Profil Karakter Grand Blue Karakter Grand Blue

Chisa Kotegawa - Profil Karakter

Ihtisar | Profil Karakter - Chisa Kotegawa

Chisa Kotegawa mangrupikeun salah sahiji karakter awéwé utama dina Grand Blue sareng aya di sakola penyelaman Pekaboo sareng Lori sareng Kouhei. Anjeunna langkung resep teuleum tibatan Lori sareng Kouhei mimitina tapi laun-laun aranjeunna ngiringan sumangetna ogé sareng ieu tuwuh nalika séri kamajuan. Dina séri anime anjeunna asalna tiis sareng dijaga, nanging ieu robih nalika séri lumangsung. Anjeunna ogé umumna nyindiran Lori nalika anjeunna polah sareng ieu nutupan kalolobaan interaksi normal aranjeunna.

Di Grand Blue anjeunna maénkeun bagian ti babaturan Lori sanaos anjeunna sigana rada romantis nanem modal ka anjeunna. Kami henteu terang naha duanana Lori sareng Chisa tungtungna babarengan dina anime. Chisa ngagaduhan sikap no-omong kosong pikeun terjun seuseueurna sareng ambek pisan ka Kouhei sareng Lori nalika aranjeunna gagal dina tugas terjun, nganyatakeun panolakanana tina kalakuan na ku masing-masing salah sahiji katingalina sieun ka Lori, atanapi "Maot 10,000 kali ”saur.

Diturunkeun kumaha ogé yén minat utamina henteu dina lawan jenis atanapi anu sanés tapi ngan ukur dina teuleum, sareng nunjukkeun yén anjeunna komitmen pisan sareng dédikasi pikeun teuleum. Anjeunna malahan nyatakeun kacintaanna pikeun teuleum ka Lori, sareng ieu anu ngajantenkeun anjeunna ngungkulan rasa sieun na kana cai.

Penampilan | Profil Karakter - Chisa Kotegawa

Chisa ngagaduhan rambut pondok anu jeruk sareng coklat poék anu turun ngalangkungan ceuli sareng ampir kana taktakna. Éta ogé rada poék coklat sareng hideung handapeunana. Chisa pikaresepeun sareng jangkungna rata-rata, rada pondok tibatan Lori sareng Kouhei sareng ngawangun langsing. Wangunan alitna kadang tiasa kontras sareng kapribadian anu kasar sareng pikasieuneun, sanaos anjeunna kaseueuran waktos ngagaduhan niat anu saé. Lian ti éta Chisa nganggo baju anu lumayan normal dina waktosna sareng baju diving na.

Penampilanna dina séri docent robih pisan. Anjeunna ngalih tina papakéan normalna dina épisode anu langkung payun, janten bikini, teras kana baju teuleum teras janten seragam pamaén ténis. Janten urang tiasa ningal yén penampilanna rada sering robih dina séri. Ieu aya hubunganana sareng sadaya karakter anu sanés sareng penampilanna henteu robih langkung ti salah sahiji karakter anu sanés.

Kapribadian | Profil Karakter - Chisa Kotegawa

Dina pandangan heula Chisa siga jalma anu sepi / isin anu henteu nganyatakeun émosi dirina sacara umum. Anjeunna sering kabur nalika nyanghareupan kaayaan anu sababaraha panginten sesah atanapi kagok. Sapertos Lori anjeunna karakter anu pikaresepeun tapi tiasa sakedik bosen dina pendapat abdi. Peranna sakuduna dituju janten semi antagonis pikeun Lori sareng anjeunna pastina maénkeun bagian ieu ogé.

Di Grand Blue Chisa kadang-kadang ngarobih haténa tapi ieu biasana gumantung kana kalakuan Lori atanapi Kouhei. Misalna manehna polah sapinuhna tapi dumadakan pindah gumantung kana tindakan bodo naon anu Kouhei anu biasana ngaganggu anjeunna ku sababaraha cara. Kadangkala kacida panas atanapi super tiis kadang-kadang, tapi anjeunna henteu ngagaduhan waktos lemes, sapertos karakter anu sanés.

Sejarah | Profil Karakter - Chisa Kotegawa

Dina séri anime Grand Blue Chisa aya sapanjang séri sareng mangrupikeun tokoh utama anu penting dina anime. Anjeunna mangrupikeun utamina anu ngayakinkeun Lori pikeun ninggalkeun kasieunana di sagara.

Kajadian ieu mangrupikeun bagian anu penting tina séri sabab nunjukkeun kamekaran Lori salaku karakter. Éta ogé mangrupikeun waktos anu penting pisan dina séri sabab henteu tiasa langkung jauh upami tokoh utama bahkan henteu tiasa ngojay.

Chisa nambihkeun minat Lori dina teuleum ku nyayogikeun elmu sareng tip ngeunaan teuleum anu sadayana aya hubunganana sareng narasi sareng ngabantosan ngadorong dialog antara keduanya. Nalika séri maju Chisa janten langkung caket sareng Lori sareng duaan dina panas.

Nanging ieu henteu pernah dikembangkeun dina séri mimiti anime (mugia urang bakal ningali langkung seueur dina usum 2), tapi ieu panginten mangrupikeun hal anu parantos di musim kadua tapi panginten henteu mungkin, kusabab kalakuan Lori anu bodo.

Arc karakter | Profil Karakter - Chisa Kotegawa

Chisa henteu ngagaduhan seueur busur anu tiasa urang tingali sabab henteu seueur kontén anu bakal dijalankeun. Mudah-mudahan nalika urang ningali usum 2 arc na bakal digarap. Kuring ngabayangkeun busur dirina moal pikaresepeun, tapi kuring yakin éta bakal kalebet Lori. Éta bakal proply ably dipuseurkeun di sabudeureun dinamika diving sareng ogé Lori janten mugia urang bakal ningali sakedik pangembangan ieu antara Lori sareng Chisa dina usum ka 2 Grand Blue.

Pentingna karakter dina Grand Blue | Profil Karakter - Chisa Kotegawa

Pentingna Chisa dina Grand Blue salaku tokohna rada katénjo. Alesan pikeun ieu kusabab Chisa anu pangpayunna ngenalkeun sareng ngabantosan Lori pikeun ngatasi kasieun na di sagara. Ieu écés pisan pangaruhna ka Lori sareng éta penting pisan dina séri salaku réréncangan anu sanés, Ryuujirou Kotobuki, Shinji Tokita komo  Kouhei Immuhara tong leres-leres ngabantosan anjeunna.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »