Anime Dina-jero Kuzu No Honkai

Pasangan Anime Idéal di Kuzu No Honkai

Aya loba pasangan idéal di anime, sareng sababaraha di antarana leres-leres langkung menonjol tibatan kalolobaanana. Hiji conto bener alus ngeunaan hiji pasangan idéal dina Anime bisa jadi Hanabi jeung mugi ti Kuzu No Honkai. The Dramatis Anime roman anu kaluar salaku Scums Wish TV Series di 2017 ngagaduhan réaksi pamisah ti pemirsa Anime.

Anjeun tiasa ngadangukeun pos ieu via Anchor handap:

Teruskeun maca The Ideal Anime Couple in Scums Wish di handap. Urang bahas mugi jeung Hanabi urang hubungan, karakter maranéhanana, alesan maranéhna teu mungkas nepi babarengan dina tungtungna jeung leuwih.

Perkiraan waktos maca: 7 menit

Seueur kritikus henteu resep kana Anime anu nyatakeun yén endingna henteu ngan ukur teu ngayakinkeun tapi henteu nyugemakeun. Di sisi séjén, loba fans tina Kuzu No Honkai Manga jeung anime ceuk éta ending pohara alus sabab emphasized sedih jeung kanyataan atah cinta unrequited. Dina artikel ieu kami gé balik leuwih hubungan antara mugi jeung Hanabi, Jeung naha loba pencinta tina Anime nempo aranjeunna salaku Pasangan Anime Ideal.

Tinjauan - Pasangan Anime Idéal di Kuzu No Honkai

Sanaos dina anime aranjeunna henteu mungkas babarengan sareng sedih mutuskeun pikeun ngeureunkeun hubungan romantis anu aranjeunna ngamimitian, aranjeunna tetep salah sahiji pasangan anu paling dipikacinta ku para peminat. anime, sakumaha dulur sangka maranéhanana bener dijieun pikeun silih. Nyatana, sanés ngan ukur dina kahirupan nyata dimana jalma-jalma nganggap aranjeunna pasangan anu saé. Di dina salah sahiji episode engké, sababaraha babaturan Hanabi urang ngomong yén Hanabi jeung mugi éta pasangan sampurna. Ieu kusabab jalma-jalma di sakola parantos ningali aranjeunna di sakola, ningali aranjeunna babarengan, nyium, nyepeng leungeun sareng sagala rupa anu sanés.

Awal Kuzu No Honkai

Dina awal mimiti anime di mana mugi jeung Hanabi papanggih urang tingali yen aranjeunna sigana dina hubungan seksual. Ieu kusabab nalika Hanabi keur nempo Mr Kanai, mugi notices jeung gancang nyokot manéhna jauh. Ieu polah basajan éta mugi éta sakabéh bagian tina pakta nu maranéhna ngabentuk dina episode munggaran.

Kanyataanna, Hanabi sabenerna nujul kana eta di ahir episode salaku abdi / urang "Scums Kahayang" – nu écés mana ngaran teh anime asalna ti. Carita sabenerna ngeunaan Kuzu No Honkai Sadayana dipuseurkeun kana pakta anu aranjeunna damel, janten masuk akal naha ieu nami na anime.

Iraha Hanabi ningali jalanna mugi tingali di Akang manehna gancang nyadar yén anjeunna, kawas loba budak sejen di sakola maranéhanana nyaéta salah sahiji fans budak na. Manehna sympathizes jeung manehna sabab manehna oge bogoh ka Mr Kanai. Beda antara dua nyaeta minimal.

Duanana teu tiasa gaduh anu aranjeunna dipikacinta, aranjeunna duanana umurna sami sareng tungtungna aranjeunna duanana mahasiswa anu nuju ékspérimén sareng seksualitasna. Anjeunna ogé ngalakukeun ieu sareng karakter sanés anu namina Sanae Ebato anu anjeun tiasa tingali di handap.

Saatos pak ieu dimimitian, aranjeunna ngamimitian runtuyan digambar kaluar papanggih-up dimana maranéhna kalibet dina aktivitas seksual. Éta ogé tempat aranjeunna ngobrol ngeunaan saha anu aranjeunna dipikacinta. Aranjeunna simpati sareng silih salami periode ieu. Hal séjén ngeunaan hubungan maranéhanana nyaéta yén maranéhna janji moal pernah bener-bener nganyenyerikeun hate nu sejen, sarta tangtosna, ninggalkeun nu séjén nyalira lamun maranéhna bisa jadi kalawan hiji aranjeunna. leres-leres cinta.

Sifat teu ortodoks hubungan Hanabi jeung Mugi

Janten sadayana ieu leres-leres damel Hanabi jeung mugi pasangan Anime idéal? Atanapi aranjeunna sami sareng pasangan Anime normal anu sanés. Jigana bédana éta hubungan maranéhanana diadegkeun dina bohong.

Ieu palsu. Sanajan kitu, lalaunan kana waktu, aranjeunna jadi leuwih napel silih, sarta Jigana Hanabi nyadar yén manéhna diaku munggaran. Dina anime éta carita sedih.

mugi jeung Hanabi satuju ngaku ka hiji aranjeunna cinta lajeng papanggih deui di taman sore di sabudeureun 6:XNUMX (bisa jadi béda waktu). Nalika waktuna datang, Hanabi tangtu meunang ditolak ku Kanai tapi mugi bakal sedot deui kana tarikan manipulatif Akane. mugi geus sex jeung Akang jeung manéhna sababaraha kumaha ngajadikeun manéhna yakin manéhna bener diaku manéhna.

Hanjakalna pikeun mugi, manehna teu asli jeung manehna balik deui ka cara heubeul na. pertanyaan anu: Tuh Hanabi datang ka kacindekan ieu sarua jeung kuring? Naha manéhna ngan nganggap éta mugi kungsi dipigawé ieu kalawan Akang? Atawa ieu manehna mikir hal sejenna?

Upami anjeun milarian kajelasan ngeunaan tungtung Kuzu No Honkai jeung Kang Hana jeung Mugi urang hubungan lajeng mangga baca artikel urang dina tanggal release tina Scums Kahoyong Usum 2.

Anjeun ogé tiasa mendakan pidéo YouTube anu detil ngeunaan Manga Spin off. Punten tingali upami anjeun resep kana Usum 2 poténsial, sareng tangtosna, langkung seueur ngeunaan Hanabi, Akang, Kanai jeung mugi.

Peran Akane sareng Kanai dina Kuzu No Honkai

Akang tangtu muterkeun hiji bagian badag dina anime sarta dina hubungan maranéhanana. Bapak Kanai ogé muterkeun hiji bagian dina anime, Tapi euweuh dimana deukeut saloba Akang teu. Urang malah teu meunang loba dialog ti anjeunna. Akang di sisi anu sanésna ngagaduhan bagian anu langkung ageung sabab anjeunna ngagunakeun pangaruhna pikeun ngamanipulasi mugi sarta ogé sababaraha lalaki séjén dina séri.

Akane Kuzu No Honkai
Akane Kuzu No Honkai

Kuring mindeng mikir yén tanpa Akang, Hanabi jeung mugi tangtu bakal réngsé babarengan. Pikeun alesan atra, ieu mungkin, sarta ieu hartina kalawan Kanai, meureun maranéhna bakal kakarék patepung jeung Isro kaluar saling. Ku kituna, upami mugi sareng Hanabi dianggap pasangan anu idéal nalika aranjeunna leres-leres palsu, sanés hartosna aranjeunna leres-leres ditujukeun pikeun silih upami henteu?

Lamun Bapak Kanai jeung Akang teu boga pangaruh pisan, atawa sahanteuna 90% kirang pangaruh ti aranjeunna dina Anime Jigana dampak ieu bakal boga duanana mugi jeung Hanabi bakal pisan metot. Naha aranjeunna bakal tetep ngumpul sareng janten pasangan kakuatan anu dianggap dina Anime? Atawa bakal aranjeunna ngan teu malire silih tur nuluykeun saolah-olah maranéhna teu museurkeun séjén?

Ieu konsép pisan metot kasampak kana. Ieu leres pisan dina watesan alesan naha aranjeunna babarengan. Inget, aranjeunna henteu babarengan sabab silih pikanyaah sareng katarik. Éta sabab aranjeunna hoyong pura-pura anu sanés mangrupikeun anu aranjeunna leres-leres hoyong sareng. Ku kituna, salaku imbalan pikeun jaminan batur, maranéhanana baris mantuan, silih kanyamanan, sarta pastikeun batur teu mikir ngeunaan hiji maranéhanana mikanyaah.

Naha aranjeunna bakal ngadamel Pasangan Anime Idéal di hareup?

Ieu hubungan pisan warped. Nanging, ku sabab jujur ​​​​saling anu sanés sareng duanana hoyong anu sami, aranjeunna gaduh seueur persamaan. Hijina bédana bakal lamun mugi or Hanabi éta lawan jenis. Alesan éta mugi jeung Hanabi digawé jadi ogé babarengan nyaeta aranjeunna duanana terang silih rusiah. Ieu bener naon pakta nu diadegkeun kana.

If Akang tadi ngan datar kaluar ditolak mugi sarta ngawartoskeun anjeunna ninggalkeun dirina nyalira, lajeng mugi bakal balik deui ka taman dina waktu nu geus ditangtukeun. Aranjeunna bakal duanana ngagaduhan deui babarengan, sarta paling dipikaresep neruskeun hubungan aranjeunna geus dimimitian. Nanging, ayeuna bakal nyata, ayeuna aranjeunna leres-leres tiasa silih cinta leres.

Éta katingalina tina ningali deui Kuzu No Honkai yén ieu kasus. Hanabi jeung mugi bakal jadi Pasangan Anime Idéal sarta aranjeunna paling dipikaresep bakal neruskeun hubungan maranéhanana, sarta tumuwuh nepi babarengan ngaliwatan kuliah. Ieu mangrupikeun tungtung anu dipikahoyong ku seueur jalma, tapi seueur fans anu masih resep ending.

Dugi ka Mugi sareng Hanabi deui

Urang sadayana cinta mugi jeung Hanabi, sarta loba jalma hayang ningali aranjeunna babarengan deui. Mudah-mudahan, anu Spin Pareum manga bakal diadaptasi sareng urang tiasa waé kéngingkeun tungtung anu dipikahoyong. Pikeun ayeuna urang kedah ngantosan. Ieu éra éta Hanabi jeung mugi indit ngaliwatan ieu sarta pernah réngsé nepi babarengan. Hatur nuhun pikeun maca, tetep aman sareng gaduh dinten anu saé.

Di handap ieu anjeun tiasa ngadaptarkeun kiriman email kami supados anjeun teu pernah sono kana tulisan anu dipasang ku Cradle View.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »