Kono Oto Tomare! Kono Oto Tomare! Aksara

Satowa Hozuki - Profil Karakter

Ihtisar | Satowa Hozuki - Profil Karakter

Satowa Hozuki mangrupikeun salah sahiji tina tilu tokoh utama dina Kono Oto Tomare! sareng janten karakter anu dipikaresep pisan sakumaha seri na maju. Anjeunna, sapertos Kudo sareng Kurata resep maénkeun Koto terasrasakeun maénkeun éta sareng jalma sanésna, sapertos Kurata sareng Kudo. Sapertos Kurata, Hozuki mangrupikeun padamel anu rajin sareng ngahargaan koto. dina épisode awal anime, Hozuki asalna tiis sareng kurang ajar, tapi dina épisode engkéna anjeunna mimiti haneuteun kana karakter anu sanés, bahkan ka Kudo ogé. Hozuki mangrupakeun karakter anu dipikaresep sareng anu urang salaku pemirsa sadayana rooting.

Penampilan sareng Aura | Satowa Hozuki - Profil Karakter

Hozuki gaduh sobat sakola resmi dina anime sareng berpakaian sopan pisan. Anjeunna henteu ngaraoskeun rasa anu anéh atanapi henteu raoseun tapi nganggo baju saderhana tapi matak pikaresepeun waé teu kurang-kurang. Anjeunna ngagaduhan rambut sutra coklat panjang anu biasana ditalian pikeun nyingkahan éta, sareng sapasang mata coklat anu diémutan. Anjeunna ngagaduhan fisik anu pikaresepeun sareng penampilan anu pikaresepeun sareng ieu ngajantenkeun anjeunna langkung resep nalika séri teraskeun.

Sakumaha parantos disebatkeun sateuacanna anjeunna rada pikaresepeun panginten sanaos ka Kudo tapi ieu henteu pernah aya dina anime, upami éta dilakukeun ku cara anu samar-samar pisan. Éta prustasi sabab ewe hoyong pisan ningali duaan ieu ngahiji tapi henteu pernah kajadian dina anime. Anjeunna masihan perasaan sopan sareng wibawa ku ayana sareng ieu tetep dugi ka épisode akhir.

Kapribadian | Satowa Hozuki - Profil Karakter

Anjeunna ngagaduhan kapribadian anu pikaresepeun dina anime siga nalika anjeunna mimiti dideukeutan ku Kurata sareng Kudo anjeunna ngalakukeun kalakuan sareng pura-pura janten batur anu henteu. Hozuki nyatakeun alesan pikeun ieu nyaéta yén anjeunna henteu hoyong nyingsieunan sababaraha pamaén koto di klubna anu panginten budak awéwé. Kusabab teu aya deui budak awéwé anu paling penting anjeunna kedah ngajantenkeun kesan sareng akibatna, kalakuan sakumaha anu dipikahoyongna, matak hoream Kudo sareng Kurata.

Salami séri anime kumaha ogé, Hozuki mimiti ngarobih kalakuan anjeunna sareng ngobrolkeun / ngarawat karakter sanés dina séri. Sareng ieu kusabab anjeunna sadar kana nilai gawé babarengan sareng damel babarengan nalika maén koto. Lian ti éta Hozuki ogé ngagaduhan sababaraha sipat kapribadian anu tiasa dicumponan dina kalakuan anjeunna ka batur sareng tokoh-tokoh sanésna runtuyan.

Sejarah | Profil Karakter - Satowa Hozuki

Satowa ngagabung sareng kleub Koto dina episode kadua usum 1 ti Kono Oto Tomare! sareng diajak ngiringan éta ku Kurata anu resep ngagaduhan anjeunna di klub kusabab pangalamanana jauh di luhur tingkat rata-rata ngeunaan Koto.

Dina hal sajarah urang henteu seueur ningali ngeunaan Hozuki nalika anjeunna muncul dina 2 musim di Kono Oto Tomare! Anjeunna gaduh waktos anu sami sareng waktos layar pikeun duanana Kudo jeung Kurata sareng sarua pentingna watak dua. Kami ningali busur anjeunna ti usum 1 dugi ka akhir usum 2 sareng ieu pasti berkesan. Mudah-mudahan urang bakal langkung seueur ningali anjeunna dina usum 3 upami éta datang, tapi kanggo ayeuna éta anu tiasa urang cariosan.

Arc Karakter | Satowa Hozuki - Profil Karakter

Dina hal karakter pikeun Hozuki kurang kusabab urang henteu leres-leres ningali peralihan karakterna tina hiji posisi ka posisi séjén. Anjeunna mimiti tiis sareng jauh dina usum mimiti dina épisode anu langkung tiheula tapi mimiti haneuteun kana karakter anu sanésna sareng dina épisode anu salajengna anjeunna parantos ngahaneutkeun nepi ka kaseueuran karakter kaasup Chika.

Janten busur anu urang tingali perkawis Hozuki kalebet karakterna nalika anjeunna angkat tina karakter tipe Tsundere ka karakter utama anu resep pisan anu henteu ngan resep ku pemirsa tapi ogé piagam anu sanés. Ieu anu urang gaduh dina hal naon waé arc hirup anu tiasa urang tingali sareng ieu kumaha ayana di anime. Urang tiasa tingali langkung seueur parobihan dina a usum 3, upami aya hiji.

Signifikansi Karakter Dina Kono Oto Tomare! | Satowa Hozuki - Profil Karakter

Hozuki muterkeun ageung muterkeun bagian anu penting dina anime sareng mangrupikeun salah sahiji ti 3 tokoh utama dina runtuyan. Anjeunna mangrupikeun anu ngarencanakeun nyandak kleub Koto yén Chika sareng Kurata aya di kabangsaan sareng anjeunna anu nungtun aranjeunna. Chika sareng Kurata ningali ka anjeunna kusabab statusna tapi anjeunna ogé janten ngahinakeun salaku hasilna sareng hoyong langkung hubungan sareng aranjeunna. Tanpa Hozuki moal aya carita sabab Hozuki moal tiasa angkat ka warga negara sareng aranjeunna moal ngagaduhan tekad anu dilakukeun séri anime. Hozuki maénkeun bagian anu penting dina musim kahiji sareng kadua. Upami anjeun hoyong maca tulisan kami dina usum econd didieu:

Poténsi / Kaluaran anu bakal datang

dina Usum ka-3 urang panginten ningali karakter Hozuki bersinar sareng janten beuki nyebar tapi dugi ka éta urang kedah ngantosan sareng ningali. Hozuki mangrupakeun karakter anu hébat sareng poténsialna leres-leres digali di séri anime. Pikeun ayeuna éta anu tiasa urang sebutkeun kanggo ayeuna. Maca tulisan di luhur upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan a poténsi usum 3.

Ninggalkeun comment hiji

Translate »