Anime Dina-jero

Peach Girl - Funimations Permata Nyumput

Peach Girl nyaéta anime Romantis anu asalna ti 8 Januari 2005 - 25 Juni 2005, sareng nuturkeun carita Momo Adachi, saurang murid SMA di Jepang. Momo boga naksir on Kazuya Toujikamori, atawa "Toji" salaku manehna nujul ka anjeunna, kumaha oge, cinta ieu terus ditunda percobaan ku nu disebut sahabat nya Sae (Tsai) Kashiwagi. Sae ngagunakeun licik sareng ngamanipulasi sakumna sakola pikeun percanten ka anjeunna supados anjeunna tiasa gaduh hal-hal sareng maok Toji ti Momo.

Tinjauan Peach Girl

Carita na janten jero pisan sareng gampang pisan simpati sareng hiji tokoh sabab urang pemirsa sareng Momo hiji-hijina anu terang anu saleresna ngeunaan Sae dina awal carita. Téhnik sareng cara anu Sae dianggo pikeun ngajantenkeun jalma yakin yén anjeunna leres-leres ngahibur sareng kuring resep pisan kuring masihan anime semi retro ieu kasempetan.

Palaku utama

Karakter utama dina Peach Girl éta utamana resep jeung metot, maranéhanana éta ogé unik. Unggal karakter miboga masalah sorangan jeung kapribadian béda. Kuring resep kumaha Kairi mimitina pisan bangor sarta bercanda, tapi miboga sisi séjén anu leuwih serius tur miara. Ieu mangrupikeun tambihan anu hadé pikeun karakterna sareng ngabantosan narasi, ogé masihan Momo babaturan sekutu dina épisode saméméhna. Sae ngadamel antagonis anu saé upami anjeun resep, sanaos motif pikeun tindakanna digali. Momo malah nyebat anjeunna "Super Sae" kusabab kumaha ekstrim anjeunna sareng pas pisan.

Mimitina tangtu urang boga Momo Adachi, murid SMA umur 17 taun di Jepang. Momo mangrupikeun jalma anu resep sareng ciri-ciri kapribadian anu luar biasa anu pikaresepeun. Manehna teh bageur, lucu, pikaresepeun tur mibanda moral alus.

Henteu seueur anu henteu resep ngeunaan anjeunna, tapi ieu sababna bohong anu disebarkeun ku Sae mangaruhan pisan, sabab éta henteu leres. Ieu leres-leres mangaruhan sareng nguji karakter Momo, nalika urang ningali kumaha anjeunna ngaréspon kana gosip ieu ngeunaan anjeunna. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun kualitas karakter, ku nempatkeun aranjeunna dina kaayaan sapertos kieu

Salajengna urang gaduh Kazuya Toujikamori, saha nu mikaresep Momo. Anjeunna biasana ngalaksanakeun sababaraha cara dina séri sareng karakterna henteu robih pisan.

Toji kasieunan ngeunaan masalah Momo ngeunaan Sae sareng bohong anu anjeunna sumebar. Ieu ninggalkeun Momo sareng boro pilihan sareng sobatna ngan ukur sigana Kairi sabab Toji nyandak sisi Sae seuseueurna waktos sareng janten korban manipulasi na.

Anjeunna ngagaduhan sisi anu saé sareng sacara genrally karakter mirip, anjeunna ngagaduhan niat anu saé sareng mikanyaah ka Momo, ieu sanés ngahambat Sae.

3 nyaeta Kairi Okayasu nu boga 2 sisi, hiji nu ngan katempo ku Momo, nu kuring kapanggih pisan metot. Kairi polah mimitina dina jenis guyonan unserious cara nu sigana pisan off-putting ka Momo.

Kairi ngan hoyongna bagja sareng jelas yén anjeunna ogé bogoh ka anjeunna. Sanaos anjeunna terang yén anjeunna henteu tiasa ngagaduhan anjeunna, anjeunna tetep ngadukung anjeunna bahkan masihan naséhat ngeunaan Toji sareng Sae.

Kairi nyaéta karakter anu sangat penting sareng kagum dina séri sareng éta leres-leres masihan kuring hal pikeun nanem modal sareng anjeunna salaku karakter.

Panungtungan nyaéta Sae (Tsai) Kashiwagi anu meta salaku antagonis utama séri jeung budak teu manehna teu nguciwakeun. Tingkat licik jeung tata nu asup kana skéma dirina ampir teu kaharti.

Sae maénkeun saha waé di kelas pikeun kauntungan dirina sareng ngagunakeun sub karakter séjén anu micu émosional salaku senjata pikeun kapentingan dirina sorangan.

