Naha Perlu Ditonton?

Naha Amagi Brilliant Park Worth Watching?

Tinjauan - Naha Taman Amagi Brilliant Patut Ditonton?

Amagi Brilliant Park ngagaduhan carita anu cukup pikaresepeun sareng pikaresepeun dina pendapat abdi, sareng éta utamina ngurilingan restorasi sareng kasalametan taman hiburan anu sakarat ku protagonis utama urang Seiya Kanie. Kuring badé nunjukkeun ka Amagi Brilliant Park salaku ABP, janten waspada. Kuring mendakan karakterna berkesan, tapi seuseueurna kuring leres-leres hate. Ieu kusabab aranjeunna bangor sareng ngaganggu, bahkan pikeun standar anime. Nanging, seueur jalma sigana gaduh pendapat anu sanés ngeunaan ABP, sareng kuring perhatoskeun éta resep seueur jalmi, sanaos kuring henteu mendakan éta nyarankeun di seueur tempat sareng hésé pisan pikeun kuring mendakanana ogé.

Dina hal pamekaran karakter sareng hubungan karakter, aranjeunna henteu nanaon. Kami henteu terang upami aya, seueur pisan pangwangunan antara karakterna, janten entong ngarep-ngarep upami anjeun milari sababaraha jinis jinis tegangan séks antar karakter, sabab éta henteu aya ayeuna. Janten naha ABP pantes ditonton? Éta anu kuring bakal milari dina blog ieu, janten teras-terasan maca. Ogé tulisan ieu duanana mangrupikeun Amagi Brilliant Park Review sareng daptar Alesan Amagi Brilliant Park Dupi atanapi Henteu Diperhatoskeun.

Narasi Umum - Naha Taman Sarwa Amagi Pantes Ditonton?

Narasi umum ngeunaan ABP cukup saderhana, sareng kuring leres-leres resep kumaha carita na disiapkeun. Éta henteu hésé teuing pikeun kuring ngartos sareng nyetél carita jinis solusi masalah saderhana, sareng sababaraha carita sub anu lucu sareng ngahibur sapanjang jalan. Carita dimimitian ku Seiya Kanie, murid di SMA dimana Isuzu Sento ogé murid di. Caritana utamina pangaruh tina wether atanapi henteu Amagi Brilliant Park Dupi Worth Watching sabab anjeun henteu tiasa nongkrong pikeun tokoh atanapi dialog, éta pasti.

Sento ngancam Kanie kalayan kekerasan fisik upami anjeunna henteu ngabantosan anjeunna dina tujuanana pikeun nyalametkeun ABP sabab jumlah pengunjungna kirang ti 500,000 salami 4 taun sareng upami masih aya kirang ti 500,000 pengunjung dina akhir bulan maka taman éta dijual ka a pausahaan swasta jeung dulur padamelan handapeun taman bakal dijieun kaleuleuwihan. Dina épisode kadua urang ningali yén Sento hoyong Kanie janten manajer taman sareng anjeunna satuju.

Kanie nunjukkeun kumaha cekap anjeunna dina épisode anu salajengna sareng dina episode kadua nalika anjeunna masihan pidato motivasi ngeunaan kaayaan taman curren sareng saha waé anu padamelan di dinya. Taman ieu kedah ngalaman sababaraha aksi dina sabulan kanggo narik langkung seueur pengunjung. Ieu kalebet taping pidéo “Para suster”Nganggo baju renang anu ngungkabkeun pisan sareng nyebatkeun slogan bodo nalika jogét, engké ngeposkeun pidéo online ku jasa iklan pikeun narik langkung seueur pengunjung. Aranjeunna nyiptakeun tawaran sapertos "Sadayana pikeun € 30". Stunts biasana jalan na datang anu aranjeunna meunang unggal dinten naék naék sacara signifikan, éta jelas pisan caket na sareng ieu ngajantenkeun siga sengit.

Sapanjang jalan tokoh utama, seuseueurna Sento sareng Kanie kedah ngungkulan masalah maotna Putri Latifa, anu mangrupakeun Putri ti karajaan gaib anu dikenal salaku "Mapel Land". Karakter dina Maple Land anéh pisan sareng ngaganggu. Éta mangrupikeun maskot umum Jepang sapertos Moffle. Kuring kedah nyebatkeun yén soantenna ngaganggu pisan sareng kuring sering mendakan kunaon kuring ningali séri ieu nalika adegan khusus tina Mascots ditingalikeun, janten waspada. Éta ngungkabkeun yén Putri Latifa bakal maot upami tamanna henteu hasil. Éta ogé ngungkabkeun yén anjeunna henteu ngaleuwihan umur 14, sareng teras-terasan tetep dina umur ieu, henteu pernah tumuh. Kuring henteu terang kunaon, tapi kuring henteu repot-repot milarian deui pikeun milarian, kuring ngan ukur henteu resep.

Kuring henteu yakin naha éta ngan kuring tapi kuring ngira yén Sento romantika diinvestasikan di Kanie, tapi kuring henteu tiasa leres-leres mendakan upami anjeunna leres-leres resep ka anjeunna, atanapi upami anjeunna ngan hoyong anu paling saé pikeun taman. Anjeunna tetep nyobian mingpin anjeunna panginten, tapi, éta henteu ka mana-mana, sapertos kaseueuran busur karakter dina séri.

Palaku Utama - Naha Taman Sarwa Amagi Pantes Ditonton?

Seiya Kanie

Seiya Kanie nyaéta murid di SMA anu populér anu ogé diiluan ku Sento. Anjeunna nembongkeun kapribadian narcissistic kusabab karyana béntang anak nalika anjeunna 5. Anjeunna sering nyarios ka batur sareng alamat aranjeunna dina manor anu ngalemahkeun. Hal ieu ngajadikeun anjeunna umumna teu tahan sareng henteu leres-leres masihan saha waé pikeun simpati. Anjeunna pikaresepeun sacara konvensional sareng nurun tina relatable.

Anjeunna yakin pisan sareng ieu aya hubunganana sareng penampilanna, sanaos kapribadianna rada ngaganggu sareng teu sapertos, anjeunna ngempelkeun kapamimpinan anu saé sareng katerampilan ngarengsekeun masalah anu ngajantenkeun anjeunna rada langkung kapuji. Anjeunna tiasa ngadamel artos sareng statistik ogé sareng ieu ngajadikeun anjeunna épisién janten manajer.

Sanaos sigana Sento sareng Kanie bakal janten pertandingan anu saé, pikeun sababaraha alesan anjeunna sigana henteu ningali Sento dina cara éta, sareng kuring pikir ieu pisan anu ngaganggu Sento nalika anjeunna sering dihina ku anjeunna sabab anjeunna dipamerkeun janten seueur manajer anu langkung saé tibatan anjeunna.

Isuzu Sento

Isuzu Sento ogé murid di SMA anu dihadiran Kanie sareng numutkeun kuring anjeunna bosen pisan. Kanggo sababaraha alesan panulis nganggap éta bakal janten ide pinter pikeun nyarios Sento ampir sadaya waktos dina sora monoton. Ieu hartosna sadaya catetan anu kaluar tina sungut Sento disada sami, teu aya parobihan anu sering na. Ieu ngajantenkeun watekna nyeri pisan sareng serem pikeun ditonton.

Sanaon anjeunna pikaresepeun sareng didadarkeun salaku kawaii anjeunna henteu ngaluarkeun rasa individualisme pisan. Sapertos anu kuring carioskeun, kuring henteu leres-leres nampi saha anu kuring kedah simpati, sabab pastina sanés Sento. Cita-cita sareng kasieunana sami sareng padamel anu sanés di ABP, kanyataanna, anjeunna sigana aya dina posisi anu pangsaéna, upami katingalina, anjeunna bakal gampang mendakan padamelan anu sanésna patut sapertos kauangan, sapertos palaku contona .

Anjeunna ogé ngagaduhan (kumaha waé) "Musket Rifle", anu mangrupikeun jinis senjata api Abad 18? Anjeunna sering ngancam Kanie sareng karakter sanésna sareng rutin ngaleupaskeun. Sanés éta penting tapi éta ngeunaan hiji-hijina hal anu pikaresepeun anu kuring émut ngeunaan karakterna sapanjang 12 épék, anu sanés hal anu saé.

Putri Latifa Fleuranza

Panungtung urang gaduh Putri Latifa Fleuranza anu kuring resep tapi ogé mendakan pisan ngaganggu. Sanaos anjeunna nyumput gaduh panyawat serius anu ngancam kahirupan. Anjeunna ogé henteu leres-leres ngadorong tujuanna pikeun taman ka Kanie anu seueur, sareng tina sudut pandang kuring henteu leres-leres pantes dilebetkeun kana posisi éta, kumargi umur biologis sareng kamungkinan polos.

Anjeunna biasana nyarios ku sora amis lemes anu biasana henteu anjeunna anggo pisan. Anjeunna henteu leres-leres ngagaduhan naon-naon anu ngajantenkeun watekna pikaresepeun sajaba ti kanyataan yén anjeunna ngalaman panyakit terminal sareng janten putri ayeuna.

Saur anjeunna bogoh ka Kanie? Upami anjeunna, aranjeunna henteu ganggu pikeun ngarengsekeun naon anu bakal dilakukeun antara duaan. Aranjeunna tiasa ngadamel sababaraha busur panolakan sareng Sento ogé anu kuring pikir mangrupikeun gagasan anu saé, tapi écés henteu aya anu sapertos kitu janten ulah ngarep-ngarep anjeun.

Alesan Taman Cahaya Amagi Pantes Ditonton

Karakterna nyalira sapertos unik sareng tiasa lucu sakapeung, upami anjeun tangtu kana éta hal. Sanaos karaos siga kuring ningali acara murangkalih. Meureun éta ngan ukur kuring tapi kuring henteu yakin, desain gambar anu kuring resep pisan tina séri jadi kuring bakal masihan kiridit di dinya.

Aya sababaraha adegan anu saé dimana kuring pilari anu katingalina saé. Éta ngagaduhan carita dinamis anu saé anu gampang dibarengan sareng terang saha anu anjeun rooting. Tapi kuring terang yén aya seueur jalma di luar sana anu henteu milari hal ieu. Ieu sakapeung nyegah tina matak pikaboseneun, sabab anjeun heran kumaha taman badé kaluar tina kaayaan anu khusus ieu, sareng kumaha Sento sareng Kanie bakal nyalametkeun aranjeunna.

Upami anjeun milarian carita awal sareng akhir anu sederhana, senang sareng riang, maka ABP kanggo anjeun. Kuring mendakan fitur-fitur Sisters lumayan pikaresepeun, kalolobaanana sadayana bimbos sanaos sareng teu aya anu gaduh kaahlian anu leres. Tapi tangtu, urang bakal boga pemirsa anu cinta sagala aksi busty. Amagi Brilliant Park pasti aya sababaraha anu entong hariwang.

Alesan Amagi Brillaint Park Henteu Pantes Ditonton

Jujur, rada hésé mikirkeun alesan pikeun nonton ABP. Tapi kuring pikir éta gumantung kana jenis jalma naon anjeun. Kusabab pikeun kuring, ABP sanés anu kuring pikahoyong. Éta mangrupikeun awal anu jelas pikeun ngabéréskeun tanpa aya busur carita sanés anu arahna béda-béda atanapi nyimpulkeun béda tibatan kumaha panginten anu kedahna. Kami ningali jelas ngajawab masalah sareng ieu mangrupikeun salah sahiji masalah anu paling ageung pikeun kuring nalika nonton ABP. Tapi ke heula hayu urang kaluar masalah utama kuring.

Kaseueuran sub karakter, khususna maskot éta bangor sareng kuring benci sadayana. Nyatana kuring bahkan henteu repot nonton khususna (anu mangrupikeun dub) kusabab kuring resep pisan éta parantos atosan sareng henteu kedah nguping deui sora aranjeunna. Pikeun éta, kuring ngahatur nuhun. Tapi hehehehe, sora maskot mangrupikeun kanyeri, teu kakantun Sento, anu nyusup kuring langkung ti ngaganggu kuring. Sigana carita ieu tiasa ditulis kalayan gampang.

Kuring terang anime henteu réalistis ogé tapi ABP henteu réalistis ogé, bentuk atanapi bentukna. Kaseueuran épisode ngabantah sagala aspek bahkan logika konvensional pangleutikna. Pikeun pemirsa anu milari konflik antara karakter sareng corak plot misterius maka anjeun moal hoyong caket. Amagi Brilliant Park henteu leres-leres nawiskeun éta, éta nawiskeun carita saderhana kalayan masalah sareng solusi anu jelas.

Henteu aya tungtung anu tiis atanapi ploys dina carita pikeun nyetél patok luhur. Éta pikaresepeun pikeun ditingali sareng kuring kantos resep nalika sadulur ngalakukeun jogét slutty bodo pikeun langkung seueur nasabah. Sakabéh séri leres-leres hilap sareng kuring bahkan henteu pernah repot nonton khusus sapertos anu kuring carioskeun sateuacanna.

kacindekan

Amagi Brilliant Park ngahasilkeun aura khususna santai sareng lucu, tapi carita na henteu lucu atanapi pikaresepeun sapertos anime anu sanés kuring kantos ningali. Upami anjeun milarian jinis plot anu langkung rumit sareng "patok luhur" tong ngaganggu ABP, tapi upami anjeun milari hal anu matak seuri sareng rileks ogé, kuring bakal némbak.

Sanaos hiji hal anu kuring resep ngeunaan ABP nyaéta kabur tina éta. Kanyataan yén Kanie écés henteu sepuh sareng sanggup narik hal ieu kalayan dibantuan ku Sento sareng sub karakter anu sanésna lumayan ngagumkeun. Sigana mah anjeunna sakitar umur 17 - 19 taun. Hal ieu ngajantenkeun anjeunna mangrupikeun karakter anu pikaresepeun sareng éta masihan kami ngarepkeun sareng héran nalika urang investasi ka anjeunna salaku karakter.

Kami ogé ningali kaahlian Sento dina épisode anu langkung payun nalika fasilitas di taman mimiti kabanjiran kusabab hujan ageung. Teu sangka ieu masihan karakterna jero, sareng ngajantenkeun anjeunna langkung narik sareng pikaresepeun.

Nuduhkeun pikeun nonton tibatan Amagi Brilliant Park

Aya seueur acara anu anjeun tiasa nonton tibatan ABP, ieu aya sababaraha hal di handap ieu anu bakal kami nyarankeun. Sanaos gumantung kana saha anjeun salaku jalma, sababaraha jalma resep ABP kusabab jalanna. Kami henteu yakin kana genre ABP anu aya, tapi éta tiasa janten potongan kahirupan sareng petualangan. Kami moal nganggap asmara, kusabab kaayaan.

Kami parantos ngempelkeun sababaraha anu henteu mirip sareng anu henteu. Kami arepkeun anjeun bakal mikaresep sadayana.

  • Ruang Kelas Élit
  • Clannad
  • Ngomong kuring bogoh ka anjeun
  • Kaguya Sama (Cinta Is Perang)
  • Hideung Laguna
  • Kahayang Scum
  • Rosario + Vampir
  • Sakumaha beuratna Dumbbells Anjeun Angkat?
  • Highschool Of Mayat

Sakumaha biasa tulisan blog ieu ngan ukur pikeun nginpokeun ka anjeun. Kami arepkeun yén blog ieu, sapertos batur, parantos épéktip pikeun ngawartosan anjeun sakumaha kuduna. Kami narékahan pikeun ngirim langkung seueur kontén sapertos kieu. Upami anjeun hoyong ngabantosan kami, punten resep blog ieu, sareng bagikeun upami tiasa. Anjeun tiasa ogé ngalanggan sahingga anjeun tiasa diemail unggal urang posting blog énggal.

Peunteun umum pikeun anime ieu:

Rating: 3 ti 5.

Anjeun tiasa ogé ngalanggan saluran YouTube kami di dieu: https://www.youtube.com/channel/UCRYkAdQhzg2HYxWoZrKmgdw?view_as=subscriber

Hatur nuhun pisan kanggo anu parantos maca, urang ngahaturkeun nuhun ka sadayana.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »