Anime Dina-jero

Naha Hyouka mangrupikeun Anime Romance? – Hayu Urang Sawalakeun

Saatos ningali Anime Hyouka, sababaraha urang tiasa heran naon jinis Anime éta, sareng aya anu naroskeun: Naha Hyouka mangrupikeun Anime Roman? - Nya, jawabanna saderhana pisan. Ieu jelas a Slice Of Kahirupan Anime. Tapi sababaraha urang naroskeun naha éta mangrupikeun Anime Romance atanapi henteu, sareng sanaos leres nalika ending sareng di sababaraha bagian tina Anime, Chitanda sareng Oreki saling ningali kalayan panon anu kangen, éta henteu kamana waé. Manga teu dituluykeun saprak, sarta kami moal bener nyaho lamun nanaon kajadian antara dua, sarta kuring baris ngajawab pertanyaan: Dupi Hyouka gaduh Romance?

Naha Hyouka mangrupikeun Anime Romance?
Naha Hyouka mangrupikeun Anime Romance?

Upami panulis séri, Yonezawa, kungsi dimaksudkeun pikeun dua mungkas nepi babarengan, anjeunna pasti lasut kasempetan na. Sedengkeun pikeun ayeuna, fans ngan bisa speculate ngeunaan hubungan dua murid urang. Silaturahim atawa hubungan maranéhanana jenis ngajawab patarosan: Dupi Hyouka a Romance Anime?

Ieu kusabab aya loba adegan dimana dua bisa geus dicium, atawa malah ngan hod silih, tapi maranehna ngalakukeun. Nyatana, aranjeunna henteu kantos caket. Teuing keur kuring jeung fans Hyouka dismay.

Naha Hyouka mangrupikeun Anime Romance? & teu Oreki fancy Chitanda?

Aya sababaraha adegan dina Anime dimana urang tingali Oreki meunang pisan flustered tur beureum sabudeureun Chitanda. Hususna adegan mandi. Épék ieu dina Oreki parah pisan kusabab kombinasi panas sareng kaéndahan Chitanda, anjeunna pingsan, tungtungna ngagolér dina ranjang. Tingali kana adegan anu urang bahas:

Janten ieu sababaraha bukti anu jelas Oreki boga sababaraha jenis harbored nafsu atawa sayang atawa daya tarik pikeun Citanda, tur éta metot sabab sanajan Citanda pisan attentive tur nice ka Oreki, anjeunna henteu (tina naon anu kuring tiasa kumpulkeun) sabenerna ngarasa cara anu sami.

Nanging, ieu tiasa janten produk tina karakterna anu lucu sareng polos. Jigana lamun Anime meunang usum sejen, meureun bunderan cinta poténsi ieu antara dua bakal digali saeutik leuwih. Ieu pasti anu dipikahoyong ku fans, sareng éta gampang pikeun ningali naha.

Naha Hyouka mangrupikeun Anime Romance? - Hayu urang Sawala
Naha Hyouka mangrupikeun Anime Romance? – Hayu Urang Sawalakeun di cradleview.net

Dina Anime, sanajan teu sagemblengna dikonfirmasi, abdi bakal disebutkeun yen patarosan Dupi Hyouka a Romance Anime? dijawab. Anime jelas leuwih mangrupa Slice Of Life Anime runtuyan tipe, sarta ieu dibuktikeun dina kagiatan jeung pamandangan urang, salaku pemirsa ditémbongkeun.

Nya, kami ngarepkeun pos ieu parantos ngajawab patarosan anjeun sareng masihan anjeun inpormasi anu relevan anu anjeun peryogikeun. Hyouka mangrupikeun Anime anu saé, sareng upami anjeun heran naha bakal aya usum 2, maka anjeun kedah maca tulisan kami ngeunaan éta di dieu: Hyouka Usum 2 - Naha Éta Mungkin?

Upami anjeun resep kana tulisan ieu, sareng hoyong langkung seueur eusi sapertos anu dikirimkeun langsung ka anjeun. Punten ngalanggan kiriman email kami, dimana eusi sapertos kieu bakal dikirimkeun ka anjeun pas diterbitkeun. Hatur nuhun pikeun maca, tetep aman sareng gaduh dinten anu saé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »