BBC IPLAYER Dramas Kajahatan TV séri TV Guide

Kumaha Nonton Capture Upami Anjeun Henteu Ti Inggris

The Capture mangrupikeun drama kajahatan anu énggal BBC iPlayer disetél dina taun 2019 saatos kasus saurang prajurit ngora anu kabuktian dibalikkeun nalika mendakan yén bukti pidéo disayogikeun sacara teu sah. Nalika dibébaskeun, anjeunna patepang sareng pengacarana, dimana aranjeunna nyium, tungtungna pamit ka silih nalika anjeunna naék kana beus. Tapi, CCTV di lokasi anu sami dina waktos anu sami, nyarioskeun carita anu langkung drastis, sareng anu didominasi ku kekerasan. Naon éta nyata? CCTV, atawa akun prajurit. Sadayana henteu sapertos anu sigana dina drama kajahatan ieu, milari kumaha nonton nangkep upami anjeun sanés ti Inggris.

gambaran

Narasi utama drama-kajahatan nyaéta ngeunaan panjagaan massal sareng panggunaan kaméra CCTV pikeun masker, ngamanipulasi, ngarobih sareng ngarusak gambar supados tiasa dianggo di pengadilan salaku bukti curang pikeun ngamankeun kapercayaan anu aranjeunna henteu tiasa gaduh. Sapertos sababaraha agénsi sareng pasukan di dieu di Inggris, aranjeunna kadang henteu jujur.

nonton The Capture upami anjeun ti AS
© BBC (The Capture)

Éta premis séri ieu, kalayan pulisi, pengadilan, lembaga kaamanan sareng cabang pamaréntahan sanés sadayana papisah.

Abdi henteu kedah nyarioskeun ka anjeun yén ieu percanten yén dunya leres-leres teu réalistis sareng henteu kumaha éta jalanna di dunya nyata, sabab kanyataanna, sadayana langkung politik sareng aranjeunna sadayana nyambung, sareng tangtosna aya Royals.

Alat utama anu dianggo pikeun ngamanipulasi footage sareng ngajantenkeun gambar sapertos henteu disebut "Koreksi".

Upami Polisi, atanapi Komando Counter Terrorism gaduh bukti yén sakelompok penjahat parantos ngoméntaran kajahatan, tapi aranjeunna henteu tiasa ngabuktikeun kajadian ieu leres, teras aranjeunna nganggo koreksi.

Maranehna ngagunakeun eta pikeun ngahasilkeun kajadian nu maranéhna terang (atawa yakin) lumangsung atawa guna nyorong bangbarung bukti keur CPS, atawa nyadiakeun bukti diperlukeun pikeun razia a.

Dupi abdi tiasa nonton The Capture upami abdi ti AS?

Upami anjeun naroskeun Kumaha nonton The Capture upami anjeun sanés ti Inggris, jawabanna nyaéta: Leres anjeun tiasa nonton The Capture upami anjeun ti AS. Séri ieu sayogi pikeun anu hoyong ningali, sanaos anjeun ti nagara anu sanés sapertos Kanada atanapi AS.

Tong hariwang, kami bakal nyayogikeun pituduh anu gampang, up to date ngeunaan naon anu kudu dilakukeun, sareng kumaha cara ngalakukeunana. Nanging, hayu urang mimitian ku VPN anjeun.

Anjeun bakal peryogi ieu supados tiasa ningali program dina platform BBC iPlayer, Kusabab aya larangan lisénsi anu nyegah anjeun ngalakukeunana upami anjeun di luar Inggris sareng/atanapi Inggris.

Kumaha nonton The Capture upami anjeun ti AS

Upami anjeun hoyong nonton The Capture tapi anjeun ti nagara sanés sapertos AS maka anjeun untung. Nonton The Capture upami anjeun sanés ti Inggris gampang, salami anjeun nuturkeun léngkah-léngkah ieu. Kahiji, anjeun kudu meunang VPN. Kaseueuran VPN gratis henteu ngamungkinkeun anjeun milih seueur nagara, ngan ukur masihan anjeun 3 nagara pikeun dipilih.

Éta sababna, anjeun peryogi VPN berteknologi tinggi, gampang dianggo sareng terjangkau kalayan seueur nagara sareng server pikeun dipilih. Pikeun ieu, kami bakal nyarankeun Surf Shark VPN.

Logo Surf Hiu

Pikeun VPN anu pangsaéna sareng paling efektif, gampang dianggo, kami bakal nyarankeun pisan Surf Shark VPN, Anjeun tiasa ngadaptarkeun dieu pikeun £1.79 sabulan jeung meunang 3 bulan lengkep gratis! Kitu ogé anu meunang a dinten duit 30 garansi deui dina tawaran ieu, hartina anjeun bisa ngabolaykeun lamun teu cocog Anjeun! ngadaptar di dieu:

https://get.surfshark.net/aff_c?offer_id=926&aff_id=14686

Sakali anjeun parantos dipasang sareng ngadaptarkeun kana Surf Shark VPN Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta milarian server di Inggris atanapi Inggris sareng pilih éta. Sakali anjeun nyambung ka server, kantun balikan deui panyungsi anjeun sareng angkat ka ramatloka BBC iPlayer. Teras angkat ka bar teang sareng ngetik "The Capture" kana éta.

nonton The Capture upami anjeun ti AS
© BBC (The Capture)

Panggihan judulna teras klik kana éta, teras angkat ka épisode munggaran. Judulna kedah dimuat leres, sareng anjeun kedah tiasa ningali éta tanpa masalah. Ngan émut pikeun ngaklik pilihan "Kuring gaduh lisénsi TV" sateuacan ningali.

Upami anjeun henteu mendakan judulna, angkat ka: The Capture on BBC iPlayer

Saatos anjeun mendakan judulna, kantun muatkeun sareng mimitian judulna, éta kedah dimuat leres, tanpa aya masalah. Éta kumaha carana nonton The Capture upami anjeun sanés ti AS. Naha anjeun resep kana tulisan ieu: Kumaha nonton The Capture upami anjeun sanés ti Inggris

Upami anjeun mendakan pituduh anu gampang sareng gampang kahartos mangga resep postingan ieu sareng bagikeun. Ninggalkeun koméntar di handap pikeun ngabagi pikiran anjeun dina acara éta.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »