Anime Dina-jero pamadegan pribadi

Darling Dress-Up Abdi Bosen

Pendapat anu teu populer: Darling Dress-Up abdi pikaboseneun. Kahiji, mangga dengekeun kuring kaluar. Jigana upami anjeun teu acan ningali Anime ieu, anjeun sahenteuna bakal hoyong nyandak waktos pikeun ningali naon anu kuring kéngingkeun sareng ningali ti mana kuring asalna. Anime ieu pohara populér di momen, keur kalibet jeung Cosplay sarta ngabogaan loba aksi kipas-layanan, éta gampang pikeun nempo naha jadi loba fans ditarik ka Marin Kitagawa geulis. Sanajan kitu, dina pamanggih kuring, My Dress-Up Darling téh boring. Dina artikel ieu, kuring bakal ngajelaskeun naha jeung outline naha carita, bari aslina tur harepanana, teu nangtung sorangan.

Dipikanyaah yen ieu artikel ngandung spoiler pikeun sababaraha episode Anime ieu!

Tinjauan ringkes ngeunaan anime henteu diperyogikeun, sabab kuring yakin jalma anu parantos ningali éta moal hoyong uih deui. Pikeun pemirsa anu teu acan maca tapi masih wondering, Abdi skip artikel ieu kusabab aya sababaraha spoilers episode payun. Anu mimiti, hayu urang mimitian ku karakter.

Marin geulis pisan, anjeunna pikaresepeun, sakapeung lucu sareng gaduh petualangan anu lumayan ogé. Kanyaahna pikeun Cosplay mangrupikeun anu kedah disimpati ku para peminat acara sareng ieu masihan anjeunna gairah anu tiasa diinvestasi. Sanajan Cosplay mangrupikeun jinis ceruk, seueur, upami henteu sadayana peminat Anime terang naon éta.

Gojo di sisi anu sanésna henteu langkung saé. Kacintana pikeun nyiptakeun sareng ngalukis boneka henteu saé pisan sareng ngasingkeun anjeunna tina panongton. Anjeunna kusam, pikaboseneun, polos sareng teu gaduh seueur kapribadian, teu sapertos Marin.

Tokoh utama dina My Dress-Up Darling leres-leres henteu pikaresepeun

Naha éta, yén dina jadi loba Anime, tokoh utama, ieu pecundang-aneh, anu teu boga babaturan atawa meureun 3 anu ngan sarua jeung manehna lamun teu parah? Euweuh nu matak pikabungaheun gojo lian ti kanyataan anjeunna téh alus dina nyieun baju keur Marin. Kuring ngarasa kawas ieu kajadian pisan di Anime jeung kuring ngarasa teu perlu.

Hayu atuh elaborate on ieu. Kiyotaka ti Classroom of the Elite mangrupikeun conto karakter anu hébat, sareng anu bakal muncul pas pikeun usum 2 tina Anime éta. Anjeunna saé sabab henteu ngan ukur bakat sareng pinter, anjeunna gaduh latar anu luar biasa, anu diilustrasi sababaraha kali pikeun panongton dina bentuk kilas balik.

Ieu bieu kajadian kalawan Gojo jeung adegan na dimana anjeunna ngan hiji budak anu jadi boring sarta non asli. Éta henteu masihan kredibilitas ka cintana pikeun ngalukis boneka di hareup, éta pathetic. Asa palsu.

Di sisi anu sanés, Kiyotaka sacara rahasia mangrupikeun elitist sosiopat, manipulatif, licik., anu bakal eureun di nanaon pikeun meunangkeun ka luhur jeung meunangkeun naon manéhna hayang balik ti masarakat. Anjeunna ngagunakeun jalma-jalma sareng ngamanipulasi aranjeunna pikeun ngamajukeun tujuanana sorangan sareng kalakuan anu saé sareng bageur dina cara anu kusam pikeun katingali teu bahaya.

Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun ka urang karakter anu bengkok dina cara anu pikaresepeun sareng poék.

Samentara éta Gojo, karasaeun kawas campuran unggal salah sahiji MC boring nu teu mere ilham di slightest, sanajan kitu salawasna nyetak perhatian awéwé paling pikaresepeun tur masih aksi dina cara paling unattractive for everyone.

Marin screams tingkat nu Zero Dua ilahar digambarkeun salaku. Anjeunna hiji-hijina hal anu ngajaga kuring ngawaskeun. Kuring kudu ngaku éta. Anjeunna mangrupikeun karakter anu saé.

Janten urang gaduh karakter utama sareng karakter samping anu henteu pikaresepeun ogé. Aranjeunna tiasa dipohokeun, tulisanna kirang sareng terus terang henteu masihan inspirasi ka kuring. Aranjeunna ngadamel hubungan silaturahim / masa depan antara gojo & Marin rada teu dipercaya sabab sakuduna dituju janten populér, pikaresepeun tur normal, teu kawas gojo.

Minat instan teu realistis Kitagawa di Gojo

Naha bakal Marin kabetot dina gojo? Jeung naha manéhna bakal investasi jadi loba minat manéhna dina encounters kahiji maranéhanana dibagikeun? Iwal anjeunna super ramah tur gaul, atawa ngan bener nice.

Barina ogé, kuring henteu mésér éta, sareng anu langkung penting, awéwé sapertos kitu Marin, Saha modél hayu urang apal, bakal kaayaan budak sejen, aranjeunna moal ngan kabeh ninggalkeun dirina nyalira nu naon anu lumangsung dina Anime, ninggalkeun eta kabuka pikeun gojo, budak manehna sigana némbongkeun sababaraha sayang keur di Anime.

Marin Kitagawa ti My Dress-Up Darling
Marin Kitagawa ti My Dress-Up Darling

Lamun dipedar engké, naha Marin ngarasa jadi ditarik ka Gojo lajeng abdi tiasa overrule titik kuring saméméhna. Nanging, kuring ragu ieu bakal kajantenan. Teu acan aya kilas balik atanapi conto dimana aranjeunna nunjukkeun masa lalu Gojo atanapi Marin.

Hal ieu méré karakter urang euweuh zat sarta relatability. Urang teu bisa bener ningali naha karakter urang meta cara maranehna ngalakukeun. Panginten aya sababaraha adegan dimana urang ningali Gojo nalika budak leutik dibuli kusabab resep boneka tapi éta waé.

Carita dina kalolobaan épisode teu jalan & kunaon My Dress-Up Darling Is Boring

Masalah utama anu kuring gaduh sareng caritana cukup saderhana. Aya sakedik pisan, upami henteu aya masalah Pakéan-Up abdi Darling jeung salaku hasilna, ieu ngajadikeun eta pisan boring. Janten, naon anu kuring hartosna ieu? Nya, hayu urang ngaliwat naon anu leres-leres kajantenan dina bagian mimiti usum teras sapanjang.

Éta nyetél sapertos: gojo nyaéta pecundang tapi anjeunna berbakat dina ngalukis boneka. Marin nilik anjeunna di kelas sarta gancang ngenalkeun dirina jeung maranehna jadi babaturan, tuluy maranehna sadar maranehna resep cosplay, tuluy maranehna mutuskeun nyieun jas a.

Teras saatos éta, aranjeunna mésér bahan pikeun ngadamel jas, nyandak poto, teras ngalakukeun deui pikeun pakéan anu sanés. Unggal masalah direngsekeun langsung saatos diidentifikasi dina episode anu sami.

Aya henteu carita overarching, ngajalankeun sapanjang na stemming ti adegan saméméhna dina episode mimiti lajeng repeating leuwih engké sabab unggal hal maranéhna kudu ngalakukeun meunang dipigawé hiji atawa dua adegan sanggeus aranjeunna mutuskeun maranéhna kudu ngalakukeun eta.

Kuring terang yén kuring sinis, tapi ieu ngajantenkeun pandangan anu kusam sareng pikaboseneun Pakéan-Up abdi Darling.

Salian ti pamandangan ecchi Marin, aya sababaraha adegan anu pikaresepeun

Aya seueur adegan ecchi dina Anime, kalolobaanana ngalibatkeun Marin. Adegan ieu saé pikeun fans tapi henteu kantos ka mana waé. Ieu kumaha éta pikeun kalolobaan usum munggaran. Seuseueurna adegan ieu sanés ngahibur.

Henteu seueur pisan anu ditampilkeun Kang Marin kolot jeung kulawargana. Gojo urang Embah mangrupikeun hiji-hijina jalma anu urang tingali Gojo urang. Kitu ogé ieu, teu aya pisan kimia antara salah sahiji karakter, taya sahijina nangtung kaluar pikeun kuring.

Lurch konstan ieu ti hiji tugas ka hareup ngajadikeun kuring ngarasa kawas budak leutik, sarta ngajadikeun My Dress-Up Darling pikaboseneun, sahingga ngajadikeun kuring mikir ngeunaan kumaha sakabéh karakter ngajawab hiji tugas lajeng ngan nuluykeun ka hiji salajengna. tanpa hariwang atanapi masalah aranjeunna kedah diatasi.

Nalika Gojo peryogi artos kanggo mésér bahan, Marin gancang nyadiakeun, lamun maranéhna butuh kaméra pikeun moto gambar maranéhna, aranjeunna merenah papanggih cosplayer sejen anu mere aranjeunna milik.

Unggal pamandangan disimpulkeun saatos dimimitian sareng masalahna henteu kantos langkung ti sababaraha menit sateuacan direngsekeun. Henteu aya hal anu kantos-hadir atanapi jalma anu kedah diatasi, sadayana lancar pikeun aranjeunna.

Langkung seueur Drama diperyogikeun

Dina acara sapertos kieu, penting pikeun nunjukkeun seueur adegan jinis drama, kedah aya sababaraha konflik antara karakter. Meureun minat cinta sejen pikeun Marin, atawa rusiah nu kudu dijaga ku gojo.

Gantina naon anu urang kéngingkeun mangrupikeun carita anu gampang pisan pikeun karakter urang. Masing-masing pamandangan karasa pisan henteu aya gunana sareng terus terang, kuring mendakan Anime ieu sesah pisan pikeun ngaliwat. Sora Marin anu luhur sareng jeritan ogé mangrupikeun hal anu kedah diperhatoskeun.

Sakumaha anu kuring nyarios sateuacanna, henteu aya konflik dina séri éta. Taya drama, euweuh balesan, euweuh tegangan. Ngan ukur gampang pikeun karakter urang nalika aranjeunna ngaluncur tina unggal pamandangan ka hareup dina harmoni lengkep deui, tanpa aya masalah.

Nepi ka usum kadua, harepan kuring pikeun Anime ieu minimal

Dugi ka urang nampi tindakan deui tina dua karakter utama urang, sesah ningali ka mana Anime ieu nuju. Kalayan seueur eusi pikeun Manga anu parantos ditulis, usum kadua sigana atra.

Anime ieu dipeunteun pisan dina Crunchyroll, sareng kamungkinan yén Anime bakal kéngingkeun usum sanés, urang bakal ningali naha Anime ieu kamana waé. Pikeun ayeuna mah, urang kudu antosan tur tingal dimana hubungan antara Marin na Gojo ends up.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »