Naha Perlu Ditonton?

Naha Kaguya Sama Patut Lalajo?

Kagya Sama Love Is War mangrupikeun anime anu populér pisan sareng nembé anyar anu dirilis dina taun 2019 éta ngagaduhan carita anu pikaresepeun pikeun ngamimitian tapi usum kadua mimiti basi sareng épék ieu dina hal kumaha narasi utama sareng épisode anu béda . Pusat carita sekitar 2 murid anu bogoh ka anu sanésna, tapi teuing sieun silih ngaku.

Ieu ngajantenkeun carita anu pikaresepeun dina mimiti nalika dua karakter ngagunakeun taktik anu béda pikeun narik anu séjén pikeun ngaku cinta aranjeunna. Ieu janten aranjeunna henteu kedah ngaku cinta sorangan. Janten naha kauya Sama patut ditonton? Kitu ogé tulisan ieu anu pormat salaku resensi kuring ogé bakal ngajentrekeun daptar alesan yén Kaguya Sama pantes ditingali sareng alesan Kagya Sama henteu pantes ditingali sareng kuring ngan ukur bakal nutupan musim 1 & 2.

Tinjauan - Naha Cinta Kaguya Sama Naha Perang Kedah Diperhatoskeun?

Carita Kagya Sama Love Is War lempeng pisan sareng gampang pisan. Hanjakalna ieu tiasa sareng nyababkeun sababaraha masalah engké mah kuring bakal lebet. Séri ieu ngandelkeun utamina kana ploys sareng taktik anu masing-masing karakter (ngan dua tokoh utama) anggo, sareng ieu dimana seueurna narasi sareng dinamika dimainkan. Kaguya Shinomiya & Miyuki Shirogane duanana aya (henteu héran) dina déwan mahasiswa, Shirogane janten présidén déwan.

Naha Cinta Naha Perang kedah diperhatoskeun?

Éta ngungkabkeun dina épisode munggaran yén Shirogane cinta ka Shinomiya sareng sabalikna. Nyatana aya narasi anu harfiah (upami kuring émut leres) anu dasarna netepkeun sadayana carita ngeunaan 2 menit munggaran musim ieu. Kuring henteu ngartos naha aranjeunna ngalakukeun ieu sacara pribadi, éta bakal langkung raos upami hubungan sareng hubungan antara Shinomiya & Shirogane teras duanana sadar yén anu séjén bogoh ka aranjeunna, tapi ku sababaraha alesan aranjeunna mutuskeun henteu turun ka jalan ieu, utamina kusabab adaptasi anime panginten kedah meres dina sadaya matéri sareng aranjeunna henteu gaduh waktos (teu acan kabaca (manga).

Narasi utama - Naha Cinta Kaguya Sama Naha Perang Kedah Diperhatoskeun?

Carita dimimitian ku dua urang protagonis / antagonis urang, Shirogane & Shinomiya anu duanana aya dina déwan mahasiswa, Shirogane janten présidén sareng Shinomiya janten VP. Ti titik ieu teu aya seueur narasi tambihan atanapi alat plot anu sanés pikeun ngajantenkeun carita jalanna sajajar sareng karakter sanésna, panginten Fujiwara & Ishigami contona anu kuring anggap bakal dinamis anu saé kusabab aranjeunna leres-leres béda.

Kanggo sababaraha alesan, dina usum mimiti ngan aya opat anggota déwan, kalebet Shirogane & Shinomiya. Sanaos kuring ageung di Inggris dimana sistem pendidikan sareng kahirupan sakola sacara umum béda pisan sareng Jepang, kuring rumaos kedah langkung seueur tokoh dina déwan éta. Kuring pikir alesan aya saeutik sabab éta kanyataan yén seueur teuing karakter tambahan bakal ngarusak sareng nyababkeun masalah dinamika antara Shirogane & Shinomiya, panginten éta ngan ukur kuring.

Struktur naratif penting pikeun milarian terang naha Kaguya Sama pantes ditingali atanapi henteu sareng éta utamina gumantung kana metode atanapi taktik anu dianggo Shinomiya & Shirogane pikeun nyobaan (henteu hasil) supados anu séjén ngaku. Aya sababaraha metodeu anu pikaresepeun anu duanana dianggo sareng ogé ieu ogé aya momen anu masing-masing karakter nyobian langkung hadé pikeun acara anu datang sareng dimana aranjeunna bakal ditingali sareng ditilik ku anu dipikacinta. Ieu mangrupikeun bentuk sapertos festival budaya sareng dinten olahraga.

