Potensi / Kaluaran Datang

Naha Attack on Titan Bakal Datang ka Netflix?

Attack on Titan mangrupikeun salah sahiji Anime anu pang populerna anu ayeuna. Runtuyan endah ieu tungtungna sumping ka tungtung saatos sékrési ahir bagian 3 tina séri ahir. Éta kaluar dina Januari 9th. Kalayan saurna, seueur fans anu masih naroskeun patarosan nyaéta Attack on Titan on Netflix? - Kalayan sababaraha harepan, ieu tiasa kajantenan.

Perkiraan waktos maca: 6 menit

Serangan dina usum ahir Titans - Kumaha ieu mangaruhan Netflix?

nu usum ka-4 tina anime parantos dileupaskeun, sareng bagian dua pas saatos ieu Januari (9th). Carita utama Anime geus pisan seru jeung aksi-dipakétkeun jadi jauh. Ngembangkeun sababaraha karakter anyar, jeung sababaraha tokoh utama heubeul. Loba karakter kawas Armin jeung bumi abdi geus nyieun kamajuan hébat dina watesan ngembangkeun maranéhanana. Kami ngarepkeun ningali aranjeunna dina séri énggal.

Armin Titan eats Bertholdt
Armin Titan ngahakan Bertholdt - Naha Serangan ka Titan Naha Datang Ka Netflix?

Serangan dina usum final titans lumangsung ampir 4 taun sanggeus éta Korps Survey ngahontal basisir saluareun témbok. Ayeuna, urang dibawa kana perang dimana urang ningali sajumlah karakter anyar anu sanés. Loba di antarana kuring teu resep. Kami diwanohkeun ka "Eldians" & "Marleyians". Duanana nyaéta kelompok jalma anu tarung babarengan dina perang ngalawan "setan pulo".

Pikeun mastikeun yén kami henteu ngarusak éta pikeun anjeun, kami moal ngémutan detil sababaraha épisode salajengna.

Iraha Attack on Titan réngsé dina Crunchyroll?

Sanggeus usum final ditayangkan dina Crunchyroll, nu anime kudu cicing di dinya pikeun lila, sahenteuna sejen 1-2 taun. Ieu kusabab perjanjian lisénsi moal kaeusi sareng Crunchyroll. Ieu ngandung harti yén maranéhna bakal ngagantung dina anime dugi ka istilahna. Dugi ieu lumangsung, urang bisa nyebutkeun pasti yén éta moal muncul dina Netflix.

Bagian kadua usum final datang kaluar dina 9 Januari taun ayeuna. Ti ieu, urang bisa disebutkeun yen anime kudu tetep di dinya salila sahenteuna sataun sejen lamun teu leuwih. Sajaba ti éta, meureun aya kaayaan dimana 1 usum dihapus sanggeus lianna. Ieu ngandung harti yén maranéhna bisa mimitian ku écés usum 1. Ieu, tangtosna, penah masalah sejen. Masalahna nyaéta éta Netflix bakal kudu ngaleupaskeun Attack on Titan dina musim hiji-hiji.

Armin henteu aya tumpukan tilas prajuritna - Naha Serangan di Titan Naha Datang Ka Netflix?
Armin henteu aya tumpukan tilas prajuritna - Naha Serangan dina Titan Naha Datang Ka Netflix?

Ieu hartosna bakal dimimitian ku Usum 1, teras 2, 3, sareng saterasna dugi ka unggal usum dileupaskeun. Mudah-mudahan teu kitu. Abdi langkung resep upami Attack on Titan dileupaskeun sadayana dina hiji bagian. Ieu kusabab sadaya musim sayogi dina dinten anu sami. Gantina Kaluaran bertahap kawas urang ngagaduhan kalawan Komi Teu tiasa Komunikasi.

Naha Netflix tiasa mésér hak pikeun Attack on Titan?

Netflix nyaeta ku jauh platform streaming pangbadagna di dunya. Nepi ka 2021, Netflix kungsi 214 juta langganan anu dibayar loba anu pencinta Anime. Warta alus éta Netflix terus-terusan ngalegaan perpustakaan eusina, sareng Anime henteu aya pengecualian.

Henteu aya rusiah pisan yén koleksi Anime Netflix ngembang, kalayan judul-judul anu ageung ditambah sareng Anime énggal ditugaskeun ngan ukur dina. Netflix, (urang nempo éta kalawan Komi Teu tiasa Komunikasi jeung Serangan Naék Tinggi). Kalayan saurna, écés éta Netflix teu ngan boga dana pikeun ngamankeun hak pikeun sakabéh musim AOT. Ieu kusabab pendapatan taunan perusahaan di 2020 $ 25 Milyar.

Naha Netflix ngagaleuh hak pikeun AOT?

Patarosan naha aranjeunna mampuh parantos dijawab janten hayu urang tingali patarosan naha aranjeunna bakal atanapi henteu. Jang ngalampahkeun ieu, urang kudu kasampak di perpustakaan Anime Netflix urang sakumaha tina 2022, nu ngabogaan sajumlah gede judul to date jeung steadily tumuwuh. Aya seueur judul Anime anu pikaresepeun sareng profil luhur anu ditambahkeun kana koleksina, anu paling kasohor nyaéta Hideung Laguna, Siluman sétan, sarta Torator!

Mikasa ambek ka Levi - Naha Attack on Titan kantos sumping ka Netflix?
Mikasa gélo ka Levi - Naha Attack on Titan kantos sumping ka Netflix?

Jigana sakali Netflix nyaeta bisa pinuh mésér hak AOT, atawa sahenteuna usum mimiti AOT yén maranéhna bakal neruskeun. Attack on Titan mangrupikeun salah sahiji Anime anu pang populerna, paling dipikaresep, sareng émut anu aya ayeuna, sanés tiasa dikenal. Lamun Netflix bade mésér Anime anyar pikeun nambahkeun kana kempelan maranéhanana, lajeng paling dipikaresep eta bakal Attack on Titan. Éta sigana pilihan anu paling logis Netflix bakal indit jeung.

kacindekan

Dina kasimpulan, Kuring paruk mikir yén nalika hak AOT pikeun Crunchyroll kadaluarsa, Netflix sahenteuna bakal serius mertimbangkeun purchasing populér tur loba-dipikacinta Anime, meureun meuli eta bari sanggeus ieu kajadian. Dina hal naon waé indikasi, urang tiasa nampi ti Netflix urang gerakan saméméhna ngan nyandak katingal di perpustakaan maranéhanana ayeuna, sakumaha tina 2022. Aranjeunna mibanda judul utama kawas Siluman sétan, nu pasti salah sahiji Animes pang populerna di 2021.

Ngan ukur sababaraha waktos dugi ka judulna ditambihkeun, sareng kalayan sababaraha harepan sareng waktos, urang kedah ngarepkeun ningali Anime dina Netflix iraha Cruncryoll ngaluarkeun tina perpustakaan na. The move pikeun Netflix Pikeun ngalakukeun ieu mangrupikeun hal anu kuring ngarepkeun sareng tangtosna, ogé ngarepkeun.

Mayar kanggo platform hiburan langganan tiasa mahal, janten ayeuna AOT tiasa ngalih ka Netflix, ieu bakal ngidinan grup anyar sakabeh jalma pikeun miboga aksés ka terasrasakeun Anime endah tur greatly entertaining ieu. Upami anjeun masih ragu upami anjeun tiasa nonton acara sapertos kitu, mangga baca tulisan kami dina Top 10 Situs Streaming Anime Pangsaéna Terbaik Ti Juli 2021 - anjeun tiasa mendakan sagala jinis Anime tina daptar ieu kalebet Attack on Titan.

Hatur nuhun pisan pikeun maca, kuring ngarepkeun tulisan ieu ngabantosan anjeun. Punten ngalanggan buletin email kami sareng pariksa toko kami: https://cradleview.net/shop/

Patali serangan on Titan Posts

Armin robah tina Titan deui jadi manusa

Armin dina Attack on Titan - Ningali Karakter Carita Anu Hebat Sajauh ieu

Dinten ieu kami bakal ningali carita Armin Attack on Titan sareng kunaon anjeunna salah sahiji karakter karesep kuring tina Attack on Titan. Urang ogé bakal ningali adegan maotna Attack on Titan Armin. Janten réréncangan anu saé pikeun Mikasa sareng Eren anjeunna dipidangkeun dina séri éta pisan sareng […]

Serangan kana Titan - The Titans

Cara anu Bener Pikeun Ngagambarkeun Putus Asa - Serangan kana Titan

PERHATOSAN: IEU ARTIKEL NGADU KANDUNGAN GRAFIK NU BISA TEU COCOK KA SAGALA UMUR. Sinopsis AOT cukup pikasieuneun - pemakan manusa humanoid raksasa anu disebut Titans anu ngan ukur minat ngelek manusa sadayana - éta ngimpina ti mimiti. Janten kumaha séri ieu ningali putus asa sareng anu langkung penting individu […]

Serangan dina Titan tungtung

The Attack on Titan Season 3 ending Is Beautiful

Abdi henteu kantos nguping anu sapertos kitu. Ieu naon anu anjeun tiasa nyarios saatos ngupingkeun Attack on Titan Season 3 ending. Éta ngan saukur endah pisan, sareng tangtosna, mangrupikeun pambukaan anu pangsaéna anu kuring kantos ningali dibandingkeun sareng anu sanés. Tinjauan - Attack on Titan ending Di handap ieu mangrupikeun pambukaan anu anjeun tiasa tonton [...]

Ninggalkeun comment hiji

Translate »