Potensi / Kaluaran Datang

Highschool Of The Dead Usum 2 Sedih Teu dipikaresep

Highschool Of The Dead pasti salah sahiji anime anu paling diinget-inget ku kuring dina taun katukang, sareng sanaos endingna henteu konklusif, éta sigana henteu tinggaleun dina gawir ogé. Ieu dina cara ditinggalkeun nepi ka imajinasi urang naon anu lumangsung nepi ka karakter urang dina tungtungna. Éta ogé henteu pernah dijelaskeun upami pandémik anu parantos mangaruhan Jepang parantos sumebar ka sakumna dunya. Nyaan panginten yén carita Highschool Of The Dead bakal neraskeun caritana sabab kuring nyangka narasi umumna ngajangjikeun pisan dina pendapat kuring. Nanging, Highschool of the Dead Season 2 sigana moal kajantenan,

Narasi umum ngeunaan Highschool of the Dead pisan pikaresepeun pikeun kuring, sareng sanaos kuring parantos ningali seueur jinis pilem "Zombie" sareng séri TV, kuring henteu nyangka yén Highschool of the Dead bakal pikaresepeun pisan sareng asli. Nanging, kuring salah pisan sareng kuring mendakan yén panon kuring henteu kantos ngantunkeun layar nalika ningali éta.

Tokoh-tokoh éta henteu pikaresepeun sareng asli, tapi éta grafis sareng sifat sombre carita ngeunaan éta anu ngajantenkeun kuring ningali. Sakabeh carita boga rarasaan realistis kana eta whilst ogé teu straying ti sisi seksual na comedic na. Abdi resep pisan ngeunaan éta sareng upami anjeun henteu acan ningali éta kuring nyarankeun pisan anjeun ngalakukeun.

Sanaos kuring terang yén jenis carita ieu parantos diulang sareng diulang, kuring mendakan kanyataan yén sadaya tokoh utama nyaéta murid SMA sapertos masihan ujung anu béda, sabab urang ningali Zombie Apocalypse tina sudut pandangna, anu mangrupikeun hal kuring henteu kantos nyaksian.

Jigana lamun sakabeh struktur Highschool tina Dead ieu reworked jeung gantina usum kahiji diwangun ku 25 episode tinimbang 12 yén carita bisa geus stretched kaluar na ieu bakal geus hadé dina pendapat abdi. Bakal aya deui waktu pikeun ngenalkeun karakter, sarta bakal aya deui waktu pikeun ngawangun nepi ka cliffhanger pikeun usum kadua atawa mungkas carita pinuh ku tungtung leuwih conclusive.

Tapi, ieu sanés naon anu urang kéngingkeun, sareng urang ngan ukur ngagaduhan 12 épisode, sanaos caritana dipidangkeun dina 12 épisode éta, éta sigana henteu cekap waktos pikeun carita anu badé dicaritakeun. Nanging, ayeuna urang terang yén aya alesan anu langkung penting pikeun tungtung carita. Sigana mah carita dituluykeun dina manga, nu dijieun pisan leuwih raos keur kuring nalika kuring manggihan.

Tanggapan kipas sareng kritikus ka Highschool of the Dead luhur sareng dipikacinta ku seueur jalma. Janten bakal aya Highschool of the Dead Season2 - atanapi malah usum spin-off? Tetep maca blog ieu pikeun terang, sabab urang gaduh seueur anu dibahas ngeunaan carita sareng naon anu bakal kajadian upami usum 2 diproduksi. Naha éta bakal diteruskeun dimana usum kahiji antepkeun atanapi bakal kajantenan sababaraha waktos saatos kajadian usum kahiji?

Narasi umum

Carita Highschool of the Dead cukup basajan pikeun nyarios sahenteuna, tapi éta nuturkeun sudut pandang sakelompok murid SMA Jepang nalika kiamat zombie di Jepang. Urang diwanohkeun ka karakter utama dina episode munggaran, sarta sanajan naratif jumps ti jaman ka jaman, eta nuturkeun naratif strand utamana tunggal. Hal ieu ngamungkinkeun carita ngalir, bari teu jadi teuing pajeulit. Kami ningali wabah ti mimiti titik dugi ka sakumna nagara katépaan.

Total huru-hara nyokot alih jeung urang nempo sipil ngahurungkeun silih salaku pulisi nasional nyoba nyegah kaayaan marudah sipil jeung ngawétkeun order, gagal atoh. Salaku carita ensues urang ningali jalma biasa di Jepangs distrik béda ngahurungkeun silih guna salamet, sarta ieu mangrupa tempat alam grafis anime urang bener nyokot nyekel episode. Urang malah tiasa ningali kulawarga anu nyebatkeun tatanggana ku henteu ngantepkeun aranjeunna nalika aranjeunna peryogi bantosan.

Aya ngeunaan 6-7 karakter anu kami diwanohkeun, sarta ieu engké jadi 9 salaku grup tumuwuh dina ukuran maranéhna manggihan salamet. Éta 9 anu salamet nyanghareupan rupa-rupa tantangan sapertos ngajauhan anu katépaan sareng nampi senjata api sareng sumber daya pikeun salamet. Perhatikeun yén grup sareng anu salamet sanésna henteu nampi bantosan ti militér atanapi pulisi nasional.

Dina pamanggih kuring ieu pisan unrealistic salaku nagara bakal geus nempatkeun dina hukum bela diri ku waktu episode kadua sakali militér jeung badan pamaréntah séjén sadar naon anu lumangsung. Nyatana, seueur pamaréntahan gaduh rencana sareng protokol pikeun kaayaan sapertos kitu.

Deukeut tungtung carita, urang ningali tokoh-tokoh kabur ka perumahan pribadi anu kabeneran tempatna salah sahiji piagam (merenah). Sareng ieu (sajauh anu kuring émut) mangrupikeun tempat caritana. Dina pamanggih kuring, carita éta henteu konklusif atanapi henteu ngayakinkeun, sareng ieu ngaganggu kuring pisan.

Kuring rada kuciwa sareng sedih saatos ningali épisode ahir. Ieu utamina kusabab kuring panginten aranjeunna tiasa ngalakukeun pisan sareng carita ieu sareng kumargi langkung seueur jilid manga anu ditulis, kuring henteu tiasa ngabungkus sirah kuring kumaha carita ieu tinggaleun sapertos kieu. Sanajan kuring bakal ngabahas ieu engké.

Palaku Utama

Takashi Komuro mangrupikeun palaku utama dina séri ieu sareng anjeunna ogé janten pamimpin grup utama. Anjeunna lumayan normal sareng kuring henteu leres-leres nyandak naon-naon anu khusus ngeunaan anjeunna nalika kuring nonton sajauh tina nafsu anu jelas pikeun bawahan sareng kapamimpinan kapamimpinan na. Sanaos sifatna anu henteu pikaresepeun anjeunna sigana terang naon anu anjeunna lakukeun sareng anjeunna ngagaduhan tujuan pikeun paling logis dina grup. Kuring yakin yén anjeunna sakuduna dituju janten anu paling gampang sareng gampang resep tapi kuring henteu leres-leres mendakan simpati sareng anjeunna kusabab sacara teknis ngabunuh sahabatna, saatos janten séks séks sareng kabogoh almarhum.

Salajengna nyaéta Rei Miyamoto anu murid di SMA anu sami sareng Takashi. Anjeunna sacara romantis pakait sareng sobat dalit Takashi anu tiwas dina épisode munggaran ku Takishi. Dina épisode-épisode anu salajengna, Rei sareng Takishi janten aub sacara romantika, anu numutkeun kuring pisan kacau, tapi panginten ngan ukur kuring. Anjeunna ngagaduhan sipat anu tetep sareng henteu resep pisan. Sanaos sadayana tokohna ngalaman kaayaan anu sami, nyaéta Rei anu teras-terasan nganyatakeun émosina pikeun sésa-sésa grup sareng khususna Takishi, bahkan ngarahkeun anjeunna sateuacanna séksual.

Plot Anu Akhir

Plot tungtung Highschool of the Dead diringkeskeun pisan teu konklusif, sareng éta museur dina perjalanan kelompok-kelompok ka perumahan anu pendudukna mangrupikeun kolot tina salah sahiji karakter (Saya Takagi). Nalika Zombies beuki ngadeukeutan ka estate, éta sadar ku grup yén estate teu aman.

Éta ogé datang ka kacindekan yén maranéhna kudu ninggalkeun tinggal dina urutan pikeun nangtung kasempetan hadé salamet. Anu leres-leres bodo nunjukkeun ukuran perkebunan sareng sababaraha fitur kaamanan sapertos pager sareng kaméra, tapi naon waé.

Plot ahir ningali sakabeh karakter utama ninggalkeun estate jeung urang nempo yén kolotna Saya ngorbankeun diri pikeun méré waktu grup Takishi urang ninggalkeun estate nu éféktif jeung aman. Deui ieu bagian sejen tina carita nu pisan bodo jeung unrealistic.

Rombongan tiasa kalayan gampang angkat sareng kolotna Saya sareng jalma-jalma sanés anu aya di dinya. Sareng Saya sigana henteu paduli yén kolotna bakal ditinggalkeun maot tapi hayu urang nyarioskeun éta. Sareng éta, urang henteu tiasa ningali naon anu lumangsung ka grup Takishi sareng karakter anu sanés dina carita.

Naha bakal aya Highschool of the Dead Season 2?

Aman pikeun nyarios yén High School Of The Dead ditampi kalayan saé ku fans sareng kritikus, sareng sigana parantos nampi seueur perhatian kusabab jalan caritana. Seueur jalma ngira yén Highschool of the Dead bakal janten anime anu lami-lami sareng sababaraha musim, sapertos séri TV Apocalypse Zombie anu sanés sapertos maot anu leumpang. Harepan pikeun usum 2 éta luhur pisan diantara fans kusabab popularitas séri.

Sanajan kitu, ieu saméméh pupusna panulis aslina sarta panyipta manga Daisuke Sato. Sedihna, Daisuke maot dina 2017, ngan saatos usum mimiti Highschool Of The Dead dileupaskeun. Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan yén usum 2 HOTD bakal sesah.

Ieu kusabab séri anime ampir sadaya waktos diadaptasi tina manga anu ditulis ku panyipta aslina. Tapi lamun Daisuke Satō geus almarhum, mangka pasti nu bakal nyieun teu mungkin keur usum 2 bisa dihasilkeun, lamun teu aya eusi pikeun pausahaan produksi jawab adaptasi anime Highschool of Dead Season 2 nyieun?

Nya, éta bakal leres, sajaba ti kanyataan éta Daisuke maot satengahna ngaliwatan nulis manga kadua keur usum kadua. Ieu pisan frustrating, tapi ieu kaayaan, sarta kami kudu ngarti ieu dina urutan sadar lamun Highschool of Dead usum 2 malah mungkin dina titik ieu. Sanajan éta langka nu panulis séjén bisa neruskeun carita ti Daisuke sakumaha anjeunna bakal kudu meuli hak ti Daisuke, ieu bisa jadi béda sabab anjeunna geus almarhum ayeuna.

Anu diomongkeun nyaéta panulis sanés anu sigana aya hubunganana Daisuke bisa neruskeun manga jeung rengse kaluar dimana anjeunna antepkeun. Upami sanés Daisuke, maka batur (panulis manga sanés) tiasa nyandak carita ti mana Daisuke tadi hanjakalna ditinggalkeun di.

Warta anu saéna nyaéta henteu sadayana mustahil studio séjén tiasa nyandak peran produksi pikeun séri ieu. Masalahna di dieu mangrupikeun hak pikeun carita anu sabenerna, anu bakal dilisensikeun sacara éksklusif Geneon Universal Hiburan pikeun produksi anime. Sanajan kitu, ayeuna éta Daisuke geus almarhum, ieu bakal robah.

Nyatana yén éta bakal sesah pisan pikeun studio nyiptakeun Highschool of the Dead Season 2 sareng kusabab Daisuke geus almarhum, éta bakal nyieun usum kadua bener teuas lamun teu mungkin pikeun aranjeunna. Teu pernah leungit harepan sanajan.

Dibikeun popularitas séri éta, urang bakal hanjelu ningali éta salamina, sareng nunjukkeun kajadian anu anyar, ieu sigana anu bakal kajadian. Ieu sanés hartosna yén usum 2 teu mungkin, tapi upami aya usum 2 urang tiasa nyarios pasti yén éta bakal peryogi waktos anu lami kanggo réngsé kusabab masalah lisénsi sareng maotna. Daisuke. Sababaraha bisa ngajawab éta Daisuke hoyong Highschool of the Dead réngsé tapi écés, urang henteu tiasa terang ayeuna.

Iraha Highschool of the Dead Season 2 bakal ditayangkan?

Dibikeun kaayaan, urang bakal nyebutkeun yén usum 2 geulis saperti teu mirip, tapi teu pasti. Urang bisa disebutkeun yen lamun maot musibah tina Daisuke henteu kajantenan, usum 2 pasti. Janten bakal seueur teuing nganggap usum 2 ayeuna sanés manteng sapertos kitu? Kami bakal nyangka yén perusahaan anu ngalaksanakeun produksi usum kahiji bakal hoyong ngalaksanakeunana upami suksés. Sababaraha bakal ngajawab yén sagala produksi salajengna atawa adaptasi Highschool of the Dead bakal jadi teu hormat ka Daisuke. A counterargument kana ieu bakal yén usum 2 bakal naon Daisuke tangtu hayang.

Nanging, sapertos anu kami parantos nyarios dina tulisan blog sateuacana, industri anime mangrupikeun anu teu kaduga. Kadang urang meunang musim anyar pikeun séri nu taya sahijieun hayang, kayaning SNAFU contona, sarta kadangkala urang meunang musim anyar acara urang cinta. Pikeun ayeuna urang kedah ngantosan, sanaos anjeun tiasa nyandak maot tragis Daisuke dina naon éta.

Anjeun tiasa narik kasimpulan nyalira ngeunaan naon anu bakal kajadian ngeunaan High School Of The Dead, tulisan blog ieu ngan ukur pikeun nginpokeun ka anjeun. Kami arepkeun yén blog ieu, sapertos batur, parantos épéktip pikeun ngawartosan anjeun sakumaha kuduna. Kami narékahan pikeun ngirim langkung seueur kontén sapertos kieu. Upami anjeun hoyong ngabantosan kami, punten resep blog ieu, sareng bagikeun upami tiasa. Anjeun tiasa ogé ngalanggan sahingga anjeun tiasa diemail unggal urang posting blog énggal.

Peunteun umum pikeun anime ieu:

Rating: 4.5 ti 5.

Anjeun tiasa ogé ngalanggan saluran YouTube kami di dieu: https://www.youtube.com/channel/UCRYkAdQhzg2HYxWoZrKmgdw?view_as=subscriber

Hatur nuhun pisan kanggo anu parantos maca, urang ngahaturkeun nuhun ka sadayana.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »