Potensi / Kaluaran Datang

Kakegurui Usum 3, Tanggal Release, Dimana Pikeun Lalajo + More

Kakegurui nyaéta Anime Fiksi Dramatis anu kaluar dina taun 2017. Anime éta ditampi saé nalika kaluar sareng usum 2 dirilis dina 2019. Usum kadua nampi perhatian langkung seueur sabab langkung seueur ngeunaan karakter anu tangtu dina séri éta. Ieu kaasup Yumeko Jabami, Mary Saotome, Ryota Suzuki. Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas kamungkinan ageung Kakegurui Usum 3, naha éta kamungkinan sareng tangtosna waktosna bakal perdana.

Tinjauan - Kakegurui Usum 3

Kakegurui sadayana ngeunaan sakola anu disebut Akademi wasta Hyakkaou, anu sanés ngan ukur jinis sakola biasa. sakola ieu aub dina judi sarta eta aktip wanti. Di akademi, judi katempona leuwih salaku mata uang tinimbang aktivitas entertaining. Siswa ngagunakeun éta pikeun seueur hal, sapertos: tohan, maén kaulinan sareng kéngingkeun kakuatan anu sanés.

Sanajan kitu, lamun leupas teuing, anjeun bakal mungkas nepi salaku piaraan imah. piaraan imah anu panghandapna dina struktur ranking di akademi. Struktur ieu, tangtosna, dumasar kana hirarki, sapertos seueur struktur di dunya nyata.

Karakter - Kakegurui Usum 3

Aya seueur karakter anu nangtung di Kakegurui. Ieu tangtu kaasup Yumeko Jabami, Mary Saotome, Ryota Suzuki, karakter sejenna ogé ngawengku: Midari Ikishima, Sayaka Igarashi, Kirari Momobami jeung loba deui. Di handap aya tokoh utama.

Yumeko Jabami nyaéta tokoh utama dina Kakegurui tur éta cukup panon-catcher teuing. Yumeko dimimitian dina Anime langsung judi kalayan karakter samping disebut Mary Saotome, ngéléhkeun dirina dina cara pisan menak tur sopan, teuing ka Saotome urang henteu resep. Yumeko urang pasti muncul dina Kakegurui Usum 3. Dina Anime ieu, Yumeko pisan licik tapi menak dina urusan dirina ngeunaan judi. Anjeunna henteu sombong atanapi henteu pikaresepeun sareng anu paling luhur, adil sareng jujur.

Saatos Mary keok ku Saotome, manéhna jadi sobat nya, jeung teuing caket ka silih sakumaha séri mana on. Saotome dimimitian kaluar séri dina cara sabalikna mun Yumeko, keur pisan smug na condescending. Saotome paling dipikaresep bakal muncul dina Kakegurui Usum 3. Manehna nganggap yen Yumeko mangrupakeun pemula jeung teu nyaho naon manehna ngalakukeun. Hanjakal, manéhna manggihan yén ieu téh teu bener cara teuas.

Mary Saotome dina Kakesurui Usum 3

Tungtungna urang gaduh Ryota Suzui, murid anu ngamimitian salaku piaraan imah dina séri sareng nyobian ngabantosan Yumeko. Anjeunna tetep piaraan imah dugi Yumeko bageur nawaran reureuh di nyumbang winnings nya tina salah sahiji suksés judi usaha ka anjeunna. Ryota bungah sareng bungah hatur nuhun pikeun sikepna, sumpah bakal uih deui engké. Nalika Ryota muncul dina Usum 1, anjeunna sigana bakal muncul bareng Yumeko sareng Saotome dina Kakegurui Usum 3.

Karakter ti Kakegurui anu ditulis kacida alusna sarta kabeh geulis likeable dina séri. Aya ogé seueur karakter sanés anu sub karakter anu anjeun tiasa anggap MC. Aya seueur teuing daptar ieu sareng éta sababna henteu kalebet di luhur. Maranéhanana ogé pisan likeable sarta ditulis ogé.

Ending of Kakegurui + naha éta penting

Pikeun ngartos naha a Usum 3 tina Kakegurui mungkin jeung kamungkinan, urang kudu kasampak di tungtung tina Kakegurui Usum 2. Ending tina Anime éta geulis teratur, kalawan euweuh tungtung nu ngayakinkeun nyata salah sahiji busur nu datang sateuacan. Kalolobaan karakter dina episode panungtungan menyimpulkan yén Yumeko nyaeta "gélo, manehna pinuh Dengdekkeun bat shit gélo", sakumaha pas na diungkabkeun sareng sangsara pikasieuneun indungna ogé ditingalikeun. Endingna henteu khusus anu hébat atanapi ngahibur. Sabalikna, éta sadayana dibunderkeun supados seueur karakter utama nampi naon anu dipikahoyong.

Naon anu bakal katingalina usum 3. Kalolobaan karakter bakal kaasup kumaha oge, bakal aya sababaraha absen kayaning Sayaka Igarashi. Dina salah sahiji episode saterusna, Sayaka kapaksa kana kaulinan dimana lamun manehna leungiteun, présidén kudu cease sagala interaksi jeung manehna, sarta sabalikna. Kakegurui Usum 3 bakal ngabéréskeun mamang ngeunaan tungtung aneh usum kadua.

Naha bakal aya Season 3?

Hal hébat pikeun catetan ngeunaan Kakegurui nyaéta yén éta téh bagian tina Program Asli Netflix. Ieu saé pikeun seueur alesan, anu paling penting sadaya bakal digariskeun di handap ieu:

  1. Aslina Netflix mangrupikeun acara anu parantos dilakukeun deui ku Netflix, anu crated solely ku Netflix, atawa dibiayaan ku Netflix.
  2. Kakegurui meunang Usum Kadua ngan leuwih 2 taun sanggeus usum kahiji ditayangkan, jeung fans geus némbongkeun rojongan tumuwuh.
  3. The Manga pikeun Kakegurui diterbitkeun ku Enix square dina 2014 masih lumangsung kalawan euweuh tanda eureun.
  4. Anime kawas Kaguya Sama! geus ngalaman pembaharuan maranéhanana pikeun aa Usum 3 geus, najan dua Anime henteu sarupa, aranjeunna duanana mibanda jumlah sarua hype sabudeureun éta.
  5. Netflix kamungkinan komisi séri anyar kusabab kahayang fans sareng poténsi pendapatan anu bakal dibawa.

Aya seueur alesan sanés anu kuring henteu badé tetep pondok ieu, tapi aranjeunna sadayana nyumbang kana kacindekan kuring Kakegurui Usum 3. Urang bisa nyimpulkeun yén a Kakegurui Usum 3 sigana kusabab ieu. Anjeun kudu sadar yen industri Anime pisan unpredictable, kumaha oge lamun Netflix aub éta biasana rada gampang pikeun ngabejaan.

Iraha Kakegurui Usum 3 Dileupaskeun?

Ayeuna, teu acan aya pengumuman resmi ngeunaan Usum 3 tina Kakegurui, via panyipta sarta sutradara acara, atawa via Netflix. Sanajan kitu, CV ngira-ngira yén sékrési tina Kakegurui Usum 3 bakal datang kira-kira taun 2022. Kami henteu terang tanggal pastina sareng henteu tiasa ngira-ngira éta. Nanging, kami nyarankeun yén éta sahenteuna bakal dileupaskeun taun 2022.

Geus leuwih ti sataun saprak episode panungtungan tina Anime dirilis. Ieu jelas nunjukkeun yén aya cukup waktos antara Anime pikeun Usum 3rd. Kituna anjeun kedah nyangka Kakegurui Usum 3 kira-kira pertengahan 2022.

Dimana abdi tiasa nonton Kakekgurui Usum 3?

Anjeun pasti bakal tiasa nonton Kakegurui gampang pisan, sareng Netflix janten pilihan anu jelas. Kusabab Netflix komisi usum kahiji jeung kadua eta ampir pasti yén Kakegurui Usum 3 bakal dirilis dina Netflix. Anjeun tiasa ngalirkeun data dina Netflix lamun anjeun ti Inggris jeung AS, kitu ogé sababaraha nagara Éropa lianna.

Kami henteu terang ngeunaan nagara-nagara sanés sareng ngan ukur tiasa nyarios pikeun anu kami kenal. Anjeun salawasna tiasa ngarobih VPN anjeun pikeun gampang ngarobih kamampuan ningali dumasar kana lokasi anjeun. Hatur nuhun pikeun maca artikel ieu. Kami ngarepkeun anjeun tiasa ningali dina tulisan salajengna sareng kami yakin yén urang bakal ningali Kakegurui ogé. Boga poé alus tur tetep aman.

Ngabantosan ngadukung Cradle View ku ngagaleuh Cradle View Merchandise

Punten mertimbangkeun mésér barang Cradle View pikeun ngabantosan ngadukung panulis situs pikeun Cradle View. Sadaya desain mangrupikeun desain édisi terbatas asli, didamel ku seniman sareng panyipta anu gairah anu anjeun ngan ukur tiasa mendakan dina Cradle View atanapi situs adina urang. cradleviewstore.com

Baca eusi nu sarupa

Ninggalkeun comment hiji

Translate »