Kajahatan Nembongkeun umum TV séri

Pupusna Di Paradise Usum 11 - Naon Anu Kajadian Sajauh ieu

Death In Paradise nyaéta drama pembunuhan serial TV dumasar di pulo fiksi katelah Saint Marie, deukeut pulo nyata Saint Lucia. Drama ieu nuturkeun unit CID lokal pulo, khususna detektif utama, anu, di seri 11, dicoo ku aktor Ralf saeutik as DI Neville Parker. Dina séri ieu, urang ogé diiluan ku 1 detektif séjén, jeung 2 aparat kapulisian lokal dina gaya Pulisi Saint Marie. Urang bakal nutupan karakter ieu engké. Urang bakal ngabahas Death In Paradise Series 11 sareng carita ayeuna dugi ka ayeuna.

Waring: janten disarankan spoilers pikeun Usum 11 payun.

Ngabalikeun karakter pikeun Death In Paradise Season 11

Pikeun séri panganyarna tina Death In Paradise kami gaduh sababaraha tuang lami anu ngagabung sareng kami sareng tangtosna sababaraha édisi énggal pikeun pasukan pulisi Saint Marie. Janten pikeun séri ieu kami ngagaduhan:

  • Don Warrington salaku Komisaris Selwyn Patterson.
  • Shantol Jackson sakumaha DS Naomi Thomas.
  • Tahj Miles salaku Patugas Trainee Marlon Pryce.
  • Elizabeth Bourgine sakumaha Catherine Bordey.
  • Ginny Holder sakumaha Darlene Curtis.
  • Kate O'Flynn sakumaha Izzy Parker.

Nevil ayeuna gaduh pangalaman sersan pulisi di timnya pikeun ngabantosan anjeunna dina panyelidikan sareng Petugas Pelatih Marlon Pryce. Harga teu pisan-pisan perwira ngalaman tur teu dilayanan pikeun lila pisan.

Sanaos ieu, anjeunna ngabuktikeun dirina cukup mangpaat dina sadaya pembunuhan anu direngsekeun ku tim. Parker notices ieu sareng sks anjeunna sasuai.

Naon anu kajantenan dina usum anyar dugi ka ayeuna?

Sakali deui, pulo anu indah anu disebatkeun ku sababaraha karakter urang ka bumi parantos huru-hara nalika tim ngurus rupa-rupa panyelidikan pembunuhan anu kedah direngsekeun ku tim. Kusabab unggal épisode dikandung dina dirina sorangan, sareng teu aya narasi anu langkung ageung, sesah nyarios kumaha séri éta parantos réngsé.

Nanging, dina épisode kahiji, tim naliti penculikan anu salah, nyababkeun rajapati péso anu pikasieuneun. The dina episode 2, urang tingali Parker jeung tim nyobian pikeun ngajawab hiji kulawarga dihijikeun rajapati dina lapangan golf.

Unggal rajapati jeung tugas sigana nguji tim dina cara béda, unggal karakter ngabuktikeun sorangan dina tungtungna, sarta ieu ngajadikeun pikeun 8 episode hebat, tiap hiji mibanda carita memorable na gripping.

Naon anu lumangsung ka DS Cassell?

Salila Episdoes alter of Usum 11, Florence indit ka pagawean Undercover, jeung sigana DS Naomi Thomas nyokot tempat nya. Seueur pancén sareng pancén saméméhna Florence dina Departemen Pulisi Saint Marie parantos ngajantenkeun kamungkinan karir anu nyamar damel pikeun pulisi janten langkung realistis sareng dipikahoyong pikeun anjeunna.

Ieu, sigana, nyaeta dimana carita Florence urang ends. Dina pamanggih kuring, Florence éta salah sahiji karakter pangalusna tina acara, up barengan Dwyane, Camil jeung Richard Poole. Manehna pasti bakal sono. Bakal karakter nya nepi ka bagian?

Dimana abdi tiasa nonton Death in Paradise Series 11?

Anjeun tiasa nonton episode pinuh ieu serial TV Drama on BBC IPLAYER. Platform ieu ngan sayogi pikeun pamirsa Inggris. Anjeun teu tiasa nonton upami anjeun ngabentuk luar Inggris iwal mun ngagunakeun protokol internét. Baca pituduh kami on nonton BBC IPLAYER ti sababaraha nagara.

Anjeun mendakan Death In Paradise Series 11 dina BBC IPLAYER tina tautan ieu: BBC IPLAYER Pupusna Di Paradise

Subjudul ogé sayogi pikeun sadaya pangguna. Épisode anu langkung lami tina séri TV parantos ditambihan ka Netflix sareng anjeun biasana tiasa nonton di dinya. Anjeun tiasa nonton séri anu langkung lami sapertos 1,2 atanapi 3 contona.

Anjeun panginten kedah ngarobih deui protokol internét anjeun ka Inggris supados tiasa ngaksés eusi ieu. Ieu kanggo alesan lisénsi sareng ieu mangrupikeun masalah global anu umum.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »