Anime Dina-jero

Naon Ngeunaan Kuzu No Honkai?

Scum's Wish mangrupikeun Anime anu sesah pisan pikeun nuturkeun, tungtungna janten langkung henteu nyugemakeun sareng ngabingungkeun. Dinten ieu kami badé ngabahas naon saleresna Anime sareng ogé tungtung sedih anu nyababkeun seueur fans ambek sareng manah. Kitu ogé ieu anjeun bakal diajar lamun Kahayang Scum nyaeta saé anime sarta kami ogé bakal kasampak di karakter utama dina anime sarta ngabahas kalungguhan maranéhanana sarta kumaha aranjeunna dampak dina anime.

Perkiraan waktos maca: 9 menit

Scums Kahayang téh dramatis Anime roman nampilkeun sajumlah karakter sadayana kalayan kapribadian anu béda-béda anu hoyong hal anu béda pikeun dirina sareng karakter sanés anu aranjeunna berinteraksi.

Daptar eusi:

  • Hubungan Hanabi & Mugi.
  • Carita sareng tungtung séri.
  • Karakter séjén dina séri sareng kalungguhanana.
  • Sakur busur karakter anu timbul dina Kuzi no Honkai.
  • Camparing Hana jeung Mugi papanggih salila Scum urang Kahayang.

Tulisan ieu kami nyobian ngajelaskeun sacara akurat dinamika antara tokoh utama, ngajelaskeun karakter samping sareng peranna. Kitu ogé ieu, tangtosna, kuring bakal ngaliwat tungtung anu rumit sareng henteu nyugemakeun anu ningali duanana karakter papisah.

Disarankeun: spoiler utama pikeun Anime Kuzu no Honkai di payun.

Conto dinamis antara dua karakter nyaéta dua karakter utama, Hanabi jeung mugi. Dina awalna teu sabenerna saling cinta. Gantina, aranjeunna ngalebetkeun duanana kana pak, nu bines aranjeunna kana hiji perjangjian.

Perjangjian ieu hartosna upami anu sanés kabetot atanapi ngayunkeun ka anu leres-leres dipikacinta, aranjeunna bakal ngeureunkeun aranjeunna sareng ngabantosan aranjeunna.

Alesan pikeun ieu duanana Hanabi jeung mugi duanana asih karakter dina séri anu aranjeunna moal bisa cinta dina cara seksual dina hubungan real-hirup.

Kusabab ieu, hubungan anu urang tingali dina usum kahiji, penting pisan, sabab éta mangrupikeun hal utama anu séri éta, sareng Hanabi jeung mugi, méakkeun leuwih waktos saling nalika aranjeunna palsu dating .

tahap dating ieu teu bener dikaitkeun nu loba ku boh Hanabi or mugi salila séri. Deukeut tungtung Anime, sababaraha batur sakola nanya ka Hana nalika aranjeunna kaluar dahar.

Hanabi ngawaler yén aranjeunna henteu caket deui sareng aranjeunna henteu seueur ngobrol deui. Ayeuna, Hanabi nyarioskeun kaleresan pikeun ngadangu. Ieu cocog sareng anu urang tingali dina épisode salajengna, sareng Hanabi sareng Mugi saling teu maliré. Ieu kajantenan dugi ka épisode terakhir, dimana urang nampi shot ahir panning ka luhur bari Hanabi ngomentaran kanyataan yén maranéhna bakal ninggalkeun silih.

Hanabi nyebutkeun yén dua baris dimimitian pakta nu mana maranéhna mantuan silih. Aranjeunna ogé bakal masihan diri ka anu sanés sareng ngajantenkeun aranjeunna hilap ngeunaan anu teu tiasa dipiboga.

Dina kasus Hanabi, ieu Kang Kanai, sareng di Mugi nya éta Akane. Adegan ieu sami sareng anu urang kéngingkeun dina épisode awal, dimana koméntar sanésna dipasihkeun, tapi sateuacanna, anjeunna nyarioskeun anu béda pisan.

Dina mimiti séri, urang tingali duanana Hanabi jeung mugi make kaluar handapeun tangkal. Ieu kajadian sagampil Hanabi ngeunaan guruna, anu disebut Bapak Kanai dina séri. Dina mangsa éta anime, Hanabi nyauran anjeunna lanceukna, anu ogé tiasa nunjukkeun parasaan anu leres ka anjeunna.

Nyauran anjeunna lanceukna leres-leres hartosna anjeunna paduli ka anjeunna langkung ti anu urang pikirkeun. Sedengkeun pikeun mugi, urang tingali yén manéhna téh paling dipikaresep ku Ny. Minigawa.

Manehna teh guru di sakola pasangan murid attends tur sabenerna guru musik maranéhanana. Minigawas urang karakter metot jeung manehna oge pisan manipulatif jeung licik. Kitu ogé ieu manéhna ogé rada pait jeung tiis di kali.

Aya ogé sababaraha karakter sejen tur ieu datangna dina bentuk Hanabi jeung mugi kolot, sakelas maranéhanana, guru séjén, jeung karakter tambahan sejen urang tingali di sabudeureun éta anime.

Ieu tokoh ogé ngawangun hubungan jeung palaku utama. Ieu hususna kajantenan sareng Hanabi. Anjeunna ngamimitian perjalanan anu énggal sareng sigana nganyatakeun dirina dina cara anu sabalikna nalika sareng Mugi.

Karakter anu anjeunna lakukeun khususna ieu disebut Sanae Ebato. Manehna teh mojang geulis pisan ti kelas Hanabi, sarta aranjeunna buka loba outings béda babarengan. Aranjeunna mindeng kalibet dina aksi seksual salila séri.

Hanabi sigana henteu kapikiran yén anjeunna ngalakukeun ieu sareng awéwé. Sarta gancang hayu on kana sateuacanna Sanae urang. Ieu tiasa nunjukkeun yén anjeunna henteu resep ka Mugi sapertos anu urang pikirkeun.

Nanging, ieu tiasa janten conto saderhana Hanabi ngan ukur ékspérimén sareng seksualitasna nyalira. Teu paduli ka Mugi sabab terang anjeunna ngan ukur resep ka Akane.

Lamun éta hal ngajadikeun kaayaan ngeunaan kahirupan cinta Hanabi urang geulis hanjelu tur unadmirable. Sanggeus hal Hanabi jeung Sanae, manéhna sadar yén manéhna jeung Mugi geus teu loba ngobrol deui. Ieu kajadian sanggeus papanggih final maranéhanana. Dina mangsa ieu adegan. Hanabi sareng Mugi satuju dinten sateuacanna, pendak di taman jam 6.

Alesan anu duanana satuju papanggih di ieu tempat, ngan saukur pikeun nguji pikeun nempo naha maranéhna masih bogoh ka jalma anu aranjeunna dipikacinta. Upami duanana ditolak, aranjeunna tiasa uih deui pikeun silih asih dina rusiah. Sanajan éta tetep moal nyata.

Beda utama antara Hanabi sareng Mugi nyaéta hubunganana. Mugi cinta ka guru anu manipulatif, pinter pikaresepeun anu sok resep ka lalaki.

Sedengkeun di sisi séjén, Pak Kanai, nyaéta lalaki ngora pinter, paduli, considerate tur menawan. Anu kasampak kaluar pikeun Hana jeung ngahurungkeun nya handap dina cara pamahaman.

Sabalikna, Akane tiis pisan jeung teu empati ka Mugi. Ieu digambarkeun nalika anjeunna sumping ka Akane dina posisi kerentanan, naroskeun anjeunna pikeun sababaraha waktosna.

Dina bagian ieu épisode, Akane pura-pura miara Mugi, teras teras-terasan séks. Ieu ngandung harti yén anjeunna moal balik deui ka Hanabi sanggeus. Ku kituna, manehna ditinggalkeun nyalira di taman, pilari longingly dina jam, hoping ningali manehna leumpang ka arah manehna. Tapi nu pernah kajadian.

Ku kituna ayeuna deukeut tungtung Anime, urang boga kaayaan dimana salah sahiji karakter geus ditolak, sarta séjén falsely ngarah kana yakin yén maranéhna ogé resep. Kanyataanna, pikeun duanana karakter, ieu téh bohong. Jeung maranéhna duanana teu bener dipikacinta di jalan aranjeunna hoyong janten. Sarta ngan hiji di antarana anu admired séksual ku eta jalma.

Urang ngan ukur ningali ieu di Mugi, sareng Akane. Kanai teu malire kana sagala kamajuan Hana. Sarta anjeunna kadang malah likens dirina ka budak leutik, stroking na patting buuk nya di kali. Ieu sigana sok nyieun Hanabi gugup jeung embarrassed, sarta manéhna mindeng bisa katempo blushing jeung squirming lamun manéhna ngalakukeun kitu.

Ngabanding-banding papasangan Hana jeung Mugi

Ku kituna dina sababaraha kecap, abdi bade ngajelaskeun naon hubungan Hanabi jeung Kanai, sarta naon Mugi jeung Akane. Kusabab, dina conto ieu, aranjeunna béda pisan, dina sababaraha cara. Hayu urang mimitian ku Hana. Hubunganna sareng Kanai nyatana lami. Kanai éta sobat heubeul ti kulawarga Hana, sarta hususna kolotna. Ieu ngajadikeun beungkeut antara aranjeunna rada kuat ti hiji Mugi kalawan Akane.

Abdi bakal ngajelaskeun éta salaku hiji jalma anu ngudag cinta anu teu realistis sareng tangtosna henteu dibales. Di sisi anu sanésna, anu ngudag cinta anu palsu sareng nipu. Ieu kusabab Akane henteu bogoh ka Mugi atanapi henteu paduli ka anjeunna. Kanyataanna, jauh ti dinya.

Ku kituna lamun nempo kawas kieu, urang bisa nempo yén bari Hana jeung Mugi patepungan jeung masalah béda sabab karakter nu maranéhna kalibet ku ogé béda pisan dina laku lampah jeung kapribadian maranéhanana.

Nanging, unsur anu ngahijikeun Hana sareng Mugi nyaéta kanyataan yén duanana, dina cara anu béda-béda ngalaman cinta anu teu dibales, dina hiji wujud atanapi anu sanés.

Sabenerna aya periode dina Anime dimana Hanabi mana on nyebutkeun kumaha unattractive tur kasar unrequited cinta téh. Ieu geulis nétélakeun sabab lamun saha weruh ngeunaan eta dina séri, éta Hanabi.

Upami anjeun nembé mimiti ningali Kuzu no Honkai sareng anjeun rada bingung ngeunaan caritana, kami ngarepkeun anjeun resep kana tulisan ieu pikeun ngabantosan anjeun langkung ngartos naon anu lumangsung dina Anime.

Dina ahir Anime, duanana karakter teu meunang naon maranéhna rék sarta mungkas nepi ka euweuh dina tungtungna. Urang salian ti pangalaman duanana gains. Dina kanyataanana, éta ending geulis kasar. Ieu ngagaduhan sababaraha fans naroskeun usum sanés. Mudah-mudahan masalah-masalah anu didugikeun dina séri kahiji bakal direngsekeun dina séri kadua.

Éta ogé miharep bakal aya reuni antara pasangan. Sakumaha seueur jalma kapal Hana sareng Mugi. Naha ieu bakal kajantenan? – Muhun maranehna ngalakukeun jeung kami geus kajawab ieu dina artikel séjén nu bisa maca Ieuh.

Upami anjeun milarian tulisan anu langkung rinci ngeunaan tungtung Scum's Wish, punten waktosna maca tulisan kami ngeunaan éta Ieuh. Sedengkeun pikeun artikel nu leuwih lengkep dina hubungan Hanabi jeung Mugi di Kuzi no Honkai jeung sual naha éta pasangan alus dina Anime, mangga baca artikel ieu.

Pikiran tungtung.

Kemitraan antara Hana sareng Mugi mangrupikeun pajeulit. Sareng janten langkung hese nalika Akane henteu nolak Mugi tapi saré sareng anjeunna. Anjog anjeunna dina salajengna, sarta tangtu nyegah manehna ti balik deui ka Hana sarta papanggih dirina di taman.

Ku sabab kitu, Hana jadi ngajauhan Mugi, sarta duanana mimiti ngobrol beuki saeutik sarta geura-giru maranéhna sagemblengna teu malire unggal lianna di sakola.

Dina bagian ahir episode panungtungan, Hana debat ka dirina naha atawa henteu éta hiji hal anu alus aranjeunna dieureunkeun ningali silih. Anjeunna ogé mikir ngeunaan kamungkinan aranjeunna tiasa ngahiji deui. Ieu kajadian tapi henteu dina Anime.

Sanggeus sakola, Hanabi jeung Mugi papanggih deui. Anjeun tiasa maca sadayana ngeunaan éta Ieuh. Dimana urang bahas spin Manga na naon hartina keur usum 2 Kuzu no Honkai.

Musim anyar sigana sigana sareng urang bakal ningali balikna sadaya karakter asli dina Anime.

Ieu kusabab Kanai sareng Akane seueur fitur dina Manga spin-off, sapertos Hana sareng Mugi. Upami anjeun resep maca tulisan ieu, mangga tunjukkeun dukungan anjeun ku cara resep atanapi ngabagi tulisan ieu.

Anjeun oge bisa mairan pikiran anjeun dina Kuzu no Honkai dina komentar di handap. Hatur nuhun pisan kanggo nyéépkeun waktos kanggo maca tulisan ieu. Gaduh dinten anu saé sareng tetep aman!

Ninggalkeun comment hiji

Translate »