Potensi / Kaluaran Datang

Haganai Usum 3 - Anu Urang Apal Ayeuna

Haganai mangrupa anime dirilis dina 2011 nu nuturkeun carita grup siswa anu ngabentuk klub Highschool dimana maranéhna bisa nongkrong. Éta sadayana gaduh hiji hal di umum. Éta kabéh teu babaturan. Loba fans Anime hoyong ningali a Haganai Usum 3. Tur kalawan sababaraha tuah, éta bisa datang. Urang ngan kudu antosan.

Éta ngabeungkeut aranjeunna babarengan sareng aranjeunna gabung ka klub pikeun nyéépkeun waktos babarengan sareng ngiringan kagiatan babarengan. Seueur fans anu resep kana Anime, sabab karakterna resep pisan sareng lucu sareng di luhur éta acara éta ogé gaduh carita anu saé. Dina artikel ieu kami baris ngabahas hiji Usum 3 tina Haganai sarta balik leuwih sababaraha fakta penting ngeunaan anime.

Tinjauan tina Anime

Tokoh utama urang sadayana gabung ka klub di mimiti sareng éta kumaha aranjeunna sadayana. Éta sadayana gaduh hiji hal di umum sakumaha ceuk kuring di luhur. Seuseueurna épisodena ngan ukur karakter urang anu ngabantah atanapi ngalakukeun stunts sareng perjalanan anu bodo. Tokoh utama urang Kodaka Hasegawa cukup relatable tur normal sakumaha eta mana.

sumber: Wikipedia

Serial manga Boku wa Tomodachi ga Sukunai anu munggaran, ditulis sareng diilustrasikeun ku Itachi, parantos diterbitkeun dina Pabrik MédiaMajalah Bulanan Komik Alive ti saprak terbitan Méi 2010, dirilis dina 27 Maret 2010. Salaku tambahan, séri ieu parantos dikumpulkeun dina 14 tankobon jilid. Tujuh Laut Hiburan parantos masihan lisénsi séri manga munggaran di Amérika Kalér dina judul Haganai: I Don't Have Many Friends.

Serial manga remade, Boku wa Tomodachi ga Sukunai + (僕 は 友 達 が 少 な い +), ditulis ku Misaki Harukawa sareng diilustrasikeun ku Shouichi Taguchi, diterbitkeun dina Luncat SQ.19 ti édisi Désémber 2010 dugi ka Juli 2012. Ditambahkeun ngenalkeun tokohna dina urutan anu sanés sareng ngalalana petualangan anu béda. Serial ieu dikumpulkeun dina dua jilid, anu diterbitkeun tanggal 4 Oktober 2011, sareng 3 Agustus 2012.

Tokoh utama penting sareng bakal pikaresepeun pikeun terang Haganai boga usum 3 sabab bakal penting pikeun terang karakter mana anu aya dina Anime anyar.

Narasi utama Haganai

Sumber: (Wikipedia)

Kodaka Hasegawa, murid mindahkeun ka Akademi St. Chronica, sesah milarian sobat kusabab campuran rambutna coklat-pirang (diwariskeun ti indung Inggrisna anu maot) sareng panon anu katingali galak anu ngajantenkeun anjeunna katingali siga jalma nakal. Dina hiji dinten, anjeunna teu kahaja mendakan Yozora Mikazuki anu sami nyalira sareng kasar pisan nalika anjeunna ngobrol sareng "Tomo", sobatna "hawa" (imajinér). Sadar yén aranjeunna kakurangan kahirupan sareng katerampilan sosial, aranjeunna mutuskeun yén cara anu pangsaéna pikeun ningkatkeun kaayaan aranjeunna nyaéta ngabentuk Neighbours Club (隣人 部, Rinjin-bu), "klub saatos sakola pikeun jalma anu henteu ngagaduhan réncang sapertos aranjeunna sorangan".

Gambar kiridit: Ieuh

Siswa sanés anu ngagaduhan sababaraha latar gabung di klub: Sena Kashiwazaki mangrupikeun idola anu pikaresepeun tapi sombong anu teu ngagaduhan réncang awéwé sareng nganggap budak salaku budakna; Yukimura Kusunoki mangrupikeun budak kelas anu émosina anu nyembah Kodaka sareng ngupayakeun janten lalaki sakumaha anjeunna; Rika Shiguma mangrupikeun élmuwan jenius anu ngagaduhan pikiran sesat; Kobato Hasegawa nyaéta adi awéwé Kodaka anu umumna cosplays salaku vampir; sareng Maria Takayama, biarawati anu polos umur sapuluh taun anu janten panaséhat klub. Carita ieu nuturkeun petualangan aranjeunna nalika klub nyobian sababaraha sakola sareng kagiatan sosial di luar salaku prakték nyieun babaturan.

Naha bakal aya Haganai Usum 3?

Kitu ogé Haganai gaduh usum 3? Pikeun ngartos yén urang kedah ningal 4 hal utama. Sakali kami parantos ngalangkungan 4 alesan utama teras urang tiasa nyimpulkeun upami Haganai bakal kéngingkeun usum 3 sareng iraha éta bakal ditayangkan. Alesan anu kuring nyarios sateuacanna nyaéta:

  1. Cuaca atanapi henteu perusahaan produksi anu ngadamel Haganai (AIC Build) bakal tiasa ngabiayaan sareng ngahasilkeun usum ka-3.
  2. Upami manga tiasa leres diadaptasi ku AIC Build sapertos anu sateuacanna dipikaresep pisan aranjeunna parantos ngahasilkeun 2 musim sateuacanna.
  3. Manga parantos ditulis sareng masih jalan janten ieu janten hal anu sanés anu kedah diperhatoskeun.
  4. Upami usum ka-3 Haganai nguntungkeun atanapi henteu.

Manga parantos nyerat sareng ngan sakitar 14 jilid parantos diadaptasi. Janten éta 2 musim. Ieu ngandung harti yén kumargi manga masih kénéh ditulis maka masih aya eusi anu kedah diadaptasi.

Soal adaptasi manga sareng wasiat Haganai gaduh usum 3, patarosan anu penting pisan anu kedah dijawab pikeun diajar upami mungkin.

Salaku tambahan, séri ieu dikumpulkeun dina 14 jilid tankōbon. Jadi ieu mudahan hartina bakal aya deui usum 3 tina Haganai. Urang kedah ngantosan sareng ningali. Geus 9 taun saprak anime munggaran ditayangkan jadi ieu téh rada lila. Sanajan kitu, anime geus Isro on hiatus lila saméméh kawas Pinuh Metal panik.

Iraha usum 3 hawa? - Haganai usum ka-3

Gambar kiridit: Ieuh

Urang kedah nyarios yén sadaya anu urang bahas yén anime bakal muncul dina waktos 3 taun ka hareup. Mudah-mudahan dina taun 2023. Mudah-mudahan kitu.

Samentawis éta, éta sadayana anu tiasa urang ucapkeun. Sababaraha Anime parantos istirahat panjang sateuacanna, tapi sanés hartosna éta bakal uih deui.

Hésé pisan pikeun urang terang upami éta bakal uih deui. Tapi Haganai nyaéta Anime anu kasohor pisan, kuring resep pisan. Seueur fans Anime anu sanés ogé resep, janten kuring yakin yén urang bakal nampi hiji hal.

Mudah-mudahan urang tiasa ningali deui Neighbors Club sareng sadaya anggota anu janten bagian tina éta. Kami ngarepkeun anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat. Pariksa artikel sarupa di handap.

kacindekan

Dibikeun sagalana kami geus dibahas, urang bakal nyebutkeun yén éta saperti teu mirip nu bakal aya a Haganai usum 3. Ieu ngan teu nu diperlukeun tur éta teu jadi populér boh, Kuring reuwas malah meunang usum sejen.

Mudah-mudahan, éta bakal uih deui pikeun anu terakhir sareng masihan kami usum anu sanés tapi éta sigana moal kajantenan. Karek geus lila teuing ti usum panungtungan anime populér tur loba dipikacinta ieu sahingga teu mungkin mun balik.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun ngartos bakal Haganai gaduh season 3? Upami éta punten like sareng koméntar ogé ngabagi postingan. Lian ti éta, kami ngarepkeun anjeun resep kana pos sareng sadayana anu sanés, tetep aman.

Translate »