Amagi Sarwa Park Profil Karakter

Seiya Kanie - Profil Karakter

Tinjauan - Profil Karakter Seiya Kanie

Seiya Kanie tiasa janten tokoh utama di Amagi Brilliant Park, (baca tulisan kami ngeunaan cuaca atanapi henteu matak diperhatoskeun. Ieuh) sabab anjeunna dasarna kalakuan sapertos kitu. Kami kasohor ku ayana anjeunna dina Episode 1 atanapi Amagi Brilliant Park sareng di OVA, (sanaos kuring henteu repot ningali éta) nalika anjeunna dipapag ku Sento anu maksa anjeunna ngabantosan anjeunna nyalametkeun taman hiburan sateuacan dipareuman. Saatos kaancam kekerasan upami anjeunna henteu nurut, Seiya hoream satuju pikeun ngabantosan Sento nyalametkeun taman.

Penampilan - Profil Karakter Seiya Kanie

Anjeunna jangkung rata-rata rambut coklat coklat sareng panon warna-warni. Anjeunna pikaresepeun sacara konvensional sareng henteu usaha pikeun nyumputkeun ieu. Gawe salaku bintang anak nalika anjeunna yuswa 5, Seiya terang kumaha pangaruhna pikeun jalma séjén (khususna Sento kumargi anjeunna dasarna nyedot ka anjeunna kusabab anjeunna terang yén anjeunna mangrupikeun palungan anu langkung parah tibatan anjeunna) sareng ngagunakeunana kalayan saé. Anjeunna nganggo baju normal pikeun jalma anu saumur na (17-19)

Kapribadian - Profil Karakter Seiya Kanie

Kanie ngagaduhan kapribadian anu cukup ngaganggu sareng teu tahan dina usum mimiti Amagi Brilliant Park sareng ieu ngajantenkeun kuring henteu resep karakterna mimitina. Nanging, aya sababaraha sipat perhatosan anu kuring resep sareng ieu nembongan dina séri sareng éta anu kuring bakal jalankeun dina bagian ieu. Kanie ngagaduhan sababaraha kamampuan anu langkung pikaresepeun sapertos manajemén taman ka tingkat anu épéktip pisan sareng koordinasi anu anjeunna gunakeun dina séri pikeun ngabantosan taman éta.

A ciri notél kapribadian Kanie nyaéta kapercayaan dirina, anu sering dikedalkeun dina séri. Anjeunna yakin pisan sareng ieu aya hubunganana sareng penampilanna, sanaos kapribadianna rada ngaganggu sareng teu sapertos, anjeunna ngempelkeun kapamimpinan anu saé sareng katerampilan ngarengsekeun masalah anu ngajantenkeun anjeunna rada langkung kapuji. Anjeunna tiasa ngadamel artos sareng statistik ogé sareng ieu ngajadikeun anjeunna épisién janten manajer. Sanaos sigana Sento sareng Kanie bakal janten pertandingan anu saé, pikeun sababaraha alesan anjeunna sigana henteu ningali Sento dina cara éta, sareng kuring pikir ieu pisan anu ngaganggu Sento sabab anjeunna sering dihina ku anjeunna sabab anjeunna dipamerkeun janten seueur manajer anu langkung saé tibatan anjeunna.

Sejarah - Profil Karakter Seiya Kanie

Dina anime, sajarah Kanie henteu pati aya hubunganana sareng Amagi Brilliant Park sareng ieu sigana bakal dugi ka manga. Tapi lian ti katerampilan anu nyata na Kanie lumayan bosen sareng teu aya anu penting ngeunaan karakterna. Sejarahna mirip sareng ieu sareng aspek-aspek ieu. Hal anu tiasa urang teraskeun pikeun carita Kanie nyaéta anjeunna damel salaku bintang budak nalika yuswa 5 taun. Ieu ngakibatkeun alesan ego na ageung pisan, urang ningali ékspésténsi ego na dina séri sareng ieu maénkeun kumaha perilakuana sepanjang waktos sareng anu paling penting pikeun Sento.

Kanie meta dina jinis anu egois dina séri sareng sapertos anu kuring nyarios ieu ngajantenkeun kuring henteu resep pisan karakterna. Anjeunna tiasa koordinat sareng ngatur hal sacara épéktip sareng ieu naha anjeunna penting pisan dina séri. Anjeun tiasa nyarios yén alesan yén Amagi Brilliant Park disimpen heula nyaéta kusabab Kanie nyimpen, henteu paduli pitulung Sento.

Pentingna karakter dina Amagi Brilliant Park - Propil Karakter Seiya Kanie

Karakter Kanie penting pisan di Amagi Brilliant Park sabab anjeunna bertindak salaku manajer senior pikeun Amagi Brilliant Park, dasarna ngawasi sareng nyandak kendali taman pikeun ngatur taman anu langkung saé sareng pastikeun jumlah pengunjung langkung ti 500,000 kanggo bulan éta. Ieu anu tiasa urang perkawis pentingna karakter dina séri. Lian ti ieu anjeunna ngan ukur janten tokoh utama dina sababaraha séri, anjeunna ogé pikaboseneun ogé kadang-kadang.

Anjeunna maénkeun peran tokoh utama dina Amagi Sarwa Park tah dina tiori anjeunna penting pisan sareng signifikan. Alesan utama pikeun ieu nyaéta yén anjeunna utamina anu nyimpen taman di Amagi Sarwa Park. Tangtosna, Seiya nganggo bantosan Sento sareng padamel anu sanés di taman tapi utamina Seiya anu koordinat sareng ngatur sadayana. Dina anime éta henteu écés pisan baseuh atanapi henteu Sento sareng Seiya sacara romantika saling pakait tapi sigana Sento rada resep ka Seiya ku cara kieu.

Anjeun tiasa maca tulisan kami ngeunaan wether atanapi henteu Amagi Brilliant Park pantes ditonton atanapi henteu di dieu:

https://cradleview.net/is-the-anime-amagi-brilliant-park-worth-watching/

Ninggalkeun comment hiji

Translate »