Anjeunna ngadamel antagonis anu hébat sapertos anu kuring carioskeun sareng motif na aya hubunganana sareng popularitas, sirik, dengki sareng anu pikasieuneun, ngajantenkeun anjeunna karakter anu kejem pisan.

Plot of Peach Girl

Tanpa masihan seueur teuing, carita Peach Girl cukup saderhana sareng gampang dituturkeun. Nanging, aya sababaraha parobihan plot konci sareng sub narasi anu bénten ngawangun carita aslina. Narasi na ngagaleuh tina hiji sub narasi ka anu sanés kalayan gancang sareng ieu tiasa sesah pikeun diolah sawaktos-waktos.

Nanging, narasi umum sareng eusi unggal épisode biasana diringkeskeun di awal dina épisode salajengna, sahingga gampang pisan ngartos naon anu lumangsung dina épisode saméméhna sareng naon anu lumangsung sacara umum.

Dimimitian ku cara anu saderhana, Momo gaduh kulit samak, janten Sae nyebarkeun gosip yén Toji ngan ukur resep ka budak lalaki anu kulitna samak, ieu nyababkeun Momo yakin yén Toji moal pernah resep ka anjeunna sareng anjeunna nyobian anu paling hese pikeun henteu kéngingkeun panonpoé salami. période ieu.

Maca deui:

Ieu dugi ka anjeunna mendakan yén Toji henteu leres-leres paduli ngeunaan ieu teras kaleresan diungkabkeun. Sae sigana resep kana hal-hal ieu sareng resep nalika ieu kajantenan ka Momo. Manehna oge ngamanipulasi sakabeh sakola kana salawasna percanten dirina sabab manehna muterkeun korban ku saukur nangis lamun jalma henteu di sisi dirina atawa pinuh yakin.

Saatos ieu Sae ngayakinkeun Toji (anu henteu kantos nyium budak awéwé sateuacanna) yén anjeunna kedah latihan ka dirina, sateuacan maksakeun diri kana Toji leres nalika Ibu aya di tukangeunana. Jelas Toji henteu ningali Momo tapi Sae ningali sareng ieu sadayana bagian tina rencanana.

Konflik karakter

Saatos adegan ieu Momo jelas-jelas kesel pisan sareng anjeunna naroskeun kunaon Toji badé ngalakukeun sapertos kitu. Sadayana Kairi aya anu ngahibur anjeunna. Éta ngajantenkeun konflik anu hébat antara 4 tokoh utama sareng nalika kami (pemirsa) terang anu leres éta matak pisan ningali réaksi Momo kana sadaya kaayaan nalika urang terang anu saleresna. Ieu tulisan anu saé sareng leres-leres ngajaga anjeun nonton.

Kusabab Momo mangrupakeun karakter anu pikaresepeun ku sababaraha cara éta gampang pisan pikeun simpati sareng anjeunna sareng ieu ngajadikeun antagonis Sae tiasa dianggo saé. Alesan pikeun ieu nyaéta hiji-hijina jalma anu terang anu saleresna nyaéta pemirsa, Momo sareng Kairi, nyeratna anu hébat saleresna sareng tokoh-tokohna sareng dialog ngan kamajuan salajengna ieu.

Intina nyaéta henteu masalah saha anu sacara moral salah Sae nyaéta dina kalakuan anjeunna anjeunna sok tiasa uih deui sareng ngagulung narasi pikeun kauntungan dirina. Anjeunna terang-terangan timburu ka Momo sareng ieu nyiptakeun konflik hébat antara duanana.

Carita cinta buleud sadayana

Alesan pikeun konflik di Peach Girl sering dikaluarkeun tina téma cinta. Momo bogoh pisan ka Toji sareng Sae ningali ieu. Anjeunna henteu tiasa ngartos kunaon, sanaos anjeunna ngagaduhan sadayana anu dipikahoyong, sakumna sakola ngalawan Momo, bahkan kabogoh modél super sareng sadayana anu percaya yén anjeunna masih teu puas. Alesan pikeun ieu nyaéta Toji nyayogikeun Sae naon anu teu tiasa kabogoh na anu sanés. Sae bahkan henteu bogoh ka anjeunna (tangtosna) nganggo anjeunna pikeun kauntungan dirina.

Jelas Sae ningali yén hiji-hijina anjeunna henteu gaduh anu dipikahoyong nyaéta cinta Momo anu teu aya syaratna ti Toji. Anjeunna teras nyimpulkeun yén hiji-hijina cara pikeun kaluar tina kaayaan ambek anu teu nyugemakeun sareng wates ambek nyaéta mastikeun Toji sareng Momo henteu babarengan. Samentawis ieu kajantenan urang dipasihan pamandangan alit dimana Kairi ngahibur anjeunna nalika ningali anjeunna kesel.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »