Halaman Komunitas

Naon dina Halaman Komunitas kami

Halaman ieu badé diénggalan sadidinten sareng badé diwangun ku tulisan anu aya hubunganana sareng komunitas anu dihubungkeun kana kanal YouTube kami sareng halaman wéb kami. Kami arepkeun anjeun sadayana tiasa ngabagi pikiran dina halaman wéb sareng saluran YouTube sabab éta bakal nguntungkeun pisan pikeun kami.

Kami narékahan pikeun nambihan seueur kontén dina halaman ieu sareng anu sanésna saminggu-minggu lumangsung. Janten punten parios halaman ieu sacara rutin, upami anjeun peminat situs ieu sareng blog anu kami pasang, bagikeun dukungan anjeun ku cara ieu, éta bakal diapresiasi pisan.

Urang badé nambihan sababaraha ruang obrolan, lobi obrolan atanapi kotak pesen janten urang tiasa silihobrol sareng jalma sanésna tiasa ngantunkeun pesen sareng ngirim pesen. Kami ngerjakeunana sareng kami ngarepkeun éta bakal réngsé gancang-gancang. Cicing di palih éta sareng teras parios situs na.

Kami bakal ngajawab patarosan anjeun ngeunaan situs kami atanapi tulisan blog kami. Anjeun ogé tiasa ngirim kami email dumasar kana blog kami, sareng naroskeun ka kami naon waé anu anjeun pikahoyong. Kami bakal ngajawab sadaya patarosan anu dikintunkeun sareng bakal salawasna aya pikeun ngaréspon. Anjeun tiasa ogé tweet di luhur upami anjeun hoyong.

Koméntar anyar

Ieu di handap aya koméntar anu anyar dina tulisan blog urang sareng elemen sanés situs kami.

  1. Hmm sigana situs anjeun ngahakan koméntar munggaran kuring (nyaéta panjang pisan) janten kuring nyangka kuring ngan ukur nyimpulkeun…

Platform Sosial séjén

Ieu di handap aya tautan kana saluran YouTube kami. Kami bakal ngahargaan pisan upami anjeun ngalanggan saluran kami. Ieu bakal ngabantosan urang salaku saluran. Kami narékahan pikeun ngirim pidéo anu aya hubunganana sareng tulisan blog kami. Janten upami anjeun parantos nganjang kana kanal kami punten langgan sareng sapertos kontén anu parantos dipasang ieu bakal ngabantuan pisan kami.

Upami anjeun pikir kami kedah ngalegaan kana platform anu sanés sapertos Instagram sareng FaceBook mangga wartoskeun ka kami dina koméntar, atanapi komunikasi ka kami ngalangkungan email.

Janten bagian tina jasa langganan email kami di handap. Ngan lebetkeun alamat surélék anjeun sareng anjeun bakal dikirim email unggal urang ngadamel pos énggal.

Inpo ngeunaan blog sareng halaman wéb kami

Kami narékahan pikeun ngeposkeun langkung seueur blog sapertos anu parantos lami. Urang tiasa ngamimitian Patreon pas sareng sadayana sumbangan bakal ngaapresiasi pisan. Sadayana sumbangan bakal dihasilkeun dina tulisan blog urang sareng naon waé anu aya hubunganana sareng situs éta. Kami ogé nargétkeun masangkeun seueur kontén kana situs ieu sareng salami waktos anu lami. Kami ogé bakal nyerat ulasan anu patali sareng anime sareng ngajelaskeun épisode ogé. Ieu bakal sumping sakedik engké. Anjeun tiasa waspada unggal-unggal unggah postingan blog énggal ku ngalanggan ngirim blog urang.

Ieu ngandung harti yén anjeun moal sono kana salah sahiji tulisan blog kami. Kami nutupan kontén dina anime anu kawéntar pisan sareng kami tujuan pikeun ngirim eusi inpormasi ngeunaan industri ieu. Ieu hiji-hijina hajat urang. Sagala eupan balik anu dipasihkeun ngeunaan situs kami sareng tulisan blog kami dipeunteun pisan. Kami resep ngadangu deui ngeunaan naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan situs kami, sareng kami nargétkeun kéngingkeun basis kipas anu satia anu tiasa kami kirimkeun konténna. Upami anjeun ngagaduhan bongbolongan postingan blog atanapi patarosan punten tong sieun surélék ka kami nganggo email anu parantos disayogikeun di luhur.

Pidéo YouTube panganyarna tina saluran kami

Ieu di handap aya sababaraha pidéo YouTube kami anu panganyarna tina saluran kami. Kami masangkeun pidéo anu aya hubunganana sareng postingan blog urang sareng anime sacara umum, ogé jinis séri animasi anu sanés. Punten pertimbangkeun resep sareng mairan kana pidéo, ogé ngalanggan kana saluran, ieu leres-leres bakal ngabantosan urang sareng ngembang sabisa-bisa.

Anjeun tiasa nonton sababaraha daptar puter kami dina YouTube di handap ieu ku ngaklik pidéo na. Éta kalebet Hyouka, Trinity Seven, The Fruits Of Grisaia, HenSuki sareng Classroom Of The Elite. Kami arepkeun anjeun tiasa ngaraosan aranjeunna sareng anjeun tiasa mariksa ogé parios anime gratis anu kami sayogi pikeun kami Halaman Anime gratis.

Translate »