Aya momen anu sanés dina carita anu ogé nambihan carita sacara gembleng sapertos ramana Shinomiya janten CEO perusahaan ngadamel cocooan anu teras-terasan janten tokohna sabab ningali dirina utamina luhur batur kusabab kabeungharan anu ageung anu engkéna bakal diwariskeun. kulawargana. Lian ti ieu teu aya seueur anu tiasa ditambihan sareng upami kuring ogé éta bakal ngorbankeun eusi anu anjeun tiasa nonton dina usum 1 & 2. Ku sabab kitu kuring badé nyobian sareng tetep kana alesan anu anjeun kedahna sareng henteu kedah nonton Kaguya Sama Cinta Nyaéta Perang

Tokoh utama - Naha Cinta Kaguya Sama Naha Perang Kedah Diperhatoskeun?

Sanaos ngan aya opat tokoh utama di Kaguya Sama aranjeunna ngalaksanakeun tugasna kalayan saé. Kuring henteu leres ngagaduhan masalah sareng salah sahiji diantara aranjeunna (sajaba ti Fujiwara) sareng aranjeunna katémbong lumayan unik sareng panginten panginten. Nyatana kuring sanaos pilihan karakter lumayan dipikiran, ngémutan yén aranjeunna bénten pisan sareng anu sanés. Pertimbangkeun dinamika antara Fujiwara sareng Ishigami, aranjeunna béda pisan sareng ieu ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun pisan nonton bareng.

Mimiti urang ngagaduhan Miyuki Shirogane anu janten presiden déwan, dimana Shinomiya ogé murid. Anjeunna jangkung, ganteng ku panon biru sareng rambut pirang. Anjeunna nyobian polah tiis sareng percaya diri tapi biasana gagal dina prosés na.

Ieu, numutkeun kuring ngajantenkeun karakter anu saé, sabab cangkang luarna atanapi penampilanna bentrok sareng batinna, nyiptakeun dinamis anu saé dina prosés na. Anjeunna nganggo seragam hideung déwan mahasiswa.

Salajengna urang ngagaduhan Kaguya Shinomiya, wakil presiden. Anjeunna polah pisan cara anu sami sareng Shirogane, nyobian tetep kasenangan palsu sareng tiis nalika merangan batinna. Anjeunna biasana lumayan formal tapi ogé isin dina waktos anu sasarengan, janten warisan pikeun nasib anu sono ogé, sipat na smug sakapeung nembus.

Anjeunna biasana nyobian ngirangan kabeungharanana ogé, nyobian nyumputkeun éta sakapeung. Anjeunna ngagaduhan rambut hideung anu dijaga dina sirahna nganggo band, anjeunna soca beureum sareng nganggo seragam hideung dewan mahasiswa normal.

Ka-3 nyaéta Chika Fujiwara anggota déwan mahasiswa anu sanés. Upami kuring émut leres anjeunna sekertaris déwan mahasiswa. Hiji hal anu kuring terang pasti kuring moal pernah janten anjeunna janten sékrétaris. Anjeunna ngagaduhan sora anu ngaganggu, buuk pink sareng panon biru. Anjeunna jangkung rata-rata sareng ngawangun pikeun murid khas Highschool.

Lian ti éta kuring pikir anjeunna tiasa nyanyi sareng jogét sareng éta anu kuring tiasa émut ka anjeunna. Anjeunna ogé ngajarkeun Shirogane cara maénkeun voli sareng kumaha nyanyi dina sababaraha épisode, masihan karakterna sababaraha jero sareng pentingna, anu diperyogikeun pisan.

Tungtungna urang gaduh Yū Ishigami, anu minuhan trope karakter murangkalih emo anu kuring henteu resep sasarengan sareng anjeunna ti mimiti. Anjeunna ngagaduhan karakter anu deet anu henteu leres-leres dilegakeun atanapi dipasihan kamana waé nepi ka épisode anu salajengna dina usum 2.

Anjeunna jangkung jangkung, sareng rambut hideung panjang anu nutupan hiji panonna. Kitu ogé ieu anjeunna sigana sigana gaduh sababaraha headphone dina beuheung na, sajaba ti éta leres-leres henteu seueur anu tiasa disebatkeun perkawis anjeunna. Peranna dijantenkeun bentrok sareng Fujiwara nalika dinamika Shirogane sareng Shinomiya operasi.

Sub karakter

Sub karakter dina Kaguya Sama Love Is War sadayana ngalaksanakeun tugasna kalayan saé pisan sareng teu aya seueur anu tiasa kuring nyarioskeun goréng ngeunaan aranjeunna. Aranjeunna sadayana ngalakukeun naon anu sakuduna dilakukeun sareng teu aya anu ngaraos teu biasa. Kalayan nyarios éta, aranjeunna henteu ogé pikaresepeun, teu aya anu istimewa tapi éta sanés pokus utama acara éta, ku sabab kitu namina.

Alesan Kaguya Sama pantes ditingali

Carita asli (sabagean) - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Anjeun tiasa ngajawab yén narasi Kaguya Sama cukup asli, sanaos kuring kantos ningali seueur anime anu dipuseurkeun di sekitar unsur "Dewan Mahasiswa" sateuacan janten leres-leres sanés anu nyegerkeun. Nanging, dinamika cinta mangrupikeun anu ngabédakeun tina anime anu sanés anu kuring kantos tingali. Faktor ieu écés maénkeun bagian upami Kaguya Sama Pantes Ditonton. Kanyataan yén éta nuturkeun carita dua karakter anu duanana silih asih tapi henteu hoyong ngaku cinta éta kusabab aranjeunna sieun ditolak, ngagunakeun taktik sareng taktik anu béda pikeun narik anu sanés kaluarna janten puncak rasa panasaran kuring.

Karakter asli, lucu sareng berkesan - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Kuring bakal bohong upami kuring nyatakeun yén tokoh utama dina Love Is War sanés salah sahiji di luhur, sabab éta. Sanaos kuring henteu resep pisan diantarana, (khusus Fujiwara) kuring masih mikir yén aranjeunna saé saé sareng asli. Ieu ngajantenkeun séri langkung pikaresepeun sareng éta ngahartikeun (pikeun kuring) langkung baseuh atanapi henteu Kaguya Sama anu pantes ditonton.

Lumayan lucu - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Unsur komédi Kaugya Sama pikaresepeun sareng kuring henteu terang dina waktosna sabab sababaraha adegan. Henteu anéh, kaseueuran pamandangan ieu ngalibetkeun Fujiwara sareng Shirogane, adegan réstoran ramen lumayan tegang tapi ogé lucu dina waktos anu sareng ieu ngajantenkeun kuring resep kana séri langkung seueur tibatan anu kuring pikahoyong.

Naratif tetep henteu bulukan - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Carita Kaguya Sama lumayan dibayangkeun nalika anjeun mikirkeunana. Sanaos cariosanna sigana dipuseurkeun kana hal anu sami sareng sanaos sadaya adegan anu béda sadayana tujuan anu sami, (Shirogane & Shinomiya nyobian silih ngaku) ​​éta bajak jarang basi sareng panginten ieu lumayan imut dina pendapat abdi.

Plot béda - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Éta bakal kaget anjeun upami anjeun henteu acan nonton Kaguya Sama Love Is War tapi anime atanapi manga ngalakukeun upaya anu béda pikeun ngudag sub plot alternatif anu bénten sareng narasi utama anu asli. Anu dimaksud ku kuring nyaéta anime nyaéta teuleum kana sababaraha plot anu béda anu nyimpang tina narasi aslina anu ngalibatkeun 4 tokoh utama sareng dyanmic antara Shirogane & Shinomiya. Conto ieu bakal janten pamilihan déwan sudén antara Shirogane sareng Mino lino.

Soundtracks aslina anu narik ati

Salaku hal pamungkas pikeun nambihan sareng hal anu narik perhatian kuring nyaéta lagu aslina pikeun Kaguya Sama Love Is War anu kuring resep pisan. Éta kabuktosan yén seueur padamelan parantos dilebetkeun kana lagu-lagu perang Kaguya Sama Love Is sareng aranjeunna saé pisan saur kuring. Sami-sami kawas Scums Wish (baca tulisan kami dina usum 2 pikeun éta Ieuh), aranjeunna ampir ngaraos saé teuing pikeun aub sareng Kaguya Sama Love Is War sareng éta rada heureuy kadang-kadang. Sanaos kitu aranjeunna tetep damel hébat damel atmosfir ngalangkungan lagu ieu sareng aranjeunna ngajantenkeun séri langkung pikaresepeun pikeun kuring.

Alesan Kaguya Sama Henteu Pantes Ditonton

Carita na tiasa bosen kadang - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Entong salah sangka, kuring resep dinamis antara Shirogane & Shinomiya tapi lamun anjeun gaduh carita garis besar anu sami dina unggal episode éta tiasa janten pikaboseneun. Hayu atuh ngajelaskeun, éta duanana naratif sadayana tapi langkung seueur hubunganana sareng kacindekan umum tina sababaraha episode. Hayu urang candak dina akhir usum 1 & 2 contona, kuring teu ramalan yén éta bakal tungtungna gaya gantungan gawir ieu nyésakeun kisah cinta antara keduanya, mangrupikeun hal anu bakal kajadian salajengna, narik urang kana usum payun.

Nanging, dina akhir usum ka-2 kuring parantos bosen pisan. Kuring yakin urang sadayana hoyong aranjeunna babarengan sareng jinis tegangan seksual anu bodo ieu dinamis urang sadayana hoyong ningali ical. Kuring yakin lamun usum ka-3 henteu disimpulkeun ku salah sahijina ngaku maka peringkatna bakal mulai turun sabab kecuali panulis gaduh hal anu hébat dina pikiran kuring bakal bosen pisan dinamika anu sami dianggo deui-deui. Naha ieu ngagaduhan pangaruh upami Kaguya Sama henteu pantes ditingali nyalira? Paling dipikaresep henteu, tapi éta mangrupikeun aspek anu penting pikeun dipertimbangkeun.

Karakter anu ngaganggu (sawaktu-waktu) - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Kuring mendakan karakter-karakter ti cinta Kaguya Sama nyaéta perang anu cukup unik, nanging aya waktos nalika aranjeunna saraf. Upami anjeun parantos nonton dua musim anjeun bakal terang naon anu kuring perkawis. Karakter saperti Fujiwara memang asup kana saraf kuring sababaraha kali sareng ieu ngajadikeun hésé pikeun kuring pikeun museurkeun sareng mikaresep. Abdi henteu hoyong anjeun nyingkahan Kaguya Sama ku alesan ieu nyalira tapi upami anjeun mirip sareng kuring anjeun panginten hoyong mikirkeun sareng nimbang-nimbang alesan anu sanés éta Kaguya Sama henteu pantes ditingali.

Dialog henteu saé - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Dialog dina Kaguya Sama Love Is War tiasa anéh kadang-kadang sareng kuring terang éta fiksi tapi saleresna kuring henteu tiasa ngabayangkeun saha waé anu nyarios atanapi mikiran cara sababaraha tokoh sapertos Shirogane & Shinomiya nyarios / mikir sapertos kitu. Cara aranjeunna ngagaduhan skéma méntal dina sirahna henteu logis pisan (sanaos henteu nambihan aspek komedi) sareng ieu nambihan patarosan anu matak caket nyaéta Kaguya Sama anu kedah ditonton? Janten kumargi kitu kuring kedah ngalebetkeunana.

Kasimpulan épisode anu pikasieuneun - Naha Kaguya Sama pantes ditonton?

Kuring yakin 90% ieu aya hubunganana sareng manga (kuring henteu acan maca) sareng adaptasi anime ngan ukur ngalaksanakeun padamelan na tapi kuring mendakan fitur papan skor dina tungtung unggal épék anu ngambek pisan sareng éta saraf. unggal-unggal kuring ningali éta dina unggal tungtung episode. Maksad abdi naha aranjeunna leres-leres kedah ngingetkeun urang saha anu ka luhur dina épisode ieu perang saha waé anu tiasa kéngingkeun anu sanés pikeun ngaku cinta aranjeunna ka anu sanés sanaos duanana tetep cinta? Ngan katingalina rada teu aya gunana sareng ngagem kuring tapi kuring ieu ngan ukur nyieun daptar langkung saé sareng éta henteu kedah leres-leres mangaruhan Kaguya Sama henteu pantes ditingali nyalira.

Kacindekan - Naha Cinta Kaguya Sama Naha Perang Kedah Diperhatoskeun?

Dina pamanggih kuring, upami anjeun henteu acan ningali Kaguya Sama sareng anjeun parantos maca sadaya alesan di luhur kuring bakal nyarios pantes ditonton, aspek komedi lumayan pikaresepeun teu nyebatkeun pilihan karakter anu unik sareng lucu anu ngajantenkeun unggal épisode langkung pikaresepeun sareng ngiringan tibatan anu terakhir. Althouh aya sababaraha alesan kunaon Kaguya Sama Cinta Adalah Perang Henteu pantes ditingali alesan Kaguya Sama Cinta Adalah Perang patut diperingkan ngalangkungan aranjeunna.

Upami anjeun parantos maca tulisan ieu sareng ningali sadaya alesan na masih teu tiasa mutuskeun kami bakal mamatahan anjeun pikeun nonton pidéo anyar kami dina séri anu badé sumping kana saluran YouTube kami. Sapertos ayeuna urang ngaharepkeun tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun diri sareng kami nyobian ngalebetkeun salengkepna sakumaha anu urang tingali sakumaha anu urang tingali tulisan anu sanés sapertos ieu anu nawiskeun paragraf anu pikaseurieun nyarios "enya éta pantes ditonton" kalayan henteu kontéks atanapi naon waé anu nyokong alesan na. Kami nyobian nyingkahan éta sareng bagja upami tulisan ieu parantos ngabantosan anjeun.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »