Anime Dina-jero Ruang Kelas Élit Naha Perlu Ditonton? TV séri

Naha Kelas Elite Usum 2 Patut Dilalajoan?

Saatos kami sacara akurat ngaramalkeun yén Classroom of the Elite bakal kéngingkeun usum kadua dina Méi 2021, urang tiasa nyarios yén kami henteu ngan ukur leres, tapi langkung kabuktian akurat ti saprak Anime anu paling dipikacinta sareng populer gaduh Usum ka-3 dikonfirmasi oge! Kalayan saurna, kuring pikir éta penting pisan pikeun ngabahas acara dina usum kadua sareng naon éta, tambihan karakter énggal, sareng anu paling penting, naha Kelas Elite usum 2 patut ditingali? Moal aya spoiler pikeun Usum 2 dina tulisan ieu janten tong hariwang. Janten postingan ieu bakal ngajawab: naha kuring kedah nonton Classroom of the Elite season 2?

Tinjauan Kelas Kelas Elite Usum 2

Janten, saprak usum mimiti Anime dirilis dina 12 Juli 2017, kami parantos nyerat sababaraha tulisan ngeunaan éta, khususna anu disebut: Kelas Elite Dijelaskeun, nu anjeun tiasa ngabayangkeun, mana ngaliwatan sakabeh carita Anime, nu diadaptasi tina Kelas tina séri manga Elite. Kami moal ngaliwat carita Anime, janten upami anjeun hoyong ngartos naon éta, baca tulisan kami: Kelas Elite Dijelaskeun.

Atoh, Classroom of the Elite, leres-leres ngan ukur ngalaksanakeun ti séri anu munggaran, sareng henteu nyobian nyiptakeun set-up anu ageung ku cara naon waé, gancang-gancang ngangkut urang deui kana dunya elit akademi swasta dimana urang mimiti dibawa ka dina usum 1. Ieu alus sabab saprak usum 1 sumping kaluar dina Juli 2017, fans (kaasup kuring sorangan) geus ngantosan naon sigana kawas hiji kalanggengan. Janten nalika urang tungtungna ningali épisode 1 usum 2, éta saé pikeun dibawa deui ka dinya tanpa acara pabalatak nyobian ngalakukeun setups fancy tina karakter atawa voiceovers intro pondok ngajelaskeun naon anu lumangsung, ngan langsung balik kana eta.

Narasi utama

Urang mimitian acara deui dina kapal pesiar méwah dimana urang ninggalkeun Suzune Horikita jeung Kiyotaka Ayanokōji asup, jeung présidén déwan murid mikir sorangan ngeunaan tantangan salajengna nu Kelas D sahingga Ayanookōji kudu nungkulan saprak éta anjeunna anu narik string kelas.

Lajeng motong kana Ayanookōji maca buku bari mikir sorangan ngeunaan paguneman anjeunna sareng guru atanapi pengawas Kelas D, Sae Chabashira. Anjeunna ngingetkeun titik dimana anjeunna nyarios yén anjeunna nampi telepon ti ramana, nyarioskeun yén hiji dinten, Ayanookōji, bakal mingpin sakola sorangan. Teras introna dimimitian, sapertos anu kuring nyarios sateuacanna, ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngamimitian épisode munggaran sareng musim, henteu aya anu ngaganggu ngan langsung balik deui.

Saatos istirahat anu panjang éta écés yén produsén acara henteu kamana waé, sareng tangtosna, ieu dimaénkeun saé pisan dina pendapat kuring. Atoh, saatos ieu, aya adegan pondok dimana karakter-karakterna ngaco di kolam renang, teras saatos éta, aranjeunna langsung dibawa kana tés salajengna.

Ayeuna, tanpa masihan seueur teuing, éta teu aya caket kana tés ahir utama anu urang tingali Ayanookōji dalang dina ahir usum 1, tapi éta tés saeutik nice pikeun ngamimitian hal kaluar kalawan, ogé tempo yén pikeun test ieu, teu kelas-berorientasi, hartina anjeun teu nyandak tes salaku kelas, tapi salaku individu dicampur. nepi ka grup acak.

Pikeun usum ieu, éta leres-leres sami sareng anu munggaran sareng ngémutan yén éta parantos sakitar 5 taun ti saprak usum kahiji kaluar, kuring heran ieu kusabab sigana usum kadua dileupaskeun sababaraha bulan saatosna. Parobihan anu nyata nyaéta sora VA anu rada béda, tapi éta kaharti sareng teu tiasa dihindari.

Karakter utama - Naha Kelas Elite usum 2 patut ditingali?

Marengan karakter utama balik ti Usum 1 kayaning Ryūen, (anu maénkeun bagian badag dina musim ieu) Ayanookōji, Horikita jeung Kushida, urang gaduh sababaraha karakter anyar anu dipidangkeun di handap. Nyaan resep ditambahan lolobana karakter, tapi abdi tiasa disebutkeun yen VAs éta hébat.

Sareng ti Inggris éta disada sapertos aranjeunna ngagunakeun VAs, sareng sababaraha di antarana henteu saé pikeun karakter anu disebat. Sanajan kitu, éta nu salawasna diharepkeun. Kami ngagaduhan seueur keluhan ngeunaan kami channel YouTube ngeunaan ieu jadi kuring sagemblengna bisa ngarti naha jalma teu resep eta. Tapi di dieu aya tokoh utama ti Kelas Elite Usum 2.

Naha kuring kedah nonton Classroom of the Elite Season 2?
© Lerche (Kelas Élit)

Kahiji urang boga karakter utama Kiyotaka Ayanookōji. Sapertos dina Usum 2, protagonis utama acara éta dugi ka antics biasa na musim ieu, tapi kalayan seueur anu kedah diungkabkeun ngeunaan jaman baheula, diri ayeuna sareng tujuanana. Kawas dina usum kahiji, ieu masih teu robah, sarta anjeunna masih hayang meunang "Kelas D kana posisi dimana maranéhna bisa nyokot tempat Kelas A urang".

Naha anjeunna bakal ngalakukeun éta musim ieu? Nya, antosan sareng terang, sabab di dieu anjeun bakal ningali nyalira, sabaraha unit lengkep anjeunna, sagampil manipulatif sareng licik sapertos anjeunna dina usum 2. Anjeunna masih tiasa ngabobodo sadayana pikeun ngagosok anjeunna. kumisan salaku pecundang, kituna underestimating anjeunna. Tapi sabaraha lami anjeunna tiasa ngajaga ieu?

Palaku utama

Salajengna tangtu urang kudu rajin jeung rada kirang tiis Suzune Horikita, saha pamimpin Kelas D di Anime. Saatos acara ahir Usum 1, urang tingali dina usum kadua yén sakabéh Ayanookōji's karya geus attributed ka Horikita. Kuring guessing ieu naon manéhna hayang atoh, jadi manéhna bisa narik perhatian jauh ti dirina jeung nyieun dulur tetep mikir manéhna masih guy rata ieu teu curiga dina slightest.

Di Kelas Elite Usum 2, Horikita dimimitian pikeun neuleuman hal anyar ngeunaan kapamimpinan sarta ngeunaan kumaha carana leres ngagunakeun kaahlian nya jeung leuwih jalma pikeun mastikeun yén Kelas D kaluar di luhur. Ieu sadayana kalayan bantosan anu dipandu ati-ati Ayanookōji sanajan. Manehna asalna kaluar salaku leuwih miara tur kirang kurang ajar na obnoxious musim ieu jeung anjeun sabenerna bisa mimiti ningali karakter dirina robah.

Sub karakter

Aya loba tambahan anyar pikeun sub karakter tina Kelas Elite Usum 2. Sababaraha di antarana nyaéta karakter anu parantos aya dina usum kahiji anu urang tingali tapi ayeuna tiasa ningali gaduh waktos layar sorangan. Kaseueuran karakter asli maénkeun peran anu ageung dina usum kadua sareng ogé sababaraha karakter énggal anu sok janten bagian tina kelasna tapi henteu nampi waktos layar dina usum 1.

Aya budak awéwé anu kelas D, anu boga hal pikeun Ayanookōji, naroskeun nomer teleponna sareng ogé ngenalkeun karakter penting anu sanés, Kei Karuizawa. Anjeunna maénkeun peran anu penting dina usum kadua sareng dianggo ku Ayanookōji loba. Teu kanyahoan ku manéhna.

Alesan kunaon Classroom of the Elite Season 2 patut ditingali

Ayeuna sapertos postingan anu langkung lami anu parantos kami lakukeun sateuacanna, kuring badé ngabahas sababaraha alesan kunaon Classroom of the Elite patut ditingali supados kuring tiasa ngajawab patarosan: Naha kuring kedah nonton Classroom of the Elite season 2? Muga-muga daptar lengkep ieu bakal ngabantosan anjeun mutuskeun nalika anjeun nyobian pikeun diri anjeun upami anjeun hoyong nyobian.

Sambungan carita langsung

Sapertos titik anu kuring nyarioskeun sateuacana dina awal tulisan ieu, Ruang Kelas Elite Usum 2 henteu miceunan waktos langsung balik deui kana carita Anime, gancang ngahijikeun deui karakter urang saatos istirahat panjang acara éta. saatos 2017.

Kami gaduh penampilan pondok tina sababaraha karakter utama teras langsung intro ngagulung. Henteu aya sora-sora anu pikaboseneun sareng teu perlu sapertos urang nuju terakhir kali sareng anjeun moal ngantosan lami sateuacan urang lebet kana tés.

Hurup utama & sub dironjatkeun

Hal anu hébat anu kuring resep pisan ngeunaan Classroom of the Elite Season 2 nyaéta ngawangun kana sababaraha karakter anu urang tingali dina usum 1. Conto ieu nyaéta Horikita. Karakter dirina lalaunan mimiti ngarobah ngaliwatan kursus Anime sakumaha manehna nyadar yén Aisyah teu bisa mawa Kelas D ka meunangna sorangan, nyadar yén Aisyah perlu rally siswa séjén ngarah bisa digawé koléktif jeung meunang dina unggal test.

Ieu kontras sareng kumaha urang ningali anjeunna dina usum 1, dimana anjeunna nyatakeun yén anjeunna henteu kaganggu upami jalma sapertos Sudo henteu nyobian cukup keras sareng diusir. lamun henteu. a kipas badag tina Horikita dina usum kahiji anjeun bakal senang uninga manehna ngarobah kalakuanana dina usum 2, tapi ieu ku kahayang sorangan?

Soundtrack saé dina usum 2

Bener ngan bisa jadi kuring, tapi soundtracks dina usum 2 seemed leuwih hade tinimbang kumaha maranéhanana éta dina usum 2. Éta bener pas jeung wanda séri jeung pituduh kami ngaliwatan unggal pamandangan, kalem tapi expertly nyetel nada lamun urang ningali interaksi. antara karakter jeung mangsa moments penting dina acara. 

Meureun anjeun moal aya bewara eta, tapi Jigana pamandangan dimana Ayanookōji geus mikir sorangan meunang dibawa pisan ku musik. Barina ogé, aranjeunna hébat sareng teu aya anu ngawadul.

Sub-narasi anu pikaresepeun

Upami anjeun naroskeun ka diri anjeun kedah nonton Classroom of the Elite season 2? - teras hiji hal anu kedah dipertimbangkeun nyaéta kanyataan yén séri ieu ngagaduhan sababaraha sub-narasi anu pikaresepeun anu berkembang. Kawas anjeun kantos heran naha Kushida hates Horikita pisan? Nya, anjeun kedah nonton usum 2 sabab éta bakal dijawab.

kumaha upami RyueunPeran 's dina Anime jeung cekelan tyrannical na leuwih Kelas C jeung murid na? Aspék acara anu kirang ditampilkeun ieu, tapi penting, bakal diwangun & dikuatkeun di Kelas Elite Usum 2.

Langkung wawasan ngeunaan karakter Ayanokōji

Hal hébat anu sanés ngeunaan Classroom of the Elite Season 2 nyaéta yén urang langkung seueur wawasan ngeunaan karakter utama Anime, Ayanookōji. Koméntar kuring sateuacana ngeunaan anjeunna sigana katingalina leres sareng akurat. Urang tingali ieu dina adegan dimana anjeunna susunan up papanggih antara karakter disebut Kararuizawa sarta grup katresna nu premanisme nya ku kituna manéhna bisa dibawa ka moment panghandapna nya atawa "rock handap" sakumaha anjeunna nelepon eta.

Ieu ku kituna anjeunna tiasa nampilkeun tawaran ka dirina yén Aisyah kamungkinan moal nolak. Sanajan tungtungna, Ayanookōji Sigana tenang jeung supportive, éta ngan pikeun gain sorangan, teu keur hadé tina karakter sejenna dina séri.

Loba dina garis

Sapertos usum mimiti Classroom of the Elite, seueur anu dipertaruhkeun, sanés ngan ukur kelas, tapi ogé sababaraha karakter sanésna, sapertos Horikita. Dina usum kahiji, manéhna hayang pisan nyenangkeun lanceukna, mastikeun yén manéhna teu ngerakeun sorangan di hareupeun manehna atawa nyieun kulawargana kasampak goréng.

Dina Classroom of Elite Season 2 ieu tegangan jeung sub-naratif ngajadikeun pikeun nempoan seru jeung ngalakonan, kalawan loba di stake pikeun acara jeung mudahan usum hébat 2 episode ahir, kawas urang meunang dina usum kahiji.

Ningali Kushida dina wujud saleresna deui

Hal anu hadé pikeun nambihan ngeunaan Classroom of the Elite Season 2 nyaéta anjeun bakal tiasa ningali deui Kushida dina wujud anu leres, teu dirobih sapertos anu urang lakukeun dina épisode Classroom of the Elite Season 2 sateuacana.

Upami anjeun parantos lami ngantosan karakter Anime uih deui ka sikepna anu rada pikasieuneun sareng langsung ka-titik anu aya dina usum kahiji, maka anjeun bakal resep ngadangu yén sisi ieu anjeunna bakal uih deui. di Kelas Elite usum 2.

Konflik & aliansi antara kelas

Konflik jeung alliances antara unggal kelas mangrupa hal anu bisa urang ngaharepkeun ti Classroom usum Elite 2. Urang tingali gelut antara unggal kelas, siswa ngahurungkeun kelas sorangan, jeung siswa ngajual kaluar pikeun titik.

Aya ogé seueur konspirasi ogé, sareng pamimpin kelas nganggo karakter sanés dina acara sapertos pawns sareng mahasiswa sanés malah ngalih sisi. Aya loba prosés dina acara ieu.

Kelas Elite Usum 3 parantos dikonfirmasi

Usum ka-3 Anime ieu parantos dikonfirmasi sareng sigana urang langkung leres nalika diumumkeun yén usum 2 dileupaskeun tapi ayeuna kalayan usum ka-3 dikonfirmasi sigana para runners pikeun Anime ieu gaduh ide anu sanés.

Anjeun tiasa yakin yén busur naon waé anu anjeun investasikeun salami Kelas Elite Usum 2 bakal katutupan dina usum hareup. Ieu janten alesan anu saé pikeun nonton Classroom of the Elite Season 2.

Naha kuring kedah nonton Classroom of the Elite Season 2? – Ieu sababaraha alesan teu lalajo

Upami anjeun masih naroskeun upami anjeun hoyong nonton Classroom of the Elite season 2, maka anjeun pasti kedah pariksa titik ieu di handap. Ieu sababaraha alesan pikeun henteu nonton Classroom of the Elite Season 2. Sapertos sadaya alesan di luhur, kami nyayogikeun anjeun sababaraha eusi anu lengkep pikeun ngabantosan ngajelaskeun sadayana ka anjeun.

Animasi teu karasa ningkat

Ieu tangtosna sanés hal anu leres-leres moan tapi kuring ngarasa yén animasina henteu saé sapertos anu tiasa. Panginten éta detilna, panginten pilihan warnana, tapi karasana sami dina usum kahiji.

Dina Anime sapertos Attack on Titan, anjeun tiasa ningali sacara visual Animasi sareng saatos épékna langkung saé nalika acarana maju. Janten kuring kedah nonton Classroom of the Elite season 2? Muhun, enya meureun, tapi nyandak katingal di titik séjén, kami geus outlined handap.

Dub Inggris leres-leres sanés anu pangsaéna

Nya, naha Classroom of the Elite season 2 saé? Upami anjeun jalma anu resep kana versi anu disebat tina acara anu disayogikeun ku Netflix sareng Crunchyroll maka Classroom of the Elite anjeun tiasa kuciwa.

Jigana VA pikeun Ayanookōji henteu kunanaon, anjeunna malah tiasa langkung saé tibatan anu asli. Nanging, karakter samping sapertos Kushida gaduh VA anu paling ngaganggu sareng pikaboseneun. Ieu mangrupikeun daérah anu sub-versi acara tiasa dimeunangkeun, upami anjeun sanés panyatur Jepang.

Anjeun bisa jadi meunang rasa yén éta underwhelming

Hiji hal anu tiasa kajantenan sareng Classroom of the Elite season 2 nyaéta yén éta kadang-kadang karasaeun rada pikasieuneun, sareng kuring terang yén usum kahiji sanés Anime anu pangsaéna tapi kuring ngarasa yén usum kadua henteu sapinuhna béda dina cara eta ditémbongkeun ka usum kahiji.

Ryuuen sering teuing muncul sareng ngaganggu dina Anime

Salila Anime ieu kami diwanohkeun kana karakter anu katelah Ryueun, anjeunna pamingpin Kelas C sarta mingpin kelas kawas anjeunna sababaraha kasus kacangan, ngagunakeun kekerasan jeung taktik sieun mun boga kontrol pangluhurna leuwih kelas na. Dina Kelas usum Elite 2 anjeunna muncul sababaraha kali, sareng rutin ngalanggar aturan sareng ngaleungitkeunana.

Sadayana usum kadua Anime ieu patut ditingali sareng upami anjeun heran naha Kelas Elite usum 2 patut ditingali? - teras kami ngarepkeun pos ieu tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun. Upami anjeun masih heran Naha Classroom Of The Elite Season 2 Alus? – teras pastikeun Anjeun pariksa kaluar sababaraha video ti Kelas nu Elite playlist on urang YouTube Channel.

Upami anjeun resep kana tulisan ieu dina Classroom of the Elite, teras punten resep postingan éta, ngadaptarkeun kiriman email kami, tinggalkeun koméntar, sareng pariksa eusi kami anu sanés di handap anu aya hubunganana sareng Classroom of Elite Season 2:

Classroom Of The Elite Season Two Release Date and characters
Classroom Of The Elite Season Two tanggal jeung karakter

Classroom of Elite Season 2 Tanggal Rilis sareng Karakter Anyar Diungkabkeun

Classroom of the Elite mangrupikeun salah sahiji Anime anu pang populerna di taun-taun ayeuna. Carita ieu nuturkeun sakelompok murid anu asup Kelas 1D di sakola elit di Tokyo. Maranéhanana kudu tarung jalan ka luhur, sarta jadi jalma paling maju jeung well-dipupuk di masarakat. Tantangan anu aranjeunna hadapi di kelas […]

Kelas Elite Seaosn 2
Kelas elit ayeuna dikonfirmasi.

Ruang Kelas Elite Usum 2 Di dieu - Siga Anu Urang Cenah

Kami nyarios Classroom Of The Elite Season 2 dikonfirmasi bakal kajantenan sareng éta. Éta mangrupikeun Anime anu kasohor pisan anu kaluar dina taun 2017. Anime dipuseurkeun di sabudeureun sakola pikeun murid maju Jepang. Siswa dibagi kana kelompok dumasar kelasna sareng kedah bersaing dina kaulinan pikeun kéngingkeun poin supados […]

Classroom Of The Elite Dijelaskeun
Classroom Of The Elite Dijelaskeun

Classroom Of The Elite Dijelaskeun

Classroom Of The Elite Anime nyaéta Anime populér nu asalna kaluar dina 12th Juli 2017. Anime ieu dumasar kana manga nu ngaranna sarua nu kaluar saméméhna dina 2016, dina Media Factory urang Bulanan Comic Alive. Anime éta ditampi kalayan saé sareng aranjeunna parantos ngobrol ngeunaan Kelas The […]

Pastikeun anjeun ngadaptarkeun daptar email kami supados anjeun tiasa tetep diropéa sareng halaman wéb kami sareng kontén anu kami hasilkeun di dieu. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé. Ngadaptar di handap:

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »