Potensi / Kaluaran Datang

Komi Teu Bisa Ngawartosan Tanggal Rilis, Dimana Pikeun Lalajo + Langkung

Komi Can't Communicate mangrupikeun adaptasi Anime énggal tina Manga populér anu katelah "Komi-san wa, Komyushō Desu" sareng badé dileupaskeun dina platform streaming anu populer pas. Dinten ieu kami badé ngaliwat tanggal rilis Komi Teu tiasa Komunikasi, karakter, dimana anjeun tiasa nonton, sareng seueur deui. Janten upami anjeun resep Komi jeung carita nu lingku karakter dirina lajeng diuk deui bersantai bari urang eusian anjeun dina detil.

Tokoh Utama - Komi Teu Bisa Komunikasi

Tinjauan – Komi Teu Bisa Komunikasi

The Komi Can't Communicate Anime ngabogaan judul anu cukup jelas pikeun kalolobaan pemirsa. Éta ngeunaan budak awéwé di SMA anu teu tiasa nyarios sapertos budak-budak sanés di kelasna. Tapi premisna nyaéta yén ngan kusabab jalma-jalma ieu henteu tiasa atanapi henteu nyarios / nyarios, sanés hartosna aranjeunna henteu hoyong. Ieu digariskeun dina trailer pelepasan resmi anu anjeun tiasa tonton di dieu:

Jigana narasi umum carita cukup signifikan jeung kuring sabenerna resep ide. Hal séjén pikeun nambahkeun éta Komi Sigana gadis anu pikaresepeun pisan sareng ieu bakal nambihan karakterna dinamis sabab anjeunna henteu tiasa nyarios. Abdi leres-leres nampi titik tina Anime sareng kuring nyangka éta bakal janten hit anu ageung nalika dileupaskeun.

Tokoh Utama – Komi Teu Bisa Komunikasi

Komi Cant't Communicate Tanggal Pelepasan
Komi

Janten mimitina, tangtosna, urang gaduh Komi Shouko, murid SMA pikaresepeun anu kapribadian isin tapi polos masihan ieu anime vibe nya. Manehna teh geulis tur pinter, teu nyebut a gede tokoh utama.

Manehna boga buuk lemes hideung panjang tur silky nu ngalir ka handap ngaliwatan taktak nya. Manehna make saragam sakola tradisional sakola luhur manehna attends.

Kahariwang sareng kurangna kapercayaan anjeunna dasarna ngajantenkeun anjeunna teu mungkin pikeun nyarios sareng ngobrol ka batur dina cara komunikasi sosial anu normal, teu sapertos sasamana.

Komi Cant't Communicate Tanggal Pelepasan
Tadano-kun

Bréh, urang boga Tadano Hitohito, anu mana sakola sarua jeung Komi sarta ogé di kelas nya.

Babaturan sakelasna ngajelaskeun anjeunna salaku "Tadano-kun nyaéta pengecut isinan" - ieu sanés cara anu pangsaéna pikeun nempatkeun éta, tapi urang tiasa ningali kumaha kalolobaan kelasna ningali anjeunna.

Anjeunna sabudeureun 5'7 di anime tur leutik dina penampilan. Anjeunna boga bulu hideung pondok ogé sarta jenis Sigana sarupa Komi dina sababaraha aspék.

Anjeunna bakal maénkeun peran penting dina ngembangkeun narasi tina Komi Teu tiasa Komunikasi.

Iraha Komi Teu Bisa Komunikasi Premier?

Komi Teu tiasa Komunikasi disetél pikeun dileupaskeun dina 21 Oktober. Meureun aya sababaraha reureuh alatan masalah lisénsi tapi umumna dianggap nu anyar anime bakal datang ka layar pikeun panongton barat dina 21 Oktober 2021.

Tokoh Utama - Komi Teu Bisa Komunikasi
Tokoh Utama – Komi Teu Bisa Komunikasi

Jeung sékrési trailer resmi ku Anime Hype sarta trailer sejen dijieun ku Netflix, hype pikeun ieu anime geus jalan nepi ka dinya. Pastikeun anjeun siap nonton Komi Teu tiasa Komunikasi ku ngalanggan daptar email urang.

Kumaha carana abdi tiasa nonton Komi teu tiasa komunikasi?

Tokoh Utama - Komi Teu Bisa Komunikasi
Tokoh Utama – Komi Teu Bisa Komunikasi

Platform streaming anu ngagaduhan hak pikeun nunjukkeun Komi Teu tiasa Komunikasi nyaeta Netflix sakumaha ayeuna. Anjeun tiasa nonton di dieu: https://www.netflix.com/search?q=komi%20&jbv=81228573

Netflix sigana geus ditugaskeun teh anime bari deui, sarta versi subbed sadia. Patarosan ngeunaan Netflix ogé ngaleupaskeun dub a lumayan loba netep, aranjeunna bakal. Aranjeunna parantos dilakukeun pikeun seueur anu sanés anime komo anime nu malah teu pantes dub a. Anjeun tiasa ngarepkeun éta sahenteuna dina basa Spanyol atanapi Perancis ngiringan sakedap, atanapi bakal aya nalika dileupaskeun.

Urang ogé ngabayangkeun yén anime bakal beurat jeung hasil bajakan. Janten kamungkinan yén anjeun tiasa mendakanana dina sababaraha situs streaming anu béda-béda bakal luhur (Tingali kami: Top 10 Situs Streaming Anime Pangalusna artikel pikeun info leuwih lengkep. )

Salam pamungkas

Ieu geus sigana kawas geulis unik tur hyped-up anime. Kalayan seueur dukungan anu parantos tuang sateuacan sékrési resmi Anime munggaran. Ieu pasti bakal janten hit sareng seueur fans Anime sareng kuring yakin éta Komi Teu tiasa Komunikasi bakal jadi favorit kipas diantara loba anime nu mikaresep. Kitu ogé ieu teh Komi Teu tiasa Komunikasi Anime geus katempo a gede ngaronjatna jumlah jualan keur manga.

Mésér sababaraha barang dagangan sareng ngadukung Cradle View

Ninggalkeun comment hiji

Translate »