Anime Dina-jero

Cara anu Bener Pikeun Ngagambarkeun Putus Asa - Serangan kana Titan

PERHATOSAN: ARTIKEL IEU NGADUKEUN Eusi GRAFIK NU BISA TEU COCOK KA SAGALA UMUR.

Perkiraan waktos maca: 9 menit

Sinopsis tina AOT cukup pikasieuneun - raksasa humanoid manusa-dahar disebut titans nu hijina dipikaresep nyaéta ngelek manusa sakabeh - éta ngimpina ti mimiti. Janten kumaha séri ieu ningali asa-asa sareng anu langkung penting réaksi individu sareng kasusah tina karakter anu dipidangkeun dina séri éta? Éta anu bakal kuring bongkar dina tulisan ieu janten punten jantenkeun diri anjeun nalika urang teuleum ka dunya katurunan di luar tembok.

Bubuka episode

Hayu urang mimitian ku Episode awal, dimana rahang kuring turun sababaraha kali, utamana dina mangsa bagian engké tina episode na tangtu ending. Ningali naon anu lumangsung Kang Eren indung éta leres-leres harrowing sareng éta ngajempolan kuring kana inti kuring.

Lalajo deui horor pinuh kaleungitan Eren sareng Mikasa:

Indung Eren didahar ku Titan (Episode 1, Usum 1)

Mimitian anu luar biasa sareng ngabeledug pikeun hiji épisode, émosi parantos ngajalankeun luar biasa, sareng seueur pisan ayeuna anu dipertaruhkeun pikeun urang. aksara jeung umat manusa, éta gampang pikeun nempo naha ieu runtuyan narima loba perhatian nalika mimiti dirilis.

Tapi éta sanés séri sacara gembleng anu bakal kuring bahas dina épisode ieu tapi hal anu kuring perhatikeun langkung jauh kana usum kahiji. Kaula bade nulis hiji artikel individu dina AOT geura-giru tapi éta pikeun poé séjén, jadi tetep katala.

Ningali kana konsép balik titans

Pikeun ngartos titik kuring sadayana ngeunaan putus asa di AOT urang kudu ningali kana titans, Tapi leuwih importantly desain maranéhanana. The titans dina Anime anu pikasieuneun, ngomong sahanteuna. Tujuan maranéhanana ngan pikeun manggihan jeung dahar manusa.

Éta pisan. Aranjeunna teu boga kapentingan dina sato atawa mahluk sejen tur mibanda hiji kapentingan tunggal. Ti mimiti, urang nempo kumaha pikasieuneun maranéhanana, kumaha maranéhanana moro jeung dahar manusa.

Urang diajar engké dina éta titans teu resep kana Sato séjénna kawas kuda contona. Ngan Manusa. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna langkung seueur angkutan sabab biasana konsép sapertos kieu bakal janten musuh sanés ngan ukur pikeun umat manusa, tapi pikeun dunya.

Ieu sabab, salaku Manusa, maranéhna ogé bakal mawa tanggung jawab ngajaga sato jeung target séjén nu titans bisa jadi katarik. Sanajan kitu, sabalikna, éta ngan manusa aranjeunna sanggeus. Ku alatan éta, ngan aya 1 sieun, jeung nu keur didahar ku titans.

Kitu ogé ieu urang ogé diajar sapanjang séri, potongan saeutik informasi ngeunaan titans. Henteu sapertos sadaya inpormasi ngeunaan aranjeunna sareng ayana aranjeunna nembé diturunkeun dina sababaraha dialog caket tungtung dimana urang leres-leres diajar tujuan anu leres.

Sabalikna, urang dipasihan bagian-bagian sakedik tina teka-teki ku kituna urang laun-laun ngawangun sababaraha ide dina sirah urang ngeunaan éta, tinimbang ngan ukur tuang sadayana inpormasi penting dina hiji waktos. Ieu hébat sabab saméméh urang malah geus meunang deukeut tungtung Serangan dina Titan, fans bakal geus jadi fantasizing dina sirah maranéhanana naon Tujuan sabenerna Titan urang. Sarta tangtu, ieu suluh kudu nyaho leuwih.

Hal ieu ngajadikeun sakabeh konsep titans pisan unnerving sabab dasarna, urang nyaho ngan saloba karakter. Urang teu nyaho deui bener. Ieu teu bener keur sababaraha pamandangan unorthodox kawas di ahir usum 2, dimana urang ningali naon anu katingalina Titan urang panyipta ningali ngaliwatan dataran nuju témbok. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngeureunkeun épisode sareng pastina ngajantenkeun pamirsa heran saha jalma ieu sareng kunaon anjeunna ningali témbok.

Seueur patarosan anu valid sareng penting anu kedah dijawab pikeun usum hareup. Jigana nu ieu téh alesan naha sieun ka titans estu matak. Urang diajar nalika karakter diajar (biasana) sareng ieu ngamungkinkeun urang sakapeung gaduh hubungan anu langkung kuat sareng karakter, khususna nalika aranjeunna dipaéhan ku titans

Lain hal anu diajak ngobrol ngeunaan titans nyaeta kumaha aranjeunna kamajuan salaku séri mana on. Kahiji, urang pikir maranéhna ngan dahar manusa. Lajeng urang sadar aya titans séjén anu béda (the awéwé Titan) ogé nyerang batur titans nalika aranjeunna meunang di jalan. Urang ogé diajar yén sababaraha titans gaduh béda abilities jeung tujuan.

Marengan ieu téori kantos-ngarobah sarta pangaweruh ngeunaan titans dina Serangan dina Titan alam semesta asalna hiji sieun sarua jeung anyar dibagikeun ngeunaan aranjeunna. 

Dupi aya didinya titans saha nu teu bisa dipaehan? Aya titans nu bisa ngagali jauh di jero taneuh? Aya titans saha nu bisa luncat bener luhur dina hawa? - Tingali, aya seueur kamungkinan sareng sadayana aya sasarengan pikasieuneun sakumaha daptar tiasa teras-terasan.

Ieu naon ngajadikeun titans sarta sakabeh enigma maranéhanana beuki loba pikaresepeun pikeun rata kipas Anime. 

Dupi titans mangrupa tuluyan / ekspresi darker tina raksasa?

Kuring yakin konsép a Titan geus dijieun saméméh tapi pasti moal extent anu aranjeunna geus di Serangan dina Titan. Aranjeunna dina kategori monster sorangan, kebal tina disebut ngan ukur "Raksasa", aranjeunna langkung pikasieuneun sareng ngancam. Aranjeunna sigana leuwih calakan ti raksasa dina pamanggih kuring.

Dina rasa, beuki urang diajar dina séri ieu, nu darker na darker nya meunang. Contona nalika Kaptén Levi jeung Erwin diajar yén maranéhna geus maéhan jalma nyata sapanjang. Sareng éta titans nyaeta manusa anu geus robah jadi titans

Sakali deui, ieu muka seueur patarosan anu sanés. Naha atanapi aya batur ngarobah jalma kana titans? Naha jalma-jalma ieu janten titans ngahaja? Dupi sadayana titans malah sadar aranjeunna titans? Naha aya lolobana euweuh bikang titans? Urang ngan teu nyaho tur ieu suluh lapar pikeun beuki loba pangaweruh ngeunaan titans. 

Pangaruh Titans dina kalolobaan Manusa

Hiji titik ahir pikeun nambahkeun ngeunaan titans ogé bakal pangaruh maranéhanana dina manusa. Kuring bakal nutupan ieu langkung engké tapi bayangkeun nyeri, setrés, sareng kabingungan anu anjeun lalui, terus terang yén aya mahluk ieu anu ngantosan kasempetan pikeun ngahakan anjeun hirup! Ieu bakal a pikasieuneun rarasaan jeung pamikiran pikeun ngawujudkeun pikeun wargana teh karajaan.

Ayeuna, ieu bakal rarasaan ngan jalma rata-rata dina Tembok Maria sarta hususna di Panglipur. Tapi bayangkeun kumaha éta pikeun karakter utama urang. Korps Survey. Nyaho yén anjeun tiasa didahar iraha waé nalika anjeun di luar témbok.

Nyaho yén upami kuda anjeun henteu cekap gancang, éta bakal anjeun anu bakal didahar, sareng sanés kuda anjeun pasti bakal nyababkeun. tekenan jeung kaayaan guligah saluareun kapercayaan. Ditambah ku a kurangna sare, kaayaan anu karakter nempatkeun kana memang pisan khianat jeung kasar. Ieu endah karakter utama urang malah nyieun nepi usum 2

Naha Titans resep tuang jalma?

Ayeuna, kanyataan yén titans Éta manusa ogé pisan ngabingungkeun nalika anjeun niténan kumaha aranjeunna maéhan manusa sareng ngahakan aranjeunna, atanapi sabalikna. Sakumaha anjeun terang, sareng tina sababaraha adegan dina anime, éta sabenerna sigana kawas aranjeunna ngarasakeun eta. Hayu atuh ngajelaskeun.

Dina loba adegan dimana urang ningali manusa keur didahar ku titans, éksprési maranéhna teu naon anu anjeun nyangka. Sababaraha di antarana kasampak hanjelu, tapi loba di antarana boga nyengir liar dina beungeut maranéhanana. Ieu kadang diganti ku seuri sinister, tapi biasana aranjeunna sigana kasampak bagja di sababaraha pikun jenis cara.

Naha ieu hartosna aranjeunna leres-leres gaduh manusa atawa émosi séjén? Atanapi ieu mangrupikeun raray anu aranjeunna anggo teras-terasan macét dina perjalanan moro, leumpang, sareng dahar? Barina ogé, éta mangrupikeun hal anu pikasieuneun anu anjeun kedah tingali, khususna mertimbangkeun Titan nu ditelasan Kang Eren indung (“A Titan Mesem” sakumaha anu dimaksud dina séri).

Kusabab euweuh urusan kumaha anjeun nempo eta. Lamun alesan sabenerna teh titans dahar manusa téh ngarah bisa balik deui jadi manusa sakumaha eta nunjuk kaluar dina séri, teras naha maranéhna butuh kareueus jeung enjoyment misalna ti dinya? Téori kuring sorangan éta loba titans geus roaming darat di Serangan dina Titan pikeun lila yén maranéhna geus jadi bosen jeung nekat.

Upami anjeun mikir sakedap, naha anjeun bakal ngalakukeun hal anu sami sareng aranjeunna? Kumaha anjeun bakal mere tanggapan pikeun nyadar yén anjeun ayeuna a Titan sorangan? Kusabab kuring terang naon anu bakal kuring laksanakeun.

Ayeuna, bade langkung kana putus asa hayu urang nempo salah sahiji moments favorit kuring ti usum kadua. Ieu salila periode dimana salah sahiji Vanguard urang datang kana kontak jeung bikangna Titan. Mimitina, éta Titan teu ngancam pisan. Milih ukur keur indit sanggeus karakter nu tangtu. Tapi urang diajar gancang yén bikangna Titan teu aya masalah naon waé maéhan manusa anu ngahalangan sareng ngahalangan pikeun ngalengkepan tujuanana.

Kumaha cocooan jeung émosi 101

Ayeuna aya momen dimana 1 prajurit ti Vanguard ngajadikeun eta kaluar hirup. Anjeunna naek gancang-gancang pikeun ngingetkeun sesa formasi ngeunaan naon anu nembé ditingali. Anjeunna nembé nyaksian kekalahan lengkep sadaya timna sareng nganggap anjeunna hiji-hijina anu tinggaleun. Ieu mangrupikeun momen anu pikasieuneun tapi kami ngarasa lega sareng pikagumbiraeun sabab kami nyangka anjeunna bakal kabur sareng ngingetkeun anu sanés, sapertos anjeunna nyarios nyalira.

Kami leres-leres nyangka anjeunna bakal uih deui ka anu sanés sareng nyarioskeun ka aranjeunna ngeunaan naon anu anjeunna nembé katingal. Simkuring nuju mikir éta Aranjeunna bakal diajar ngeunaan ieu sareng nyandak éta Titan bikang. Tapi harita, pas anjeunna réngsé kalimahna, aya kajadian. Lajeng – whoosh….. Manéhna geus indit. Booted luhur ka hawa, teu kungsi katempo deui.

Naha anjeun ningali naon anu aranjeunna lakukeun di dinya? Butuh ngan hiji menit tapi dina waktu anu pohara pondok, aranjeunna geus nyokot émosi anjeun dina roller coaster. gedong nepi hiji emosi lajeng lengkep ngabantingkeun eta jeung nu sejen. Ieu cemerlang! Aya seueur waktos dimana AOT ngalakukeun ieu sareng aranjeunna biasana sok nganggo titans ngalakukeun hal eta.

Sakitu heula ayeuna!

Éta saé ngabedah sareng nganilai titans. Serangan dina Titan bener geus mangrupa Anime hébat lalajo na éta tangtu salah sahiji ti pangalusna anime Kuring parantos ningali dina perjalanan nonton Anime. Pikeun mastikeun tulisan ieu henteu panjang teuing kami bakal motong kana dua bagian sareng ngeposkeun bagian salajengna pas. Punten ngalanggan buletin kami supados anjeun moal pernah sono kana pembaruan sareng diropéa iraha waé kami ngirim tulisan énggal. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu di handap:

Serangan dina Titan mangrupakeun runtuyan anu bakal dibahas dina Lawu Témbongkeun pikeun lila datang. Hatur nuhun pisan pikeun maca, tong hilap ngalanggan supados anjeun teu pernah sono kana pembaruan, janten dinten anu saé sareng tetep aman!

Ninggalkeun comment hiji

Translate »