BBC IPLAYER Kajahatan Nembongkeun pamadegan pribadi TV séri

Naha Waktosna Habis Pikeun Maot Di Firdaus?

Maot Di Surga nyaéta séri kajahatan anu disetél dina pulo tropis fiksi anu disebut Saint Marie, deukeut Saint Lucia. Séri TV ieu parantos populer di kalangan peminat dina platform streaming Inggris BBC iPlayer. Séri ieu nuturkeun unit CID lokal di Pulo. Kusabab acara dimimitian dina 2011, ratings geus lalaunan ragrag. Ieu nowhere deukeut sakumaha goréng saperti Doctor Who ratings tapi aranjeunna ragrag. Dina postingan ieu kuring bakal ngahibur patarosan: Naha Pupusna Di Surga Tamat? sarta ngabahas runtuyan jeung mangsa nu bakal datang.

Artikel ieu ngandung spoiler! Kami mamatahan nonton Death In Paradise sateuacan maca.

Daptar eusi:

Tinjauan gancang

Séri ieu nuturkeun CID Pulisi lokal sareng ngan ukur, nalika aranjeunna ngarengsekeun unggal pasualan dina hiji waktos, kalayan seuseueurna seueur pembunuhan. Nyatana, Pulo ngagaduhan tingkat rajapati anu teu waras, tapi deui, éta cocog sareng judul séri éta. Hal ngeunaan Maot Di Surga nyaeta nu matak terus robah. Hiji-hijina dua karakter asli anu tetep ayeuna, nyaéta komisaris pulisi, Selwyn Pattison, sareng manajer bar anu karakter sering hadir, Catherine Bordey.

Ieu anu kantos-robah sareng ogé karakter anu henteu ngembangna hartosna sering sesah janten biasa ka aranjeunna nalika urang terang yén aranjeunna badé angkat. Abdi henteu ngartos kumaha para panyebaran ngarepkeun yén ieu bakal jalan. Malahan pulisi ogé robah. Éta saé sanés anu pangsaéna. Aya deui ngabahas, tapi bener begs patarosan: Dupi Maot Di Surga Leuwih?

Naha Pupusna di Firdaus parantos réngsé?
Naha Pupusna di Firdaus parantos réngsé?

Di luhureun ieu kuring bakal ngawangkong ngeunaan storylines sababaraha episode, nu ampir sok revolve sabudeureun rajapati. Ampir, unggal sareng hartosna unggal épisode biasana ngurilingan sababaraha jinis pembunuhan anu kedah direngsekeun ku tim.

Plotna saé tapi éta sanés masalahna

Kalolobaan plot anu cukup metot jeung nikmat. Éta tulisan anu saé sareng lucu, sakapeung rada sedih & ngagentos. Anjeun tiasa teras-terasan ngandelkeun unggal épisode anu lumayan pikaresepeun sareng panginten, kalayan pembunuh anu sok diungkabkeun dina tungtungna. Sok rada hese ngagarapna.

Nanging, nalika aya pergeseran karakter, éta rada sesah pikeun ngabiasakeun aranjeunna. Hiji conto bakal di awal Usum 3, dimana protagonis utama, David Poole, Ditusuk nepi ka maot dina korsi panonpoé ku awéwé pura-pura salah sahiji sahabatna heubeul ti universitas, kalayan bantuan hiji antek. Ieu dimana bubuka detektif anyar asalna, DI Humphrey Goodman. Goodman nyaeta detektif ti Inggris, sarta kawas kumaha David dibawa asup, Goodman dibawa ka ngabéréskeun rajapati pikasieuneun Richard.

Richard dibunuh dina korsi panonpoé dina Death In Paradise
Richard ditelasan dina korsi panonpoé dina Death In Paradise

Saatos anjeunna solves rajapati Richard urang, Goodman tetep sakedapan dugi ka kasus di Inggris ngalibatkeun saurang lalaki anu maot dina Pulo. Goodman ends up di Inggris sarta nilik gadis ramah manéhna nempo di Pulo anu manéhna ogé terang bit saméméh manéhna indit ka Saint Marie. Sanggeus saméméhna nampik Ex-Kabogoh-Na anu datang ka Saint Marie pikeun rekindle hal, Humphrey nyadar yén cinta penting jeung anjeun teu meunang loba kasempetan, milih tetep jeung manehna di Inggris.

Ayeuna, ieu dimana DI Jack Mooney, detektif anu di relay sareng Goodman bertukar sareng anjeunna janten detektif utama di Pulo, sareng DS Cassell. Saatos Jack, aya tokoh utama ayeuna Neville Parker. ayeuna Neville nyaeta karakter sahenteuna favorit kuring, kadua ngan pikeun Jack Mooney.

Parobahan karakter teu nguntungkeun

Mawa on ti titik kuring saméméhna, nalika Neville sumping di na kuring nempo episode kahijina kuring sighed kalawan disappointment. Anjeunna leres-leres sanés anu diperyogikeun séri éta. Naon husus ngeunaan lalaki ieu? Anjeunna gampang kaduruk ku panon poe, anjeunna freak bersih, sarta anjeunna meunang ruam pisan rutin ogé. Oh, sareng anjeunna ngarékam sadaya catetan kasus dina perékam sapertos anjeunna ti taun 1990-an. Cemerlang.

Paduli sabaraha kuring hated bubuka anyar karakter ieu, titik Kuring nyobian sangkan éta matak kantos-ngarobah ieu teu nyaman atawa nguntungkeun pisan. Nalika hiji-hijina karakter anu henteu robih nyaéta dua karakter sisi, éta ngajadikeun séri mimiti leungit touch na. Ieu mimiti lumangsung sabudeureun waktu Jack Mooney sumping di. Ti saprak harita, éta henteu sami.

Patarosanna nyaéta: sabaraha lami séri éta tiasa ngajaga ieu? jeung Is Maot Di Surga Leuwih? waleran abdi enya. Kalayan pergeseran konstan dina karakter anyar, khususna anu utama, éta hartosna urang biasa kana karakter, teras engké aranjeunna angkat atanapi tiwas dina Richardskasusna. Kumaha ieu séhat pikeun séri anu parantos lami sapertos Death In Paradise? Teu bisa jadi.

The Series teu ngabandingkeun ogé

Dina acara TV kawas Kaulinan singgasana, aya tokoh utama siga Aya Stark jeung Jamie Lannister. Karakter ieu ngulang deui, aranjeunna gaduh busur sareng konflik sareng sadayana dirobih ku sababaraha cara. Urang tumuwuh deukeut ka aranjeunna, sababaraha urang hate, sababaraha urang cinta, tapi intina nyaeta aranjeunna aya pikeun tetep. Sababaraha maot off, kawas Ned contona,, tapi maot maranéhanana nyaéta pikeun alesan. Dina kasus Ned, pupusna ignites perang nu bener najong kaluar acara utama tina Kaulinan singgasana.

Euweuh malah deukeut ka ieu kajadian di Maot Di Surga sabab, ku waktu urang geus dipelak pikeun resep aranjeunna, waktos maranéhanana geus nepi. Aranjeunna boh diganti atanapi maot. Salian Dwayne, aranjeunna henteu cicing dina séri langkung ti tilu musim. Hiji-hijina karakter anu "asli" nyaéta Catherine manajer bar jeung Komisaris Pulisi.

Sapertos anu kuring nyarios sateuacanna nalika hiji-hijina karakter anu henteu robih nyaéta sisi anu henteu gaduh seueur waktos layar, sesah henteu bosen ku tuang anu kantos robih ieu.

Miang Dwayne (jeung ngagantian)

Dwayne éta karakter pangkolotna anu ditinggalkeun, muncul dina 7 runtuyan padeukeut, sarta lamun manéhna, bener teu ngarasa hébat pisan. Anjeunna karakter hébat. Anjeunna menawan, lucu, pangaweruh, witty, saeutik saeutik unprofessional sarta anjeunna bakal salawasna "nyaho hiji atawa dua hal" ngeunaan hiji hal, someplace atawa batur di Saint Maire. Nalika Dwayne ngantunkeun éta leres-leres dirasakeun yén séri éta bakal turun, sareng kalayan ngagantianna henteu lucu pisan, pamitanna, dina pamanggih kuring, nyéépkeun nasib séri, naroskeun patarosan: Naha Pupusna Di Surga parantos réngsé?

Naha Pupusna di Firdaus parantos réngsé?
Naha Pupusna di Firdaus parantos réngsé? - Témbongkeun Cradle

Datang deui ka Dwayne miang, nu teu loba cuti pisan, (langkung leungit lamun nanya ka kuring) éta crap, kirang dipigawé sarta dis-layanan pikeun karakter sapertos lila-ngajalankeun tur dimangfaatkeun.

Anjeunna malah teu meunang ngirim-off ditangtoskeun, ngan nyebut satengah-hearted ti Mooney ngeunaan sababaraha perjalanan kapal sareng bapakna sareng éta. Kuring geus teu ningali kana eta leres, meureun aktor miboga masalah jeung acara-runners sarta stormed kaluar, tapi nu teu bener pas.

Atoh, nalika salah sahiji karakter karesep kuring anu asli sapertos tiasa, dicandak kaluar tina acara sapertos kieu, éta leres-leres henteu saé sareng kuring. Sakabehna. Bagian awon éta ngagantian na éta dahsyat. Ayeuna, masalah kuring sanés yén anjeunna awéwé pisan, kuring resep karakter sapertos kitu DS Camille Bordey, tong salah sangka. Anu kuring pikahoyong nyaéta yén karakter anjeunna mangrupikeun gaganti anu hapunten Dwayne.

perwira Ruby Patterson éta teu lucu, ngaganggu, teu tanggung jawab, teu profésional, teu mampuh, bodo tur pikareueuseun pas keur Dwaynengagantian. Ieu bener tajongan dina raray nalika Dwayne ditinggalkeun, tapi bubuka tina inten beureum éta bener icing on jajan. Sahenteuna nalika Fidel ditinggalkeun, éta dipigawé dina cara positif, anjeunna nyandak ujian sarta boga hal alus anjeunna ninggalkeun pikeun, sarta ngagantian na, JP éta pas alus. Anjeunna hayang pisan diajar ti "nu perkasa Dwayne Myers" tur éta bener ramah, perwira getol anu ogé éta rada palinter.

Abdi henteu nampi vibe ieu inten beureum pisan, aya bieu nanaon likeable atanapi admirable ngeunaan dirina. Anjeunna leres-leres nampi padamelan kusabab anjeunna kaponakan awewe komisaris, kuring pikir, sareng ampir dipecat ku jalma anu ngagajikeun anjeunna, sareng kusabab alesan anu bodo, ngan ukur tetep kusabab anjeunna aya hubunganana sareng komisaris, anu saé masihan anjeunna kadua. kasempetan.

Nu matak beuki goréng, teu hadé

Anjeun tiasa ngartos grievances abdi kalawan Dwayne ninggalkeun jeung kumaha Death In Paradise diatur eta. Anu langkung ngaganggu nyaéta karakterna henteu langkung saé. Kanyataanna, sabalikna anu lumangsung. Mun anjeun, kawas kuring, pikir inten beureum éta goréng ngan antosan ningali saha aranjeunna masangkeun nya up kalawan nalika Hooper daun, anjeunna malah parah. Diomongkeun anu…..

papanggih Patugas palatih Marlon Pryce, a juvenile disabit kriminal kalawan backstory diprediksi. Ayeuna, dina glance kahiji, anjeun pikir, hiji kriminal kaliwat, salaku perwira pulisi di Saint Marie Pulisi? Kumaha éta mungkin? Nya, éta anu kuring pikir, sareng mertimbangkeun Saint Marie sakuduna dituju janten koloni Perancis, nagara dimana anjeun kaliru nepi ka kabuktian polos, anjeun bakal mikir yén moal aya jalan lalaki ieu malah bakal diwenangkeun boga pakasaban, sumawona hiji di pulisi. Nya, anjeun bakal salah, sabab anjeunna tétéla janten anggota pulisi anu paling anyar, sareng inten beureum, anu engke ninggalkeun jeung alhamdulillah diganti.

Sakali deui, teu aya seueur anu badé diteruskeun. Watakna henteu ditulis sacara saé, atanapi asli sareng kuring henteu gaduh getaran anu sami sareng ti Florence, Fidel, Dwayne, atanapi JP. Masing-masing gaduh hal ngeunaan aranjeunna anu unik, lucu atanapi pikaresepeun. Kalawan Marlon, anjeun ngan teu meunang éta. Jigana aktor na ok tapi kawas Cenah mah, lolobana karakter saprak séri 7 bade Turun gunung. Anjeunna ogé rada ngora, dina umur 20an, ngajantenkeun anjeunna katingali sareng teu gaduh pangalaman, teu sapertos Dwayne anu perkasa.

Ogé, nalika anjeun masangkeun anjeunna sareng perwira sapertos Ruby, anu ogé rada ngora, aranjeunna sanés duo anu Death In Paradise kedah tetep ngambang. Dina pamanggih kuring, ieu sadayana dimimitian ku Mooney, anu henteu saé. Nalika anjeunna sumping, kuring terang yén séri éta bieu aya anu ditawarkeun. Ieu ngagaduhan malah parah kalawan Neville, tapi kuring bakal datang ka éta engké.

Kimia karakter didegradasi, dimimitian ku Mooney

Ayeuna tong salah sangka, saur kuring Ardal O'Hanlon nyaéta aktor hébat. Anjeunna maénkeun bagian anu lucu pisan Bapa Ted, jadi bawahan Bapa. Nanging, dina Death In Paradise, anjeunna henteu gaduh éta. Hayu atuh ngajelaskeun. Alesan kunaon musim 1 sareng 2 mangrupikeun anu pangsaéna sanés kusabab plot atanapi setélan, sanaos aranjeunna maénkeun bagian anu ageung. Ieu utamana kusabab kimia antara karakter utama. Lolobana DS Bordey jeung DI Poole.

Dua ieu digawé saréat babarengan! Aranjeunna gaduh bédana, tapi éta titik. Richard éta sadayana up-kedap tur profésional, ngalakonan sagalana ku buku, salawasna maké jas na, sanajan dina panas blazing. Anjeunna salawasna mawa sabudeureun tas kerja sarta mastikeun sagalana geus dipigawé pikeun standar policing anjeunna dipaké pikeun di Inggris.

Samentara éta, Camille éta santai, diteundeun deui, lucu jeung sabalikna deukeut Richard, sok teasing anjeunna jeung nyieun fun aksen sarta adat-Na, kalawan Camille keur Perancis sarta Richard keur Inggris.

Dua ieu hébat babarengan, sareng kuring nganuhunkeun pisan kami ngagaduhan aranjeunna pikeun dua musim. Salaku Cenah mah, kimia éta hébat sarta aranjeunna tetep silih dina garis, sanajan kaayaan kaayaan hésé tur hardcore. Ieu hartosna urang, salaku panongton, nuju jalan pikeun duanana, ngajantenkeun kacindekan tina kasus anu suksés sigana langkung nyugemakeun sareng nyugemakeun.

Jujur, kuring gutted aranjeunna dibunuh Richard, Anjeunna hiji éndah, well-tulisan karakter loveable, saha, nalika anjeunna ditelasan dijieun runtuyan bener leungit touch na, malah ti séri dua. Panggantina, Goodman, éta teu goréng, tapi anjeunna ngan teu sarua. Diomongkeun ngeunaan Goodman naon ngajadikeun anjeunna unik?

Pupusna Anyar Dina Patugas Pulisi Paradise
Pupusna Anyar Dina Patugas Pulisi Paradise - cradleview.net

Nya, perkawis Goodman Anu ngajantenkeun karakterna populer sareng kuring sareng anu cocog pikeun séri éta mangrupikeun kagok, teu rapih, sareng cara anu rada teu profésional anjeunna nunjukkeun dirina. Anjeunna sering ngupingkeun kecap-kecapna sareng henteu nganggo anu pinter pikeun detektif, tapi tetep, anjeunna mangrupikeun gaganti anu saé. Saterusna, éta Goodman, kalayan bantuan tim heubeul David anu cleverly direngsekeun pupusna Richard, brilliantly netepkeun anjeunna salaku detektif utama dina. Honoré Pulisi CID, opting tetep nempatkeun di Pulo nalika dipenta pikeun ngalakukeunana ku Komisaris Pulisi.

Leuwih tilu runtuyan Goodman mucunghul dina, anjeunna tumuwuh dina kuring, sarta sanajan anjeunna di no way sakumaha alus sakumaha Richard, lucu na, kadang kagok jeung dangong uncoordinated mun investigations dijieun karakter na ramah tur metot, utamana lamun karakter na diwangun dina. Conto ieu nalika bapana datang nganjang ka anjeunna atanapi nalika anjeunna kapilih pikeun tetep di Inggris pikeun cicing jeung Martha Lloyd, awéwé anjeunna nabrak (jeung ampir lumpat leuwih) on Saint Marie.

Paduli kumaha anjeun atanapi kuring ngarasa ngeunaan Goodman, urang moal bisa mungkir peran na di Pulo jeung dina sagala investigations anjeunna nyandak bagian dina, cemented anjeunna salaku salah sahiji ti saeutik karakter pangalusna dina séri, keur memorable na warming tambahan pikeun séri. Hanjakal, panerusna teu boga pangaruh éta. Ieu brings kuring ka Mooney.

Naon salahna Mooney? – Muhun, teu ngan kumaha manéhna kasampak atawa disada. Éta anjeunna ngarasa didaur ulang. Anjeunna henteu lucu, sareng teu aya nanaon anu ngajantenkeun anjeunna unik. Anjeunna ti Irlandia, sakumaha anjeun tiasa terang, sareng ieu ngajauhkeun anjeunna ti duanana Richard jeung Goodman, dua éta ti Inggris, jeung anjeun bisa ngabejaan ti accents maranéhna. Kalayan Mooney, getar Irlandia anu ketat dileungitkeun, tingkah lakuna katingali sareng anjeunna biasana rada optimis sareng kaluar, sok dina wanda anu positif. Abdi henteu resep cara karakterna ditulis, atanapi cara urang ningali anjeunna dina layar. Mooney ngan teu otentik, anjeunna pinter tapi teu dina cara nu sarua salaku Goodman or Richard. Asa palsu.

Anjeunna mangrupikeun karakter daur ulang anu sanés tapi waktos ieu teu aya anu pikaresepeun ngeunaan anjeunna. Anjeunna teu boga tret cool, sarta hijina hal museurkeun anjeunna putri-Na anu hirup di Pulo jeung manehna. Sareng henteu sapertos anjeunna kamana waé. Sajaba ti éta, Mooney pisan boring sarta teuas pikeun lalajo. Abdi langkung resep Richard & Goodman, khususna Richard kanyataanna anjeunna saé pisan nalika dipasangkeun sareng Camille dugi ka tiwas.

Maot Di Surga
Pupusna Di Paradise Usum 3

Aranjeunna kedah ngan ngajantenkeun anjeunna angkat pikeun kasus di Inggris sareng henteu uih deui dugi ka engké. Titik ieu aranjeunna tiasa nganggo anjeunna dina épisode salajengna. Ngabogaan anjeunna dibunuh ku cara anu kejam teras mastikeun yén urang terang yén anjeunna 100% maot mangrupikeun hal anu goréng pikeun dilakukeun sabab anjeun henteu tiasa ngabalikeun anjeunna.

Hal ieu dilakukeun kalayan bantuan aktor nu muterkeun DI Parker dina séri panganyarna, sakumaha anjeunna némbongan salaku karakter samping dina salah sahiji episode tina musim saméméhna, ngan balik salaku karakter utama séri kalayan cukuran smarter. Balik deui ka kimia karakter sanaos, ieu ogé henteu saé dina séri éta. Florance mangrupikeun karakter anu saé, kalayan sora anu lembut sareng aura anu tenang.

Manehna oge senang jeung ramah, sahingga hiji gampang pas keur Mooney sanggeus manéhna saméméhna kungsi jadi perwira seragam saméméh manéhna diwanohkeun ka Detektif nalika manéhna jeung Goodman.

Tapi kimiana goréng, sareng interaksina sigana palsu. Naha ieu kitu? Éta sigana moal mungkin Mooney hoyong cicing di dinya sareng Putrina kanggo waktos anu lami. Watekna teu bisa dipercaya. Éta hal anu hébat anu ngajantenkeun sababaraha karakter anu sanés sigana nyata sareng otentik. Mooney teu boga ieu.

Karakter kawas Richard komo Goodman miboga alesan leuwih sah tetep di Pulo jeung sabenerna boga alesan alus keur aya di tempat munggaran. Richard kungsi dikirim ka ditu pikeun ngajawab pembunuhan kapala pulisi panungtungan nu aya di dinya. Saatos ieu, anjeunna dipénta cicing di Saint Marie, sareng kana waktosna anjeunna ngawangun hubungan sareng sababaraha karakter sareng ngabéréskeun seueur kajahatan, nampi hormat ti komisaris.

Nalika anjeunna maot, Goodman dibawa dina alesan anu sarua Richard éta. Saatos bubar sareng kabogohna, anu "ninggalkeun pesen sora ka kuring dina mesin pangjawab", éta écés. Goodman peryogi mimiti anyar dina kahirupan. Anjeunna nampi pesen nalika anjeunna aya di Inggris, ngantosan anjeunna sumping ka anjeunna supados tiasa hirup babarengan di Pulo, nalika anjeunna damel salaku detektif anu ngalayanan pikeun ngabéréskeun pembunuhan di dinya.

Selwyn Patterson dina korsi supir taksi

Nalika Goodman tetep di Pulo, anjeunna lalaunan mimiti nyadar yén kabogoh na teu bade gabung anjeunna. Kami ningali playoff ieu sacara real-time, sabab anjeunna kedah ngajawab patarosan invasif ngeunaan kabogohna sareng iraha anjeunna bakal ngiringan anjeunna. Dwayne jeung Camille. Iraha Mooney dikirim, anjeunna leres-leres henteu gaduh alesan pikeun tetep di Pulo, nyéépkeun rarasaan anu teu asli ieu kuring ngeunaan anjeunna.

Éta sanés ngan ukur masalah anu kuring gaduh Mooney. conto sejen naha Mooney sanes karakter pangalusna dina Series 7, episode 1, dimana Mooney sarta tim nalungtik pupusna hiji billionaire nalika manehna ragrag kaluar balkon ka pupusna nya. Masalahna, urang parantos ngagaduhan plot ieu. Ieu karek didaur ulang. Dina Séri 1, Episode 2, Richard aya di Resort a, nalika anjeunna saksi pupusna panganten awewe sakumaha manehna ragrag ti balkon nya maot nya.

Duanana nyaéta jalma anu luhur, sareng seueur musuh. Carita henteu saé pisan, nganggap éta salinan. Urang boro ngarasa empati pikeun billionaire kusabab kaliwat nya, nu ngajadikeun carita teu jadi dipercaya sakumaha sakuduna. Kinerja Mooney ogé henteu saé. Nalika anjeun gaduh garis plot anu didaur ulang tina salah sahiji épisode pangheubeulna séri, kalayan tim anu turun tina versi aslina, kalayan kimia sareng humor anu parah, éta henteu ngajantenkeun tampilan anu saé.

Jalan anu mana waé, Mooney teu dimana eta dimimitian. Sateuacan kuring disebutkeun inten beureum, kumaha oge, manehna jeung Marlone masih teu karakter goréng jadi jauh dina séri, atawa dina sakabeh runtuyan pikeun masalah éta. Karakter awon dina Death In Paradise nyaéta DI Neville Parker. Paku dina peti. Tambihanana ka Death In Paradise parantos leres-leres nutup nasib séri éta. Di sisi séjén, éta pikeun alus?

Naha Pupusna di Firdaus parantos réngsé? & éta DI Parker paku ahir dina Coffin nu?

Paku dina peti keur séri ieu karakter Neville Parker. Naon citakan hapunten kana karakter utama Death In Paradise anu sakali hébat sareng dipikacinta. Upami anjeun resep anjeunna maka éta henteu kunanaon. Sahenteuna hayu atuh ngajelaskeun naha anjeunna teh tambahan awon pikeun Maot Di Surga. DI Neville Parker teu unik. Anjeunna henteu ngan ukur didaur ulang tapi ogé ngarusak sadaya karakter tina séri éta.

Éra para panulis henteu tiasa mendakan anu langkung saé sareng sanaos parobihan karakter pasti bakal kajantenan, karakter anu ditulis sareng rinci anu unik, lucu, menawan, saé sareng karakter anu sanés sareng ogé pinter sareng pinter. ieu beurat diperlukeun. Maranéhanana kudu datang nepi ka batur anu sagampil alus salaku DI Humphrey Goodman, sarta ampir jadi alus atawa hadé ti Richard. Ieu henteu kajantenan, sareng hasilna kami dipasihkeun runtuyan 9 éta karunya.

Bubuka karakter ieu teu hébat pisan, sarta sanggeus pilari deui dina episode kuring ngingetkeun ieu. Anjeunna kaluar ti bandara dina episode munggaran anjeunna di na guesses naon? Anjeunna bakal kaduruk tina panonpoé sarta recoils deui kana kalangkang dina horor kawas vampir a. Ayeuna, pikeun séri ieu, kesan munggaran mangrupikeun sadayana. Ieu pikareueuseun pikeun ditonton sareng éta leres-leres ngajantenkeun kuring mikirkeun kumaha karakter ieu moron. Ieu malah leuwih leres mun anjeun ngabandingkeun anjeunna ka nu ngaheulaan na.

Parker jeung DS Thomas wawancara kasangka

Saatos wanci panonpoé, anjeunna disambut ku batur-baturna anu ngantosan anjeunna. Anjeunna nyarios, "ngan sakedap" teras teraskeun nyandak bak krim ageung tina kantongna, sacara saksama nyemprotkeun kana ramo sareng digosok babarengan nalika anjeunna mimiti ngagosok ceuli sareng nyanghareupan aneh, sapertos pecundang lengkep, sedengkeun anu sanésna. lalajo. Kumaha ieu sakuduna dituju sangkan kuring kawas karakter anu saluareun kuring.

Kuring neuteup ka handap anjeunna dina adegan ieu, Abdi sakuduna dituju resep anjeunna. Anjeunna malah nempelkeun ramo na dina ceulina, teras angkat ka aranjeunna pikeun sasalaman, sanaos anjeunna nganggo rag kotor pikeun ngabersihan sakedap. Sanajan kitu, éta teu bisa dipercaya. Saatosna, aranjeunna nuju ka adegan dimana Parker ngadamel sababaraha catetan audio dina recorder na. Épisode ieu sesah ditonton, sareng cara nampilkeunana ngajantenkeun kuring raos pisan Maot Di Surga.

Parker teu gaduh nanaon keren atanapi individu ngeunaan anjeunna. Anjeunna boga baruntus sarta ngagunakeun tape recorder. Ogé, anjeunna freak bersih. Anjeunna henteu lucu, ngan kagok, sareng upami éta hartosna panulis ngandelkeun humor anu kagok, maka ieu sanés tanda anu saé. Ieu nunjukkeun yén aranjeunna parantos kaluar tina guyonan anu saé sareng adegan anu ditulis kalayan saé anu ngajantenkeun kimia antara karakter sateuacana janten saé sareng pikaresepeun pikeun ditonton.

Camille nyarios ka Richard ngeunaan awak.

Sabalikna, urang ngagaduhan seueur karakter anu pikasieuneun pikeun nyéépkeun épisode 40 menit ieu. Ieu diwangun ku Marlone, Neville tur ayeuna DS Niomi Jackson, anu baheulana pulisi tapi ayeuna jadi Detektif. Sanggeus inten beureum ditinggalkeun, manéhna jadi pasangan anyar Marlone urang. Ieu outlook dahsyat keur séri ayeuna. Di luhureun eta, dina episode panganyarna, Ieu ngan Marlone, Sersan Naomi Thomas, anu ayeuna jadi detektif jeung Parker. Ieu sacara harfiah 3 jalma skuad pulisi, éta ngan bener teu sarua deui.

Neville siga guru SMA. Kalayan ranselna ngagantung tina hiji tali sareng rambut pondokna sareng penampilan kasual, anjeunna pasti sigana milik tempat sanés, éta pasti. Komo Goodman jeung Mooney katingalina langkung saé tibatan anjeunna, sareng sanaos penampilan Goodman sakedik, anjeunna nyéépkeun éta kalayan karakterna, nganggap yén éta sadayana ngeunaan.

Kalayan Neville, éta sapertos ngulang deui sadaya anu urang tingali sateuacanna, kalayan sagala atribut daur ulang anu Goodman, Mooney jeung Richard tadi ngan parah teu otentik. Pikeun nempatkeun eta leuwih blankly matak ayeuna tina Maot Di Surga, terus remix tina garis plot heubeul ditambahan karakter anu geus muncul dina episode saméméhna (Parker contona), ogé kimia jeung cast anyar nu geus luntur jauh jeung dasarna jadi non-existent – ​​sakabéh ieu, kalawan tambahan. yén séri geus jadi lila-ngajalankeun atoh, bener, dina pamanggih kuring, hartina Maot Di Surga geus teu lila ditinggalkeun.

kacindekan

Sakumaha anjeun tiasa terang, kuring gairah Maot Di Surga. Kuring mimiti ningali acara ieu pas saatos kaluar 2012. Abdi resep pisan kana gaya sareng wanda éta Maot Di Surga ditawarkeun kuring. Janten pituin Inggris, tempat anu pasti henteu salawasna cerah, séri anu saé ieu bakal nyandak kuring ka tempat anu sanés jauh ti tempat kuring dewasa. Kuring kungsi matak cemerlang karakter ngarasakeun, nu ieu ditulis ogé, likeable, lucu tur nyata. Ti saprak éta, kuring parantos ningali séri perjalanan ka tempat ayeuna sareng ku kituna, dina pamanggih kuring, kuring tiasa nyarios yén Maot Di Surga nyaeta di titik awon eta geus iraha wae titik.

Jauh pisan tina karakter anu ditulis sareng dipikanyaah, plot asli sareng lingkungan anu pikaresepeun dina subur tapi maot. pulo Saint Marie yén urang ngagaduhan naon anu kuring sebut Golden Days ti Series 1 sareng 2. Cara kuring ningali éta, teu aya deui jalan éta. Maot Di Surga bisa cageur sarta balik deui ka tempat éta. Ieu alesan kuring nulis artikel ieu.

Tanpa ragu, Abdi senang kuring meunang nonton acara ieu ti nalika kaluar, ningali unggal episode pas kuring boga saeutik waktu luang luang. Kuring malah lalajo eta kalawan babaturan ti jaman ka jaman. Biasana, éta sanés hal anu bakal kuring tingali. Abdi langkung kana Kajahatan Leres sapertos Britania urang Darkest Taboos or Kajahatan anu ngoyagkeun Britania sareng garis keras Dramas Kajahatan siga Garis Kawajiban.

Maot Di Surga mangrupa runtuyan Kajahatan santai kalawan unsur komedi di jerona. Barina ogé, kuring gaduh waktos anu saé sareng éta, sareng hanjelu yén séri éta henteu mungkin diteruskeun. Kuring curiga bakal meunang dua musim deui di pangalusna. Kuring miharep anjeun ngarasakeun artikel ieu sarta kapanggih eta entertaining. Upami satuju atanapi henteu satuju sareng kuring, punten tinggalkeun koméntar di handap supados urang tiasa ngabahas éta langkung jauh, éta bakal dihargaan pisan. Punten resep sareng bagikeun tulisan ieu, sareng daptar daptar email kami di handap, pikeun kéngingkeun apdet ngeunaan tulisan énggal sapertos ieu langsung ka koropak anjeun. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »