anime Anime en Espanol

Penggemar Ahir Evangelion? - Ayeuna Anjeun Bisa Lalajo Dina Basa Spanyol

Pilem The End Of Evangelion nyaéta Anime heubeul populér ti 19 Juli 1997 mangrupakeun Palasik jeung dipikacinta ku loba fans. Kusabab asupna kana Netflix, The End Of Evangelion Spanish Dub ogé parantos sayogi. Carita kieu kieu: NERV nyanghareupan Malaikat Ka-XNUMX, umat manusa sorangan, tapi tungtungna nasib dunya gumantung kana pilihan Shinji. Pilem ieu mangrupikeun bagian tina Anime Neon Genesis Evangelion sareng mangrupikeun Anime anu kasohor sareng dihormat. Sababaraha waktos kapengker, Anime nuju jalan na Netflix, janten bagian tina perpustakaan Anime Netflix anu lega. Dina tulisan ieu, kami bakal nungtun anjeun ka The End Of Evangelion dina basa Spanyol

Naha anjeun tiasa nonton The End Of Evangelion dina basa Spanyol?

Janten naon naon Netflix kudu ngalakukeun jeung The End Of Evangelion di Spanyol - sumur, loba runtuyan jeung pilem nu ditambahkeun kana Netflix, meunang dub ekslusif sorangan. Netflix boh komisi ieu sorangan atawa meunang aranjeunna langsung ti parusahaan produksi.

Biasana kitu, Netflix ngalakukeunana sorangan, nu bener dina loba basa sejen, teu ngan Spanyol. Sababaraha fitur Jerman, Portugis, Inggris sareng seueur deui.

The End Of Evangelion Spanish Dub - tonton di cradleview.net Ayeuna.
The End Of Evangelion Spanish Dub - tonton di cradleview.net Ayeuna.

Netflix Dubs seueur acara anu béda sareng seueur di antarana ogé Anime. Upami anjeun hoyong ningali daptar kami pikeun ieu, mangga angkat ka kami Anime en kaca Espanol pikeun ningali sadaya daptar sareng tulisan ngeunaan Anime dubbed dina basa Spanyol.

Hal hébat nyaéta The End Of Evangelion en Espanol sadia on Netflix sakumaha dinten ieu. Marengan daptar panjang Animes séjén sarta ogé sababaraha judul Evangelion séjén anu aya dina Netflix. Ieu nyaéta: EVANGELION: MAOT (BENER)² sarta ogé Neon Genesis Evangelion

Kumaha anjeun tiasa nonton The End Of Evangelion En Español?

Anjeun tiasa mendakan Anime dina Netflix ku milarian The End Of Evangelion. Mudah-mudahan, éta masih bakal sayogi sabab Netflix masih gaduh hak. Upami anjeun henteu hoyong milarianana, mangga klik tautan di dieu pikeun Tungtung Evangelion

Kami ogé perhatikeun yén pikeun sababaraha Anime ieu, aranjeunna ogé ngamungkinkeun Spanyol, sabalikna tina Spanyol Éropa, dialék anu paling sering dianggo ku Netflix Dubs.

The End Of Evangelion dubbed dina basa Spanyol di cradleview.net
The End Of Evangelion dubbed dina basa Spanyol

Ku kituna aya anjeun boga eta. Éta kumaha anjeun tiasa nonton Anime hébat ieu dina basa Spanyol. Upami anjeun mendakan blog ieu mangpaat pisan atanapi inpormasi, mangga resep sareng bagikeun, sabab ieu bakal ngabantosan urang.

Hal séjén anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ngadukung Cradle View sareng panulis situs kami nyaéta ngadaptarkeun kiriman email kami di handap. Ieu ku kituna anjeun bakal diropéa pas urang unggah pos anyar.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »