anime anime Anime Dina-jero Ulasan episode Kedah Lalajo TV séri

Daptar Sadaya Episode Clannad

Ieu daptar Sadaya Episode Clannad tina Anime anu katelah Clannad. Anjeun tiasa ngotéktak sadayana di handap ieu sareng nganggo tautan anu kami parantos disayogikeun. Unggal épisode gaduh sinopsis pondok sareng tautan ka karakter dina halaman wéb Fandom. Simkuring miharep anjeun ngarasakeun eta. Daptar sadaya Episode Clannad:

episode 1
4 Oktober 2007
Di Jalan Lereng Bukit Tempat Kembang Sakura Bergetar
Di jalan ka sakola hiji dinten, Tomoya Okazaki meets gadis aneh ngobrol sorangan ngaranna Nagisa Furukawa. Engké dina poé, Tomoya boga paguneman jeung Nagisa salila dahar beurang, sarta learns yén manéhna ngulang taun panungtungan nya di SMA, sarta hayang gabung ayeuna-dibubarkeun. Klub Drama. Sanggeus sakola, Tomoya indit ka Nagisa bakery kulawarga sarta meets dirina kolot; anjeunna diondang pikeun dinner sareng maranehna.
episode 2
11 Oktober 2007
Léngkah Kahiji
Nagisa ngaku rék ngamimitian deui Drama Club, sarta Tomoya mantuan Nagisa nyieun poster iklan nu aranjeunna nempatkeun sabudeureun sakola. Di sakola poé éta, Tomoya papanggih dua budak awéwé séjén: hiji genius aneh ngaranna Kotomi Ichinose, sarta taun kahiji ngaranna Fuko Ibuki. Engké poé éta, Nagisa manggihan Tomoya kungsi maén baskét, sarta ngajak anjeunna maén kaulinan poé saterusna. Sanajan kitu, éta engké wangsit yén bapana tatu panangan Tomoya dina gelut; hasilna, anjeunna teu bisa maén baskét deui.
episode 3
18 Oktober 2007
Sakali deui Sanggeus Ceurik
Sanggeus kajadian peuting tadi, Tomoya indit pikeun nempo lamun Nagisa oke, sarta manggihan yén manéhna geus lemah fisik sapanjang hirupna. Bari leumpang balik ti toko roti, Tomoya mantuan meunangkeun tukang listrik aneh kaluar tina macet sarta anjeunna masihan Tomoya kartu na, manggihan ngaranna Yusuke YoshinoYouhei engké nembongkeun yen Yusuke mangrupakeun musisi profésional pensiunan. Sanggeus sakola poé saterusna, Tomoya mantuan Nagisa meunang leuwih timer kapercayaan pikeun Drama Club ku akting salaku anggota anyar tina Club, nanyakeun patarosan.
episode 4
25 Oktober 2007
Hayu Urang Teangan Babaturan
Tomoya paamprok deui ka Fuko di sakola, sareng anjeunna nyobian ngajak anjeunna ka anjeunna adi's upcoming upacara nikah, tapi Tomoya teu kabetot. Tomoya meunang Youhei pikeun mantuan reformasi Klub Drama ku nyogok anjeunna roti ti toko roti kulawarga Nagisa urang. Nagisa nyoba neangan pitulung ti Ryou jeung kyou dina reforming Drama Club, sarta Tomoya malah nyoba nanya Tomoyo sareng Kotomi upami aranjeunna hoyong gabung; Tomoyo nyobian janten dewan murid presiden, sareng Kotomi henteu masihan jawaban. Tomoya sareng Nagisa engké ningali Fuko ngeunaan klub éta, sareng anjeunna mendakan ti Nagisa yén Fuko disangka teu sadar di rumah sakit.
episode 5
1 November 2007
Pamandangan Jeung Ukiran
Pikeun ngabantosan Fuko, Tomoya sareng Nagisa nyandak anjeunna cicing di bumi Nagisa samentawis. Kulawarga Nagisa ngabantuan ngukir langkung seueur bentang laut tina kai, sareng di sakola, Tomoya sareng Nagisa ngabantosan masihan aranjeunna ka murid. Engké, Fuko ceramah ngeunaan kumaha manehna geus hayang hadir kelas, tapi teu kungsi bisa. Tomoya ngadamel perjanjian sareng Youhei, Kyou, sareng Ryou pikeun janten sakelas di kelas SMA Fuko anu munggaran, bahkan Sanae datang ka bertindak salaku guru.
episode 6
8 November 2007
Festival Pangadeg Adina sareng Adina
Tomoya sareng Nagisa ngondang lanceuk Fuko, Kouko, ka Festival Pendiri. Samentawis éta, Fuko nyerahkeun bentang laut anu langkung ukiran ka mahasiswa dina festival, sareng anjeunna kipas klub mantuan nyebarkeun kecap ngeunaan kawinan Kouko urang, teuing. Nagisa jeung Tomoya nepungan Tomoyo, nu maké jas biruang pikeun manggihan jalma-jalma nu nyieun masalah, jeung junun ngetrokan Youhei kaluar jandela lantaran ngaganggu. budak awéwé. Nalika Kouko tungtungna sumping, anjeunna henteu tiasa ningali atanapi ngadangu adina.
episode 7
15 November 2007
Béntang-Wangun Parasaan
Tomoya sareng Nagisa ngayakinkeun Kouko yén Fuko hoyong anjeunna nikah sanaos kaayaan Fuko. Aranjeunna ngobrol sareng administrasi sakola saatos mendakan Kouko hoyong nikah di halaman sakola. Kouko informs aranjeunna yen kaayaan Fuko urang geus gotten parah, jeung manehna moal bisa hudang tina koma dirina, bari Youhei babagi observasi na yén sababaraha siswa teu bisa ningali Fuko jeung nu lianna nu dimimitian poho nya jeung presents manehna masihan aranjeunna.
episode 8
22 November 2007
Angin Nu Ngalenyap Ka Magrib
Langkung seueur jalma ti sakola anu henteu tiasa ningali Fuko deui, sareng ayeuna bahkan anu caket sareng Fuko di jaman baheula mulai mopohokeun anjeunna. Mimitina Youhei hilap saatos anjeunna ningali anjeunna di rumah sakit, dituturkeun ku Kyou sareng Ryou. Tapi Tomoyo bisa nginget-nginget kalayan bantuan Tomoya. Engké, Youhei junun nginget Fuko sakedap, tapi teu bisa nginget deui. Tomoya sareng Nagisa ngagaleuh Fuko kanggo pesta ulang taun kanggo ngahibur anjeunna. Nalika aranjeunna balik deui ka toko roti, aranjeunna mendakan éta Bapana Nagisa geus poho Fuko, sarta bari indung Nagisa urang teu poho sagemblengna, manehna teu bisa ningali manehna deui. Tomoya sareng Nagisa mutuskeun nyandak Fuko deui ka sakola ayeuna.
episode 9
29 November 2007
Nepi ka Tungtung Impian
Tomoya, Nagisa, sareng Fuko nyéépkeun sapeuting di sakola ngayakeun pre-celebration pikeun kawinan Youko. Isuk-isuk, Tomoya sareng Nagisa hilap ka Fuko sareng teu tiasa ningali anjeunna. Duanana Tomoya jeung Nagisa engké ngarasa yén aya hal penting anu aranjeunna poho, sarta tungtungna inget ngeunaan kawinan Kouko urang, nu ogé nalika maranéhna bisa ningali Fuko deui. Dina dinten kawinan, mimitina hiji-hijina murid anu sumping nyaéta Tomoya, Nagisa, sareng Fuko, tapi saatos upacara nunjukkeun yén sadaya anu nampi bentang laut sumping ka pernikahan. Fuko pamustunganana ngaleungit sanggeus thanking Tomoya jeung Nagisa pikeun naon maranéhna geus dipigawé, sarta congratulating adina nya heubeul. Gosip masih tetep aya di sakola Tomoya ngeunaan Fuko salaku awéwé lucu anu terus-terusan ngajalankeun sakola.
episode 10
6 Désémber 2007
Tantangan The Girl Genius
Kusabab euweuh anggota anyar geus ngagabung Drama Club, Tomoya balik ngobrol jeung Kotomi sakali deui ngeunaan gabung. Tomoya mawa dirina sabudeureun sakola tur mantuan manehna ngenalkeun dirina ka jalma sangkan leuwih loba babaturan. Tomoya nyandak Kyou, Ryou, sareng Kotomi ka kamar drama saatos sakola, sareng saatos perkenalan, Tomoya ngajak aranjeunna gabung ka klub. Kyou mimitina lulus dina kasempetan, tapi ends up nyerah sanggeus adina nya nyebutkeun manehna hayang gabung, sarta Kotomi ngagabung ogé. Salila rapat, Kotomi angkat nalika anjeunna ngadangu aya anu maén biola, sanaos nalika anjeunna dibéré kasempetan maén éta, anjeunna nyeri pisan.
episode 11
13 Désémber 2007
The After School Rhapsody
Kotomi masih nyobian maén biola, tapi teu ningkat pisan; pondok, maén nya nyeri ka saha dengekeun. Kyou meunang ide pikeun Kotomi maén dina recital biola kahijina sanggeus sakola poé sanggeus isukan, sarta dina waktos anu sareng Kotomi bisa latihan. Poé saméméh resital, Tomoya nganjang Kotomi di perpustakaan sakola sarta dahar pai apal homemade nya nikmat. Teu lila ti harita, Tomoya saré sarta boga impian anu anéh. Dina resital, Kyou blackmails sababaraha siswa datang jeung posisi dirina salaku wawakil kelas. Tungtungna, Kotomi teu ningkat pisan, jeung resital masih nyeri pisan didéngékeun. Waktu Kotomi jeung babaturanana balik ka imah, aya lalaki aneh ngadeukeutan Kotomi, sanajan teu lila sanggeus; Kotomi sieun ku manéhna.
episode 12
20 Désémber 2007
Dunya disumputkeun
Kotomi mulangkeun biola ka Rie Nishina sarta jadi babaturan jeung manehna. Kotomi ngarobah rutinitasna anu biasa sareng ngamimitian ngahadiran kelasna. Kusabab ideu Kyou, anjeunna, Ryou, Kotomi, Nagisa, sareng Tomoya kaluar babarengan salaku grup sareng senang-senang di kota. Nalika kaluar, Fuko muncul, tapi teu aya anu émut ka anjeunna. Poé saterusna, Nagisa ngajalankeun nepi ka Kyou mikir Ryou meunang dina kacilakaan beus, sanajan basa aranjeunna rurusuhan ka adegan, maranéhna manggihan euweuh ieu menyakiti; kumaha oge, Kotomi boga hiji episode emosi sarta collaps bari screaming kaluar. Kotomi angkat awal dinten éta, tapi nalika Tomoya, Nagisa sareng kembar Fujibayashi badé ningali anjeunna engké, teu aya jawaban di bumina. Sanggeus aranjeunna ninggalkeun, Tomoya balik sarta ngajalankeun kana lalaki aneh ti baheula; manéhna manggihan lalaki éta kenalan kolot Kotomi. Tomoya tungtungna angkat ka bumi Kotomi sareng mendakan anjeunna di kamar kalayan kliping koran dina témbok ngalaporkeun maotna kolotna Kotomi. Tomoya ends up remembering yén anjeunna patepung Kotomi nalika anjeunna alit.
episode 13
10 Januari 2008
Taman Kenangan
Tomoya sadar yén anjeunna pendak sareng Kotomi nalika budak leutik, sanaos ngan ukur anjeunna anu émut. Jaman harita, Tomoya sering nganjang ka Kotomi, ngan ukur sobatna. Kira-kira waktu ieu dina ulang taun Kotomi, kolotna ninggalkeun pikeun alesan bisnis, sarta engké poé manéhna manggihan yén maranéhanana tiwas dina kacilakaan pesawat. Kotomi tungtungna ngaduruk karya penting bapana sateuacan aya anu ningali. Sabot Kotomi cicing di imahna, Tomoya datang jeung mimiti ngabersihkeun kebon nu pinuh ku jukut jeung jukut. Nagisa, Kyou jeung Ryou pamustunganana mantuan kaluar ogé.
episode 14
17 Januari 2008
Téori Sagala
Tungtungna Kotomi kaluar ti imah pikeun manggihan yén Tomoya digawé di kebon sapeuting lila sarta geus saré. Nalika anjeunna balik ka sakola, Tomoya, Kyou, Ryou sareng Nagisa sadayana ngantosan anjeunna. Urang asing anu misterius anu anjeunna pikasieuneun, percanten yén anjeunna hoyong maling skripsi kolotna, aya ogé. Kotomi sareng réréncangan mendakan yén anjeunna mangrupikeun wali sah, sareng henteu kantos aya catetan tinulis pikeun tesis. Amplop Kotomi dihurungkeun, sareng ngarasa kaliru pisan, henteu penting. Si muhrim ogé ngagaduhan kado ulang taun pikeun anjeunna: koper kolotna, anu salamet tina kacilakaan pesawat sareng disalurkeun ti leungeun ka panangan mangtaun-taun dugi ka anjeunna mendakanana. Di jerona aya boneka teddy, pamenta kado Kotomi ka aranjeunna sateuacan angkat, sareng surat kaasih. Bari Kotomi nyekel biruang, kamar ngeusi lampu, sarta manehna ahirna nyieun perdamaian jeung maotna kolotna '.
episode 15
24 Januari 2008
Masalah Macet
Pikeun ngabantosan Nagisa ngaréformasi Klub Drama, réréncangan na nawiskeun namina supados nampi anggota anu cekap pikeun cocog, tapi aranjeunna tetep peryogi guru pikeun mamatahan aranjeunna, anu nyababkeun aranjeunna naroskeun. Toshio Koumura. Sanajan kitu, anjeunna geus dimaksudkeun pikeun jadi panaséhat pikeun Klub paduan suara, jadi Nagisa bade ngobrol jeung Rie Nishina ngeunaan klub mana Koumura kedah mamatahan. Isukna, Nagisa manggihan surat ngancam dina mejana, sarta Youhei manggihan yén éta téh sobat Rie. Sugisaka saha tukangeunana. Saatos ngobrol sareng Nagisa ngeunaan masa lalu Rie, Nagisa milih nyerah dina ngarobih Klub Drama, sanaos ieu henteu cocog sareng Youhei. Tomoya jeung Youhei indit ka Yukine Miyazawa maéhan waktu salila sakola, sarta Yukine méré Youhei gagasan patali baskét. Isukna, Youhei ngadeukeutan Tomoya sareng Nagisa ngeunaan maén dina pertandingan baskét supados Klub Paduan Suara mundur, tapi Tomoya teras-terasan nampik tawaran na. Sanggeus sakola, Tomoya jeung Nagisa papanggih jeung adina Youhei, Mei. Fuko ogé nyieun penampilan séjén dina episode ieu.
episode 16
31 Januari 2008
3 dina 3
Nalika Mei muncul, anjeunna ngabersihkeun kamar lanceukna anu kotor, tapi henteu tiasa cicing di Youhei asrama sadaya-jalu, Ku kituna Nagisa nawarkeun pikeun mibanda dirina cicing di imah nya bari manehna aya di kota. Tomoya jeung Youhei gampang meunang Kyou pikeun mantuan dina kaulinan baskét, jeung manehna meunang ngompa up sanggeus komentar ngeunaan pasangan up kalawan guys pecundang misalna. Pikeun satengah game, Tomoya jeung nu lianna maén ngalawan rookies taun kahiji, sarta junun mingpin ku sabelas poin, tapi lajeng Tim Baskét switch kalawan starters maranéhanana sarta skor evens kaluar. Dina detik-detik terakhir pertandingan, Tomoya tiasa ngadamel tembakan terakhir sareng meunang pertandingan. Sanggeus kitu, Mei balik deui ka kampung halamanna.
episode 17
7 Pébruari 2008
Hiji Kamar Tanpa Saha
Saatos ningali pertandingan baskét, Klub Paduan Suara mutuskeun pikeun ngabagi Koumur sareng Klub Drama, tapi dewan mahasiswa henteu ngijinkeun. Nagisa ambruk di sakola sarta teu bisa datang ka sakola pikeun sababaraha poé. Salila ieu, Tomoyo mimiti ngahudangkeun Tomoya sareng Youhei sateuacan kelas dimimitian supados aranjeunna henteu telat deui. Kyou terus nyetél kaayaan Tomoya jeung Ryou babarengan, kayaning dahar beurang babarengan. Yukine nyoba mantuan Tomoya kalawan buku pesona, sarta anjeunna ngalakukeun pesona pikeun dikonci di kamar parabot gim kalawan Kyou, nu ends up lumangsung. Kyou teu kalakuan jiga dirina biasa bari di kamar, sarta nyangka yén Tomoya bisa mungkas nepi nyoba gaduh sex jeung manehna. Tomoya ngabolaykeun pesona sarta panto dibuka ku salah sahiji babaturan sakelas Kyou. Tomoya jeung Tomoyo mimiti balik ka imah sanggeus sakola, tapi kebat anggota geng aya di lawang sakola urang pilari tarung Tomoyo. Sanggeus tarung dimimitian, guru ti sakola datang jeung megatkeun eta up, tapi Tomoya nyokot tanggung jawab eta dina raraga ngajaga Tomoyo.
episode 18
14 Pébruari 2008
Ukuran counter
Salila Tomoya diberhentikan sakola, Tomoyo terus datang ka imahna, hudangkeun anjeunna, sareng ngadamel anjeunna sarapan, sanaos anjeunna nyobian naroskeun hubungan anjeunna sareng ramana, anjeunna henteu ngawaler. Dinten Minggu nalika Tomoyo ngadamel anjeunna tuang siang, Kyou, Ryou, sareng Kotomi sumping masing-masing mawa sakumpulan tuangeun, bahkan Fuko muncul kalayan tuangeun; Tomoya tungtungna tuang sadayana. Sakali deui di sakola, anjeunna manggihan kumaha reputasi Tomoyo urang geus ragrag alatan rumor dirina salaku pamimpin geng, sarta arranges Tomoyo bersaing jeung sababaraha klub olahraga sakola pikeun ngaronjatkeun reputasi dirina. Sanggeus sakola, Tomoyo nyaritakeun kaayaan kulawargana jeung kumaha carana lanceukna risked hirupna pikeun ngajaga kolotna tina cerai. Nagisa tungtungna datang deui ka sakola sarta disambut ku babaturanana. Dina pertandingan ténis antara Tomoyo sareng anggota klub ténis lalaki, bal nyasar kana suku Nagisa, sareng Tomoya ngajagi anjeunna, nunjukkeun ka sadayana kumaha bakti anjeunna ka anjeunna. Tomoyo sadar yén Tomoya bogoh ka Nagisa, sareng Ryou sareng Kyou nangis. Pamustunganana, Tomoyo jadi ketua OSIS.
episode 19
28 Pébruari 2008
Kahirupan Anyar
Klub Drama tungtungna didamel deui, sareng Koumura dibagikeun sareng Klub Paduan Suara. Guru kamar Tomoya indit ka imah Tomoya pikeun nanya ka bapana ngeunaan mangsa nu bakal datang, tapi bapana Tomoya nyebutkeun yén Tomoya kudu mutuskeun sorangan. Ningali hubungan tapis antara Tomoya jeung bapana, Nagisa nawarkeun pikeun mibanda Tomoya cicing leuwih di imah nya saheulaanan, nu anjeunna narima. Sanggeus balik ti sakola, Tomoya manggihan sababaraha budak leutik di imah Nagisa urang, sarta manggihan Sanae keur instructing aranjeunna di sakola cram. Nagisa confides ka Tomoya yén manéhna ngarasa manéhna ngalakukeun hiji hal bener goréng ka kolotna di jaman baheula, tapi manéhna teu bisa apal naon éta, sarta kolotna nyebutkeun yén manéhna pasti ngabayangkeun eta.
episode 20
6 Maret 2008
Kapungkur Hidep
Sanggeus ngadéngé Nagisa ngadongéng ngeunaan carita drama nu rék dipintonkeun, Tomoya nyoba nanya ka kolot Nagisa ngeunaan éta, tapi maranéhna teu nyaho carita kawas éta. Saatos Akio nangkeupan Tomoya na Nagisa di héd, anjeunna ngabejaan aranjeunna ninggalkeun, sarta engké brings Tomoya kumisan pikeun ngabejaan manehna ngeunaan naon anu lumangsung kaliwat. Sapuluh taun sateuacanna, Nagisa nuju muriang tinggi dina hiji dinten salju, sareng di tengah-tengah ieu, kolotna kedah damel, janten aranjeunna ngantepkeun anjeunna nyalira sababaraha jam. Nalika Akio balik, anjeunna mendakan Nagisa ambruk di luar nalika anjeunna ngantosan aranjeunna uih deui. Kusabab Nagisa ampir maot, kadua kolotna ngantunkeun padamelan sareng impianna pikeun ngajagaan Nagisa. Akio nyarios ka Tomoya supados henteu nyarioskeun kana Sanae atanapi Nagisa ngeunaan éta carita kusabab anjeunna henteu hoyong éta muncul deui. Tomoya nuluykeun piknik jeung kulawarga Nagisa urang, jeung mangsa kaulinan baseball jeung sababaraha budak ngora lokal, Nagisa ngahaja confesses cinta nya ka Tomoya teu langsung.
episode 21
13 Maret 2008
Nyanghareupan Festival Sakola
Nagisa jeung babaturanana terus latihan pikeun muterkeunana, kayaning maca twisters létah, milih musik nu mana pikeun muterkeunana, lampu, jeung arah panggung. Bapana Nagisa urang nyéwa hiji muter dina video, sarta Nagisa manggih eta pisan noel, tambah éta kaulinan munggaran manehna kungsi nempo. Tomoya sareng Akio nyobian milarian naskah drama anu badé dipintonkeun Nagisa di gudang, tapi henteu mendakanana. Klub Drama ngagaduhan prakték sadinten sateuacan festival sakola dimimitian sareng éta saé. Peuting sateuacan festival sakola, Nagisa milarian senter di gudang, tapi nabrak sababaraha kotak sareng mendakan foto sareng buku harian ngeunaan masa lalu indungna.
episode 22
20 Maret 2008
Dua Kalangkang
Sanggeus Nagisa manggihan ngeunaan baheula rusiah kolotna, manéhna teu bisa nyokot pikiran nya off kumaha manéhna ruined impian maranéhanana, sarta jadi emosi jeung depresi. Dina dinten festival sakola, sakabeh Drama Club nyadar yén Nagisa teu sorangan, sarta nyoba surak nya nepi, tapi euweuh avail. Nalika pagelaran dimimitian, Nagisa ngarecah, tapi kalayan dorongan ti Akio, anu nyarios yén Sanae sareng impianna nyaéta pikeun Nagisa ngawujudkeun impianna, ulin éta suksés. Isukna nalika panonpoe geus surup, Tomoya tungtungna ngaku cintana ka Nagisa di ruang klub. Ieu datang salaku shock pikeun Nagisa, ngabalukarkeun manehna ceurik lawon kabagjaan.
tambahan
27 Maret 2008
Kajadian Libur Usum Panas
Ayeuna dina mangsa pakansi usum panas, tapi sanajan ayeuna geus bade kaluar pikeun minggu, duanana Tomoya jeung Nagisa masih pisan gugup ngeunaan eta sarta geus teu dipigawé loba kamajuan hubungan maranéhanana; ieu datang salaku shock ka babaturanana. Mei datang deui pikeun nganjang sejen tur sanggeus diajar ngeunaan hubungan ngeuyeumbeu Tomoya sarta Nagisa urang ayeuna, megatkeun pikeun jadi cupid pribadi maranéhanana cinta guna maju hal sapanjang. Mei mikir nepi ka sakabeh rencana nu Nagisa nyoba nuturkeun sanajan keur pisan ngerakeun keur dirina di kali. Saatos Tomoya nelepon Mei kaluar, manehna kabur, sanajan Nagisa eureun Tomoya ti ngudag sanggeus manehna. Kalawan sababaraha waktu ditinggalkeun dina poé, Tomoya jeung Nagisa leumpang babarengan.
Animasi Pidéo Asli
16 Juli 2008
Dunya Lain: Tomoyo Bab
Dina timeline alternatif dimana Tomoya jeung Tomoyo keur bobogohan, Tomoyo janten presiden dewan murid, tapi gosip goréng dimimitian sabudeureun sakola alatan reputasi goréng Tomoya urang. Tomoyo jadi sibuk salila festival sakola, sarta terus jadi bari manehna nyoba nyalametkeun teh tangkal sakura di kota. Tomoya sadar yén anjeunna nahan Tomoyo deui tina hal-hal anu langkung ageung, sareng sanaos dua sisi horéam, aranjeunna putus. Waktos ngaliwat nalika reputasi Tomoyo ngawangun sareng Tomoya sareng Youhei ngawaskeun seueur prestasina, salah sahijina nyaéta nyalametkeun tangkal sakura dina usum tiis. Waktu éta, Tomoya jeung Tomoyo papanggih jeung ngobrol pikeun kahiji kalina dina sababaraha bulan sarta mutuskeun pikeun jadi pasangan deui.
Daptar sadaya Episode of Clannad

Sarupa jeung Sadaya Episode Clannad:

Ninggalkeun comment hiji

Translate »