Profil Karakter Grand Blue Karakter Grand Blue

Lori Kitahara - Profil Karakter

Ihtisar | Lori Kitahara - Profil Karakter

Lori Kituhara nyaéta tokoh utama dina Grand Blue sareng maénkeun salaku protagonis utama. Anjeunna resep sareng biasana katingali sareng sobatna anu anjeunna pendakan di runtuyan, Kouhei. Dina mimiti anime dina séri anjeunna henteu ngagaduhan rerencangan sareng teu terang kumaha teuleum pisan. Ieu dugi anjeunna ditulungan ku Kouhei jeung chisa. Chis resep pisan teuleum sareng ieu bakal dimaénkeun engké sareng Lori sabab bakal ngajar anjeunna kumaha teuleum.

Dina anime Lori lucu sareng resep, anjeunna katingalina sapertos lalaki normal di luhur tapi polah ku cara anu bodo pisan runtuyan. Anjeunna kalakuan sapertos kieu ka sadayana, bahkan Chisa sareng sababaraha karakter sanésna sareng henteu robih pisan. Éta aspek saé watekna. Nanging anjeunna janten serius nalika anjeunna kedah sareng sanés idiot sadayana runtuyan, ngan cekap pikeun anjeunna janten lucu tapi tetep relatable.

Penampilan sareng Aura | Lori Kitahara - Profil Karakter

Lori nyandak penampilan anu cukup saderhana sareng normal pikeun karakterna sareng alesan pikeun ieu nyaéta yén Lori disangka sigana rada aya hubunganana. Ieu kaayaan bodo anu aranjeunna lebet sigana henteu over-top. Ieu ogé kitu Lori siga henteu pikaresepeun pisan. Fisikna lumayan rata-rata teuing sareng ieu nempatkeun anjeunna Kouhei diadu sareng jalu anu sanés. Anjeunna ngagaduhan panon biru sareng penampilan anu cukup pikaresepeun.

Anjeunna nganggo kaos sareng kolor sareng ieu penampilan normal na normal dina anime. Penampilanna ngan saukur normal sareng anjeun moal mikir dua kali upami ningali anjeunna leumpang di jalan. Alesan pikeun ieu nyaéta anu kuring sebutkan di luhur, éta pikeun ngajantenkeun Lori tiasa dikaitkeun deui, ieu ogé ngajantenkeun adegan komedi langkung saé nalika urang hubunganana sareng penampilanna tapi panginten henteu dina kalakuan na.

Kapribadian | Lori Kitahara - Profil Karakter

Kapribadian Lori nyaéta sagala rupa tempat di anime sareng sesah pisan pikeun nunjuk hiji cara khusus Lori leres-leres bertindak. Tapi dina anime éta robah. Sababaraha dasi anjeunna tiasa resep pisan kana hiji hal sareng nyéépkeun sadaya tanaga na kana waktos anu sanés sareng sanés jaga waé. Kadang-kadang éta bakal aya hubunganana sareng terjun, waktos sanés sareng kagiatan anu diusahakeun kanggo direngsekeun, sapertos ujian diving atanapi pertandingan ténis.

Hal anu saé ngeunaan Lori nyaéta anjeunna teras-terasan nembak (biasana sareng Kouhei) nalika anjeunna peryogi sareng ieu mangrupikeun bagian anu penting tina anime. Kapribadian Lori kasohor sacara umum sareng ieu penting dina anime. Éta pisan watekna tiasa dikantunkeun. anjeunna wacky sareng leres-leres ngan ukur ningali naon anu aya di payuneunna. Anjeunna optimis sareng réaksi kana kaayaan sareng teu ngarencanakeun naon waé. Anjeunna salawasna ditampi ku Kouhei sareng anu sanésna sareng ieu leres-leres sababna anjeunna ngalaksanakeun seueur hal anu anjeunna lakukeun, khususna ngeunaan chisa. Lori moal ngalakukeun hal-hal anu paling di payun chisa upami anjeunna didamel ku Kouhei sareng anu sanésna.

Kitu ogé ieu, Lori ngagaduhan kapribadian sanés mangrupikeun jenis sareng paduli sareng anu cukup pikaresepeun. Alesan ieu nyaéta yén sanaos anjeunna sigana henteu raoseun kusabab sababaraha hal anu anjeunna lakukeun tapi urang ogé tiasa resep anjeunna kusabab hal-hal anu dipikaresep anjeunna. abdi resep hal-hal ieu ngeunaan karakter Lori sabab ngajantenkeun anjeunna dipikacinta. Conto bakal nalika Aina Yoshiwara keur curhat Kouhei sareng Lori ngeunaan kontén kaéndahan sareng ngeunaan anggota tim ténis Tinkerbell anu namina namina. Kouhei sareng Lori teras bales dendam dina tim Tinkerbell di kontes kageulisan anu sanés dina adegan anu pikaseurieun luhur.

Sejarah | Lori Kitahara - Profil Karakter

Mamang Lori nyaéta anu kéngingkeun anjeunna tempat di sakola terjun sareng ieu kumaha anjeunna tepang sareng tokoh sanés anu ogé di sakola diving sapertos Kouhei jeung chisa. Kami henteu leres-leres langkung jero dina anime sareng ieu henteu saé penting teuing. Peranna henteu leres-leres dipasihan jero sareng sajarah kusabab teu kedah, sanés éta

Kuring yakin yén urang bakal ningali langkung seueur sejarah anu ditambihan ka Lori dina usum payun tapi pikeun ayeuna éta anu tiasa urang carioskeun. Meureun urang bakal ningali kolot Lori tapi kamungkinan henteu. Anjeun salawasna tiasa rad payun dina manga tangtosna.

Arc Karakter | Lori Kitahara - Profil Karakter

Sagampil karakter anu sanés dina Grand Blue teu aya seueur anu kedah diteruskeun dina hal arc karakter dina anime sareng ieu kusabab urang ngan ukur ngagaduhan usum 2 jeung Grand Blue. Dina hal anime, kuring pikir Lori bakal ngagaduhan busur anu paling diperhatoskeun sareng ieu bakal tiasa hirup pisan usum kadua. Dina hal busur urang kedah ngantosan sareng tingali dugi usum 2 kaluar. Upami anjeun hoyong maca ngeunaan usum anyar Grand Blue sareng nalika badé kaluar maka anjeun tiasa maca éta di dieu:

Mudah-mudahan urang bakal ningali karakter Lori ngagaduhan langkung seueur sajarah anu dipasihkeun sareng ieu mudah-mudahan datang usum 2. Dugi ka éta urang kedah ngantosan sareng tingali naon anu lumangsung nalika usum anyar bakal langkung seueur waktos kusabab larangan virus sareng kaputusan ti Nol-G. Anjeun tiasa maca tulisan dina usum anyar tina Grand Blue di luhur. Pikeun ayeuna sanaos éta anu tiasa urang carioskeun pikeun riwayat dirina.

Signifikansi Karakter dina Grand Blue

Lori nyaéta tokoh utama dina Grand Blue janten anjeunna maénkeun bagian ageung dina séri ieu sareng tokoh anu penting pisan dina anime. anjeunna sareng urang salawasna janten tokoh anu penting pisan dina anime sareng ieu bakal teras-terasan. Lori mugia tetep sami sareng watekna henteu bakal robih sabab paling saéna sapertos kieu.

Anjeunna bertindak salaku protagonis utama pikeun karakter sanésna sareng anjeunna damel padamelan anu hadé dina ieu. Kami ningali seueur kajadian dina séri ti Lori's POV sareng ieu tetep dugi ka akhir. Ieu pikeun ngajantenkeun carita langkung gampang dituturkeun, sabab éta ti Lori's POV. Anjeunna ogé maénkeun peran hiji-hijina sajaba ti Kouhei anu henteu tiasa teuleum. Ieu ngajantenkeun anjeunna penting pisan dina anime, sabab éta ngan Lori anu kedah diajar sahingga aranjeunna tiasa kaluar sareng ngalakukeun langkung beuleum.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »