nyokot top

Acara Dubbed Spanyol Pangalusna Dina Netflix Pikeun Lalajo

Netflix mangrupikeun platform streaming anu ageung kalayan langkung ti 210 juta palanggan aktip. Perpustakaan konténna terus-terusan ngembang sareng kalayan terus-terusan Dubbed nunjukkeun ieu nyababkeun seueur pangguna anyar ti sakumna dunya ka raksasa streaming. Seueur pangguna ieu ningali acara Spanyol karesepna dina Netflix, kalayan acara populér ayeuna parantos disebat pikeun hiburan. Dina daptar ieu, urang nuju ngalangkungan Top 10 Acara Dubbed Spanyol Pangsaéna anu anjeun tiasa tonton dina Netflix, ogé sababaraha acara TV & pilem Spanyol hébat anu sayogi dina platform.

10. Sí, Mi Amor (Pilem, 1h, 47m)

Sí, Mi Amor - Pilem Spanyol Netflix

Pilem Spanyol Nuhun, Mi Amor kaluar dina 2020. Acara nampilkeun aktris Mayra Couto sarta aktor Samuel Sunderland, dina carita cinta ngeunaan hiji lalaki anu vows ngabuktikeun kasatiaan na nalika kabogoh na dumadakan megatkeun up kalawan anjeunna sanggeus manehna tersangka anjeunna geus selingkuh dina dirina. Ieu tiasa janten salah sahiji sisipan anu kirang émut dina daptar ieu sareng éta sababna di luhur. Pilem éta ngagaduhan skor anu luhur whatsonnetflix.com tapi henteu ngalakukeun éta ogé IMDB or Pangirut Pilem. Nanging, upami anjeun badé masihan pilem ieu, teras tonton di dieu: https://www.netflix.com/search?q=spanish&suggestionId=7723_genre&jbv=81266234

9. Money Heist (5 Usum, 13 Episode masing-masing)

Money Heist - acara TV Spanyol dina Netflix

duit Heist nyaéta carita ngeunaan saurang lalaki misterius anu katelah "Profésor" anu ngarekrut sakelompok dalapan jalma, anu milih ngaran kota salaku landian, pikeun ngalaksanakeun rencana ambisius anu ngalibatkeun asup ka Royal Mint of Spain, sareng kabur kalayan € 984 juta. Acara ieu sadia pikeun lalajo dina basa Spanyol sarta sakabeh host tina basa séjén. duit Heist nyaéta salah sahiji acara Spanyol anu pang populerna di Netflix sareng pencét nomer 1 pikeun sababaraha dinten berturut-turut. Upami anjeun resep kana Heist Movies anjeun kedah parios acara ieu. Tonton di dieu: https://www.netflix.com/search?q=money%20h&jbv=80192098

8. Peaky Blinders (5 Usum, 6 Episode masing-masing)

Blinders Puncak - Acara TV Spanyol pikeun ditingali dina Netflix

Acara gaya Gangster Inggris anu kasohor pisan anu mimiti kaluar 2013 is Blinders Peaky. Acara éta gancang ngangkat popularitas sacara internasional sareng resep pisan di Rusia sareng tangtosna Spanyol. Peaky Blinders nuturkeun carita geng Birmingham anu katelah Peaky Blinders, anu ngamimitian ngajalankeun balapan, ngalereskeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun artos. Geng anu kasohor katelah Peaky Blinders kusabab kanyataan yén aranjeunna tetep agul dina puncak topina, ngagunakeun éta pikeun nyéépkeun panon lawan nalika aranjeunna nuju tempur. Ngaran eerie nyangkut, sarta sakumaha misalna, aranjeunna katelah Peaky Blinders. Moal lami deui Geng pindah kana leungeun urusan komo dens ubar. Upami anjeun resep kana acara sapertos kieu, versi Spanyol Dubbed Peaky Blinders kanggo anjeun. Tonton di dieu: https://www.netflix.com/title/80002479

7. The Witcher (2 Musim, 8 Episode masing-masing)

The Witcher - acara TV Spanyol dina Netflix

A pisan populér Netflix acara anu dumasar kana Kahayang Panungtungan sareng Pedang Takdir nyaeta Witcher. Carita acara ieu kieu: "The Witcher nuturkeun carita Geralt of Rivia, pemburu monster solitér, anu berjuang pikeun milarian tempatna di dunya dimana jalma sering ngabuktikeun langkung jahat tibatan monster sareng sato galak. … Geralt of Rivia nyaéta tukang sihir, hiji mutant kalawan kakuatan husus anu maéhan monster keur duit."

Acara ieu nampi rating anu saé pisan sareng disetél pikeun usum anu sanés. Naon deui, nyaéta yén Witcher sayogi pikeun ngalirkeun data, sareng Netflix nawiskeun acara dina basa Spanyol, ku kituna anjeun tiasa nikmati sintreuk ngahibur ieu dina kanyamanan basa anjeun sorangan. Salaku tambahan, sapertos seueur acara Dubbed anjeun ogé tiasa nonton kalayan subtitle. Janten upami anjeun nuju diajar basa Spanyol cara anu saé nyaéta nonton séri Spanyol Dubbed Witcher dina Netflix bari ogé maca terjemahan basa Inggris. Tonton di dieu: https://www.netflix.com/search?q=the%20witc&jbv=80189685

6. Narcos Mexio (3 Usum, 10 Episode masing-masing)

Narcos Méksiko - Acara Dubbed Spanyol dina Netflix
Narcos Mexico - Acara Dubbed Spanyol dina Netflix

Narcos Méksiko nyaéta kadua Narcos acara dipuseurkeun di sabudeureun éta Cartels galak di Sinoloa jeung Tijuana. Carita nuturkeun tokoh utama urang Walt Breslin, anu mangrupa tokoh fiksi. Walt mangrupa bagian tina a Dea tim dikirim ka Mexico pikeun merangan hina Felix Gallardo, sirah tina Kartel Guadalajara. Narcos pasti mangrupakeun acara Dubbed Spanyol hébat nonton dina Netflix, kalawan ampir 40% tina dialog éta dina basa Spanyol asli bae. Di luhureun ieu, Anjeun bisa pindah ka dub Spanyol dina séri, sarta ngarasakeun sakabeh runtuyan dina basa asli Anjeun. Kalawan sababaraha iwal, acara ieu dumasar kana a carita nyata. Upami anjeun resep acara anu dipak sareng tegang sapertos acara TV Spanyol ieu Netflix nyaeta ngan pikeun anjeun! Tonton di dieu: https://www.netflix.com/title/80997085

5. Fugitiva (1 Usum, 10 Episode)

Fugitiva - Acara Dubbed Spanyol dina Netflix
Fugitiva - Acara Dubbed Spanyol dina Netflix

Drama Spanyol anu katelah Fugitiva nyaritakeun ngeunaan hiji awéwé, anu nyoba ngajaga budakna tina "musuh salakina. Manehna ngalakukeun ieu ku nyieun rencana wani nu ampir gélo. Tapi bakal tiasa dianggo? Acara TV Spanyol, anu aya dina Netflix nampi ulasan anu luhur sareng populer pisan. Sinopsis tina acara ieu kieu:

"Awéwé ngatur rencana kabur anu disamaran salaku penculikan pikeun ngajagaan budakna tina musuh salakina. Hiji awéwé ngatur rencana kabur anu disamar salaku penculikan pikeun ngajagaan budakna tina musuh salakina."

Upami anjeun hoyong nyobian séri ieu, perhatikeun yén épisodena rata-rata sahandapeun sajam. Anjeun tiasa nonton di dieu: https://www.netflix.com/search?q=spanish%20&suggestionId=1193084_genre&jbv=80235857

4. Bitter Daises (2 Seasons, 6 Episdoes unggal)

Pait Daises - acara TV Spanyol dina Netflix

Upami komédi, aksi, roman, sareng fantasi sanés hal anjeun maka Bitter Daises tiasa waé aya di gang anjeun. Upami anjeun resep kana Drama Kajahatan éta. Pait Daises lumangsung di Spanyol sarta nuturkeun carita hiji perwira Guard Sipil, anu, bari nalungtik leungit gadis rumaja di kota Galician kedap-knit, uncovers Rahasia numbu ka leungitna dirina sorangan. Sanajan séri ieu mangrupa burner slow, Anjeun bisa manggihan diri pisan intrigued ku twists jeung gaya dramatis Drama ieu featuring tokoh utama (aktris). María Mera). Tonton di dieu: https://www.netflix.com/search?q=spanish%20&suggestionId=1193084_genre&jbv=80992232

3. The Cooks of Castamar (1 Usum, 12 Episode)

The Cook of Castamar - acara Spanyol dina Netflix
The Cook of Castamar - acara Spanyol dina Netflix

Upami anjeun milari acara jinis potongan anu langkung seueur teras tingali The Cook of Castamar, Drama Spanyol anu disetél dina Abad ka-18. Acara ieu ngagaduhan rasa Romantis sareng kadang Pulitik. Acara ieu nuturkeun carita juru masak anu berbakat anu narik perhatian Adipati Janda nalika anjeunna uih deui ka Masarakat Aristokrat. Sinopsis acara nyaéta kieu: "Disetél dina awal abad ka-18 Madrid, plot kieu carita cinta antara masak agoraphobic sarta bangsawan randa. Disetél dina awal abad ka-18 Madrid, plotna nuturkeun carita cinta antara tukang masak agoraphobic sareng bangsawan randa.

Upami anjeun hoyong masihan Drama sajarah ieu dumasar kana buku ku panulis Fernando J, Múñez, teras tonton di dieu: https://www.netflix.com/search?q=the%20cook&jbv=81354529

2. The Barrier (1 Usum, 13 Episode)

Panghalang nyaéta sintreuk tipe Spy-Fi anu disetél dina taun 2045. Ieu nuturkeun carita sakelompok jalma anu dipisahkeun tina anu kuat sareng anu sanés. Kalayan seueur karakter anu janten pusat panggung. Teu aya sigana tokoh utama sareng masing-masing sub-karakter nyarioskeun carita masing-masing, anu ngalengkepan narasi umum The Barrier.

Sinopsisna kieu: "Dina 2045, Spanyol kawas sesa dunya barat geus disetir kana rezim diktator ku kurangna sumberdaya alam. Kahirupan di padesaan mustahil, jeung di dayeuh pager ngabagi bangsa jadi kuat, jeung sésana."Upami anjeun badé masihan Barrier, mangga milarian di dieu: https://www.netflix.com/search?q=spanish%20&suggestionId=1193084_genre&jbv=81073507

1. Korban Nomer 8 (1 Usum, 8 Episdoes)

Korban Nomer 8 - séri TV Spanyol pikeun lalajo dina Netflix

Sapertos kuring, Korban Nomer 8 mungkin geus bray panon anjeun ti trailer nyalira, nu ieu dipak kalawan aksi sarta tegangan. Carita ogé matak ngahudangkeun anjeun ogé, dipuseurkeun kana serangan teroris anu ngalibatkeun van sareng saurang lalaki anu namina Omar Jamal. Acara sabenerna sabagean dumasar kana serangan teroris di Barcelona salila 2017. Sinopsis acara téh kieu:

"Longgar diideuan dina Agustus 2017 serangan Barcelona, ​​plot revolves sabudeureun bom jihadi di Kota Tua Jakarta Bilbao kalayan tujuh korban jiwa sareng sababaraha langkung tatu, sareng panyelidikan pulisi nyobian nyekel anu tanggung jawab pembunuhan éta.

carita gancang-paced, adegan tarung aksi-dipakétkeun, sarta twists suspenseful sarta robah warna ka warna paling dipikaresep bakal tetep anjeun glued ka layar. Upami anjeun daék nonton séri TV Spanyol ieu sareng 1 Usum sareng 8 épisode maka anjeun tiasa ngalakukeun ieu di dieu: https://www.netflix.com/search?q=spanish%20&suggestionId=1193084_genre&jbv=81078331

Ninggalkeun comment hiji

Translate »