Naha Perlu Ditonton?

Kedah Nonton Anime Of Spring 2021

Kalayan acara sapertos Attack on Titan, Dr. Stone, Wonder Egg Priority, jst, usum salju 2021 nampilkeun kumpulan judul anime anu cemerlang. Daptar anime anu badé mimiti ditayangkan dina usum payun sami-sami endah, upami henteu langkung saé. Dinten ayeuna, kuring parantos nyusun daptar anime anu wajib ditonton di musim semi 2021 anu anjeun teu tiasa uih.

Raja Dukun 2021

Raja Dukun 2021

Shaman King 2021 saleresna mangrupikeun ngadamel deui anime Shaman King asli anu dirilis dugi ka taun 2001. Anime shounen ieu badé nampilkeun seueur gelut anu luar biasa anu bakal ngajaga panon anjeun lem kana layar. Ogé, Dukun Raja nuju animasi ku studio Bridge, janten anjeun tiasa ngarepkeun kualitas anu saé. Carita anime ieu bakal ngurilingan Dukun - individu anu kuat anu tiasa komunikasi sareng hantu, roh sareng déwa.

Kumaha carana henteu manggil Setan Lord Usum 2

Kumaha carana henteu manggil Setan Lord Usum 2

Upami anjeun resep usum mimiti anime harem isekai ieu, maka anjeun pasti bakal resep usum kadua ieu. Pangéran setan anu paling kuat kami parantos uih deui dina musim ieu babarengan sareng Rem sareng Shera. Diablo bakal diajar langkung seueur ngeunaan sagala bebeneran anu disumputkeun tina dunya fantasi ieu dina usum anyar ieu.

Nomad: Megalo Box 2

Nomad: Megalo Box 2

Teu aya anu leres-leres ngarepkeun usum kadua Megalo Box nalika usum mimiti masihan kami akhir anu cukup konklusif. Nanging, mangkaning, sekuel ieu masih kajadian. Tina cuplikanana, urang tiasa ningal yén musim ieu bakal saé pisan sapertos anu munggaran, sareng éta bakal nuturkeun carita Joe anu langkung lami sareng langkung dewasa.

Higehiro

Higehiro

Higehiro siga rom-com anu pikaresepeun sareng pikaresepeun anu badé ningalikeun carita dua jalma anu kasepian. Yoshida mangrupikeun padamel kantor anu nembé ditolak ku budak awéwé anu dipikaresepna. Di sisi anu sanésna, Sayu nyaéta budak awéwé imut anu kabur ti bumi na. Seueur petualangan ngantosan aranjeunna duaan nalika aranjeunna nyobian hirup babarengan.

Kana Kalanggengan Anjeun

Kana Kalanggengan Anjeun

Ayeuna, ieu mangrupikeun permata anu pasti aya dina daptar anime anu wajib ditonton di musim semi 2021! Seueur peminat anime anu hyped pisan pikeun anime shounen ieu kusabab carita na parantos ditulis ku panulis anu sami anu nyerat A Silent Voice. Anime ieu badé ningalikeun petualangan mahluk abadi anu misterius nalika nyobian salamet di Bumi.

Entong Bully Me, Negatoro

Entong Bully Me, Negatoro

Sababaraha anjeun panginten anu kantos nguping ngeunaan séri ieu kusabab populérna sumber bahanna. Don't Bully Me, Nagatoro mangrupikeun anime irisan-of-life anime anu lucu sareng romantis anu nuturkeun carita budak lalaki anu namina Naoto Hachiouji, anu diganggu ku budak awéwé imut anu namina Nagatoro. Nagatoro ngan resep buli senpai nya ku cara anu paling brutal.

Pahlawan Akademisi Kuring Usum 5

Pahlawan Akademisi Kuring Usum 5

Daptar anime anu wajib ditonton di musim semi 2021 moal pernah lengkep upami teu aya usum anyar My Hero Academia. Anime ieu pastina mangrupikeun séri shounen modéren anu pangsaéna! Pahlawan Akademisi kuring usum 5 badé ngajagi anjeun dina ujung korsi anjeun nalika anjeun ningali sadaya aksi anu sengit dina unggal episode.

Kami arepkeun anjeun parantos mendakan tulisan ieu ngabantosan pisan sareng kami ngarepkeun anjeun bakal tetep engké deui, tapi pikeun ayeuna anjeun kedah ngantosan. Salametan dinten anu saé sareng hatur nuhun parantos maca! Anjeun ogé tiasa ningali toko kami di handap.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »