Anime Dina-jero Kuzu No Honkai

Ngajalajah Peran Manipulatif Akane Dina Kahayang Scums

Perkiraan waktos maca: 6 menit

Akane mangrupikeun karakter anu jahat sareng manipulatif dina Anime Scums Wish. Kami ningali ieu dina épisode anu munggaran nalika anjeunna diwanohkeun. Janten naha sifatna mangrupikeun bagian anu ageung tina acara sareng naha éta penting pikeun narasi umum carita? Dina tulisan ieu, urang bakal ngabahas ngan saukur éta. Janten santai bari urang ningali jero kana aspék pikasieuneun sareng sipat Akane Minigawa sareng kumaha aranjeunna maénkeun peran penting dina carita.

bubuka Akane

Cara ngawanohkeun Akane ngabedakeun dirina tina karakter-karakter séjén anu leuwih hadé tibatan Mugi sarta tangtu Hanabi. Kuring ngagaduhan kesan yén Hanabi ngagaduhan alesan anu saé pikeun henteu resep ka Akane ti mimiti sareng kuring nampi kesan umum tina épisode munggaran.

Sanes Hanabi sirik. Éta yén anjeunna bosen ningali sadaya budak lalaki ieu ngaraosan pikeun awéwé ieu. Wanoja anu tiasa katingali ku anjeunna nyaéta awéwé anu manipulatif, licik, kasar, sareng egois. Pasti nyeri pisan nalika Mugi milih Akane dina tungtungna sareng henteu muncul. Akane pasti dipikacinta unggal menit éta. Nyaho yén Mugi éta milikna jeung milikna.

Naon anu ngajantenkeun Akane sapertos kieu dina Scums Wish?

Bisa jadi sababaraha faktor. Salaku conto, anjeunna dianggo sareng dicoo nyalira nalika anjeunna rumaja? Ieu tiasa ngajelaskeun kurangna empati anjeunna ka Mugi sareng Hanabi. Éta ogé tiasa ngajelaskeun naha anjeunna henteu paduli upami Mugi sareng Hanabi pasea kusabab anjeunna resep ningali aranjeunna henteu satuju sareng silih gelut.

Alesan sejen bisa aub kalawan kakuatan. Akane mikanyaah ngagunakeun jalma séjén di sabudeureun dirina pikeun muka dirina pribadi tur teu paduli saha bakal menyakiti dina prosés salami manehna meunang naon manehna hayang. Sapertos nalika anjeunna terang saha anu leres-leres dipikacinta Hanabi.

Manehna flaunts kanyataan ieu di hareup Hanabi, malah teasing dirina. Jadi naon ieu nembongkeun? Éta nunjukkeun yén anjeunna teu gaduh empati ka jalma sanés sareng resep ningali jalma sanés nyeri sareng kasedih. Kawas Hanabi.

Salah sahiji aspék ahir anu kedah dipertimbangkeun nyaéta budak leutik Akane. Bisa jadi aya hiji aspék budak leutik nya leungit. Bapana tiasa angkat contona atanapi indungna.

Boh hiji bakal boga dampak pisan beurat kana kumaha manehna tumuwuh nepi. Éta ogé bakal mangaruhan kumaha anjeunna disiplin sareng persepsi umum ngeunaan moralitas.

Hal ieu sadayana diwariskeun ka anjeun ngaliwatan kolot anjeun. Kami henteu seueur ngeunaan masa lalu Akane. Upami aya sambungan Manga atanapi Anime anu bakal datang, mugia ieu anu bakal urang tingali. Nanging, pikeun ayeuna, urang kedah ngantosan sareng ningali.

Bakal Akane kantos ngarobih cara anjeunna dina Scums Wish?

Kamungkinan yén Akane bakal robih sakedik upami anjeun naroskeun ka kuring. Ieu henteu dumasar kana perkiraan. Ieu dumasar kana kanyataan yén deukeut episode engké tina Anime, urang nempo yén Akane ngamanipulasi Mugi kana milih dirina jeung méakkeun peuting jeung manehna. Mastikeun yén Hanabi pernah meunang kasempetan pikeun meunang anjeunna deui. Cara manéhna meta dina hirupna téh bukti saha manéhna sabenerna salaku jalma.

Aksi karakterna dina séri Scums Wish Anime jelas nunjukkeun yén anjeunna moal robih iraha waé. Naha manéhna bakal boga niat ngalakukeun kitu? Manehna bisa meunang saha manehna hayang ku ngagunakeun alam menawan tur pikabitaeun nya ngobrol amis tur ngolo-ngolo saha ngadangukeun naon manehna geus ngomong.

Anjeunna mastikeun pikeun nyusul Pak Kanai ogé, bahkan ngagungkeun kasuksésanna sacara romantis sareng guruna. Abdi henteu percanten yén anjeunna nyarios ieu malah ngajantenkeun dirina langkung saé tibatan Hanabi. Panginten anjeunna nyarioskeun éta ngan pikeun naksir Hanabi langkung seueur tibatan anu parantos dilakukeun dina épisode saméméhna. Nalika urang ningali Mr Kanai sareng Akane dina Spin-Off Manga babarengan, jelas yén anjeunna ngagaduhan anu dipikahoyong. Pasti hésé pisan pikeun Hanabi.

Akane jadi alesan Hanabi jeung Mugi teu babarengan

Hapunten pikeun nunjukkeun anu atra, tapi urang sadayana hoyong Hanabi sareng Mugi tiasa babarengan saatos Anime réngsé. Kumaha rasana terang yén anjeunna mangrupikeun alesan cintana pikeun silih henteu kantos tumbuh janten naon anu dimaksud. Sedih pisan lamun ditingali ku cara kieu. Cara manéhna ngagunakeun Mugi sarta hubungan séks jeung manéhna, nyaho ieu bakal menyakiti Hanabi. Kanyataan yén anjeunna ogé terang ngagunakeun Mr Kanai salaku senjata ngalawan Hanabi, bahkan nyarioskeun yén anjeunna bakal masihan inpormasi ngeunaan minat cinta Hanabi anu nyata.

Abdi bet upami Hanabi sareng Mugi aya dina lingkungan dimana Akane henteu gaduh pangaruh anu ageung pikeun aranjeunna, éta carita bakal langkung saé sareng pikaresepeun. Sabalikna, tungtung Scums Wish pisan neken sareng henteu nyugemakeun, sareng duanana karakter utama henteu kéngingkeun naon anu dipikahoyong.

Naha Akane bakal nyobian ngeureunkeun Mugi sareng Hanabi ka hareup?

Ieu mangrupikeun patarosan anu pikaresepeun anu kuring pikirkeun sateuacan ngamimitian tulisan ieu sareng anu kuring pikir kedah dijawab. Alesanna nyaéta meureun aya waktos dimana urang tiasa ningali dua karakter utama ti Scums Wish ngahiji deui. Lamun kumaha bae, Hanabi jeung Mugi balik deui ka silih, bakal Akane manggihan ngeunaan eta? Sareng anjeunna bakal nyobian sareng nyegah aranjeunna ngamimitian hubungan énggal.

Cara anu kuring tingali nyaéta yén Akane dasarna kéngingkeun sadayana anu dipikahoyong dina tungtung carita. Ieu mangrupikeun tungtung anu bagja pikeun Akane, henteu sapertos Mugi sareng Hanabi. Bakal manehna bener paduli ngeunaan dua manggihan kabagjaan deui? Atanapi anjeunna bakal cemburu kana kabagjaan pasangan éta? Akane ngéléhkeun Hanabi di loba wewengkon. Tapi, salah sahiji anu anjeunna lakukeun nyaéta nonoman. Akane sakuduna dituju kira-kira pertengahan nepi ka ahir 30an dina Anime, sedengkeun Hanabi sakitar 15-17.

Naha Akane tiasa cemburu ka Pamuda pasangan sareng kanyataan yén anu dipiboga nyaéta cinta ngora sareng anu langkung ékspérimén sareng polos? Hiji-hijina hal anu henteu tiasa dipendakan ku Akane tina hubungan dirina sareng Mr Kanai. Abdi henteu nyarios yén éta jauh pisan. Jalma-jalma timburu kana hal-hal anu paling leutik. Éta leres-leres manteng pikeun nyarankeun ieu?

Jigana Akane hayang hal pangalusna anu ditawarkeun. Hal anu dipikanyaah ku sadayana. Manehna nyokot Mugi lajeng engké tangtu dina Spin-Off Manga Mr Kanai. Kuring malah bisa ngabayangkeun manehna selingkuh Kanai ngan pikeun maling Mugi jauh ti Hanabi deui, tapi éta rada kaluar tina karakter, sanajan pikeun jalma kawas manehna, nu cruelty euweuh watesna.

nutup pikiran

Abdi resep Akane sareng cara nyeratna. Anjeunna ngajantenkeun antagonis anu saé pikeun séri éta sareng kuring resep cara anjeunna biasa nyababkeun konflik antara Hanabi sareng Mugi. Hal séjén pikeun nambahkeun bakal kumaha gampang manehna ngalakukeun eta. Manehna ngajadikeun eta kasampak gampang! Jelas naon masalahna dina Scums Wish, sareng éta Akane. Tanpa ragu. Upami aya Usum 2 anjeunna paling dipikaresep bakal maénkeun peranna dina ngalakukeun anu paling hadé. Upami urang ningali anjeunna henteu dipikanyaho ayeuna tapi anjeun tiasa pariksa tulisan kami dina Usum 2 Scums Wish.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »