Kaca DMCA

Upami anjeun badé ngirimkeun Permintaan Turunkeun DMCA, boh salaku jalma anu ngawakilan anu gaduh hak cipta atanapi anu gaduh hak cipta nyalira anjeun tiasa ngalebetkeun kana email ieu:

inquiries@cradleview.net

Punten taat kana sadaya tanggung jawab hukum nalika ngirimkeun pamundut sareng pastikeun pikeun numbu ka eusi anu ngalanggar hak anjeun atanapi anu gaduh hak cipta. Sakali anjeun ngalebetkeun pamundut, mangga nyanggakeun kami nepi ka 24 jam pikeun marios pamundut jeung ngabejaan anjeun respon kami ngeunaan pamundut takedown.

Upami kami mendakan yén pamundut éta henteu sah sareng / atanapi pamundut anjeun henteu sah (contona anjeun ngalebetkeun pamundut panyabutan pikeun eusi anu anjeun henteu gaduh atanapi gaduh hak) kami bakal nampik pamundut anjeun. Nanging, kami bakal ngabales email anjeun sareng ngantepkeun anjeun terang naon kaputusan kami.

Upami pamundut anjeun sah, eusi anu anjeun kaitkeun atanapi kutip bakal langsung dipiceun atanapi dina 24 jam. Situs kami: cradleview.net 100% patuh DMCA sareng kami miceun sadaya (upami aya) eusi anu gaduh hak cipta anu kami henteu gaduh hakna.

Urang ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyegah eusi hak ciptana muncul dina situs urang

Kadang-kadang pangarang dina situs urang anu dianggo pikeun urang via kontrak atawa panulis leupas ngagunakeun atawa maok eusi nu lain milik maranéhanana. Kitu ogé ieu, sababaraha pamaké dina situs urang anu boga akun tur ngatur aranjeunna, unggah eusi hak ciptana dina bentuk tulisan, gambar dina kaca komunitas atawa malah dina gambar profil sorangan pikeun akun maranéhanana dina Cradle View.

Urang ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nyegah ieu, sareng éta kawajiban urang milarian pelanggaran sapertos kitu sareng ngalaksanakeunana pas urang tiasa sareng urang laksanakeun. Sakali deui, upami anjeun terang aya hal dina Cradle View anu ngalanggar hak anjeun, punten kirimkeun email ka:

inquiries@cradleview.net

Translate »