Kaguya Sama Potensi / Kaluaran Datang

Kaguya Sama Usum 3 Tanggal Release + Karakter Anyar

Kaguya Sama nyaeta dipikacinta Anime roman anu asalna kaluar dina 2019. Dina artikel ieu, urang bakal ngabahas sagalana ngalibetkeun Kaguya Sama Usum 3. Kaguya Sama ngagaduhan carita anu pikaresepeun pikeun ngamimitian tapi usum kadua mimiti janten bulukan sareng épék ieu dina hal kumaha naratif utama sareng épisode anu béda-béda pakait. Puseur carita ngeunaan 2 siswa anu bogoh ka batur tapi sieun teuing pikeun ngaku ka silih.

gambaran

Kaguya Sama Cinta Nyaéta Perangcarita 's pisan lempeng ka hareup jeung éta geulis basajan, ngomong sahenteuna. Hanjakalna, ieu tiasa sareng nyababkeun sababaraha masalah engké anu bakal kuring lebetkeun. Téma utama carita ogé bakal hadir dina Kaguya Sama Usum 3 pikeun alesan ieu.

Séri ieu utamana ngandelkeun taktik sareng taktik anu dianggo ku masing-masing karakter (ngan dua karakter utama), sareng ieu dimana kalolobaan naratif sareng dinamika dimaénkeun. Kaguya Shinomiya & Miyuki Shirogane duanana aya (teu heran) di dewan mahasiswa, Shirogan jadi présidén déwan.

Tokoh Utama dina Kaguya Sama

Kahiji, kami gaduh Miyuki Shirogane saha présidén déwan, dimana Shinomiya ogé murid. Anjeunna jangkung, tampan kalayan panon biru sareng rambut pirang. Anjeunna nyobian kalakuan tiis sareng percaya diri tapi biasana gagal dina prosésna. Pasti présidén bakal muncul dina Kaguya Sama Usum 3.

Ieu, dina pamanggih kuring, ngajadikeun pikeun karakter alus, sakumaha cangkang luar atawa penampilan na bentrok jeung batin na, nyieun hiji dinamis alus dina prosés. Manéhna maké saragam hideung OSIS.

Teras, urang gaduh Kaguya Shinomiya, Wapres. Manehna meta dina pisan cara sarua salaku Shirogan, nyobian ngajaga kasabaran palsu tina kapercayaan sareng coolness bari ngalawan diri batinna. Biasana anjeunna rada formal tapi ogé isin dina waktos anu sami, janten warisan tina rejeki missive, sifat sombongna kadang-kadang nembus.

Anjeunna biasana nyobian ngirangan kabeungharanana ogé, nyobian nyumputkeun éta sakapeung. Anjeunna ngagaduhan rambut hideung anu dijaga dina sirahna nganggo band, anjeunna soca beureum sareng nganggo seragam hideung dewan mahasiswa normal.

3 nyaeta Chika Fujiwara anggota OSIS séjén. Mun teu apal mah manéhna jadi sekretaris OSIS. Hiji hal anu kuring terang pasti nyaéta kuring henteu kantos ngagaduhan anjeunna salaku sekretaris kuring. Manehna boga sora bangor, bulu pink, jeung panon biru. Anjeunna jangkungna rata-rata sareng ngawangun pikeun murid SMA biasa.

Lian ti éta kuring pikir anjeunna tiasa nyanyi sareng jogét sareng éta anu kuring tiasa émut ka anjeunna. Anjeunna ogé ngajarkeun Shirogane cara maénkeun voli sareng kumaha nyanyi dina sababaraha épisode, masihan karakterna sababaraha jero sareng pentingna, anu diperyogikeun pisan.

Tungtungna, kami boga Yū Ishigami, Anu minuhan sepi emo nak karakter trope nu kuring disliked sapanjang kalawan anjeunna ti mimiti. Anjeunna gaduh karakter anu cukup deet anu henteu leres-leres dilegakeun atanapi dipasihkeun jero naon waé dugi ka épisode salajengna dina. usum 2.

Anjeunna rada jangkung, rambut hideung panjang nutupan salah sahiji panon na. Kitu ogé ieu anjeunna salawasna sigana boga sababaraha headphone sabudeureun beuheung na, sajaba ti éta aya bener teu loba ngomong ngeunaan anjeunna. Karakter na dijieun konflik kalawan Fujiwara sedengkeun Shirogan jeung Shinomiya dinamis beroperasi.

Sub Karakter dina Kaguya Sama

Sub-karakter dina Kaguya Sama Cinta Nyaéta Perang sadayana ngalaksanakeun tugasna kalayan saé sareng teu aya anu seueur anu kuring tiasa nyarios goréng ngeunaan aranjeunna. Aranjeunna sadayana ngalakukeun naon anu sakuduna dilakukeun sareng teu aya anu ngarasa luar biasa. Karakter ieu sadayana bakal muncul dina Kaguya Sama Usum 3. Kalayan saurna, aranjeunna henteu pikaresepeun teuing, henteu aya anu khusus tapi éta sanés fokus utama acara éta, ku kituna namina.

Bakal aya Kaguya Sama Usum 3?

Runtuyan manga anu ditulis ku Aka Akasaka (tempat anime dumasar) ogé ngarasakeun popularitas anu sarua sarta mangrupa manga kasalapan-panglaris dina 2019, kalawan leuwih 4 juta éksemplar dijual. Janten, sakumaha anu anjeun tingali hoyong Manga parantos luhur pisan sareng parantos nyiptakeun seueur perhatian salami waktosna parantos kaluar.

Aya geus euweuh resmi tanggal pelepasan pikeun 'Cinta Nyaéta Perang' Usum 3. Tapi, urang terang yén épisode OVA énggal dileupaskeun tanggal 19 Méi 2021. The Anime Kaguya Sama! pohara populér sarta kamungkinan Kaguya Sama Usum 3 luhur pisan. Ieu kusabab kauntungan pikeun adaptasi Anime bakal kacida luhurna, sarta ku kituna ROI bakal patut eta.

Nalika usum 3 bakal dileupaskeun?

CV nyarios yén Usum hiji ditayangkeun di Jepang ti Januari dugi ka Maret 2019 dina tulisan kami ngeunaan upami Kaguya Sama patut ningali anu anjeun tiasa baca di dieu: https://cradleview.net/is-kaguya-sama-worth-watching, dituturkeun ku usum 2 dina April sareng Juni 2020. Upami produksi anime diatur (sareng biasana) nuturkeun pola anu sami, maka urang kedah ningali usum 3 sakitar pertengahan dugi ka saparapat katilu 2021.

CV ogé ngira-ngira yén lamun Kaguya Sama Usum 3 henteu muncul dina taun 2021, teras anu pangahirna urang bakal kantos ningali Usum anu sanés Kaguya Sama bakal 2022. Nanging, industri Anime mangrupikeun anu teu tiasa diprediksi sareng urang henteu tiasa yakin pisan nalika Usum 3 Kaguya Sama bakal ngaleupaskeun, tapi kami geus dibikeun jawaban pangalusna mungkin dumasar kana fakta sadia.

Salam pamungkas ngeunaan Kaguya Sama Usum 3

Kaguya Sama nyaéta Anime anu populer pisan sareng dipikacinta anu kaluar dina taun 2019. usum 2 tuluy diturutan 2020 sarta ieu ogé narima kacida alusna. Kasempetan a usum 2 kacida luhurna jeung kahayang jeung kabutuhan ku fans oge kantos-hadir. eta bisa jadi bari handap garis tapi hiji pengumuman resmi ngan sabudeureun sudut pikeun Kaguya Sama Usum 3.

Anjeun ngan kudu siap ngadangukeun kaluar pikeun eta. Anjeun tiasa tetep nepi ka sadaya beja panganyarna sareng artikel ngeunaan Anime sareng seueur deui, ku ngalanggan milis kami di handap:

Ninggalkeun comment hiji

Translate »