Potensi / Kaluaran Datang

High-Rise Invasion Usum 2 Tanggal premiere + tungtung Dijelaskeun

Upami anjeun nembé réngsé High-Rise Invasion séri anime "populér" anu ngarayap kana Netflix dina akhir bulan Pebruari 2021 maka anjeun panginten panginten ngeunaan Tanggal Premiere High-Rise Invasion Season 2. Naha urang bakal ningali usum sanés tina anime "cemerlang" ieu? Muhun, anjeun untung. Éta sabab dina tulisan ieu urang bakal ngaliwat naon anu urang terang ngeunaan High-Rise Invasion Season 2. Urang bakal ngaliwat waktos éta bakal ngaleupaskeun sareng ngajelaskeun tungtung "megah" usum 1. Janten tali, pasang " topéng" sareng siap-siap naék ka alam semesta Invasi Tinggi. Kami ngarepkeun anjeun resep kana tulisan anu komprehensif & mudah-mudahan aya mangpaatna. Aya spoiler utama payun kanggo usum hiji, punten janten waspada.

Perkiraan waktos maca: 6 menit

Tinjauan - High-Rise Invasion Season 2 Tanggal Premier

High-Rise Invasion gaduh carita anu gampang pisan diturutan sareng dasarna disetél dina épisode kahiji, kalayan karakter (utamana anu utama) ngan saukur nyarioskeun ka urang sadayana anu kajantenan sareng ngarecah acara henteu nyarioskeun aturan sareng leuwih. Kuring terang yén dina basa Inggris urang nyebat ieu "Spoon Feeding" tapi kuring nyangka pikeun pamiarsa ieu tiasa diperyogikeun sabab éta bakal sesah nuturkeun upami Invasi High-Rise teu gaduh dub.

Tokoh utama ngaranna Yuri Honjô mendakan dirina dina tempat anu misterius dimana bentang dunya ngan ukur Sky Scrapers. Yuri bakal muncul dina High-Rise Invasion Usum 2 babarengan jeung sababaraha karakter séjén.

Leres, asli pisan kuring terang, kuring henteu acan kantos ningali ieu sateuacanna. Atoh, bari nyobian teuas pikeun manggihan lanceukna heubeul Rika manehna spot ieu mahluk humanoid aneh anu manehna nelepon masker. Makhluk-makhluk ieu henteu leres-leres maéhan korban sacara langsung, tapi ngadorong aranjeunna ka titik marabahaya sareng putus asa sahingga aranjeunna bunuh diri.

Aranjeunna ngalakukeun ieu ku luncat tina gedong-gedong dugi ka maotna di handap. Sesa carita kieu Yuri nyobian milarian jalan kaluar sareng damel sareng manusa sanés anu dina posisi anu sami sareng anjeunna.

Palaku Utama

Ayeuna anjeun (salaku panempo anime rata-rata) tiasa resep karakter dina High-Rise Invasion tapi kuring pasti henteu sareng kuring bakal ngajelaskeun sakedap kunaon. Ampir sadayana mangrupikeun karakter anime anu asli sareng sabagian unik tapi kalayan ciri sareng dialog anu sami anu urang (atanapi ngan kuring) ningali waktos didaur deui. Hal anu saé nyaéta karakter-karakter ieu pasti bakal muncul pikeun High-Rise Invasion Season 2 Tanggal Premier. Janten di handap ieu kami gaduh:

Yuri - Palaku karakter boring klasik sareng henteu kapribadian anu ngaburukeun garis trope anime umum anu sami. Anjeunna gaduh rambut hideung panjang, panon coklat sareng sakuduna na paling dipikaresep (acara gagal sanajan éta). Anjeunna pikaresepeun, sareng bageur sareng ngan saukur polos tur sesah simpati, tangtosna anjeunna ngagaduhan lanceuk lalaki sareng ieu masihan anjeunna hal anu diperyogikeun tapi éta ngeunaan éta.

Teras we ngagaduhan budak-budak karakter anu janten sekutu sareng Yuri dina édisi kadua. Anjeunna sami-sami boseneun Yuri sareng teu gaduh nanaon pikeun ngajantenkeun anjeunna ngeunaan naon waé, sajabi ti wani kuring nyebutkeun sub-narasi bodo ieu ngeunaan sajarah telengesna ngeunaan kulawargana. Anjeunna écés cicingeun boga naksir Yuri sareng séri henteu ngaganggu sakedik kanggo ngajadikeun éta halus.

Teras tangtosna urang ngagaduhan karakter sora lemes anu lemah lembut, anu bunyikeun sapertos sora satengah lemes pikeun 5 épisode anu mimiti bahkan henteu ngiringan atanapi kabur nalika topéng ngarahkeun péstol ka anjeunna. Oooh, uhh, w-naha anjeun ngarahkeun bedil éta ka m-abdi pak? Abdi tiasa namina sakitar 10 anime tina luhur sirah kuring dimana kuring kantos ningali ciri ieu sateuacan, ti Keijo ka Amagi Sarwa Park, Highscool Of Dead sareng sajabina (kuring henteu hoyong ngasuh anjeun).

Sareng tangtosna tungtungna urang gaduh lanceuk pelindung anu tampan pisan. Anjeunna sami-sami boseneun Yuri sareng gaduh kapribadian sapotong kayu lapis. Sanaos kitu anjeunna sigana hiji-hijina anu leres-leres terang naon anu lumangsung sareng watekna rutin dianggo pikeun nyayogikeun kami inpormasi ngeunaan topéng, kumaha tungtungna di dunya sareng teras-terasan nelepon Yuri sareng ngeusianana. Sigana mah anjeunna sakitar 18 taun kuring ngarepkeun sakumaha Yuri sakuduna jauh langkung ngora tibatan anjeunna sareng éta bakal ngajantenkeun adegan serangan seksual sareng Yuri dina épisode munggaran bahkan langkung teu ngagalura.

Akhir tina Penjajahan Luhur

Ayeuna ngartos naha atanapi henteu bakal aya usum sejen tina High-Rise Invasion urang kedah tingali dina tungtung usum kahiji. Jadi ending nempo Yuri ingkar aturan dunya. Kami ogé nyaksian anjeunna maok kakuatan masker nalika Rika kajebak di kamar anu pinuh ku masker.

Kami ogé ningali tim sanés ngantosan ningali hasilna. Adegan ahir nunjukkeun Yuri nyatakeun yén anjeunna badé nyalametkeun lanceukna sareng mulih nalika anjeunna nyarios. Ieu nyetél panggung pikeun High-Rise Invasion Season 2 tapi naha ieu hartosna urang badé kéngingkeun anu sanés? Tetep maca sareng anjeun bakal terang.

Naha Penjajahan Tinggi Bakal Meunang Musim Lain?

Janten ayeuna urang ngagaduhan sirah ngeunaan tungtung anu matak ngabingungkeun tapi teu ngayakinkeun, hayu urang terangkeun alesan anjeun leres-leres di dieu. Abdi tiasa ngabejaan ka maneh dina kapercayaan hébat tapi teu a 100% jaminan yen Serangan Naék Tinggi bakal meunang usum sejen. Aya seueur alesan pikeun ieu sareng kuring bakal ngajelaskeun aranjeunna di handap:

  1. Tina 258 bab diterbitkeun dina Manga Invasi Tinggi, 149 bab parantos ditutupan sareng diadaptasi ku anime, nyésakeun langkung ti 100 bab anu tinggaleun. Ieu hartosna eusi pikeun High-Rise Invasion Season 2 aya sareng teu aya anu ngahalangan perusahaan produksi pikeun nyiptakeun usum anu sanés.
  2. Netflix ngagaduhan riwayat masihan musim kadua pikeun anime sanaos henteu suksés pisan, hartosna kuring ukur ningali Seven Seeds. Kuring leres-leres benci kana anime éta sareng henteu percanten nalika Netflix héjo usum séjén pikeun éta (baca ulasan kuring ngeunaan Tujuh Siki di dieu). Upami Netflix masihan acara éta usum anu sanés, anjeun tiasa yakin yén High-Rise Invasion bakal nampi usum 2, ditingali salaku rating pikeun Sikina 7 éta uih jeung ratings pikeun High-Rise Invasi éta leuwih hadé.
  3. Sakumaha anu ku kuring disebatkeun sateuacana, tungtung High-Rise Invasion henteu konklusif pisan sareng ngantepkeun pisan pikeun naon anu bakal kajadian salajengna. Urang diajar langkung seueur ngeunaan anu disebut 'Masker' teras urang kantos ngalaman, sareng Kang Yuri saeutik pidato di ahir dasarna cemented ngajalankeun-up of a High-Rise Invasi Usum 2 dina sirah dulur urang kaasup milik hanjakalna. Endingna moal disusun ku cara éta upami aranjeunna henteu acan ngarencanakeun gaduh Usum anu sanés Serangan Naék Tinggi.

High-Rise Invasion Season 2 Tanggal Premiere

Kuring bakal nyebutkeun dibikeun sagalana Kuring geus dibahas di luhur yén usum anyar High-Naékna Invasi ngan sabudeureun sudut. Urang boh bakal ningali ieu dina ahir taun ieu (2022) atanapi di awal 2032. duga abdi bakal 2023 meureun dina Januari atawa paling dipikaresep Pébruari sakumaha éta nalika munggaran dirilis.

Bisi wae, kuring bisa nyebutkeun pasti bakal aya High-Rise Invasion Season 2 Tanggal Premiere éta ngan ampir pasti dina pamadegan mah. Upami teu aya, kuring pasti bakal kaleungitan sare atanapi nangis dina kanyataanna kuring tiasa nyiptakeun artikel ulasan individu pikeun High-Rise Invasion ku kituna kuring tiasa nawiskeun pandangan anu langkung jero ngeunaan keluhan sareng pujian kuring ngeunaan acara éta.

Hatur nuhun pisan kanggo anu maca Mugi ulasan ieu ngabantosan anjeun milarian jawaban naon waé anu anjeun milari. Sakumaha biasa gaduh dinten anu saé sareng tetep aman!

Ninggalkeun comment hiji

Translate »