Profil Karakter

Propil Karakter Eren Yeager

Eren Yeager mangrupikeun tokoh utama dina Attack on Titan sareng muncul dina épisode munggaran kalayan Mikasa sareng Armin. Kawas Mikasa jeung Armin sarta lolobana Survey Corps anjeunna babagi pangalaman anu sarua sajaba ti nalika anjeunna dirobah jadi Titan a. Pos ieu bakal diropéa sakedap deui kalayan inpormasi ngeunaan tokoh utama tina Anime.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »