Kuzu No Honkai Potensi / Kaluaran Datang

Hajat Scum's Usum 2 - Kumaha Bakal Tingali?

Upami anjeun nembé réngsé nonton Kahayang Scum, anjeun panginten panginten aya usum kadua. The anime adaptasi manga aslina ku Mengo Yokoyari boga carita rada hanjelu. Hanabi Yasuraoka & Mugi Awaya kapaksa ngagunakeun silih salaku selingan tina kapentingan cinta sorangan. mugi bogoh ka guru musikna Akane Minagawa, & Hanabi nya cinta pisan ka guruna Narumi Kanai. Hanabi geus dipikawanoh saprak manéhna leutik. Dina postingan ieu, urang badé nutupan kumaha Scum's Wish Season 2 bakal katingali sareng naon hartosna pikeun karakter anu urang resep dina Anime.

Tulisan ieu parantos diropéa nalika inpormasi énggal parantos sayogi. (Kaping aslina nyaéta 11 Mei 2020)

Upami anjeun henteu acan atanapi henteu yakin kana carita na Scums Kahayang caritana rada aneh. Sakabeh anime ngahasilkeun carita teu realistis nu kadang relatable dina cara paling realistis. Kami hartosna yén adegan-adegan dimana urang ningali kamekaran karakter & plot antara dua karakter utama dilakukeun dina cara anu réalistis.

Salaku conto, pamandangan séks dina acara éta henteu langkung luhur sareng henteu érotis teuing. Anjeun teu leungit fokus titik maranéhanana. Duanana karakter masih rada ngora, sarta ieu dibuktikeun dina cara aranjeunna digambarkeun.

Karakter seksualitas dina acara

Duanana piagam teu ngalaman dina séks (jelas) sareng ieu ngabantuan ku masihan aranjeunna jalan umum pikeun hirup. Sakumaha anu runtuyan progresses urang tingali yen duanana karakter sigana ngamekarkeun parasaan keur silih. Hanabi nyaéta jalma anu nganyatakeun aranjeunna heula ka mugi.

Hiji-hijina unsur anu nyepeng duanana mugi jeung Hanabi balik ti keur saling romantically anu saluareun jangkauan. Maranehna nu mimiti dimodalan. Dina kasus Hanabi, ieu Ceu Kanai, da bisi Mugi, ieu Cik Minigawa.

Dina acara éta, katingalina Hanabi percobaan kalawan seksualitas dirina, sakumaha manehna boga fling ringkes jeung karakter sejen dina Anime disebut Sanae Ebato. Salami waktos ieu, Hanabi boga hubungan seksual jeung karakter ieu, sarta kawas kumaha mugi comforted Hanabi, Sanae sigana nawiskeun sababaraha kurungan ka tokoh utama, sabab babagi pamadegan jeung Rahasia.

Ending nu teu sugema pemirsa

Janten kerangka utama carita disetél, sareng seueur jalma anu henteu sugema ku tungtung. Aranjeunna nyatakeun yén éta henteu konklusif. Maranéhanana ngomong yén panulis bisa geus ditulis hiji ending leuwih hadé, tempo naon maranéhna kungsi maca. Ending ieu écés mangaruhan kumaha Scum's Wish season 2 bakal katingali sareng diatur / terstruktur.

Di sisi séjén, aya loba jalma anu satuju tur ngarojong tungtung adaptasi anime. Nyebutkeun yén dina panon maranéhanana éta ending alus kusabab cara eta terstruktur.

Seueur kritikus, fans & pengamat umum séri ngaku yén séri éta henteu gaduh tungtung anu konklusif. Ieu ngeunaan mugi jeung hubungan Hanabi.

Naha tungtung penting pikeun Scum's Wish Season 2?

Endingna sedih sabab nembongkeun mugi & Hanabi cara parting & Hanabi nyebutkeun sababaraha qur'an ngeunaan kumaha hubungan maranéhanana réngsé. Éta hésé pisan pikeun lalajo sabab kami frustasi yén aranjeunna henteu réngsé babarengan.

Seueur jalma gagal ningali alesan yén aranjeunna lirén ningali sareng saling berinteraksi di tempat munggaran. Maranéhanana ngan teuing ngora pikeun mibanda hubungan konvensional ditangtoskeun. Komo lamun maranehna ngalakukeun eta paling dipikaresep moal jalan kaluar.

Ieu tangtu dicadangkeun ku kanyataan yén unggal sahijina boga kapentingan cinta keur batur. Ieu kasaruaan yén maranéhna duanana bogoh ka guru, batur maranéhna teu bisa mibanda, nu ngajadikeun hubungan maranéhanana unik. Éta ogé naha maranéhna jadi deukeut jeung ngarti unggal lianna. Sanajan kitu, niat maranéhanana henteu muji atawa soleh.

Nalika hubungan maranéhanana dimimitian, aya sababaraha masalah. Hiji conto bakal hubungan maranéhanana. Iraha Hanabi proposes ka mugi pikeun "mimitian dating pikeun nyata", sakumaha manehna nyebut eta, teu lepas panjang. Aranjeunna malah buka sajauh pikeun nyobaan tur mibanda sanggama pinuh tapi éta malah teu hasil.

Adaptasi Anime Manga

Adaptasi anime nembongkeun kanyataan hanjelu tina cinta palsu tur unrequited. Ieu nembongkeun duanana mugi jeung Hanabi duanana meunang ditolak dina tungtungna. Séri dasarna revolves sabudeureun kontrak éta mugi jeung Hanabi nyiptakeun. Aranjeunna nyiptakeunana pikeun nyugemakeun kabutuhan séksual sareng émosional masing-masing. Ieu sabab duanana teu tiasa gaduh anu leres-leres dipikacinta.

Kitu ogé ningali Hanabi jeung carita Mugi urang ogé ningali sudut pandang sababaraha karakter sejenna dina anime. Anu paling pikasieuneun tina tokoh-tokoh anu sanés sareng tiasa disangka protagonis carita nyaéta Cik Minagawa. Anjeunna dina pamanggih kuring hiji sociopath atra. Anjeunna ningali dunya sareng anu sanés dina naon anu urang sebut cara anu teu dipikahoyong. Manehna ngagunakeun karakter tangtu dina séri pikeun gain dirina sorangan.

Mr Kanai dina Anime

Sanajan anime sigana ngagambarkeun dirina ngarobah cara dirina dina episode panungtungan nalika manehna nikah Ceu Kanai. Manga spin-off disebut "Kuzu no Honkai decor” nembongkeun sikepna teu robah. Anjeunna nyarios yén anjeunna henteu ngagaduhan waktos pikeun "quickies" sareng hoyong ngajaga urusanna dina standar anu luhur.

Kami henteu terang upami mugi jeung Hanabi sadar ieu. Paduli carita ditungtungan ku Hanabi jeung mugi mutuskeun moal babarengan. Katerangan pikeun ieu nyaéta nalika mugi jeung Hanabi babarengan cinta maranéhanana teu tulus. Aranjeunna ukur ngandelkeun silih pikeun séks sareng dukungan émosional. mugi & Hanabi malah dugi ka pura-pura masing-masing mangrupikeun anu dipikacinta.

Tapi, sanggeus duanana ditolak ku nu dipikacinta. Anjeun bisa nyebutkeun éta sabagean wungkul Hanabi. Aranjeunna nyadar yén maranéhna kudu neangan cinta sajati jeung batur anu bakal cinta aranjeunna deui.

Kahayang ieu sigana janten alesan aranjeunna henteu mungkas babarengan. Ku kituna carita & manga tungtung rada konklusif. Sanajan kitu, ngan ka extent. Ieu kusabab urang henteu ningali aranjeunna mungkas babarengan. Carita saleresna henteu ngarengsekeun salah sahiji masalah anu timbul di awal.

Signifikansi tina manga spinoff

Manga spin-off katelah Kuzu no Honkai decor nembongkeun kahirupan lolobana karakter penting. Ieu ngalakukeun ieu sanggeus kajadian di anime jeung manga. Sarta dina panels tungtung, urang ningali hiji satengah conclusive tungtung ngeunaan Hanabi sareng hubungan Mugi. Upami anjeun hoyong maca ngeunaan spin-off manga klik tungtung Ieuh. Ending tina anime éta geulis teu ngayakinkeun.

Harepan Scum's Wish Season 2 dina garis waktos anu sami (langsung saatos kajadian manga munggaran) henteu mungkin. Ieu kusabab ending éta rada teu ngayakinkeun.

Sanajan kitu, naon bisa urang ngaharepkeun (tapi pasti moal grantee) mangrupa adaptasi tina manga spin-off. Adaptasi bakal diangkat sababaraha waktos saatos kajadian adaptasi anime munggaran. Scum's Wish Season 2 bakal nunjukkeun acara & karakter saatos kajadian adaptasi anime munggaran. Meureun sataun atawa dua taun.

Kumaha Scum's Wish Season 2 bakal katingalina?

Hésé pikeun terang upami Scum's Wish bakal kéngingkeun usum sanés. Nanging, upami kitu, urang tiasa yakin yén éta bakal nuturkeun pisan kana manga Spin-off anu urang bahas sateuacanna. Mudah-mudahan, Mengo Yokoyari bakal neruskeun nulis deui jeung neruskeun carita pasangan nalika manehna rengse naon manehna dimimitian ngeunaan hubungan Hanabi jeung Mugi.

Panel tungtung tina manga spin-off nunjukkeun duanana mugi & Hanabi keur ngahiji deui dina konsér rock. Ieu dimana Hanabi mangrupa bagian ti tim staf. mugi ngabejaan Hanabi yén anjeunna badé ningkatkeun hirupna sacara umum & milarian padamelan anu pas. Ieu ku kituna manéhna bisa ngarobah hirupna sabudeureun.

Anjeunna teras nyarios Hanabi mun "tahan kaluar ti lalaki kabogoh pikeun ayeuna" sarta sanggeus ieu, aranjeunna nyekel leungeun. Janten dina hal éta, spin manga nawiskeun langkung seueur, tapi tetep henteu lengkep, tungtung atanapi katerangan anu konklusif.

Janten, dina pamanggih kami, usum 2 Scum's Wish bakal difokuskeun kana manga Spin-off sareng jalan carita na. Ogé, saprak Mengo Yokoyari geus teu nyatakeun yén spin-off manga bakal datangna ka tungtung, urang aman bisa disimpulkeun yen manehna intends neruskeun carita. Ieu ngandung harti urang bakal boga tuluyan ka panel tungtung manga spin-off dimana Hanabi jeung mugi papanggih deui jeung mugi ngabejaan manehna mun teu meunang kabogoh bari anjeunna meunang hirupna deui babarengan.

Upami anjeun henteu puas ku tungtung Scum's Wish mangga tingali ieu video.

Sapertos ayeuna éta sadayana anu tiasa urang ucapkeun pikeun carita ieu. Kami ngarepkeun éta deui, Lerche Studios mutuskeun nyandak peran adaptasi manga spin-off.

Peunteun diropéa pikeun Series ieu:

Rating: 5 ti 5.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »