Profil Karakter Grand Blue Karakter Grand Blue

Kouhei Immuhara Profil Karakter

Kouhei mangrupakeun salah sahiji karakter samping anu muncul dina runtuyan Grand Blue Anime jeung Manga Grand Blue, sok disebut oge Grand Blue Dreaming. Ieu mangrupikeun Propil Karakter Kouhei Immuhara.

gambaran

Kouhei mangrupakeun salah sahiji karakter utama ti Grand Blue sarta meta salaku sobat Lori nalika anjeunna ngagabung dina episode mimiti. Kouhei kadang-kadang janten antagonis ka Kouhei, tapi ieu robih nalika Kouhei mutuskeun ngabantosan Lori dina hiji hal. Kouhei gaduh kapribadian anu lucu sareng luar biasa sapertos Lori sareng aranjeunna biasana bertindak dina cara anu sami nalika nyanghareupan kaayaan séri anime ieu Grand Blue nempatkeun aranjeunna.

Dina hal POV naratif, Kouhei ngabantosan Lori kalayan seueur petualangan sareng kadang-kadang anu ngamimitianana. Anjeunna ogé dianggo salaku rebound antara dua, sarta sanajan maranehna ngajawab sepanjang waktos, kadang terus, aranjeunna sigana ngarojong silih sangkan duanana tujuan maranéhanana jalan dina tungtungna. Kouhei mangrupikeun karakter anu pikaresepeun sareng lucu, khususna nalika anjeunna kalebet Lori, sareng ieu ngajantenkeun dua duo komedi anu saé.

Penampilan jeung Aura

Kouhei gaduh rambut pirang panjang anu langsung narik panon, sareng sakumpulan panon biru terang ngajantenkeun Kouhei karakter anu pikaresepeun pisan. Rasa pakéanna rada béda, kumaha ogé, Kouhei milih ngagem kaos anime sareng karakter anime karesepna (Monster Magic Girl Lalako) di payun. Buukna panjang tur turun ngaliwatan taktakna.

Lian ti sipat-sipat anu kasohor ieu teu aya seueur watek karakter sanésna perkawis penampilanana anu anjeun tiasa catet. Sipat penampilan ieu tetep sareng anjeunna ngalangkungan séri bar pikeun meureun baju diving na atanapi papakéan anu sami anu anjeunna kedah pake pikeun alesan naon. Penampilan Kouhei henteu mangaruhan pisan kumaha karakterna sacara umum kagambar dina anime sareng ampir siga Kouhei terang ieu.

kapribadian

Kouhei Immuhara

Kapribadian Kouhei rada mirip sareng kang Lori dina hal kalakuan bodo anu dilanggengkeun Lori. Kouhei ogé ngagaduhan sikap anu sami sareng anu dipimilik ku Lori sareng anjeunna ogé bertindak salaku antagonis dina séri anime Grand Blue. Normalna anjeunna ngan bakal bertindak salaku antagonis ka Lori sanaos, sareng sanés normalna pikeun karakter sanésna. Upami anjeunna nya éta bakal Lori anu bakal diperhatoskeun sanés anjeunna.

Lian ti eta Kouhei ngabogaan kapribadian anu cukup lucu jeung rada menak. Ieu ditingalikeun nalika Kouhei sareng Lori ngabantosan Cakey (Aina Yoshiwara) nalika anjeunna diolok-olok ku tim anjeunna.

Ieu, babarengan jeung Lori, ngajadikeun dua sigana kirang idiotic ti aranjeunna muncul dina séri tur mantuan kami ka putus tina sagala hal bodo séjén maranéhna ngalakukeun.

Tanpa instansi saeutik ieu sakabeh karakter Kouhei bakal némbongan sagemblengna euweuh gunana jeung bodo tur mantuan kami pikeun sympathize tur satuju sareng Kouhei sakumaha lampah na dina hal ieu geulis lucu tur hebat tur urang hoyong anjeunna, Lori na Cakey kaluar dina luhureun. kaayaan éta.

Sejarah | Profil Karakter - Kouhei Immuhara

Seri anime Grand Blue ngan ukur nampi 1 séri atanapi usum dugi ka ayeuna, (baca artikel kami ngeunaan poténsial usum 2 titimangsa release) janten sesah ngadamel seueur sajarah upami aya karakter sapertos Kouhei dina séri anime Grand Blue milikna. Éta sami pikeun Lori, Chisa sareng sababaraha karakter anu sanés, tapi mugia urang tiasa ngalegaan éta nalika nampi langkung seueur kontén, dugi ka urang kedah ngantosan.

Arc karakter | Profil Karakter - Kouhei Immuhar

Henteu aya seueur anu diomongkeun di dieu sareng Kouhei sareng kuring henteu tiasa ngabayangkeun bakal aya di hareup. Alesan pikeun ieu biasana kusabab teu aya eusi anu cukup pikeun ningali naon waé parobahan dina Kouhei salaku karakter dina séri anime Grand Blue. Mudah-mudahan, ieu sadayana bakal robih sareng datangna usum 2 tapi pikeun ayeuna, urang ngan kudu antosan tur tingal.

Significance karakter dina Grand Blue | Propil Karakter - Kouhei Immuhara

Karakter Kouhei dina Grand Blue rada penting pikeun sababaraha hormat tapi anjeunna biasana bakal diwatesan ku Lori sareng polahna. Iraha Lori ngamimitian hal Kouhei biasana henteu jauh sareng ieu sering kajadian dina séri, sareng duaan silih bantosan dina sababaraha kasus sareng ngalakukeun anu sabalikna dina anu sanés.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »