kabijakan privasi

Anu urang

Alamat wéb kami nyaéta: https://cradleview.net.

Naon data pribadi urang kumpulkeun na naha urang kumpulkeun deui

koméntar

Nalika datang ninggalkeun komentar dina loka urang ngumpulkeun data ditémbongkeun dina formulir komentar, sarta ogé Alamat IP nu nganjang sarta browser pamaké agén string pikeun mantuan deteksi spam.

Senar anu anonim anu didamel tina alamat surélék anjeun (ogé disebat hash) tiasa disayogikeun ka layanan Gravatar kanggo ningali naha anjeun nganggo éta. Kawijakan Privasi jasa Gravatar sayogi di dieu: https://automattic.com/privacy/. Saatos persetujuan ti comment anjeun, gambar profil anjeun katingali ka publik dina konteks comment Anjeun.

media

Lamun unggah gambar mun ramatloka, Anjeun kedah ulah aya muatkeun gambar kalawan data lokasi study (EXIF GPS) kaasup. Datang ka website bisa ngundeur tur nimba sagala data lokasi ti gambar dina website.

surélék

Aya 2 cara kami tiasa kéngingkeun email anjeun. Ieu nyaéta:

1. Anjeun ngalebetkeun surélék anjeun dina formulir popup.

2. cradleview.net nampi email anjeun kusabab anjeun mésér produk atanapi jasa ti kami.

Kami henteu tiasa nampi email anjeun tina sumber anu sanés sareng ieu mangrupikeun hiji-hijina cara kami tiasa nampi email anjeun sareng dianggo pikeun tujuan pamasaran. Ieu mangrupikeun hal sapertos ngirim email pamasaran anjeun dumasar kana kahoyong toko anjeun atanapi ngirim email ka anjeun dumasar kana eusi anu anjeun tingali dina halaman wéb kami. Anjeun tiasa unsubscribe iraha wae. Upami anjeun ngalakukeun kitu, email anjeun bakal dipupus sareng data sanésna anu aya hubunganana sareng email éta dina 28 dinten.

nami

Aya 3 cara kami tiasa kéngingkeun email anjeun. Ieu nyaéta:

1. Anjeun ngalebetkeun ngaran anjeun sarta surélék dina formulir popup.

2. Urang ménta ngaran anjeun sabab meuli produk atawa jasa ti kami.

3. Anjeun mairan dina pos a, formulir atawa sumber input séjén on cradleview.net

Ngaran anjeun biasana disimpen sareng email anjeun sareng deui, upami anjeun milih unsubscribe, atanapi email ka kami naroskeun ka cradleview.net pikeun ngahapus email anjeun, sadaya data anu aya hubunganana sareng email bakal dihapus.

alamat

Aya 2 cara kami tiasa kéngingkeun alamat anjeun:

  1. Anjeun ngirimkeunana dina formulir pop-up email (ieu biasana opsional sareng anjeun henteu kedah masihan alamat anjeun).
  2. Kami nampi alamat anjeun kusabab anjeun mésér produk atanapi jasa ti kami.

Sapertos pilihan sateuacana, anjeun bakal dibéré pilihan pikeun menta yén sadaya data anjeun, sapertos alamat anjeun dihapus, sareng saatos kami nampi pamundut ieu, éta bakal dilakukeun.

cookies

Upami anjeun ngantunkeun koméntar dina situs kami anjeun tiasa milih pikeun nyimpen nami, alamat email sareng halaman wéb dina cookies. Ieu kanggo merenah anjeun supados anjeun henteu kedah ngeusian detail anjeun deui nalika anjeun ngantunkeun koméntar anu sanés. Cookie ieu bakal salami sataun.

Upami anjeun nganjang ka login kami, kami baris nangtukeun cookie samentara pikeun nangtukeun naha panyungsi anjeun nampi saos anu cookies. Cookie ieu henteu ngandung data pribadi sareng dipiceun nalika anjeun nutup panyungsi anjeun.

Lamun anjeun asup, urang ogé bakal nyetél sababaraha cookies pikeun ngahemat informasi login anjeun sarta pilihan tampilan layar Anjeun. Login cookies panungtungan pikeun dua poé, sarta pilihan layar cookies panungtungan pikeun sataun. Lamun milih "Inget Me", login anjeun bakal persist salila dua minggu. Lamun kaluar ti akun anjeun, nu cookies login bakal dipiceun.

Lamun ngédit atawa nyebarkeun hiji artikel, hiji cookie tambahan bakal disimpen dina browser anjeun. cookie Ieu ngawengku euweuh data pribadi jeung saukur nunjukeun pos ID sahiji artikel nu ngan diédit. Nya wayahna sanggeus 1 poé.

Eusi study tina situs web lianna

Artikel dina situs ieu bisa ngawengku kandungan study (misalna video, gambar, artikel, jsb). Eusi study tina situs web lianna behaves dina cara nu sarua pasti sakumaha lamun nganjang geus ngadatangan Website lianna.

jaba ieu bisa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, make cookies, Lebetkeun tambahan tracking pihak-katilu, sarta ngawas interaksi anjeun kalayan eta eusi study, kaasup nyukcruk interaksi anjeun kalawan eusi study lamun boga akun tur asup ka ramatloka éta.

Sabaraha lami kami ngaropéa data anjeun

Upami ngantunkeun koméntar, koméntar sareng metadata na tetep salamina. Hal ieu ku kituna urang tiasa ngakuan sareng nyetélkeun naon waé anu didamel saatos otomatis sanés pikeun nahanana dina antrian modulasi.

Pikeun pamaké nu ngadaptar on ramatloka urang (lamun sagala), urang oge nyimpen informasi pribadi aranjeunna nyadiakeun dina profil pamaké maranéhanana. Sadaya pamaké bisa ningali, ngédit, atawa dihapus informasi diri iraha wae (iwal aranjeunna moal bisa ngarobah ngaran pamaké maranéhanana). Website pangurus ogé bisa ningali tur edit inpo éta.

Naon hak Anjeun gaduh leuwih data anjeun

Upami Anjeun gaduh akun di loka ieu, atawa boga komentar ditinggalkeun, anjeun tiasa menta pikeun nampa payel nu diékspor tina data pribadi urang tahan upami anjeun, kaasup naon baé data geus disadiakeun pikeun urang. Anjeun oge bisa menta nu urang mupus data pribadi wae urang tahan ngeunaan anjeun. Ieu teu kaasup data wae urang anu wajib tetep pikeun tujuan administratif, hukum, atawa kaamanan.

Dimana urang ngirim data anjeun

komentar nganjang bisa jadi dipariksa ngaliwatan hiji layanan deteksi spam otomatis.

 

Translate »