-aksi katelah Ergastulum, dimana sakabeh rentang jalma poék dwells. Saatos dua Handymen, anu nyandak rupa-rupa padamelan dina acara anu teu tiasa diurus ku pulisi kota.

Anime Pikeun Lalajo Sareng Bros Anjeun
Anime Pikeun Lalajo Sareng Bros Anjeun - nampilkeun GANGSTA.

Salah sahiji lalaki ngaranna Nicholas, anu disebut a TAG dina acara, disebut oge Surup. Di handap ieu mangrupakeun jalma anu decedents jalma anu dipaké dina Cerebret ubar. Jalma-jalma ieu ngagaduhan kamampuan anu ageung sapertos kakuatan sareng kagancangan sareng sering tiasa ngéléhkeun sababaraha lawan sakaligus. Salaku ogé éta, aranjeunna gradasi dina tingkatan anu béda, ku kituna sababaraha langkung bahaya tibatan anu sanés. GANGSTA. nyaéta Anime anu saé pisan anu anjeun hoyong tingali sareng bros anjeun pasti.

samurai Champloo

samurai Champloo nyaeta jenis sarupa Cowboy Beebop tapi ku sababaraha hardcore Samurai ti Jaman Edo jeung nona ngora nice disebut Fuu. Kami parantos nutupan Anime ieu sateuacan nalika kami nyebarkeun tulisan ieu: Naha Anjeun Kedah Nonton Samurai Champloo - sareng kusabab Anime ieu saé pisan. Éta henteu langkung dikenal salaku sababaraha Anime anu langkung mainstream di luar sana, tapi percanten ka kami, éta pasti patut diawaskeun.

Anime Pikeun Lalajo Sareng Bros Anjeun
Tilu karakter ti samurai Champloo Anime.

di handap 3 karakter hébat sabab ngawitan lalampahan maranéhanana pikeun manggihan samurai sunflower. Kalawan ton aksi komo pamandangan psychedelic luar biasa pikeun anjeun ngarasakeun Anime ieu pasti salah sahiji Anime pangalusna pikeun lalajo kalawan bros Anjeun. Janten baca tulisan kami ngeunaan éta sareng mutuskeun pikeun diri anjeun upami ieu tiasa janten salah sahiji anime anu pangsaéna pikeun ditonton sareng pasangan anjeun.

Baki

Baki nyaéta Anime populér nu geus kami katutupan saméméhna on kami puncak 10 asmara / Aksi Anime En Español pos, jeung alesan alus, éta pintonan pisan seger jeung ngalakonan ngeunaan hiji jalan fighter disebut Baki, Pejuang jalanan karir sareng salah sahiji anu pangsaéna di sabudeureun. Tapi, 5 narapidana paling luhur barisan maot keur ngumpul pikeun nyanghareupan anjeunna, saprak bosen hirup sorangan, aranjeunna hoyong ngancurkeun. Baki, dina gelut fana anu bakal ningali boh aranjeunna atanapi Baki eleh rasa.

Anime Pangalusna Pikeun Lalajo Sareng Babaturan Anjeun - nampilkeun Baki
Baki bajoang galak.

Upami anjeun resep kana jinis pejuang jalanan Anime, sareng anu gaduh plot anu gampang diturutan, karakter anu pikaresepeun sareng sababaraha adegan tempur tangan-ka-leungeun anu paling heboh anu kedah ditawarkeun genre Anime, maka pasti parios ieu. Anime Pikeun Lalajo Sareng Bros Anjeun, Anjeun moal kuciwa. Ogé, aya seueur musim sanés sareng OVA asli ku kituna anjeun bakal gaduh seueur kontén pikeun dinikmati!

SMU anu maot

Hanjakal, Highschool of the Dead, ngan meunang 1 season. Panyipta asli Manga maot sedih. Urang nutupan naha atanapi henteu Anime ieu bakal meunang usum sejen di urang Highschool Of The Dead Usum 2 Rumor + Pikiran pos. Nanging, percanten ka kami nalika kami nyarioskeun ka anjeun, hiji usum ieu leres-leres patut diawaskeun, sanaos kamungkinan yén séri éta moal diteruskeun. Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, acara ieu ngeunaan apocalypse zombie di Tokyo, Jepang. Saatos sakelompok murid SMA anu terjebak di sakola dimana anu katépaan mimiti ngarusak kota, maéhan sareng nginféksi jalma anu henteu tiasa kabur cukup gancang.

raja meunang kana masalah jeung Zombies.

Aya seueur karakter anu saé pikeun dinikmati pikeun Anime ieu, sareng sababaraha jasa kipas ogé, sapertos pamandangan bak mandi cabul sareng nembak caket anu pikaseurieun. Sanajan kitu, carita thew Anime geulis santun, sarta eta sabenerna mangrupa Anime serius pikeun lalajo nalika anjeun mimiti meunang kana eta. Ieu ampir rada karasaeun, sumur, realistis wani kuring ngomong. Atoh, Highschool of the Dead pasti salah sahiji anime anu pangsaéna pikeun ditonton sareng pasangan anjeun, sareng anjeun moal kuciwa sareng sadaya tindakan anu dikandungna, (kalebet budak awéwé Highscool anu lucu anu maéhan zombie kalayan senjata militer kelas luhur sareng bahan peledak. )

Jormungand

Jormungand nyaéta Anime rada sarupa jeung Hideung Laguna tur mangrupakeun salaku aksi-dipakétkeun anjeun bisa meunang pikeun judul sarupa Anime éta. Sanaos Anime ngan ukur gaduh 12 épisode, éta ngagaduhan rating anu saé dina sababaraha situs. Jormungand nuturkeun carita tokoh nu disebut Koko Hekmatyar, dealer pakarang ngora anu ngajual pakarang di handapeun HCLI, hiji korporasi pengiriman barang internasional jeung operasi penyelundupan ilegal.

Yunus jeung Koko Hekmatyar ti Jormungand.

Ayeuna, salaku salah sahiji panyalur senjata anu teu resmi sareng langkung rahasia, anjeunna ngajual senjata di sababaraha nagara bari ngahindarkeun otoritas lokal sareng internasional. Ieu mangrupikeun salah sahiji anime anu pangsaéna pikeun ditonton sareng réréncangan anjeun kusabab éta pinuh ku aksi sareng gaduh sababaraha karakter anu saé sareng pikaresepeun. Ieu teu sagemblengna sarupa Hideung Laguna tapi éta salah sahiji anu pemirsa bakal resep upami aranjeunna ningali Anime éta.

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop nyaéta pohara populér, leuwih mainstream Anime ti ahir 1990s. Ieu nuturkeun carita ngeunaan awak tina karajinan interstellar téknologi tinggi nalika aranjeunna ngumbara milarian ganjaran anu lumayan. Hanjakalna pikeun aranjeunna, pikeun kéngingkeun ganjaran ieu, aranjeunna kedah néwak saurang lalaki anu tanggung jawab pikeun ngaluarkeun racun ka planét mars.

Cowboy Bebop Anime
Kabéh opat karakter utama ti Cowboy Bebop Anime.

Sanaos éta tiasa janten salah sahiji tantangan anu paling ageung, aranjeunna henteu terang kumaha héséna nganapigasi sareng ngaliwat langit pajeulit bentang dimana aranjeunna hoyong mendakan lalaki éta. Naon deui, Anime diatur jauh di hareup, dina 2070s! Anime ieu mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna pikeun ditonton sareng bros anjeun sareng éta mangrupikeun judul sci-fi futuristik kalayan tekenan kana aksi sareng komedi. Aya alesan Anime ieu jadi populér geus sabudeureun pikeun leuwih dasawarsa. Ku kituna naha henteu masihan eta lebet a?

Bullet Hideung

Dumasar runtuyan novel karya Shiden Kanzaki, Anime ieu nuturkeun carita ngeunaan Rentaro Satomi, dina 2021, dimana virus pikareueuseun ngabahayakeun di kota Tokyo. Virus ieu disebut Gastrea, sareng éta virus parasit. Tackling anceman gélo ieu dunya bakal incredibly teuas pikeun sababaraha karakter urang, tapi bakal aranjeunna suksés?

Hideung Bullet Anime
Kohina Hiruko jeung Kagetane Hiruko ti Anime Bullet Hideung.

Karakter hirup dina tembok Monolith, nu dijieun tina Varanium: logam nu bisa subdue Gastrea. Anjeun kedah anime ieu sareng tingali kumaha karakter dianggo pikeun ngalaksanakeun misi pikeun nyegah karusakan Area Tokyo sareng dunya.

Naha anjeun resep daptar ieu? Upami anjeun leres, punten ngadaptarkeun kiriman email kami di handap, ku kituna anjeun tiasa nampi apdet iraha waé kami ngeposkeun deui hal sapertos kieu. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »