Potensi / Kaluaran Datang

GANGSTA. Usum 2 - Naha Bakal Kajadian?

Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas kamungkinan anime gangsta usum 2 atanapi GANGSTA. sakumaha eta sacara resmi disebut. The populér anime Gangsta atawa Gangster anime (sacara resmi GANGSTA.) parantos ningali sababaraha kasuksésan sareng kasohor salami 5 taun dileupaskeun. Disetél dina kota fiksi disebut "Ergastulum", Gangsta nuturkeun carita 3 karakter utama, Warrick, Nicholas jeung Alex. Dina tulisan ieu, kuring bakal ningali tanggal pelepasan GANGSTA usum 2.

Tinjauan - Naha usum 2 mungkin

Asalna disetél dina lokasi fiksi, gangsta anime (GANGSTA.) Mibanda narasi nu puseur sabudeureun sabagian leutik populasi katelah "Twighlights" atawa "TAG urang" anu mibanda kamampuhan husus nu ngidinan aranjeunna pikeun maksimalkeun pungsi kamampuhan awakna dina kagiatan sapertos. salaku tarung, gerakan sakabéh, visi jeung penyembuhan jsb Twighlights katempona béda jeung biasana udagan serangan dumasar hate alatan "perang Twighlight" nu lumangsung sababaraha waktu saméméh acara ti séri ayeuna.

Narasi utama anime - Naha usum 2 mungkin

Carita anime gangsta (GANGSTA.) Pikaresepeun pisan sareng sakali kuring ningali épisode anu munggaran kuring keukeuh. Sakabeh jalan carita diatur utamana dina sababaraha mimiti episode ngajadikeun eta pisan intriguing jeung ieu naha kuring lalajo eta kabeh jalan ka tungtungna.

Carita anime gangsta (GANGSTA.) Puseur utamana sabudeureun garis waktu Twighlight ieu nu mangaruhan lolobana acara ti séri munggaran. Kuring parantos nyarioskeun naon TAG janten hayu urang terangkeun naha pentingna dina carita sareng kumaha séri éta maju sareng narasi ieu.

Narasi anime gangsta (GANGSTA.) Dimimitian ku dua karakter utama urang, Nicholas & Warrick, anu didadarkeun salaku "Handy Men" / "Handy Man" tapi kuring bakal nyauran aranjeunna penegak, sabab éta dasarna. Aranjeunna ngadamel artos ngalangkungan padamelan sareng mareuman sapertos ngirim barang-barang seludup sareng ngalaksanakeun / ngadukung raket panyalindunganna. Ergastulum dimana GANGSTA. anime lumangsung nyaéta kota kajahatan ridden jeung panyalindungan jeung jasa saperti ieu greatly diperlukeun.

GANGSTA Anime Usum 2
© Manglobe (GANGSTA.)

Palayanan sapertos kieu utamina kumaha lalaki Handy ngadamel artos, anu langkung penting, alesan aranjeunna kasohor pikeun jasana 'sabab Nicholas, anu mangrupikeun Twighlight sareng Warrick anu utamina ngalakukeun sadaya omongan, katingali salaku Nicholas pireu. Dina anime GANGSTA (GANGSTA.) Kala urang ningali diitung serangan deadly anu ninggalkeun Twighlights maot sakuliah kota jeung ieu téh naon sparking awak utama carita. Populasi Ergastulum utamana sieun TAG sarta salaku hasil tina TAG ieu lolobana discriminated ngalawan.

Dina anime GANGSTA (GANGSTA.) aranjeunna nuju teu katempo salaku sub-manusa, jenis sabalikna. Kuring pisan ngarasakeun Twighlight dinamis sarta éta hal béda jeung seger, nu ngajadikeun sakabeh naratif tina anime GANGSTA (GANGSTA.) pisan pikaresepeun pikeun kuring.

Palaku utama

Tokoh utama anime gangsta (GANGSTA.) Sabagian unik sareng pikaresepeun, khususna Nicholas, anu sipat pireu didamel pikeun ngembangkeun karakter anu saé sareng struktur sadayana. Thankfully aranjeunna sadayana dibéré jero tur sagala boga masalah maranéhanana, émosi sarta elemen anu drove aranjeunna.

trio (Alex, Warrick jeung Nicholas) digawé kacida alusna babarengan jeung éta dinamis pisan metot antara tilu. Ieu utamana pikeun ngalakukeun jeung kanyataan yén maranéhanana éta sakabéh jadi béda ti unggal lianna.

Nicholas Brown mangrupakeun salah sahiji tilu karakter utama urang dina anime gangsta (GANGSTA.) Sarta gawéna utamana salaku enforcer atawa "Handyman" lamun resep, barengan Warrick. A tret kasohor badag ngeunaan Nicholas (atawa "Nick" sakumaha anjeunna kadang disebut dina séri) nyaeta anjeunna pireu.

Ieu écés nyiptakeun sababaraha masalah sareng mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajantenkeun karakterna unik sareng pikaresepeun.

Anjeunna nganggo gaya Jepang Katana sareng gandeng ku kamampuan Twighlight na anu ngajantenkeun anjeunna janten bajoang anu sengit sareng efektif ngalawan seueur musuh anu anjeunna sareng Warrick patepung dina séri. Upami hoyong terang langkung seueur perkawis Nicholas. mangga pencét dina tautan dina nami na di luhur pikeun ningali profil karakter na.

Warrick Archengelo mangrupikeun tokoh kadua tina tilu karakter utama urang dina anime gangsta (GANGSTA.) sareng damel langkung salaku negosiator tibatan bajoang upami dibandingkeun sareng Nick. Sanaos anjeunna ngagem bedil, anjeunna biasana nyarios sadayana, sabalikna tina Nick.

Dina séri ieu kagambar salaku awéwé, duanana sacara pikaresepeun pikaresepeun sareng menawan, anjeunna nyarios sadayana sareng biasana henteu pipilueun dina paséa, henteu sapertos Nick. Kuring bakal nyatakeun anjeunna jalma ékstrovert sareng ieu biasana ngabantosan anjeunna ngawangun hubungan kalayan gampang sareng ogé gampang pikeun anjeunna pikeun ngamanipulasi karakter anu sanés. Oh, anjeunna ogé tukang ngaroko beurat, upami anjeun henteu perhatoskeun.

Janten karakter ahir trio utama kami, Alex Bennedeto benten pisan pikeun Warrick sareng Nick. Dina épisode-épisode anu sateuacanna, Alex sacara formal damel salaku PSK pikeun (pimp na) Barry, anu dieksekusi dina épisode munggaran ku Nicholas sareng Warrick. Peranna pas pisan sareng perasaan sareng éstétis umum dina gangsta anime (GANGSTA.).

Saatos ieu kajantenan, anjeunna dicandak dina panangtayungan boh Warrick sareng Nicholas. damel pikeun aranjeunna sareng ngabantosan aranjeunna dina sababaraha "padamelan" na. Anjeunna bageur sareng henteu leres-leres gaduh kacenderungan jahat pisan, ieu ngajantenkeun watekna rada pikaresepeun, sabab niat sareng cita-citana henteu jelas sakumaha biasana. Kitu ogé ieu aya anu béda pikeun Warrick & Nicholas.

tungtung usum 1 (spoiler) - Naha usum 2 mungkin

Usum 1 tungtung gangsta anime (GANGSTA.) Ieu inconclusive, ngomong sahanteuna. Urang nempo balikna lanceukna Alex urang, Nicholas dipisahkeun ti dulur, pupusna sababaraha sub-karakter sarta tangtu Warrick ditusuk jeung ditinggalkeun pajoang pikeun awakna, rada cliffhanger lamun nanya ka kuring. Jelas, caritana diteruskeun dina manga tapi upami anjeun sapertos kuring (henteu mimiti maca manga) maka anjeun bakal ngarepkeun usum 2.

Panungtung anime gangsta (GANGSTA.) Jelas pisan mangaruhan naha bakal aya usum 2 Gangsta. Kami ogé ningali tambihan sababaraha karakter anyar anu kuring moal ngémutan dina tulisan ieu. (Upami anjeun resep ku karakter dina Gangsta maka buka halaman profil karakter urang sareng nomeran karakter anu aya hubunganana).

Bakal aya Season 2 of Gangsta.

Nalika ngartos upami usum 2 mungkin, urang kedah ningali tilu unsur utama ngeunaan anime Gangsta (sacara resmi GANGSTA.) Kahiji tangtosna upami eusina aya.

Ku ieu kami hartosna lamun eusi aslina (anu dina hal ieu éta manga) geus réngsé kaliwat titik kami ditinggalkeun dina usum 2. Coincidentally dina hal ieu manga tos rengse ditulis / digambarkeun sahingga réngsé.

Ngeunaan usum 2 tina anime Gangsta ieu pisan ngajangjikeun. Alesan keur ieu hartina aya kavling eusi aslina (atawa naon atuh nelepon eusi taneuh) diadaptasi kana anime.

Anime lianna kayaning Highschool Of The Dead (anu saperti teu mirip meunang usum 2, baca artikel kami ngeunaan éta di dieu) pisan saperti teu mirip meunang musim tambahan sabab euweuh eusi diadaptasi ku kituna usum anyar pisan teuas pikeun ngahasilkeun.

Anime Gangsta di sisi séjén boga sakabéh eusi aslina sadia pikeun meuli online sahingga adaptasi. Unsur kadua bakal jadi lamun butuh anime gangsta anime (GANGSTA.) Cukup luhur. Ieu, hanjakalna, dimana anime Gangsta tiasa bajoang sabab nampi ulasan anu dicampur dugi ka pacing aneh na.

Ieu sanes kritik manga sabab sakumaha urang sadaya terang hiji adaptasi anime teu merta naon panyipta aslina (panulis) tadi dina pikiran jeung lolobana waktu adaptasi éta tebih ti naon manga sabenerna illustrates.

Éta GANGSTA. Patut Dilalajoan?
© Manglobe (GANGSTA.)

Aya alesan aranjeunna nyarios 'baca manga", dina pamanggih kuring éta salawasna sareng bakal langkung saé tibatan adaptasi.

Unsur anu katilu sareng terakhir anu diperhatoskeun nyaéta upami éta bakal nguntungkeun pikeun perusahaan produksi anu bakal ngurus usum anyar gangsta anime (GANGSTA.).

Studio Manglobe Animation ngadaptarkeun kabangkrutan sataun katukang sareng aranjeunna jawab produksi, ngaleupaskeun sareng lisénsi, sanaos Funimation sareng studio sanésna kuring hilap nami ogé ngagaduhan hak-hak pro-pro.

Kuring resep pisan Gangsta sabab masihan kuring hal anu énggal, hal anu seger anu kuring henteu kantos mendakan sateuacanna sareng éta saé nalika anjeun ningali anu sapertos kieu sareng gaduh pangaruh ieu. Sanajan kitu, masalah utama éta teu saloba jalma atawa pemirsa lamun resep ngarasa cara sarua.

ratings online bakal solidify titik kuring di dieu sarta kuring nyaho aya kavling hard-core anime gangsta (GANGSTA.) Fans kaluar aya anu dying keur usum 2, utamana sanggeus éta tungtung.

Masalahna kuring henteu yakin, khususna dina iklim ieu, naha éta patut pikeun perusahaan produksi adaptasi usum kadua. Pikeun anime sapertos Black Lagoon, anu écés kasohor pisan, ieu sanés masalahna, sabab bakal nguntungkeun, sabab aya rébuan fans anu ngantosan usum 4.

Contona, hiji layanan steaming bisa nyieun loba duit lamun Hideung Laguna usum 4 dirilis ngan dina platform anu, sakumaha fans bakal kudu mayar misah pikeun meunangkeun aksés ka dinya, sabalikna mun éta dina platform misah leuwih mainstream kawas Funimation contona. .

Sanajan keur anime Gangsta kumaha oge, éta hal béda.

Iraha usum 2 tina anime gangsta (GANGSTA.) Hawa?

Urang bakal nyarios upami aya sadayana anu parantos dibahas di luhur yén anime gangsta (GANGSTA.) Bakal ditayangkeun ti mana waé ti 2022 sareng salajengna, pastina sanés 2021.

Ieu biasana gandeng ku sadayana anu parantos urang nyarioskeun sareng waktos anu diperyogikeun pikeun ngahasilkeun usum anyar (casting, akting sora, éditan, produksi awal teras ngaleupaskeun jsb).

Urang bakal kudu disebutkeun yen dibere iklim ayeuna jeung kaayaan pausahaan produksi ayeuna (filing pikeun chapt. 11 bangkrut) yén usum 2 tina gangsta anime (GANGSTA.) Geulis saperti teu mirip, tapi deui, lamun perlu publik keur usum anyar. nyaeta aranjeunna, Abdi tiasa ningali studio séjén nyokot peran.

Teu acan lami ti usum mimiti ditayangkan sareng urang tiasa nyarios pasti ayeuna yén sadaya kontén asli parantos dileupaskeun. Janten ku kituna, sok aya kamungkinan perusahaan produksi énggal nyandak peran éta.

Kacindekan - Anime Gangsta Usum 2 (GANGSTA.)

Kuring ngarasakeun gangsta anime (GANGSTA.) pisan jeung Abdi miharep éta usum anyar datang sapanjang. Urang ngan ukur tiasa ningalikeun bukti pikeun usum 2 (anu sawaréh teu kaduga) ngeunaan gangsta anime sareng éta sadayana.

Kami nyobian henteu milarian spekulasi sareng tulisan ieu sareng teras-terasan nyarioskeun ka anjeun kumaha éta, éta tujuan utama kami di dieu. Eusi aslina aya, jadi bener aya téhnisna euweuh stopping a adaptasi kadua (musim 2 tina gangsta anime (GANGSTA.) lumangsung.

Terserah perusahaan produksi anu hoyong ngalakukeunana. Pikeun ayeuna éta sadayana anu tiasa urang ucapkeun, kami ngarepkeun tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun sakumaha anu sakuduna dilakukeun, kami ngarepkeun anu pangsaéna.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »