Potensi / Kaluaran Datang

Chainsaw Man Bagian 2 - Trailer Kahiji [Tonton Di dieu]

Chain Saw man mangrupikeun manga anu kasohor pisan anu dirilis dina Majalah Dailey Shounen dina bulan Séptémber 2018. Manga ieu dipikacinta pisan sareng populer, sareng adaptasi Anime tina séri ieu dileupaskeun pas, dina 2022 nyatana, sareng fans. ngantosan eagerly pikeun release.

Chainsaw Man Bagian 2 Trailer

Sinopsis Chainsaw Man:

"Nalika bapana maot, Denji kajebak ku hutang anu ageung sareng teu tiasa mayar deui. Hatur nuhun ka anjing Iblis anjeunna disimpen ngaranna Pochita, anjeunna bisa salamet ngaliwatan ganjil jobs jeung maéhan Iblis pikeun Yakuza. Kakuatan chainsaw Pochita tiasa dianggo ngalawan sétan-sétan anu kuat ieu."

Cicing nepi ka tanggal

Tetep diropéa sareng Cradle View sareng sadaya warta sareng tulisan kami ku ngalanggan kiriman email Cradle View di handap. Mangga nganggo formulir pikeun ngadaptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »