Anime Dina-jero

Classroom Of The Elite Dijelaskeun

Classroom Of The Elite Anime nyaéta Anime populér nu asalna kaluar dina 12th Juli 2017. Anime ieu dumasar kana manga nu ngaranna sarua nu kaluar saméméhna dina 2016, dina Media Factory urang Bulanan Comic Alive. Anime éta ditampi saé sareng aranjeunna parantos nyarioskeun ngeunaan Kelas Elite Usum 2 nalika urang caket kana 2022.

Disarankeun yén aya spoiler pikeun Episode Final tina Anime payun.

Tinjauan - Classroom Of The Elite Dijelaskeun

Anime dimimitian ku monolog leutik ti MC Kiyotaka dimana anjeunna nyatakeun yén teu sadaya jelema dilahirkeun sarua. Kami geus katutupan Kiyotaka dina Artikel Kelas Elite Usum 2 kami. Anjeunna nembé ngamimitian taun kahijina di Sakola Luhur Asuhan Maju dimana ngan ukur murid anu pangsaéna ti Jepang anu tiasa hadir.

Sakola ngan ukur ngamungkinkeun anu pangsaéna sabab tujuan saleresna sakola nyaéta pikeun ngahasilkeun anggota masarakat anu pangsaéna sareng paling efektif. Ieu teh: Politikus, Dokter, Bankir, jeung sajabana. Sanajan kitu, aya hiji nyekel. Sakola henteu nganggo metode pangajaran anu paling tradisional. Sabalikna, sakola milih ngagunakeun metodeu anu langkung unorthodox.

Dina dinten kahiji, urang sabenerna diajar sistem ieu salaku guru pikeun Kiyotaka urang kelas ngabejaan aranjeunna salila ahir episode munggaran. Guru ngajelaskeun yén kelas dibagi jadi 4 kelas. Kelas A, B, C, jeung D. The kelas ngarahkeunnana naon tingkat siswa dina watesan sakabéh pangalaman maranéhanana, intelegensi, jeung kaahlian ngarengsekeun masalah. Éta sadayana dipilih sareng dijajarkeun kana kelasna nalika aranjeunna ngamimitian sareng ieu dimana Kiyotaka ngawanohkeun dirina ka kelas.

Aksara

Kahiji, kami gaduh Kiyotaka Ayanokōji, anu mangrupa murid di Sakola Asuhan Maju. Anjeunna geulis boring jeung biasa. Tina POV anu tetep anjeunna henteu ngagaduhan sipat karakter anu pikaresepeun. Éta ngan ukur diungkabkeun leres dina épisode ahir usum 1 yén anjeunna nunjukkeun sipat sociopathic sareng psychopathic dina cara anjeunna lampah sareng hormat ka sakelasna. Ieu écés ngajadikeun anjeunna leuwih metot sarta éta nyekel kuring kaluar hansip nalika kuring ngadéngé naon cenah dina episode final. Upami aya Classroom Of The Elite Season 2, Kiyotaka pasti bakal aya di dinya.

Sapanjang séri, aya konstan flashbacks jaman baheula, dimana sigana anjeunna mungkin ngalaman sababaraha perlakuan kasar. Anjeunna nekenkeun yén anjeunna, sapertos Horikita hoyong dugi ka Kelas A. Éta nunjukkeun yén anjeunna ngan hoyong ngagunakeun jalma nepi ka luhur. Sanaos kuring henteu resep pisan ka anjeunna, kuring rada rooting pikeun anjeunna.

Kiyotaka ngadamel deal - Classroom Of The Elite Explained
Kiyotaka ngadamel deal - Classroom Of The Elite Explained

hareup nya Suzune Horikita anu Teu sangka dina mimiti éta teu kaampeuh. Manehna boga sipat nyangkut-up jeung sigana kasampak handap ka batur. Manehna sigana teu boga loba babaturan na pisan unlikeable. Anjeunna ogé antisosial sareng sering jahat dina cara anjeunna nyarios ka batur. Teu kantos diungkabkeun naha anjeunna sapertos kieu. Panginten kusabab lanceukna, kuring henteu yakin, tapi karakterna henteu leres pisan. Horikita pasti bakal muncul dina Ruang Kelas Élit.

Anjeunna ogé munafik sareng sering nyolok Kiyotaka pikeun alesan anu ngalibatkeun dirina. Manehna ngajadikeun fun anjeunna keur diuk sorangan, acan manehna ngalakukeun hal anu sarua? Ieu ngajadikeun kuring teu resep karakter dirina pisan. Ieu ironis kumaha palinter manehna mikir manehna sanajan manehna meunang dicoo ku Kiyotaka kumaha oge. Anjeunna ngagunakeun dirina pikeun gains sorangan, manehna kudu ngidinan atoh sanajan.

Terakhir peureum urang gaduh Kikyō Kushida anu mintonkeun kapribadian anu pohara haneut, tenang, jeung miara. Manehna sigana jadi well-dipikaresep diantara sasama sakelas nya jeung mintonkeun sipat hipu nice sakabéh. Malah dina épisode munggaran, anjeunna nyatakeun tujuan utamana nyaéta janten réréncangan sareng unggal jalma di sakola.

Nanging dina épisode ka-3 atanapi ka-4, éta nunjukkeun yén anjeunna gaduh sisi anu béda-béda, sareng kapribadian anu sering ditingalikeunna leres-leres palsu. Éta pikasieuneun sareng deui nunjukkeun sipat sociopathic tapi hiji-hijina anu mendakan rusiahna nyaéta Kiyotaka. Manehna lajeng ngancam anjeunna ku nyebutkeun manehna bakal ngaku yen anjeunna diperkosa dirina lamun anjeunna mangka rusiah nya. Ieu nembongkeun kapribadian sabenerna dirina, Tapi, manehna fools dulur sejenna sajaba ti Horikita, anu malire sarta umumna tetep jauh ti dirina sacara umum.

Sub Karakter

Abdi henteu ngagaduhan masalah sareng seueur karakter dina séri éta, tapi sababaraha anu kuring mendakan teu kaampeuh pikeun dialog anu langkung luhur, khususna. Manabu, saolah-olah ceuk pikir manéhna Horatio Kane ti CSI Rajana. Tapi, aya sababaraha karakter anu pikaresepeun anu kuring resep pisan sapertos Chabashira jeung Ryueun.

Sistem Titik Kelas

Nada sabenerna jeung dasar narasi diatur kaluar dina ahir episode munggaran. Sadaya murid dibéré sajumlah poin anu tiasa dianggo pikeun mésér baju, tuangeun, asesoris, sareng barang-barang bumi sareng gaya hirup anu sanés. Sababaraha ieu saleresna henteu penting pisan. Hiji conto ieu bakal di PSP (Jigana) nu yamauchi meuli dina episode munggaran.

Ieu sanés barang anu anjeunna peryogikeun, tapi anjeunna tetep mésér. Janten naha sakola bakal ngantep murid-murid mésér barang-barang anu teu aya gunana sapertos kieu di sakola? Iraha aranjeunna kedah diajar sareng ngamajukeun kelas? Alesanana sabab éta sadayana ujian. Leres, éta leres, dina ahir épisode kahiji urang nyarios yén poin-poin éta saleresna henteu terbatas, (sanes aranjeunna diwartosan éta) sareng yén unggal kelas kedah gaduh rata-rata poin anu luhur supados aranjeunna tiasa ngarobih kelas. .

Ryuuen Ngitung Poin Kelasna - Dijelaskeun Kelas Elit
Ryuuen Ngitung Poin Kelasna - Dijelaskeun Kelas Elit

Ayeuna, anu matak pikaresepeun pikeun kuring nyaéta sanés unggal murid anu tiasa maju ka kelas salajengna upami aranjeunna ngumpulkeun poin anu cekap pikeun dirina. Gantina titik-titik lajeng diitung sarta kaluar nuju kelas titik rata. Jadi lamun Kelas D. ngahontal rata-rata titik anu langkung luhur tibatan anu urang sebutkeun Kelas C, Kelas D. bakal nyusul Kelas C tur jadi nu anyar Kelas C, sedengkeun aslina Kelas C bakal turun jeung jadi nu anyar Kelas D..

Konflik & Gawé Tim di Kelas

Abdi resep pisan ide ieu kusabab tinimbang ngandelkeun karakter individu pikeun ngalakukeun anu langkung luhur tibatan anu sanés sareng angkat ka luhur nyalira, maju ka kelas anu langkung luhur dina laju sorangan, aranjeunna malah dilaksanakeun pikeun pagelaran sakelasna. Janten naon anu dilakukeun pikeun narasi sareng kumaha pangaruhna kana karakter dina séri?

Muhun di mimiti séri, karakter dina Kelas D. (kelas urang utamana nuturkeun dina Anime jeung Kelas éta Kiyotaka aya dina), lolobana sadaya nyoba akur jeung ngenalkeun diri, sedengkeun sababaraha di antarana teu isin jauh ti konflik jeung konfrontasi jeung ngajawab jeung teu satuju ti mimiti. Urang tingali ieu pisan kalawan Sudo, sakumaha anjeunna salawasna gelut jeung Horikita, sanajan anjeunna kaunggulan ka kelas dumasar kana kakuatan sarta kawani na.

Kapal Pesiar ti Classroom Of The Elite -Classroom Of The Elite Dijelaskeun
Kapal Pesiar ti Classroom Of The Elite -Classroom Of The Elite Dijelaskeun

Sakabeh titik tina sistem titik kelas rata-rata nya éta maksa sakelas pikeun gawé bareng. Aranjeunna kedah damel saling supados aranjeunna henteu cicing di handap sareng tangtosna, tetep Kelas D..

Naon ari S Points?

Anu pangheulana terang ngeunaan S Poin nyaéta yén aranjeunna dina dasarna sami sareng poin normal, ngan ukur bédana nyaéta aranjeunna dicandak ku cara anu béda-béda sareng biasana ditambihan saatos Siswa atanapi Kelas ngalengkepan tugas atanapi murid nampi poin tambahan sabab tina tugas anjeunna geus réngsé, atawa leuwih importantly, tugas tambahan anjeunna geus réngsé. Beuki nu lalajo teh anime beuki sistem titik bakal make akal pikiran. Intina nyaéta kieu:

kiridit: Wiki Fandom

S-titik (Sポイント, Esu Pointo): Ogé katelah S-Sistem (Sシステム, Esu Shisutemu) dina anime, S-Point mangrupakeun salah sahiji ciri founding nu sakitu legana nyumbang kana pamor tina Sakola Luhur Asuhan Maju sareng masa depan anu ngajangjikeun murid-muridna. Nanging, konsép sistem ieu tacan diungkabkeun.

Titik Kelas (クラスポイント, Kurasu Pointo): Ieu merata dibikeun ka siswa dina unggal kelas jeung beda-beda antara kelas, gumantung kana kinerja kelas '. Sanaos sadaya faktor anu dipertanggungjawabkeun masih teu jelas kakeunaan, hiji hal anu pasti nyaéta aranjeunna ngumpulkeun ngaliwatan usaha kelas pikeun ningkatkeun status akademik. Salaku tambahan, nilai ieu diumumkeun dina ahir unggal bulan. Sanajan kitu, dina kasus langka dimana aya sengketa antara kelas, titik kelas masing-masing ditahan sarta di-deliberation. Hiji titik kelas sarua 100 titik swasta.

Titik Pribadi (プライベートポイント, Puraibēto Pointo): Ieu mangrupikeun nilai kuantitatif anu tiasa ditransfer anu dipiboga ku unggal murid anu tiasa dianggo pikeun transaksi, perdagangan komérsial, sareng kontrak sabab tiasa dirobih dina unit moneter. Nilai ogé tumuwuh pikeun tiap murid dina mimiti unggal bulan ku faktor 100 kana titik kelas kelas masing-masing nyekel; hartina, lamun kelas mertahankeun 1,000 titik kelas pikeun sakabéh bulan, eta diperkirakeun yén unggal murid di kelas nu bakal boga tambahan 100,000 titik swasta di mimiti bulan handap. Unggal titik patut 1 yen dina mata uang.

Titik panyalindungan (プロテクトポイント, Purotekuto Pointo): Titik panyalindungan masihan anjeun hak pikeun ngaleungitkeun pangaluaran. Sanaos anjeun gagal ujian, salami anjeun gaduh titik panyalindungan, anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngabatalkeun patarosan anu anjeun salah. Nanging, poin-poin ieu henteu tiasa ditransfer antara murid.[1]

Ujian Husus (istimewaTokuulahべつhuntuKenTokubetsu Shiken): Ujian dilaksanakeun pikeun nangtukeun titik kelas pikeun tiap kelas.

Tungtung Kelas Elite

Ayeuna pikeun ngarti ti mana asalna sistem titik sareng kumaha pangaruhna kana tindakan karakter dina Classroom Of The Elite anjeun kedah nampi épisode ahir dimana pulas pangbadagna diungkabkeun.

4 Kelas diuji nalika dikirim ka pulo terpencil pikeun nyandak bagian dina tés ahir usum kahiji. Ruang Kelas Élit. 4 Kelas dititah nyetél camp dimana wae aranjeunna hoyong. Hiji Kelas mana dina guha rusiah, bari sejen nyetél camp maranéhanana di pantai jeung boga pihak pikeun paling fo episode. Anjeun meunang ide. Tujuan tina kaulinan atawa tés nyaéta pikeun manggihan saha nu jadi pamingpin di unggal tim.

The 4 Kelas ngumpul pikeun hasil - Classroom Of The Elite Dijelaskeun
4 Kelas Rakit pikeun hasilna - Kelas Elite Dijelaskeun

Nalika pertandingan dimimitian, sadaya kelas kedah mutuskeun saha anu bakal janten pamimpin tim pikeun tim éta. Saha waé anu pamimpin tim pikeun tim éta kedah henteu pernah ngungkabkeun identitasna ka tim anu sanés. Ku kituna tujuanana nyaéta pikeun tiap tim pikeun manggihan saha pamingpin pikeun tiap tim. Aya kavling konflik antara grup, siga Kelas C boga pihak pantai na kelas B ngirimkeun nénjo pikeun maok baju jero tina sababaraha budak awéwé di Kelas D..

Kacerdasan Kiyotaka ditampilkeun (deui)

Éta sadayana sigana bakal parah pikeun Kelas D, dugi ka tungtung dimana éta nunjukkeun éta Kelas D. sabenerna meunang kaulinan meunang paling titik. Ieu kabeh kusabab Kiyotaka, Anu di awal game notices nu bisa ngarobah pamimpin Kelas Anjeun lamun boga alesan bener alus pikeun. Horikita anu geus mutuskeun pikeun jadi pamimpin kelas ragrag gering nalika manehna mana kaluar pikeun nyobaan jeung ngeureunkeun salah sahiji katresna anu maok baju jero ti camp teh, tungtungna succumbing kana hujan kasar jeung angin nalika manehna nyekel up kalawan maling.

Kusabab ieu, Kiyotaka ngarobah pamimpin Kelas ka dirina, sarta teu ngabejaan saha, malah teu Horikita. Sadayana dina tim sanés sadayana nganggap éta Horikita tinimbang batur. Naha maranéhna bakal atoh? Horikita nyaeta paling pinter, licik jeung headstrong, éta bakal make akal pikiran pikeun jadi dirina.

Salam pamungkas - Classroom Of The Elite Explained

The Anime Ruang Kelas Élit éta Anime hébat sarta pasti dijieun bray perhatian kuring. Abdi resep kana épisode anu munggaran sareng éta naha kuring teras-terasan ningali dugi ka tungtungna. Masalahna leres-leres éta Ruang Kelas Élit ditinggalkeun dina tungtung inconclusive. Kami henteu tiasa ningali tés salajengna anu bakal dilalui ku unggal kelas, sareng kami pasti henteu tiasa ningali langkung seueur Kiyotaka urang saeutik ucapan anjeunna masihan di ahir episode nalika anjeunna mikir Horikita sareng kumaha anjeunna sanés réréncangan, henteu paduli sekutu.

Kiyotaka ngungkabkeun yén anjeunna mangrupikeun pamimpin sapanjang Horikita - Classroom Of The Elite Explained
Kiyotaka ngungkabkeun yén anjeunna mangrupikeun pamimpin sapanjang Horikita - Classroom Of The Elite Explained

Upami anjeun hoyong a Kelas Kelas Elit Musim 2 teras punten pertimbangkeun maca tulisan kami sateuacana ngeunaan Anime Ieuh, dimana urang balik leuwih lamun aya kénéh eusi diadaptasi, iraha éta bakal ngaleupaskeun, alesan éta dipikaresep tur leuwih. Upami anjeun resep maca tulisan ieu, mangga anggap nyanyi dugi ka milis kami di handap supados anjeun henteu pernah sono pembaruan nalika kami nyebarkeun tulisan énggal sapertos kieu. Hatur nuhun pikeun maca, tetep aman sareng gaduh dinten anu saé.

Asup ka milis kami di handap.

Mésér Cradle View Merchandise pikeun ngadukung situs sareng panyipta na.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »