drama Potensi / Kaluaran Datang TV séri

Langkung Saé Telepon Saul Usum 6 & Netflix - Naon Anu Anjeun Kedah Nyaho

Hadé Telepon Saul mangrupakeun runtuyan spin-off tina Aksi pisan populér dumasar Serial Drama katelah Breaking Bad. Sanajan kitu, dina séri ieu, acara museurkeun sabudeureun pangacara ragrag-balik anu ngurus karakter utama dina séri kawas Walter. séri nuturkeun karir tina Saul Goodman, anu mangrupa pangacara pikeun Kota Albuquerque di New Mexico. Janten dina tulisan ieu, urang bakal ngémutan iraha Hadé Telepon Saul Usum 6 dina Netflix, sareng bahas upami Usum énggal badé sumping ka raksasa streaming.

Ningali deui dina trailer Better Call Saul Season 6

Ayeuna urang bade ningali dina Leuwih alus Telepon Saul Usum 6 trailer sareng terangkeun naha éta penting pikeun carita Usum 6 énggal sareng tangtosna, sadaya karakter. Urang bakal ningali sababaraha episode Hadé Telepon Saul ogé.

Saul écés tokoh utama dina séri, tapi aya ogé sakabeh karakter ngulang anyar jeung heubeul. Tingali upami anjeun tiasa ningali aranjeunna nalika ningali trailer di handap ieu:

Urang tingali karakter kawas Gus Fring, jeung "The Cousins" atawa Leonel jeung Marco Salamanca. Ieu alludes ka saha urang bakal ningali lolobana, sakumaha urang ogé nyekel glance tina Mike Ehrmantraut nangtung di kamar kalayan sababaraha sarung tangan disposable biru.

Ningali deui trailer penting sabab bakal ngabantosan urang terang iraha Hadé Telepon Saul Usum 6 bakal on Netflix. Ieu kusabab urang tiasa ningali yén éta usum final, datang 18th April.

Panggero anu langkung saé Saul Bakal aya dina Netflix pas

Jawaban basajan téh teu lila sanggeus 18th April taun ayeuna. Urang tiasa ngaharepkeun ningali éta dasarna iraha waé saatos urang ningali éta AMC, nu mana éta munggaran premiering.

Teu aya ragu yén pas mungkin usum anyar dina Netflix, anjeun tiasa yakin yén éta bakal sayogi pikeun ditonton sareng sadaya musim anu sanés. Anjeun tiasa mendakan daptar Drama Serial anu kami tutup Ieuh.

Saul Goodman nyaéta tokoh utama dina Better Call Saul.

Kusabab séri acara saméméhna parantos muncul dina Netflix, ngan ukur sababaraha waktos sateuacan urang ningali séri populér anu sami, muncul dina Netflix. Kami bakal ngaduga yén Usum 6 of Better Call Saul bakal aya dina Netflix dina ahir April 2022, sareng henteu engké dina ahir 2022.

Tetep up to date pikeun terang iraha langkung seueur acara Netflix kaluar

Teu aya jalan umum pikeun ningali perjanjian lisénsi antara Hadé Telepon Saul jeung Netflix jeung peuting jadi bisi kitu AMC bakal kudu rengse ngajalankeun maranéhanana Hadé Telepon Saul di AS sateuacan Netflix anu diidinan hawa naon. Ieu meureun moal lumangsung sanajan.

Hatur nuhun pikeun nyandak waktos maca artikel ieu. Upami anjeun resep punten pertimbangkeun resep, mairan sareng ngabagi éta leres-leres ngabantosan ngadukung situs kami.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »