Karakter Laguna Hideung Profil Karakter

Profil Karakter Rock (Rokuro Okajima)

Perkiraan waktos maca: 9 menit

Rokurou Okajima téh bisa disebutkeun tokoh utama dina runtuyan Anime Laguna Hideung nu mimiti ditayangkan di 2006, sarta ieu diadaptasi tina Manga nu ngaranna sarua. Dina artikel ieu kami baris ngabahas karakter utama tina Anime. Urang moal ngabahas karakter na dina manga sarta ngan nutupan Propil Karakter Rock dina Anime nu geus dirilis (2 musim + hiji OVA).

gambaran

Janten saha Rock? Nya, dina Anime, Rock mangrupikeun pagawé kantor rata-rata, anu damel di perusahaan anu katelah Asahi Industries di Tokyo. Engké anjeunna diculik ku Pirates di Laut Cina Kidul bari anjeunna transporting bahan sénsitip pikeun pausahaan.

Dina Hideung Laguna, Rock nyaeta lalaki rata Anjeun. Anjeunna tenang, sopan sareng bageur. Henteu seueur pisan ngeunaan anjeunna anu kedah ditingali. Jigana ieu utamana titik Rock jeung kuring gé ngajelaskeun engké. Hiji poé, boss na tugas anjeunna transporting disk sénsitip nu ngandung informasi penting ngeunaan parusahaan.

Bari ngalakonan ieu, parahu anjeunna iinditan direbut ku bajak laut modern. Bajak laut ieu tétéla janten anggota Laguna Company, geng tilu anu nyandak Rock dina kapal torpedo maranéhna pikeun nyobaan jeung nebus anjeunna. Ieu bajak laut nyieun dampak penting dina Propil Karakter Rock urang.

Engké on Rock mantuan grup nyinkahkeun newak na Rock manggihan yén parusahaan anjeunna digawé pikeun sabenerna dikirim kaluar mercenaries hired ngancurkeun parahu jeung meunangkeun disk maranéhna mawa, irregardless kaamanan Rock urang. Saatos patepungan ieu, anjeunna nyandak kasempetan-Na jeung bajak laut sarta ngagabung aranjeunna, jadi anggota 4 grup maranéhanana.

Penampilan jeung Aura

Rock téh ngan leuwih jangkungna rata, jeung bulu hideung mulus nu anjeunna lolobana nyoba sisir leuwih ka gigir. manéhna maké seragam gawé normalna nu diwangun ku calana panjang, kaos jeung dasi. Hal ieu méré anjeunna katingal pisan pinter jeung malah profésional di kali.

In Roanapur, anjeunna teu pas, ieu teu ngan dibuktikeun dina cara manéhna kasampak, tapi ogé cara anjeunna mawa sarta presents dirina. Batu téh rata ngawangun, teu bener pisan muscular jeung panon coklat.

Batu ti Laguna Hideung (cradleview.net)
Batu ti Hideung Laguna

Anjeunna moderately pikaresepeun sarta kadangkala malah meunang pencét on ku karakter sejenna dina séri kawas Eda. Tina naon anu urang tingali tina Anime, Revy ogé resep kana Rock, janten anjeunna kedah ngalakukeun anu leres ngeunaan dirina.

Anjeunna sopan, bageur sareng reserved, ogé nyarios sareng eloquent. Anjeunna boro kantos sumpah atanapi ngobrol goréng ngeunaan saha. Sareng ieu hartosna anjeunna gaduh rasa anu saé ngeunaan anjeunna.

Jigana ieu titik dina karakter na. Anjeunna sakuduna dituju janten relatable sareng resep, sabab anjeunna tokoh utama sipat sareng penampilan ieu dijamin sareng pas.

kapribadian

Janten kumaha Rock? Anjeunna nice, éta ngomong sahenteuna. Anjeunna ogé rada tenang tapi teu tiis. Anjeunna sanés jalma anu anjeun pikirkeun Roanapur, sarta ieu amplified iraha aranjeunna meunang kana situasi tricky atawa gelut gun, sakumaha Rock teu ilaharna nyaho naon anu kudu dipigawé.

Ngomongkeun kaayaan sapertos kieu, éta saé gaduh Rock sabab anjeunna masihan pamiarsa ka simpati sareng di sisi, sabab pikiranna biasana mangrupikeun pikiran anjeun. Propil Karakter Rock ngabantosan patarosan naon waé anu urang gaduh ngeunaan kaayaan ayeuna dina Anime sabab anjeunna nyarios naon anu urang pikirkeun.

Hideung Laguna Rock katutupan ku Lawu Témbongkeun
Hideung Laguna Rock (Cradle View)

Revy sareng Walanda henteu sapertos anjeunna, atanapi urang. Nalika Rock obyék kana tindakan amoralna, éta ogé masihan panongton pikeun ngalakukeun éta, sareng kapribadian Rocks ngabantosan niru parasaan konvensional anu urang kéngingkeun tina sababaraha adegan.

Éta pisan sababna naha kapribadian Rocks mangrupakeun konci, Ieu cant jadi kusam jeung normal, tapi ogé teu bisa kaampeuh pikeun urang pemirsa. Abdi leres-leres resep Rock salaku MC, sareng ieu sababna.

Sajarah Rock di Hideung Laguna

Rock dimimitian dina Hideung Laguna salaku worker kantor nalika anjeunna direbut dina parahu. Ieu tempat adegan mimiti manéhna. Dina éta parahu. Sapertos urang nyarios sateuacanna, saatos anjeunna ditawan, anjeunna janten babaturan sareng anggota Perusahaan Laguna nalika anjeunna ngabantosan aranjeunna ngahindar tina tawanan tina mercenaries.

Sanggeus ieu, Rock jeung Perusahaan Laguna bakal balik kana sababaraha misi / jobs of varying natures. Rock dipaké pikeun mantuan dina sakabéh ieu sarta éféktif nyadiakeun kaahlian jeung pangaweruh pikeun assists aranjeunna unggal jalan anjeunna tiasa.

Lila-lila anjeunna janten dihormat sareng dipercaya ku Perusahaan Laguna, khususna Revy, anu pura-pura abore sareng henteu resep ka anjeunna, sanaos sacara tenang katingali yén anjeunna resep anjeunna.

Contona, aya adegan dimana Eda jeung Revy naek kana mobil Walanda, jeung Rock salaku supirna. Eda nyoba pencét on Rock, nyebutkeun anjeunna ganteng whilst niupan lemes kana ceulina, Revy meunang annoyed sarta ngancam manehna mun dasarna mundur.

Ieu teu bisa bener pamadegan yén Revy miboga Rock dipikaresep normal dina haté tur écés miharep manehna keur dirina, kalawan Eda nyokot catetan ieu sarta nyebutkeun manehna resep anjeunna.

ku Roberta urang Getih Trail OVA, Kanyataan ieu dijieun malah leuwih jelas lamun Revy emerges ti pancuran jeung ngan baju jero on na anduk nutupan breasts nya. Batu daun pikeun meunangkeun cai sarta sanggeus Revy keajaiban ka dirina naon manehna ngalakukeun salah.

Ieu tempat hubungan aneh Rock jeung Revy urang ends sarta bisa disebutkeun yen urang teu meunang ningali leuwih dugi manehna acatully assults anjeunna sabab dina episode ahir Anime anjeunna nyebutkeun yen anjeunna ngartos kumaha manehna karasaeun dina kahirupan. Ieu angers Revy jeung manehna tinggi najong anjeunna ka lantai.

Alesan pikeun ieu lolobana alatan kanyataan yén salaku murangkalih, Revy diperkosa, hiji hal anu Rock teu bisa ngarti pisan sabab lain ngan ieu teu kajadian ka manéhna tapi manéhna geus kungsi ngaliwatan sagala hal séjén manéhna geus. Éta cara anu saé pikeun ngagambarkeun bédana antara karakter.

Arc Karakter Rock di Hideung Laguna

Ayeuna, salah sahiji hal utama anu kuring resep ngeunaan Rock dina Anime Laguna Hideung ti usum 1 dugi ka OVA nyaéta busur karakter na. Éta katingali pisan sareng dina pamanggih kuring dilakukeun pisan. Hayu atuh ngajelaskeun kumaha eta dimimitian, kumaha pentingna Propil Karakter Rock jeung dimana eta ayeuna (dina Anime) salila episode ahir Roberta urang Getih Trail OVA.

Rock dimimitian salaku karakter utama anu tiasa urang bosen kusabab pamandangan anu teu biasa sareng kacau anu nuturkeun mangrupikeun hal anu teu biasa ku pemirsa. Janten éta ngajadikeun Rock karakter anu sampurna pikeun janten tokoh utama anjeunna tiasa ngangkat kasalempang anu urang pemirsa gaduh nalika karakter anu sanés kaluar tina garis, atanapi nalika aya anu sigana teu bermoral atanapi henteu logis.

Kalayan kecap séjén, Rock teh panghalang ramah antara dunya nyata jeung aman urang jeung bentang korup jeung hellish nu Kota Roanapur.

gambaran kahiji ieu kumaha Rock dimimitian kaluar. Tapi, saeutik-saeutik anjeunna kakeunaan jinis kekerasan sareng korupsi anu paling parah anu ditawarkeun kota. Saatos sababaraha waktos, kalayan bantosan ti Revy, acara-acara ieu mimiti nyababkeun anjeunna.

Dina episode Eagle Hunting and Hunting Eagles, Revy sareng Rock ditugaskeun pikeun pulih (atanapi nyolong upami anjeun resep) lukisan mahal tina kapal selam anu diturunkeun. Salila pakasaban ieu, Revy jeung Rock ngobrol ngeunaan pakasaban sarta tugas di leungeun, kalawan Rock voicing masalah na. Paguneman ditungtungan ku Revy nyarios "sareng nalika éta kajantenan, kuring badé maéhan anjeun".

Abdi henteu kantos ngalaman ancaman sapertos kitu, tapi anu disarioskeun ka anjeun ku "pasangan" anjeun nyalira henteu bakal ngadorong pisan, sareng sahenteuna sahenteuna bakal demoralizing.

Profil Karakter Rock (Témbongkeun Lawu)
Batu ti Hideung Laguna Propil Karakter

Ayeuna, ngaléngkah, kuring bakal nyarioskeun titik balik karakter Rocks tina jinis, jalma polos sareng asli dugi ka tiis, ngitung sareng ampir pikasieuneun dina épisode ahir nyaéta dina episode 3 (Swan Song at Dawn) di Black Lagoon, The Barrage kadua.

Adegan anu kuring maksudkeun nyaéta nalika Rock nyaksian pupusna salah sahiji kembar Romania. (Saméméh ieu, anjeunna janten gemar hiji aranjeunna, nalika aranjeunna mimiti diuk dina pangkonan sarta ngobrol jeung manehna.)

Aranjeunna nembé ditembak dina sirah di payuneun anjeunna sareng écés nyababkeun parobihan anu ageung dina kaayaan méntal na. Sagampil nyaksian maotna saha waé, khususna budak.

Upami anjeun naros ka kuring, ieu langsung dimana anjeunna mimiti robih, kaleungitan seueur ciri anu urang katingali dina usum kahiji, sareng ku OVA Roberta, écés yén anjeunna parantos robih. Anjeun pasti tiasa nyarios anjeunna salah sahijina ayeuna (the Perusahaan Laguna).

salila Roberta urang Getih Trail OVA, éta Rock anu ngarencanakeun kaluar finale antara Amerika jeung Roberta sarta anjeunna nyalira. Anjeunna tetep nepi sadayana wengi figuring kaluar naon nu kudu, jeung kumaha dulur bisa meunang (nurun). Ieu nembongkeun sisi incredibly licik na, whilst ogé némbongkeun urang kumaha palinter tur mangpaat anjeunna tiasa ka dulur.

Nalika kuring émut (tos mangtaun-taun ti saprak kuring ningali Black Lagoon), bahkan Walanda kaget kumaha Rock parantos robih sareng kuring terang yén anjeunna atanapi Revy nyarios "sanggeus ieu réngsé, ulah balik deui". Ieu illustrates yén sanajan mitra Rock urang nempo parobahanana sahingga shift karakter na geus cemented dina pikiran pemirsa.

Significance karakter dina Hideung Laguna

Batu mangrupa karakter incredibly penting tur resep dina Hideung Laguna Anime, Tanpa anjeunna urang teu bakal boga cara ngahubungkeun jeung karakter sakumaha aranjeunna moal relatable.

Rock nyayogikeun sasak éta, ngantunkeun anjeunna tina carita éta mangrupikeun kasalahan anu ageung sareng kuring resep éta Rei Hiroe mutuskeun pikeun ngawengku & nyieun karakter ieu.

Mun Hideung Laguna kantos meunang a usum 4 Batu pasti bakal maénkeun bagian penting dina éta. Abdi on volume 5 tina Manga sareng kuring jujur ​​​​teu tiasa ngantosan ningali dimana carita na.

Naha anjeun resep kana tulisan ieu?

Upami anjeun resep kana tulisan ieu, punten like bagikeun sareng tinggalkeun koméntar anjeun di handap. Cara anu sanés anjeun tiasa ngabantosan kami nyaéta ku ngadaptarkeun Email Dispatch kami ku kituna anjeun henteu pernah sono apdet nalika kami ngeposkeun. Kami henteu ngabagi email anjeun ka pihak katilu mana waé.

Ngolah…
Suksés! Anjeun dina daptar.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »