Potensi / Kaluaran Datang TV séri

Naha The Serpent Netflix Usum 2 Bakal Kajadian?

Si Oray nyaéta séri TV thriller dumasar kana carita nyata pasangan anu jadi rajapati di 1970s Thailand. Aya 8 épisode séri sajauh ieu, hiji épisode sakitar 1 jam masing-masing. Si Oray dileupaskeun ka BBC iPlayer dina 2020. Dina artikel ieu, urang bakal ngabahas tungtung séri na The Serpent Netflix Usum 2 kamungkinan pikeun pemirsa séri.

Ihtisar The Serpent

Acara nuturkeun saurang lalaki anu hirup nyata disebut Charles Sobhraj anu ngagoda awéwé ngora disebut Marie-Andrée Leclerc pikeun gabung anjeunna dina runtuyan murders wisatawan ngora. Charles ngagunakeun pesona jeung pangaweruh ngeunaan wewengkon lokal pikeun bubu wisatawan ti nagara béda kawas Walanda jeung Perancis.

Baca ngeunaan acara TV serial The Serpent Ieuh
Usum Serpent 2 tiasa sumping ka Netflix - baca ngeunaan éta di dieu.

Salila séri, Charles jeung Marie-Andrée maok baju korban, harta sareng dokumén pribadi sapertos paspor sareng foto. Aranjeunna engké nganggo ieu pikeun pose salaku korban sorangan pikeun maok leuwih duit ti aranjeunna dina bentuk meuli mata uang.

Nalika séri éta, salah saurang duta besar anu kuat pikeun Kadutaan Walanda di Vietnam sadar naon anu lumangsung sareng nyobian ngingetkeun pulisi kota. Sésana nuturkeun leuwih murders ku duanana Charles jeung lover na dimana aranjeunna ngagunakeun bubuk Kaopectate pikeun ubar korban maranéhanana.

Tungtung The Serpent on Netflix

Pikeun manggihan lamun usum anyar tina Si Oray bakal datang ka Netflix, urang kudu balik leuwih ending jeung ngabahas eta. Janten, dina ahir séri, urang ningali yén Charles parantos janten sababaraha kapribadian anu kasohor.

Sanajan kitu, dina 2003 anjeunna ngumbara ka Nepal, (salah sahiji ti saeutik tempat anjeunna bisa ditéwak) jeung geus poto na dicandak, dimana eta kaungkap anjeunna paling dipikaresep hayang bray deui saprak anjeunna diberesihan tina pembunuhan ku hakim sarta teu bisa. dicobian deui.

Teu aya anu terang naha anjeunna mutuskeun angkat ka Nepal sareng ieu ngan ukur dipikanyaho ku dirina. 2 warsih saterusna di 2004 anjeunna dihukum panjara hirupna pikeun rajapati Connie Jo Bronzich di pangadilan Nepal.

Engké di 2014, pangadilan sejen di Nepal kapanggih anjeunna kaliru tina rajapati Laurent Carriere ogé dina 1975, sarta ku kituna anjeunna dihukum 20 taun salajengna.

Naha The Serpent Netflix Usum 2 realistis?

Patarosan lamun Si Oray bakal uih deui pikeun usum 2 mangrupikeun patarosan anu hésé dijawab sabab urang kedah ningali kana carita anu leres. Dupi urang tiasa ningali tuluyan tina carita ngalibatkeun Charles jeung Marie? Kumaha ieu bakal mungkin lamun Charles tetep di penjara dugi ka ayeuna?

Ajay jeung Charles ngobrol ngeunaan hubungan maranéhanana.
Ajay sareng Charles ngobrolkeun jalma-jalma anu aranjeunna dipaéhan dina séri TV Serpent.

Nya, tétéla, séri éta saé pisan BBC iPlayer, sarta tangtu, eta tuh kacida alusna dina Netflix lamun eta dibawa, jadi pasti, usum kadua bakal worthwhile pikeun Netflix di lila.

The Serpent Season 2 Netflix tiasa enggal

Urang kedah ngarep-ngarep Si Oray usum 2 Netflix sequel sabab ditinggalkeun ku carita rada menyimpulkan, jeung Charles sanggeus dibawa ka kaadilan pikeun kajahatan-Na.

Pasanganna ogé dihukum panjara, dimana dmana anjeunna dibatalkeun sareng dina 1983, anjeunna balik ka bumi, teras maot tina kanker dina taun anu sami. Janten ieu, sakumaha anu anjeun tingali, nyéépkeun sakedik kana imajinasi naon anu tiasa kajantenan ayeuna.

Tapi, ku dua karakter utama urang ayeuna duanana teu bisa ningali silih, prospek usum anyar Sigana tricky. Kami bakal ngira-ngira yén upami usum énggal didamel, maka éta bakal masuk akal pikeun nganggap éta bakal ditayangkeun dina waktos telat 2023 atawa 2024.

Maca ngeunaan The Serpent Season 2 dina Netflix + langkung seueur pikeun dibaca.
Baca langkung seueur ngeunaan séri TV Serpent Season 2 Ieuh sareng baca deui dina cradleview.net

Usum kamari nyandak seueur waktos sareng biayana luhur pisan, usum anyar bakal sesah komisina sareng ku sabab kitu, éta bakal nyandak sakedik deui upami henteu jumlah waktos anu sami.

Pikeun ayeuna mah, geus hébat balik ka acara TV ieu, sareng alesan anu saé, urang tiasa ngarep-ngarep ningali deui pas, tapi pikeun ayeuna, éta waé anu tiasa urang ucapkeun.

Si Oray mangrupa carita pohara alus kalawan karakter metot jeung well-resep. Ieu bakal éra lamun ieu panungtungan waktu urang ningali aranjeunna.

Hatur nuhun pikeun maca, tetep diropéa di handap ku ngalanggan kiriman email kami atanapi nuturkeun kami dina sosial Cradle View.

Ngolah…
Sukses! Anjeun dina kiriman kami

Ninggalkeun comment hiji

Translate »