Anime Dina-jero pamadegan pribadi

Ayanokoji Némbongkeun Urang Naon Anu Raksasa Anjeunna Dina Pamandangan Ti Kelas Elite Usum 2

Dina adegan anyar tina Anime populér Kelas Kelas Elit Musim 2, tokoh utama, Ayanoji, Nembongan dina pamandangan poék jeung sinister mana manéhna ngagunakeun Karuizawa keur kauntungan sorangan ningali bari manehna lalaki assaulted ku opat katresna. Nepi ka tungtung adegan, Ayanoji nyebutkeun anjeunna bakal nulungan Karuizawa tur ngajaga dirina, némbongkeun urang yén anjeunna sabenerna dirékam kajadian. Anjeunna nyarios waktos salajengna aranjeunna nyobian nanaon pikeun ngaleupaskeun pidéo. Sanajan kitu, salila adegan ieu, Ayanoji henteu paduli kana kasalametan Karuizawa, sareng jelas ngan ukur ngagunakeun dirina pikeun dirina. Ku kituna naha anjeunna meta cara kieu?

Tulisan ieu ngandung spoiler dugi ka Ep 4 pikeun Classroom Of The Elite Season 2.

Perkiraan waktos maca: 5 menit

Sanggeus nyaksian serangan dina Karuizawa ku opat saingan nya anu sanggeus dirina sabab ceuk manehna bullied salah sahiji katresna nu éta kalayan aranjeunna, anjeunna tinimbang nulungan, pilem serangan sarta engké, nalika katresna geus Isro, anjeunna mana leuwih kana Karuizawa.

Bari manehna linggih dina taneuh anjeunna Sigana di dirina jeung ngabejaan nya "nyebarkeun suku anjeun" sagampil Karuizawa keur ngalakukeun eta anjeunna kneels handap sarta nyebutkeun anjeunna

Dina momen anjeunna miwarang dirina ngeunaan nyeri nya jeung trauma kaliwat yén anjeunna tersangka nya ngabogaan. Nyebutkeun: "Naon trauma ieu nu nuju nyumputkeun" lajeng anjeunna ngahontal handapeun kaos nya jeung narik eta nepi nyebutkeun: "Kuring hayang nempo sorangan". "Teras sanggeus manehna ngajerit ulah noél" anjeunna balik: "Ieu? Naha ieu anjeun poék?”, éta adegan anu cukup pikasieuneun sareng pasti nambihan karakter Ayanokoji.

Saatos ieu anjeunna mimiti nyarios ngeunaan anjeunna aya langkung gelap di dunya ieu tibatan anu tiasa dibayangkeun. Lajeng tungtungna anjeunna affirms anjeunna bade ngajaga Karuizawa komo nembongkeun dirina video anjeunna nyandak tina katresna assaulting dirina, ngondang dirina pikeun ngancem ngaleupaskeun eta lamun aranjeunna coba nanaon deui.

kalakuan ieu ku Ayanoji sigana dianggo tur meunang leuwih kapercayaan Karuizawa urang. Anjeunna nyarioskeun yén anjeunna peryogi anjeunna ngabantosan anjeunna, nyatakeun yén aya rencana anu anjeunna hoyong laksanakeun, sareng ngan ukur anjeunna anu tiasa ngabantosan. Kuring geus disebutkeun saméméhna dina loba artikel ngeunaan Ruang Kelas Élit yen Ayanoji paling dipikaresep a sosiopat.

Adegan ieu leres-leres nguatkeun kacindekan kuring sareng negeskeun éta Ayanoji bener teu paduli ka saha. Naon urang nempo tina episode 4 éta anjeunna malah kasampak handap dina lolobana sakelas na. Ngan ku cara sorangan.

Atoh, pamandangan sareng Karuizawa leres-leres ngingetkeun kuring ngeunaan karakter anu gering & bengkok Ayanoji nyaeta. Anjeunna bakal ngalakukeun nanaon pikeun meunang t luhur sarta mindahkeun Kelas D. kana kelas anu langkung luhur supados anjeunna tiasa lebet atanapi bawa Kelas D. jadi kelas A.

Kiyotaka mintonkeun video ka Karuizawa
Kiyotaka nunjukkeun pidéo ka Karuizawa - Ruang Kelas Élit

Kanyataan yén Ayanoji mana ti ngancam jeung nungtut ka tenang jeung enticing, ngan hiji surat wasiat kana kamampuhna pikeun sakabéhna ngamanipulasi jalma pikeun kaunggulan sorangan effortlessly. Ieu ngan ukur tiasa dilakukeun ku jalma-jalma anu tangtu, anu tiasa ngontrol émosina kalayan saé sareng maca sareng ngontrol jalma atanapi jalma anu bieu pisan gaduh émosi.

Dugaan kuring éta Ayanoji mibanda saeutik lamun sagala empati pikeun jalma. Pikirkeun deui. Dina seueur épisode, urang tiasa ningali ieu sadayana maén. Taya hadé ieu katempo ti dina episode ahir usum 1, dimana Ayanoji wincikan Horikita kumaha anjeunna meunang test jeung meunang Kelas D. titik paling.

Saatos anjeunna nyarios yén anjeunna badé ngabantosan anjeunna, urang ningali yén anjeunna bisik-bisik ka anjeunna tapi urang henteu tiasa nguping naon anu dicarioskeun. Dina ahir épisode, urang diajar yén anjeunna nyarios yén anjeunna terang yén anjeunna VIP. Aranjeunna gentos telepon sélulér Ayanoji swap telepon ti Karuizawa jeung anggota kelas séjén. Ieu ngandung harti lamun maranéhna nebak Ayanoji atawa anggota lianna nyaéta VIP aranjeunna masih meunang sabab dina kanyataanana Karuizawa éta VIP.

Ayanoji
Ayanoji tingali di Karuizawa

Ieu mangrupikeun rencana anu saé panginten sareng logis Ayanoji geus datang nepi ka kitu, éta flawed. Anjeunna ngajelaskeun ka Karuizawa yén lamun maranéhanana disebut eta bakal jadi masalah sabab bakal nyaho yén maranéhanana geus switched telepon. Anjeunna nyarios nalika aranjeunna ngalih, anjeunna bakal ngajaga kartu sim. Ieu supados anjeunna tiasa nempatkeun kana telepon anu dipikahoyong engké.

Ogé, pikir ngeunaan kumaha anjeunna Sigana di cahaya, éta campuran beureum, hideung jeung poék konéng sarta jeruk. Palet warna masihan getar anu poék sareng teu aya harepan anu leres-leres cocog sareng pamandangan sareng ningkatkeun aura pikasieuneun. Ayanoji méré kaluar.

Musik ogé nambihan suasana adegan, éta rada pikasieuneun sareng leres-leres masihan terang saha anu tanggung jawab antara dua karakter éta. Ieu sanés waktos urang ningali ieu tina tokoh utama.

Dina pamanggih kuring, éta méré kaluar Highschool Of Mayat anime kumaha eta Sigana. Ieu nunjukkeun yén dina kalangkang dimana teu aya anu tiasa ningali anjeunna, Ayanoji tindakan tiis tur diitung. Pindah dina cara licik ngagunakeun kaayaan keur kaunggulan na.

Katuhu dina tungtung usum 1, urang tingali kumaha Ayanoji bener-bener mikir sareng émosi (atanapi kakuranganana) pikeun sakelasna sareng saha waé pikeun masalah éta. Atoh, upami anjeun resep kana pamandangan ieu sareng hoyong bagikeun pandangan anjeun Ayanoji teras teraskeun sareng tinggalkeun koméntar. A like on pos ieu bakal greatly ngaapresiasi. Mangga bagikeun oge.

Asup ka daptar email kami di dieu:

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »